- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nilraen
- Nem elérhető
Az lehet,de az jó volt mikor Pippin megnőtt...csak azt nem értem miért adott ki 'fahangot'... 8OMornambar írta: Ott egy picit gyenge poénok voltak....
No meg meg mikor az entek és a huornok szétkapják az urukokat!
A huorok tényleg nagyon jók voltak.... :itscool:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Mornambar
- Nem elérhető
No meg meg mikor az entek és a huornok szétkapják az urukokat!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Nilraen
- Nem elérhető
Ja azt kihagytam,pedig az is nagyon jó!Mornambar írta: 7. Entital
"Az előbb mondtál valamit.........Fanyelven!"
- Mornambar
- Nem elérhető
Nem lesz olcsó, de majd megbeszéljük talán priviben...
Nekem a kedvencek:
1. A Ragu
2. A Kamra
3. "Ó én berkenyém..."
4. "Ninc ennivaló madárka"
5. A helytartó fiai
6. "Éppen hogy csak túljututtunk a jóreggelten..."
és végül 7. Entital
-tessék voksolni
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Nilraen
- Nem elérhető
1.Faramir-Boromir
2.Ragus jelenet és amikor Aragorn és Gandalf Szauronról és Frodórol beszél (tehát az Aragornos jelenetek)
3.Kamrás jelenet
4.Éomeres bővítések(a huoros is ide tartozik)
5.Samu kötele
Ezek nagyon jók voltak
ja és köszi Mornambar.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Valószínüleg a bővített részek, tetszés sorrendjében!Mornambar írta: Mik vannak így? 8O
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
A MOM-Parkos vetítés óta már én is megnéztem kétszer. Nekem mindenképpen így tetszik jobban.
Mondjuk szerintem az általatok említett jeleneteket leszámítva az a legvicesebb, mikor Gandalf Gimli Gandalf hangján beszél. Tulajdonképpen... Gandalf akárkinek a hangján beszél. A végén, mikor a huornok erdeje előtt lefékeznek a lovakkal Éomer kiabál, hogy ne menjenek közel a fákhoz, de azt a könyvben Gandalf mondja. De a filmben nem látszik, hogy pontosan ki mondja tehát, akár Gandalf is mondhatja, csak éppen Éomer hangján volt kedve beszélni.
Egyébként nekem így vannak:
1. Kamra megtalálása, méreckedés.
2. Ninc, madárka, ninc.
3. Faramir-Boromir
- Mornambar
- Nem elérhető
Nilraen írta: Egyébként nincs valahova leírva,hogy melyik werkfilm hány perces?
(pl:WETA műhely,56 perc,45 mp...)
Nil: a www.dvdextra.hu oldalon az értékelőnél van kiirva, de a CD-ken nincs sehol -tudtommal.
Ringbearer!
Az I. lemez jelenetválasztásánál menj az utolsó oldalra, s lépegess lefelé a jeleneteken! Ha az utolsó elhagytad, megjelenik egy gyűrű, arra kattints!
Arwenről: Éomerrel? A werkfilm szerint is a tündékkel érkezik, de megnézem mindjárt!
A változtatásokról: PJ mondta, hogy sok ötletük volt hülyeség, mint ez az Arwenes, de inkább flashbackként oldották meg. Meg ahogy mondták: ez nem Szentírás, csupán egy csapat rajongó közös munkája.
KInek nem tetszik, csinálja meg jobban!
-tessék voksolni
- Nilraen
- Nem elérhető
Aha a csirkésnél,már teljesen készvoltam a röhögéstől...Tinúviel!Tinúviel! írta:
Nilraen írta: Szvsz rohadt jók voltak a poénok..kivéve a Gimliset...de a száraz leveles eszméletlen volt!
De a csúcs az,amikor Pippin megtalálja az almát a víz tetején úszni,fölveszi,és fölnéz az égre...az kész.Az állati!
Az biztos! meg amikor szedi az almákat, már kb. 6 db van nála és meglát egy ázott csirkét... és eldombja az almákat Szerintem mind ari volt! Én a Gimlisnél azt hittem, hogy L. lelövi Gimlit... Én kész voltam a röhögéstől!
Billy felűlmulhatatlan...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Nilraen írta: Szvsz rohadt jók voltak a poénok..kivéve a Gimliset...de a száraz leveles eszméletlen volt!
