J. K. Rowling: Harry Potter

Több
19 éve 6 hónapja #252864 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Gondolj arra, Rabyn, hogy Lupin sem a teliholdtól magától fél...
sőt hogy is mondja Harrynek pontosan, hogy bölcs dolog a dementoroktól félni, mert az maga a félelem(?)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252854 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Amugy én is hasonlóra gondoltam, hogy valamivé válik ami megtestesítheti azt amitől fél azember..
Bár amennyi dologtól pl én félek szegény mumus már attól megzavarodna:D )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252846 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hogy hagrid anyja jelentős oriás volt-e hát nem hinném, azért ez a 5. ből kiderült volna...
Rabci: ha a fájdalomtól félsz, akkor a mumus jól orrba vág KoKo képében ;) Ha a sötéttől akkor szétteről mint az árnyék (végtelen történet: "semmi").
Ha a magánytól, akkor meg emberrablóvá válik és elrabol mindenkit körüled ;)
Ha a halától, akkor kaszássá válik
ha a jövötől akkor meg egy marha gyorsan ketyegő órává változik... ;)
De azé tényleg jóbb lenne ha nem elvont dolgoktól félnél, mert szegény mumus még meghülyül hogy mivé változzon ;)
Kielégítő voltam? (nem olyan értelemben, piszkos fantáziájúak, fujj!)

Itélet csere van írva a vényre...

Több
19 éve 6 hónapja #252770 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: ...én mondjuk a fájdalomtól félek, akkor az hogy jelenik meg?

Egy fogorvos képében, zümmögő fúróval... Bzzzzz... bzzzzz.... :twisted:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 6 hónapja #252765 Írta: Rabyn
És ha valaki a magánytól fél, vagy aaa haláltól vagy a jövötől?

Több
19 éve 6 hónapja #252754 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: Najó.. kezdem unni a 6.könnyvel valóó foglakozást: )
Szóval a harmadik részben ugye ottvannak a mumusok, akik olyan alakot vesznek fel amitől a legjobban félsz.. De ha én mondjuk a fájdalomtól félek, akkor az hogy jelenik meg? vagy a sötéttől?

Leszel szíves nem elvont dolgoktól félni. :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #252753 Írta: Rabyn
Najó.. kezdem unni a 6.könnyvel valóó foglakozást: )
Szóval a harmadik részben ugye ottvannak a mumusok, akik olyan alakot vesznek fel amitől a legjobban félsz.. De ha én mondjuk a fájdalomtól félek, akkor az hogy jelenik meg? vagy a sötéttől?

Több
19 éve 6 hónapja #252735 Írta: James
James válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

rebekakov írta:
Egyébként se lehet Hagrid a Félvér Herceg ,ugyanis az óriásoknál gurg van és nem herceg vagy király :idea:

Ez szerintem nem jelent semmit. Varázslóknák sincs herceg, márpedig a Félvér Herceg varázsló lesz, minden bizonnyal. De ha nem ilyen alapon nézzük, szerintem a neve nem utalhat az igazi létére...

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252724 Írta: Wimzig
Wimzig válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
www.mezesfalas.com/index2.php?hp=6konyv

Egyébként se lehet Hagrid a Félvér Herceg ,ugyanis az óriásoknál gurg van és nem herceg vagy király :idea:

"Minden ország kultúrája lengje körül a házamat. De egyik se szakítson el szülőföldem talajától." /Mahatma Gandhi/

Több
19 éve 6 hónapja #252719 Írta: James

Riliel írta:
És mi van, ha Hagrid? Félvérnek félvér, az anyja meg elég jelentős óriás lehetett...

:roll: Szerintem inkább ő lesz az áldozat, mintsem a Herceg. Rowling mondta, hogy egy fontos szereplőt iktat ki a könyvből, ill. filmből. Mi van, ha Hagrid az? Hisz elég fontos szereplő, már az első résztől kezdve jó barátja Harrynek... :idea:

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252708 Írta: Riliel
Riliel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta: Félvér Herceg, ha már Te vagy a Félvér Herceg, megmondanád ki vagy? :lol: :wink:

És mi van, ha Hagrid? Félvérnek félvér, az anyja meg elég jelentős óriás lehetett...

"Ha hallod a Hívást, menned kell."

Több
19 éve 6 hónapja #252330 Írta: Zizzo
Újra előszedjük a Félvér Herceget? Hát sztm mostmár felesleges, majd lehet dobálózni ha már tudjuk ki az "hogy én megmondatm" ;) (olvasni vissza topic vagy 100 oldal, megéri nem ;) )
Mondjuk nem kötekedés meg ilyenek, de azt így kijelenteni, h Emma Watson a kedvenc szinésznőm... első filmje meg ilyenek... és akkor hozzá képest Whoppie (fogalmam nincs hogy írják) Goldberg, vagy Uma Thurman? Persze ettől még lehet ez a vélemény, izlés dolga, csak kicsit erősnek vélem...

Több
19 éve 6 hónapja #252263 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
A harmadikban is feltűnik? 8O Hol?

A másodikban megtaláltam... (Asszem...) A negyedikben is... De a harmadikban hol van?

Tényleg, most lapozgatok, erre rakadok a negyedik könyvben a Lovegood-családra. :)

,,- Mindjárt itt az idő - váltott gyorsan témát Mr. Weasley, és az órájára nézett. - Nem tudod, Amos, várunk még valakire?
- Nem – rázta fejét Mr. Diggory. - Lovegoodék már egy hete ott vannak, Fawcették pedig nem tudtak jegyet szerezni. Több varázsló nem lakik ezen a környéken, igaz-e?

