FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 2 hónapja #145737 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy a tavalyi megjelenés alapján és a forgalmazó előzetes információi szerint arra tippeltek, idén is időben jön nálunk a cucc. Mellesleg minden picit is bizonytalan adatnál feltüntetik, hogy:

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a feltüntetett specifikáció, megjelenési dátum és ár - bár pontosságuk nagyon valószínű - csak tájékoztató jellegű, a változtatás jogát így fenntartjuk!

Végülis elég sok esetben szokott csúszás lenni, amiről szintén nem ők tehetnek. És ha jól tudom, első körben nov. 18.-t adta meg a Warner mindenhol... :roll:

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145726 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Palimir: az a kereskedő, aki úgy vesz fel rendelést, hogy nem kapott hivatalos információt a hazai forgalmazótól, aki úgy állapít meg árat, hogy nem tud lényegében semmit a termékről (lásd pl Indiana Jones-díszdoboz), az az én szememben nem túl hiteles :shake: . De ez mindenkinél egyéni dolog.
A lényeg, hogy végre van némi biztos info a TTT bővítettről. (Kíváncsi leszek, mit szóltok majd az új jelenetekhez ;) Meg persze a javított szinkronhoz)
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145722 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ulmo írta: Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen :)
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum :roll: )

Emiatt nem bízol az Xpressben? :D
Amúgy én Xpress fan vagyok, ha lehet ezt mondani :) náluk még az is megesett, hogy a megjelenés előtt kaptam meg egy filmet :P

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145721 Írta: hedge_hog
Kérdésemre a Xpress megerősítette a hírt, hogy itthon tényleg csak 25.-én jön ki a bővített verzió. :cry:

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145717 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ez a "Gollam és Szméagol szobrocskák" már első olvasásra megütötte a szememet. :roll: Nos, ilyenről szó sincs, csak és kizárólag Gollam szobrocska lesz (ahogy eddig is tudtuk), félrefordítottak egy mondatot :? :

but will also feature a specially created Gollum as “Sméagol” sculpture

www.moviepublicity.com/he/lotr2g ... press.html

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145711 Írta: hedge_hog
A Netpiacon is nov. 25.-t adják meg. Lehet, hogy két forrásnak már érdemes hinni? :roll: A hírlevelük szerint:

A KÉT TORONY - BŐVÍTETT VÁLTOZATOK

Folytatva az első rész hagyományát Peter Jackson rendező A Gyűrűk Ura - A két torony-ból is készített kifejezetten a rajongók számára egy bővített változatot, mely az eredeti mozifilmhez képest közel háromnegyed órányi új és kibővített jelenetet tartalmaz. A bővített változat november 25-én háromféle formában jelenik meg: 4 lemezes extra DVD-változatban, melyen a film mellett két extra lemezen további 7 óra különleges tartalmat találnak a rajongók; 5 lemezes ajándékcsomagban, melybe a 4 DVD-s változaton kívül Gollam
szobrocskák és még plusz egy extra lemez került; valamint természetesen VHS kazettán. Mindkét DVD-változat DTS 6.1 ES és DD 5.1 EX magyar szinkronnal, valamint DD 5.1 EX eredeti hanggal szólal meg.

A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített extra változat - 4 DVD)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 29&style=1

A Gyűrűk Ura - A két torony - ajándékcsomag (b. v. - 5 DVD díszdobozban)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 30&style=1

A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített változat) [VHS]
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 31&style=2

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145709 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ezzel a november 25.-ei dátummal én még csak a mozinet.hu-n találkoztam. Még a Warnerbros Magyarország honlapján sincs ez az információ hivatalosan kihirdetve. Ma írtam egy e-mailt a filmzona.hu-nak (onnan rendeltem meg a DVD-t), hogy tudnak-e valamit a megjelenésbeli csúszásról. Ők azt mondták, hogy nem kaptak ilyen információt a Warnertől még. Ők legutoljára a 18.-ai dátumot kapták meg a megjelenés napjául - azóta nem tájékoztatták őket változtatásról. A kiadók meg átalában szokták tájékoztatni az ő termékeiket árusító kereskedéseket (a filmzona meg egyike az igényesebb DVD boltoknak).
Én nem tudom, hogy most mit higyjek, de szerintem minden esély megvan rá, hogy nov. 18-án már élvezhetjük a kibővített DVD élményét. Ez a hír ugyanis még nincs megerősítve. Majd meglátjuk.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145702 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ulmo írta: Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:

Na, tudom már, mit kérjek karácsonyra! 8)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145701 Írta: Ulmo

Palimir írta: 5 DVD-s anyag:
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? :lol: Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat :) )

Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen :)
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum :roll: )
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145686 Írta: Palimir
5 DVD-s anyag:
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? :lol: Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat :) )

Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145639 Írta: Ulmo
Úgy néz ki, Gandalfnak igaza volt. Most rendeltem meg a Netpiacon a TTT bővített DVD-jét, november 25 a megjelenés dátuma :(
Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145624 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Bocs, végül mégis volt két percem, úgyhogy tudom a választ... nov. 25.

köszi...

:)

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145623 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok!

Kérdésem lenne, és sajnos nincs időm végigolvasni a topicokat... Szóval mikor jön ki pontosan a bővített TTT?

köszi a választ előre is...

Csók mindenkinek

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145584 Írta: Sil
Lilliana: Azok a már meglevő bővített változatok lesznek, csak most moziban. Amerikában... :roll: (Van is már belőle jókora kavarás, mert a dec. 16-ai előadásokra, amikor mindhárom részt levetítik, sikerült külön-külön eladniuk a jegyeket, így egy csomóan hoppon maradtak... Meg persze a spekulánsok miatt már most gyakorlatilag elfogyott szinte az összes jegy.)