De a csúcs az,amikor Pippin megtalálja az almát a víz tetején úszni,fölveszi,és fölnéz az égre...az kész.Az állati!
Az biztos! meg amikor szedi az almákat, már kb. 6 db van nála és meglát egy ázott csirkét... és eldombja az almákat Szerintem mind ari volt! Én a Gimlisnél azt hittem, hogy L. lelövi Gimlit... Én kész voltam a röhögéstől!
- Nilraen
- Nem elérhető
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- elf
- Nem elérhető
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Ringbearer
- Nem elérhető
De nagyon hülyén jött ki! Legalább a mozdulatot fejezte volna be!Ulmo írta: Ring, amit írtál, nme a film vágása, csak a DVD-n jött ki ilyen hülyén. Le lehetett volna csengetni a jelenetet, ahol Samut felkapja a kósza, kicsit hirtelen lett vége.
Észre se vettem...de majd megnézem. Milyen gáz lett volna haUlmo írta: Amit én találtam botrányosnak: Arwen ott volt a Szurdokban! Benne maradt a bővítettben is 8O Minervával tegnap kikockáztuk, és az utolsó rohamnál ott van Éomer mögött, fehér lovon, lila ruciban :rmad2:
Arwen elmegy Helm-szurdokba...
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ulmo
- Nem elérhető
Ellana írta: Hello! Olyan régen nem voltam már errefelé, hogy az még egy tündének is sok lenne, hát még nekem. Szóval, ha le vagyok maradva egy kicsit, akkor bocsi.
Tegnap vettem meg a Két Torony bővítetettet, (sajna csak VHS-re tellett), és nagyon bejött. Bár, persze, a könyvet ez sem kárpótolhatja.
Hanem, hadd legyek most egy kicsit nagyon szőrszálhasogató (ha valaki a pokolba kíván, majd oda is megyek): amikor Edoras népe a Helm-szurdokba tart, és megállnak táborozni, na szóval annál a bizonyos ragus jelenetnél Éowyn találgatja Aragorn korát. Aragorn azt mondja, 87 éves. De akkor már 88! Mert a könyv azt írja, hogy március 3-án vonultak vissza, és Gorni március 1-jén betöltötte a 88-at.
Tudom, hogy most mindenki a fejét fogja, bocs.
Ezt nemrég Minerva is megjegyezte nekem Higyjétek el, nem ez az egyetlen hiba a film és a filmek sztorijában. Kínos...
Estel:
De ha ez nem elég: ha a magyar forgalmazó nem kap fordításra szöveget, akkor nincs miből extrákat feliratozni. Pont.Ulmo írta: Az extrák fordításáról többször írtam, hagyjuk a témát, ha kérhetem...
- Nilraen
- Nem elérhető
Te valószínüleg azért hallotad,mert én is ezt mondtam,és melletted ültem.Tinúviel!Tinúviel! írta:
Ulmo írta: . Ami Éowyn gyászénekét illeti: beviszik Théodredet a sírhalomba, ajtó becsapódik. Ez is kicsit hirtelen, de jobban jön ki (Beszólás a MOM-parkos vetítésen: és akik vitték Théodredet, azok bennmaradtak? )
Az jó poén volt!Ezek szerint ezt nem csak én halottam! Ráadásul mindenki röhögött Éowyn gyászénekénél! Elég furi!
Egyébként nincs valahova leírva,hogy melyik werkfilm hány perces?
(pl:WETA műhely,56 perc,45 mp...)
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Ulmo írta: . Ami Éowyn gyászénekét illeti: beviszik Théodredet a sírhalomba, ajtó becsapódik. Ez is kicsit hirtelen, de jobban jön ki (Beszólás a MOM-parkos vetítésen: és akik vitték Théodredet, azok bennmaradtak? )
Az jó poén volt!Ezek szerint ezt nem csak én halottam! Ráadásul mindenki röhögött Éowyn gyászénekénél! Elég furi!
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A remény hal meg utoljára
- Ellana
- Nem elérhető
Tegnap vettem meg a Két Torony bővítetettet, (sajna csak VHS-re tellett), és nagyon bejött. Bár, persze, a könyvet ez sem kárpótolhatja.