Ejnye, ejnye Luna, kviddicsmeccsekre járunk? :)

Több
19 éve 6 hónapja #252260 Írta: Rabyn
Mibe, hogy Mundungusnak lesz még nagyobb szerepe a könyvben?
szerepel a neve a második, a harmadik és a negyedik kötetben is:) az ötödikről nem is szólva.

Több
19 éve 6 hónapja #252145 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Félvér Herceg írta:

Cerebrum írta: Félvér Herceg, ha már Te vagy a Félvér Herceg, megmondanád ki vagy? :lol: :wink:

Egyes találgatások szerint Félig Fej Nélküli Nick... mások úgy tudják, hogy a Szárnyas Vadkan kocsmárosa vagyok. Szerinted? 8)

Félvér Herceg

Egyes találgatások szerint pedig új szereplő. :wink:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
19 éve 6 hónapja #252107 Írta: Cerebrum
Nem találgatok, majd a könyvből kiderül... :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 6 hónapja #252096 Írta: James

Egyes találgatások szerint Félig Fej Nélküli Nick... mások úgy tudják, hogy a Szárnyas Vadkan kocsmárosa vagyok. Szerinted? 8)

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252091 Írta: Cerebrum
Félvér Herceg, ha már Te vagy a Félvér Herceg, megmondanád ki vagy? :lol: :wink:

Több
19 éve 6 hónapja #252061 Írta: James
Nelossel: Természetesen Emma Watson-ra gondolok;) ő a kedvenc színésznőm:) :oops:

Félvér Herceg

Több
19 éve 6 hónapja #252031 Írta: *Niko*
*Niko* válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Trinkler írta: Mikor lesz már trailer? :( :(
Türelmetlen vagyok!!! :( ((

Május hetedikén :wink: Szerintem pillanatok alatt fel fog kerülni az internetre, tehát akár már nekünk is.

a gyöngyfűzők valája - by Csele

Több
19 éve 6 hónapja #252026 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Mikor lesz már trailer? :( :(
Türelmetlen vagyok!!! :( ((

Több
19 éve 6 hónapja #251961 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Félvér Herceg írta: BOLDOG SZÜLINAPOT, EMMA!

(Aki nem tudná, Em ma ünnepli a születésnapját...) :D

Most melyik Emmára gondolsz? Mert Emma Watson (Hermione) és Emma Thompson (Trelawney) is ma ünnepli a születésnapját. :D

Több
19 éve 6 hónapja #251959 Írta: James
BOLDOG SZÜLINAPOT, EMMA!

(Aki nem tudná, Em ma ünnepli a születésnapját...) :D

Több
19 éve 6 hónapja #251922 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
ÖSSZEKEVERNI A KETTŐT? AZ LEHETETLEN!!!!!!! 8O

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 6 hónapja #251894 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Zizzo írta: Uff... továbbra is nagy az isten állatkertje ;)

Ezzel 1et értek. Hogy lehet a GYU-t és a HP-t összekeverni!
Mind a 2öt szeretem, és merem állítani nehezen lehet összekeverni őket. Ha valakinek legalább 1x volt szerencséje volt mind a 2höz, az nem hiszem, hogy összetéveszti a 2 filmet. Azért van köztük egy kis külömbség :!:

Több
19 éve 6 hónapja #251577 Írta: Zizzo

Alyr Arkhon írta:

Lin írta:

Cerebrum írta:

Lin írta: Ha jól emlékszem, a magyar kiadó oldalán valami olyasmit olvastam, hogy 2006 első negyedében várható a megjelenés. De szvsz amennyire lehet, sietni fognak vele és ha egy mód van rá, karácsonyra kiadják. :wink:

2005 vagy 2006 karácsonyára? :)

Talán inkább 2005-re! :D

Kicsi hír, kicsit off is, lehet, hogy nem is hír: tegnap néhány lelkes angliai HP rajongó felfedezni vélte a tv-ben a GoF trailer-ét. Aztán később kiderült, hogy a LotR reklámja volt, ha minden igaz a FotR-é. A barlangban csücsülő Gollamot nézték házimanónak! 8O :mrgreen:
Forrás: mugglenet

Ennyire lelkesek a rajongók? Hajajaj...

Uff... továbbra is nagy az isten állatkertje ;)

Több
19 éve 6 hónapja #251560 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Lin írta:

Cerebrum írta:

Lin írta: Ha jól emlékszem, a magyar kiadó oldalán valami olyasmit olvastam, hogy 2006 első negyedében várható a megjelenés. De szvsz amennyire lehet, sietni fognak vele és ha egy mód van rá, karácsonyra kiadják. :wink:

Kicsi hír, kicsit off is, lehet, hogy nem is hír: tegnap néhány lelkes angliai HP rajongó felfedezni vélte a tv-ben a GoF trailer-ét. Aztán később kiderült, hogy a LotR reklámja volt, ha minden igaz a FotR-é. A barlangban csücsülő Gollamot nézték házimanónak! 8O :mrgreen:

Ennyire lelkesek a rajongók? Hajajaj...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #251524 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 6 hónapja #251506 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta: 2005 vagy 2006 karácsonyára? :)

Jó kérdés! :lol:
Nagyon merem remélni, hogy 2005 karácsonyára kijönnek a könyvvel [size=9:yizd4m8c](kereskedelmileg is jobban járnak, nagyot tudnak kaszálni ilyenkor)[/size].
De ha akkora nem is jelenik meg a könyv, azért csak kihozzák valamikor 2006. elős hónapjaira.

Több
19 éve 6 hónapja #251436 Írta: Cerebrum

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.134 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére