FOTR 4 lemezes DVD
- Aldarion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A mozi verzióban 8O Én nem emlékszem, hogy benne lett volna...Palimir írta:
: FOTR? Nem a böfögéséről beszélsz? De az már a moziverzióban is benne volt...SJ írta: Szerintem Pippin pukija a Lembas-jelente után teljesen fölösleges, újab hollywoodi bathroom humor.
Más lett a világ
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
: FOTR? Nem a böfögéséről beszélsz? De az már a moziverzióban is benne volt...SJ írta: Szerintem Pippin pukija a Lembas-jelente után teljesen fölösleges, újab hollywoodi bathroom humor.
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- SJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
- Mornambar
- Nem elérhető
Tavaly óta várok!!!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem tudom, de számítógépen, megfelelő lejátszó programmal le tudod menteni őket.Mornambar írta: Gyerekek!
A képgaléria képeit a neten föl lehet vhol lelni?
- Mornambar
- Nem elérhető
A képgaléria képeit a neten föl lehet vhol lelni?
-tessék voksolni
- Ulmo
- Nem elérhető
saam írta: Akinek megvan a LoTR 2 4Cd-s "módban", az legyen szíves írja meg nekem, hogy milyen programmal indul, és honnan szerezhető be, mert nekünk nem indul el a gépünkön, pedig van hozzá program, és a gép is egy hónapos. Kösz iszépen!
A TTT bővített változatáról beszélünk? Mert az nem 4 CD-s, hanem 4 DVD-s. Remélhetőleg DVD-olvasó van a gépben. Ha igen, akkor már csak egy DVD-lejátszó program kell (a már említett PowerDVD, WinDVD és hasonlók). Az kellemetlen, ha nem adtak a géphez ilyen progit. Enélkül nem fog menni a dolog. Ezeket biztos le lehet tölteni midnenféle kalóz-oldalakról, de akár meg is lehet venni.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
DVD-ROM is van a gépetekben, ugye? Mert sima CD-ROM akármilyen programmal sem játssza le...saam írta: Akinek megvan a LoTR 2 4Cd-s "módban", az legyen szíves írja meg nekem, hogy milyen programmal indul, és honnan szerezhető be, mert nekünk nem indul el a gépünkön, pedig van hozzá program, és a gép is egy hónapos. Kösz iszépen!
- Mornambar
- Nem elérhető
vmelyik PowerDVD biztos jó... nálam oké minden
Ancalima Anarórë:
ha már sehol se találod másoltasd le vkivel...
-tessék voksolni
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Én kb. 6-7 boltaban néztem meg! Nem akarom reklámozni de a Westendben a 765 megabittes bolttal szemközti boltaban lehet kapni! MNármintn 3 hete még lehetett! De már nem biztos!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- saam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Üdv.:
Saam
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Penngaladiel írta:
Körül kell nézni, de nem lehetetlen vállalkozásAncalima Anarórë írta: Öhm... Megvásárolható még a FoTR bővített?
Díszdobozban még látni, de fóliásan nem nagyon.
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
Penngaladiel írta:
Körül kell nézni, de nem lehetetlen vállalkozásAncalima Anarórë írta: Öhm... Megvásárolható még a FoTR bővített?
Díszdobozban még látni, de fóliásan nem nagyon.
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nos, sikerült beszereznem a Vörös Sárkány DVD kiadását, és meg kell hogy mondjam, ennek a DVD-nek etalonnak kéne lenni az extrák teljessége terén.
Dupla lemezes kiadás, minden extra feliratot kapott, még a két audiokommentár is...
Persze tudom, hogy ez nem a magyar forgalmazókon múlik (egyelőre), de kívánom, hogy egyre több ilyen kiadás kerüljön a magyar piacra
Háromszoros hurrá az Universal Pictures-nek
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
És kösszencs!
-tessék voksolni
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Mornambar
- Nem elérhető
Az GySzbőv DVD-borítójára gondoltam...
-tessék voksolni
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Mornambar
- Nem elérhető
A dvdborítót nyomtatható verzióban meg lehet valahol nézni?
-tessék voksolni
- Nilraen
- Nem elérhető
Dementia írta: Bocs, hogy megszakítom a gondolatmeneteteket, de mikor jelenik meg a The Two Towers 4 lemezes DVD? Bocsi, ha már volt róla szó...
Köszi!
Dementia
HOLNAP!
(NOV.25)
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Dementia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Köszi!
Dementia
"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."
- Gandalf
- Nem elérhető
elda írta:
Gandalf írta:
elda írta: Gandalf!
Meddig vagytok itt a topicon az időben előre haladva?
Negyedkor vagy harmadkor vége? :
Ezt nem értem...
A nevek a szereplők a nickek borzasztóan keverednek bennem. Kiváncsi lettem volna, arra hogy a filmbeli időben jártok, vagy az egész Tolkien világot átfogjátok. a nevek alapján úgy tűnik igen. De hiányolom a képzelet szülte negyedkort az emberek virágkorát a Gyűrűhordozók eltávozása után. Erről mintha nem lenne hozzászólás! : :
Az egész tolkieni világot átfogjuk a nickekkel a Teremtéstől a Negyedkor elejéig.. de ez már offtopic...
- elda
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Ezt nem értem...
A nevek a szereplők a nickek borzasztóan keverednek bennem. Kiváncsi lettem volna, arra hogy a filmbeli időben jártok, vagy az egész Tolkien világot átfogjátok. a nevek alapján úgy tűnik igen. De hiányolom a képzelet szülte negyedkort az emberek virágkorát a Gyűrűhordozók eltávozása után. Erről mintha nem lenne hozzászólás! : :
A gondolat örök
- Gandalf
- Nem elérhető
Ezt nem értem...
- elda
- Nem elérhető
A gondolat örök
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta:
elda írta: Közben jó a jól informáltságot is tovább adni! Köszönöm. Gollamról a többi extra DVD-n is van anyag, mozgás, felvétel, maszk, ez lesz összehozva egy helyre? :
Szerintem nem. Ezek az extrák máshol nem lesznek rajta.
Azért én úgy tudom, hogy a 3-as lemezen lesz egy Gollam-összeállítás:
Gollam
Szméagol megszelidítése (dokumentumfilm)
Andy Serkis mint animációs referencia
„Gollam-pótló” (kisfilm)
Látványtervek galériája
A bónusz lemez tartalma a dvdcenter szerint:
A bónusz lemez egyébként a Weta Workshopot és a Gollam-szobor készítését mutatja be, megszólal benne Peter Jackson, Richard Taylor, a szereplők és sokan mások.
- elda
- Nem elérhető
Gandalf!
A gondolat örök
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.