Hanem, hadd legyek most egy kicsit nagyon szőrszálhasogató (ha valaki a pokolba kíván, majd oda is megyek): amikor Edoras népe a Helm-szurdokba tart, és megállnak táborozni, na szóval annál a bizonyos ragus jelenetnél Éowyn találgatja Aragorn korát. Aragorn azt mondja, 87 éves. De akkor már 88! Mert a könyv azt írja, hogy március 3-án vonultak vissza, és Gorni március 1-jén betöltötte a 88-at.
Tudom, hogy most mindenki a fejét fogja, bocs.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
oké Ulmo, de ez baki és nem rendezoi hiba. A törtenet szerint továbra sem volt ott, nem csak a figyelmet vonmták el róla. Ezt az extrákban Jackson mentegetozve, de kifejtette elég alaposan.
- Ulmo
- Nem elérhető
Mornambar írta: Ha már így beindultunk, mit szólnátok, hogyha megosztanánk egymásnak ilyen "botrányos" izéket!
Persze vhogy kötődjön a Két Toronyhoz, mielőtt jönne Ulmo, vagy vki...
Szóval ilyen ravaszul körülírt módban, okés?
Amíg kötődik a filmhez, addig nincs gond. A topicgazda nem emberevő (legalábbis ilyenkor nem )
Ringbearer írta: Egyszerűen botrányos, hogy mennyit nem fordítottak le az extrákból.
És botrányos a vágása magának a filmnek is.
Be se fejezi a mozdulatot, és A 2. lemezt rakja be...
Meg amikor Éowyn énekel paff vágás, és virág, hát ezt nagyon elszúrták...
Az extrák fordításáról többször írtam, hagyjuk a témát, ha kérhetem...
Ring, amit írtál, nme a film vágása, csak a DVD-n jött ki ilyen hülyén. Le lehetett volna csengetni a jelenetet, ahol Samut felkapja a kósza, kicsit hirtelen lett vége. Ami Éowyn gyászénekét illeti: beviszik Théodredet a sírhalomba, ajtó becsapódik. Ez is kicsit hirtelen, de jobban jön ki (Beszólás a MOM-parkos vetítésen: és akik vitték Théodredet, azok bennmaradtak? )
Amit én találtam botrányosnak: Arwen ott volt a Szurdokban! Benne maradt a bővítettben is 8O Minervával tegnap kikockáztuk, és az utolsó rohamnál ott van Éomer mögött, fehér lovon, lila ruciban :rmad2:
- Nilraen
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
Hunnai írta: Üdv!
Kérdezhetek valamit? Ugye a FOTR bővített DVD-n volt elrejtve egy TTT előzetes meg még valami, amit már egy éve nem találok ( ) A TTT-n nincsen esetleg valami?
Pussz:Hun
Én is kerestem, és én nem találtam.
Egyszerűen botrányos, hogy mennyit nem fordítottak le az extrákból.
És botrányos a vágása magának a filmnek is.
Be se fejezi a mozdulatot, és A 2. lemezt rakja be...
Meg amikor Éowyn énekel paff vágás, és virág, hát ezt nagyon elszúrták...
"Be the change you want to see." Gandhi
- Hunnai
- Nem elérhető
Kérdezhetek valamit? Ugye a FOTR bővített DVD-n volt elrejtve egy TTT előzetes meg még valami, amit már egy éve nem találok ( ) A TTT-n nincsen esetleg valami?
Pussz:Hun
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Mornambar
- Nem elérhető
Persze vhogy kötődjön a Két Toronyhoz, mielőtt jönne Ulmo, vagy vki...
Szóval ilyen ravaszul körülírt módban, okés?
-tessék voksolni
- Lora
- Nem elérhető
Elessar király... írta:
Fáradt vagyok én ahoz, hogy felgyalogoljak a városba.Gyöngyszem írta:
Aldarion írta:
Szegény...Elessar király... írta: Nem haboztam!
Megrendeltem a Fotr és a TTT bővítettjét. Holnap pedig örömmel vágom az eladó szemébe: Nem kell!!!!
Szegény??? Megérdemelné h Elessar yol beolvasson neki!
én meg is tenném!
Ő is átvert és én is átvertem.
Így egában vagyunk.
te tudod...
Gyöngycem (voltam valaha)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.