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #145577 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Én tegnap kaptam a New Line-tól egy ilyen reklám féleséget amiben arra próbál rávenni hogy menj el a moziba megnézni az 1-2 resz bövitettetjeit(t'om esett erröl már szó) :
december 5-11:FotR
december 11-15:TTT
De ebbol sem igazan derul ki hogy ezek a Special Extend Edition moziban levetitett valtozatai lesznek vagy kulon ki lesznek bovitve :? ?

Cameron Duncan Lives!
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144812 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Gandalf!
Én voltam Völgyzugolyban tegnap és ma is. Nagyon jó az az oldal is. Ne sírj!!!! :D :D :D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144807 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
www.mozinet.hu/hirek.php a 2003. okt. 1. -ei hír. Ők a Warner Home Video-ra hivatkoztak:

A Warner Home Video novemberi lakossági DVD megjelenései:
november 4: A nap könnyei; A tengeralattjáró; The Debut; Az utolsó mohikán; Csatakiáltás; Csendes hadművelet; Burma hadművelet
november 11: Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal; Kenguru Jack; Cirque du Soleil - Varekai; Agyafúrt kasszafuró; Robin Hood; A temetés
november 18: Végső állomás 2.; Himalája; Jaques Perrin diszdoboz (Himalája, Microcosmos, Vándormadarak); A napfény nem eladó; Tomboló ököl
november 25: A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat); A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat) ajándékdoboz; Friday After Next; Hírnév; Promenád a gyönyörbe; Párbaj a városban; Rózsaszín Cadillac; A zöldfülű; Kötéltánc; Kémek a sasfészekben; Az elefántvadász; A lebujzenész
Forrás: Warner Home Video

(Egyébkén Völgyzugolyon már napok óta kint van a hír, ezek szerint azt senki nem olvassa... :cry: )
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144787 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Gandalf!

Ezt a bejelentést meg tudnád erősíteni valamivel? Kösz!

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144780 Írta: Palimir
Az az igazság, hogy eddig is nagyon sajnáltam, hogy ki kellett hagynom az audiokommentárt, pedig érdekelne... Tanuljak meg rendesen angolul?
Talán az lenne a legegyszerűbb... :)
Vagy még úgy is jó lenne - jobban érteném -, ha alá tudnánk rakni angol feliratot...

Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144778 Írta: Ulmo
Gandalf: az információ forrását is meg tudnád adni? Ez így magában még elég meredek :?

Palimir: legutóbbi (júliusi) infoim szerint a bővített TTT extrái is hasonló módon lesznek feliratozva, mint a FotR bővített volt (vagyis hol lesz felirat, hol nem...) De Gandalf infoja azért lehet érdekes, mert talán egy héttel többet fektetnek a gyártásba, talán rendesen megcsinálják az extrák feliratát. Talán...
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144777 Írta: Palimir

Gandalf írta: A Két Torony Bővített (Extra) Változata Magyarországon csak november 25-én jelenik meg, 1 hetes csúszással. :?

Ha a minőség rovására menne a határidőre kiadás, akkor tőlem inkább csússzon pár hónapot is...
Gondolok ugye a rendes feliratozásra, amint az előbb említettem... audiokommentár, extrák...

Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144770 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A Két Torony Bővített (Extra) Változata Magyarországon csak november 25-én jelenik meg, 1 hetes csúszással. :?
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #144765 Írta: Palimir
Van valami ötlet arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne a FOTR 4 lemezes verziójához feliratokat varázsolni oda, ahol nincsen?
Pl. ugye az audiókommentárok, illetve néhány extra...

Remélem a TTT 4 lemezesnél ebből a szempontból jobban odafigyelnek majd... :roll: Mert ha nem, akkor a végén az Oroszlánkirály DVD-je lesz extra szempontból az év DVD-je... :oops: :?

Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #143067 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
kösz, Ulmo :wink:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #143064 Írta: Ulmo
A TTT bővített kiadása november 18-án jelenik meg. A Warner még nem jelenettte be hivatalosan, de nagyon valószínű, hogy nálunk is ugyanekkor adják ki.
A RotK itthoni premierje 2004. január 8. Sajnos :(
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #143062 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Mae govennen!

Sil: Én is ezt akartam írni Liliana kérdésére, szerintem is azért mondja, bár elég viccesen hangzik, ahogy mondja magyarul... (Nem szeretem azt a szinkront) :D
Kicsit OFF, de azért megkérdezem: Nem tudja valaki, hogy a TTT Bővítettje mikor jelenik meg? És hogy itt mikor lesz kapható? Valahol mintha olvastam volna, hogy akkor, mikor a ROTK, ez igaz?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #142019 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A tanács paródia az első CD-n van. A másodikon a TTT előzetes.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #142017 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Vilya írta:

Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...

Köszi Arden! :wink:
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!! :)

szerintem a másodikon...amugy lehet hogy mindkettőn!

Örökké nem eshet...
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #142009 Írta: Sil
Lilliana: Szvsz azért kérdezi Frodó Bilbótól, hogy járt-e a házi serfőzdében, mert nem érti, hogy miért mond ilyeneket, és azt hiszi, hogy Bilbó már kicsit bepityókázott... :twisted:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #141835 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...

Köszi Arden! :wink:
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!! :)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.467 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére