FOTR 4 lemezes DVD
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Liliom írta:
Minath_Ithil írta: ááááh nemré kaptam kölcsön....az extrák naon jók..főleg a szereplők szövetsége-rész..... Billy meg Dom mennyit hülyültek.... Sean viszont tökre nem szimpi azóta..
Sean Austin vagy Sean Bean?
És miért?
(megj. én máig nem néztem végig az összes extrát a lemezen)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Liliom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Minath_Ithil írta: ááááh nemré kaptam kölcsön....az extrák naon jók..főleg a szereplők szövetsége-rész..... Billy meg Dom mennyit hülyültek.... Sean viszont tökre nem szimpi azóta..
Sean Austen vagy Sean Bean?
...
- Loki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Mit csinált?
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- cortez71
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Egyébként mindig innen rendelek, és a néhány kivételtől eltekintve mindet a megfelelő kóddal küldték, a kivételeknél pedig megkérdezték, hogy 1-el kérem- e.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Sil
- Nem elérhető
Honnan rendelted? Mert elvileg az amazon.de-ről és az amazon.co.uk-ról 2-es régiókódút lehet rendelni (az amazon.de-s is angol import), és annak el is tolták valamiért további 1 hónappal a megjelenését (szept. 25 helyett okt. 23).dorwinion írta:
Sil írta: A németeknél sem adták ki, pedig az kicsit nagyobb piac.
Így van, én is lepődtem egy nagyot, amikor megjöttek a filmek, 1- es régió kóddal... (Szerencsére fel vagyok ilyesmire készülve.)
Tears unnumbered
- dorwinion
- Nem elérhető
Sil írta: A németeknél sem adták ki, pedig az kicsit nagyobb piac.
Így van, én is lepődtem egy nagyot, amikor megjöttek a filmek, 1- es régió kóddal... (Szerencsére fel vagyok ilyesmire készülve.)
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Sil
- Nem elérhető
A németeknél sem adták ki, pedig az kicsit nagyobb piac. Egyébként nem még több extra lesz rajta, csak más extrák. Egészen pontosan a Costa Botes-féle, a forgatásról készült dokumentumfilm az eddig megjelenteknél hosszabb verziója.cortez71 írta:
Nem túl valószínű, nincs olyan merész kiadó Magyarországon, aki ki merné adni a bővítettek megjelenése után ilyen kevés idő elteltével. De azért reménykedjünk. Ha más nem, marad az amazonról való rendelés (angol nyelven értők előnyben)Ille / Lórien írta: Nem tudjátok, hogy az a Limited Edition DVD, amin még több extra lesz, megjelenik-e Magyarországon is?
Tears unnumbered
- cortez71
- Nem elérhető
Nem túl valószínű, nincs olyan merész kiadó Magyarországon, aki ki merné adni a bővítettek megjelenése után ilyen kevés idő elteltével. De azért reménykedjünk. Ha más nem, marad az amazonról való rendelés (angol nyelven értők előnyben)Ille / Lórien írta: Nem tudjátok, hogy az a Limited Edition DVD, amin még több extra lesz, megjelenik-e Magyarországon is?
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Minath_Ithil írta: hááát lehet,hogy én kivétel vagyok, de nekem nincs ennyi zsebpénzem:DDD anyámék meg nem adnának ki ennyit egy gyűrűk urás kacatért- ahogy ők nevezik:PPP
de hallottam vmi olyasmit, hogy vmi Tolkien-napon is lehet kapni ilyeket... Corvin moziban?
Igen, ott is lehet. Legalábbis eddig lehetett. Gondolom, a Tolkien- születésnapra gondolsz. Január elején szokott lenni, de már biztos nem a Corvin moziban lesz. Csak az első két évben volt ott.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
de hallottam vmi olyasmit, hogy vmi Tolkien-napon is lehet kapni ilyeket... Corvin moziban?
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
- cortez71
- Nem elérhető
A külföldiekhez képest viszont baromi olcsó...Minath_Ithil írta: jahh ok. már megtaláltam az oldalt:DD háát 6500 az nagyon drága:/
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Loki írta: A Vaterán ugyancsak drágán lehet ilyeneket kapni. (Vagy a teszveszen, nem emlékszem pontosan.)
A Vaterára is ha jól tudom ez a Budavári bolt tette fel a termékeit.
- Loki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Olorin.papa
- Nem elérhető
$.,peltar,.$ írta: Nem tuggyátok h magyarországon hol lehet gyűrűkurás gyűrűt kapni???
Én biztos veszek kerüljön akármennyibe!!!
A Kolosi téren, Ó-budán az Azték ékszer boltban, az árkád sor alatt... aranyozott ezüst, és nem is túl drága
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Koko
- Nem elérhető
cortez71 írta: Koko: és azt mégis mire rakjuk rá A DVD másolást a törvény szigorúan bünteti!
Pokolba a törvénnyel! Na jó csak vicceltem.
De attól még szerintem jó ötlet. Kimásoljuk a gépre az avikat és megnézzük felirattal a gépen. Ezeknek végülis ugysem annyira a látványra kell mennie. És így még a törvényt sem sértenénk meg mert nem másoljuk.
- cortez71
- Nem elérhető
Hm, azért itt elég érdekes áron lehet kapni a termékeket... Valaki vett már innen? Mert azért kicsit furcsa. Én egy Barahir gyűrűjét vettem külföldön, igaz, az nem ennyibe fájt (sokkal drágább volt), de arról tutira tudom, hogy ezüst, ráadásul arany és fehérarany futtatás is van benne.Ancalima Anarórë írta:
$.,peltar,.$ írta: Nem tuggyátok h magyarországon hol lehet gyűrűkurás gyűrűt kapni???
Pl Budavári shop.
www.freeweb.hu/budavarishop/term ... frame.html
Csak hogy ne legyne OFF:
Koko: és azt mégis mire rakjuk rá A DVD másolást a törvény szigorúan bünteti!
- Koko
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Pl Budavári shop.
www.freeweb.hu/budavarishop/term ... frame.html
- Wolf
- Látogató
- Wolf
- Látogató
Én most vettem meg a 12 ! ! ! DVD-s gyűrűkura díszdobozt!
Ha érdekel vkit akkor a Media Markt-ban majnem mindig van 1 21000 gondori aranyért!!!
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
ez is jó, csak a 4lemezeshez már ne mis tudtam hozzájutni:))
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Dehát Gyűrük Uráért mindent...
(200 :cheers: :cheers: )
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- uzg mordor
- Nem elérhető
pfúj Harry potter!emiatt vetitették késöbb a gyűrűk urát,pusztuljon!!!!!!!!!!!!!!
- Mal-estel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A remény hal meg utoljára.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.