- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Végülis elég sok esetben szokott csúszás lenni, amiről szintén nem ők tehetnek. És ha jól tudom, első körben nov. 18.-t adta meg a Warner mindenhol...Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a feltüntetett specifikáció, megjelenési dátum és ár - bár pontosságuk nagyon valószínű - csak tájékoztató jellegű, a változtatás jogát így fenntartjuk!
~ Une lumi
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A lényeg, hogy végre van némi biztos info a TTT bővítettről. (Kíváncsi leszek, mit szóltok majd az új jelenetekhez Meg persze a javított szinkronhoz)
- Palimir
- Nem elérhető
Emiatt nem bízol az Xpressben?Ulmo írta: Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum )
Amúgy én Xpress fan vagyok, ha lehet ezt mondani náluk még az is megesett, hogy a megjelenés előtt kaptam meg egy filmet
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- hedge_hog
- Nem elérhető
~ Une lumi
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.moviepublicity.com/he/lotr2g ... press.htmlbut will also feature a specially created Gollum as “Sméagol” sculpture
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- hedge_hog
- Nem elérhető
A KÉT TORONY - BŐVÍTETT VÁLTOZATOK
Folytatva az első rész hagyományát Peter Jackson rendező A Gyűrűk Ura - A két torony-ból is készített kifejezetten a rajongók számára egy bővített változatot, mely az eredeti mozifilmhez képest közel háromnegyed órányi új és kibővített jelenetet tartalmaz. A bővített változat november 25-én háromféle formában jelenik meg: 4 lemezes extra DVD-változatban, melyen a film mellett két extra lemezen további 7 óra különleges tartalmat találnak a rajongók; 5 lemezes ajándékcsomagban, melybe a 4 DVD-s változaton kívül Gollam
szobrocskák és még plusz egy extra lemez került; valamint természetesen VHS kazettán. Mindkét DVD-változat DTS 6.1 ES és DD 5.1 EX magyar szinkronnal, valamint DD 5.1 EX eredeti hanggal szólal meg.
A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített extra változat - 4 DVD)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 29&style=1
A Gyűrűk Ura - A két torony - ajándékcsomag (b. v. - 5 DVD díszdobozban)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 30&style=1
A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített változat) [VHS]
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 31&style=2
~ Une lumi
- Robert B
- Nem elérhető
Én nem tudom, hogy most mit higyjek, de szerintem minden esély megvan rá, hogy nov. 18-án már élvezhetjük a kibővített DVD élményét. Ez a hír ugyanis még nincs megerősítve. Majd meglátjuk.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Coralie
- Nem elérhető
Na, tudom már, mit kérjek karácsonyra!Ulmo írta: Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ulmo
- Nem elérhető
Palimir írta: 5 DVD-s anyag:
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat )
Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum )
- Palimir
- Nem elérhető
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat )
- Ulmo
- Nem elérhető
Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:
- Toma
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
köszi...
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Toma
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kérdésem lenne, és sajnos nincs időm végigolvasni a topicokat... Szóval mikor jön ki pontosan a bővített TTT?
köszi a választ előre is...
Csók mindenkinek
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Lilliana
- Nem elérhető
december 5-11:FotR
december 11-15:TTT
De ebbol sem igazan derul ki hogy ezek a Special Extend Edition moziban levetitett valtozatai lesznek vagy kulon ki lesznek bovitve ?
Cameron Duncan Lives!
- Ilweran
- Nem elérhető
Én voltam Völgyzugolyban tegnap és ma is. Nagyon jó az az oldal is. Ne sírj!!!!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Gandalf
- Nem elérhető
A Warner Home Video novemberi lakossági DVD megjelenései:
november 4: A nap könnyei; A tengeralattjáró; The Debut; Az utolsó mohikán; Csatakiáltás; Csendes hadművelet; Burma hadművelet
november 11: Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal; Kenguru Jack; Cirque du Soleil - Varekai; Agyafúrt kasszafuró; Robin Hood; A temetés
november 18: Végső állomás 2.; Himalája; Jaques Perrin diszdoboz (Himalája, Microcosmos, Vándormadarak); A napfény nem eladó; Tomboló ököl
november 25: A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat); A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat) ajándékdoboz; Friday After Next; Hírnév; Promenád a gyönyörbe; Párbaj a városban; Rózsaszín Cadillac; A zöldfülű; Kötéltánc; Kémek a sasfészekben; Az elefántvadász; A lebujzenész
Forrás: Warner Home Video
(Egyébkén Völgyzugolyon már napok óta kint van a hír, ezek szerint azt senki nem olvassa... )
- Robert B
- Nem elérhető
Ezt a bejelentést meg tudnád erősíteni valamivel? Kösz!
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Palimir
- Nem elérhető
Talán az lenne a legegyszerűbb...
Vagy még úgy is jó lenne - jobban érteném -, ha alá tudnánk rakni angol feliratot...
- Ulmo
- Nem elérhető
Palimir: legutóbbi (júliusi) infoim szerint a bővített TTT extrái is hasonló módon lesznek feliratozva, mint a FotR bővített volt (vagyis hol lesz felirat, hol nem...) De Gandalf infoja azért lehet érdekes, mert talán egy héttel többet fektetnek a gyártásba, talán rendesen megcsinálják az extrák feliratát. Talán...
- Palimir
- Nem elérhető
Ha a minőség rovására menne a határidőre kiadás, akkor tőlem inkább csússzon pár hónapot is...Gandalf írta: A Két Torony Bővített (Extra) Változata Magyarországon csak november 25-én jelenik meg, 1 hetes csúszással.
Gondolok ugye a rendes feliratozásra, amint az előbb említettem... audiokommentár, extrák...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
Pl. ugye az audiókommentárok, illetve néhány extra...
Remélem a TTT 4 lemezesnél ebből a szempontból jobban odafigyelnek majd... Mert ha nem, akkor a végén az Oroszlánkirály DVD-je lesz extra szempontból az év DVD-je...
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Ulmo
- Nem elérhető
A RotK itthoni premierje 2004. január 8. Sajnos
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Sil: Én is ezt akartam írni Liliana kérdésére, szerintem is azért mondja, bár elég viccesen hangzik, ahogy mondja magyarul... (Nem szeretem azt a szinkront)
Kicsit OFF, de azért megkérdezem: Nem tudja valaki, hogy a TTT Bővítettje mikor jelenik meg? És hogy itt mikor lesz kapható? Valahol mintha olvastam volna, hogy akkor, mikor a ROTK, ez igaz?
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Arden Borough
- Nem elérhető
szerintem a másodikon...amugy lehet hogy mindkettőn!Vilya írta:
Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...
Köszi Arden!
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!!
Örökké nem eshet...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Vilya
- Nem elérhető
Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...
Köszi Arden!
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.