J. K. Rowling: Harry Potter
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rabyn írta: Malkovich azért nem lehetett Voldemort mert nem Britt..
Szvsz pedig van olyan jó színész, h. képes lett volna elsajátítani a brit akcentust a film kedvéért...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lutrz hadnagy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Amit írtam megírtam!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Nelossel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Drowse
- Nem elérhető
www.potterpuppetpals.com/bothering.html
www.potterpuppetpals.com/trouble.html
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Narbeleth
- Nem elérhető
Raia Aiwart írta: Ez nem tesz semmit. Van olyan hír is, hogy Rowan Atkinson fogja játszani ...Tudjátokkit.
Gondoljatok bele: Mr.Bean a fögonosz...
John Malkovich is volt "jelölt", én úgy tudom. SZvsz ő jobb lett volna... (Ralph Fiennes= Remus... )
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Nelossel
- Nem elérhető
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Gondoljatok bele: Mr.Bean a fögonosz...
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Ery
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Majd meglátjuk. Amúgy szerintem nagyon jó színész.
Ebban egyetértek. Gonoszt mindenesetre jól tud játszani
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Majd meglátjuk. Amúgy szerintem nagyon jó színész.Ery írta:
.Elessar király. írta: Ralph Fiennes lesz Voldemort???!!!
Igen. Szvsz jó választás
rajta a béke napjaiban!"
- Ery
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Ralph Fiennes lesz Voldemort???!!!
Igen. Szvsz jó választás
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Wimzig
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Szerintem ezek a cikkek érdekesebb mint a borítók ,a Titkok a Félvér Hercegről című cikket ajánlom a legjobban.
"Minden ország kultúrája lengje körül a házamat. De egyik se szakítson el szülőföldem talajától." /Mahatma Gandhi/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nelossel írta:
M írta: www.hpana.com/imageviewer.cfm?nid=18531&f=gof-poster-1.jpg
A negyedik film plakátja.
Hát nem túlozták el a díszitéseket és a figurákat. Lát valaki ot egy fia serleget? 8O
Csak a kedvedért:
ejhaboru.uw.hu/poster1.jpg
Hozzátenném, hogy ennél a gépnél elég vacak az egér ezért kicsit csúnya serleg lett...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Narbeleth
- Nem elérhető
Drowse írta:
szerintem azt hiszik, a gyerekeknek ilyen ízléstelen cuccokra van igényük...Narbeleth írta: [size=9:3cji6bca] például szvsz a magyar hármas giccses és gusztustalan[/size]
Tegye fel a kezét az, aki rózsaszín és lilahátteres dementorora vágyik! (jó, igaz h nem vagyunk gyerekek, de a lelkünk mélyéről még átérezhetjük ezt a kérdést...)
- Nelossel
- Nem elérhető
M írta: www.hpana.com/imageviewer.cfm?nid=18531&f=gof-poster-1.jpg
A negyedik film plakátja.
Hát nem túlozták el a díszitéseket és a figurákat. Lát valaki ot egy fia serleget? 8O
- M
- Nem elérhető
- Drowse
- Nem elérhető
szerintem azt hiszik, a gyerekeknek ilyen ízléstelen cuccokra van igényük...Narbeleth írta: [size=9:3gj0ocic] például szvsz a magyar hármas giccses és gusztustalan[/size]
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Narbeleth
- Nem elérhető
rebekakov írta: Minek kell azon vitatkozni,hogy melyik a legjobb borító : Szerintem nem a borító a lényeg hanem a tartalom.Azt ,hogy jó-e egy könyv nem a borító hanem a tartalom dönti el
Persze, de ha úgy is elolvassuk, akkor miért ne fejtenénk ki a véleményünket (nem vérre menő vita zajlik) és miért ne szerethetnénk szebb borítót?[size=9:tlutgh7p] például szvsz a magyar hármas giccses és gusztustalan[/size]
- Nelossel
- Nem elérhető
Lutrz hadnagy írta: Ez nem azt jelenti, hogy Meg is lessz.
Meg lesz. Már kész van a történet, csak az utómunkák vannak hátra. Aztán meg már csak a fordítás van hátra.
- Lutrz hadnagy
- Nem elérhető
Nelossel írta: Az angol június-júliusban, a magyar asszem decemberben, vagy jövőév elején.
Ez nem azt jelenti, hogy Meg is lessz.
"Amit írtam megírtam!"
- Nelossel
- Nem elérhető
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
images.amazon.com/images/P/04397 ... ZZZZZZ.jpg
Nekem nagyon tetszik ez a borító ! Nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg nálunk a 6. könyv?
"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Berakni nem tudom az első könyv, első borítóját, mert jelenleg rossz a scannerem, de amit visszajönn a javítóból berakom ide.Zizzo írta: Boritókról vót szó? Hát nekem nem jön be az amerikai ami nálunk is van... pláne h variálták a szineit nálunk... a régi jó első kötet borítója nincs meg vkinek, hagy ne menjek má át a szomszédba scannelni...
Egyébként, azon Harry van a baglya társaságában, valami erdőben - feltahatően a Tiltott Rengetegben.
Egyébként a minap beszélgettünk az unokahugommal, és a beszélgetés közben feltűnt nekünk valami. Az eddig megjelent öt könyv és a majd most megjelenő hatodik könyv címei között, párhuzam fedezhető fel - mindha két egymást követő trilógia címei lennének.
Első egység:
Bölcsek köve - egy konkrét tárgyra utal.
Titkok kamrája - egy nagyobb egységre utal és mindenra, ami hozzá tartozik. A kamrára és mindarra, ami benne van.
Azkabani fogoly - egy személyre.
Második egység:
Tűz serlege - ismét egy konkrét tárgyra utal a könyv címe.
Főnix Rendje - imételten egy nagyobb dologra utal, a Rendre - csak itt a hozzá tartozó személyekre.
Félvér herceg - mint az Azkabani fogoly esetében, megint egy személy a könyv címe.
Elég érdekes, ha így nézzük az eddig könyveket. JKR szépen követi úgyanazt, az általa megalkotott a sémát. Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.
Az eslő három könyvben bevezeti Harryt a varázsvilágba, és minket olvasókat is. A második háromban meg igazán beindulnak az események. Voldi visszatér, kitör a háború, a történet hangulata sötétre fordul. Míg az első 3 részben Harry gyerek, addig a másik 3-ban már kamsza és lassan felnőtté válik, és így a jelleme is változik.
És ha így nézzük a dolgokat, akkor a hetedik, utolsó kötetnek az lesz a szerepe, hogy mindent lezárjon végérvényesen -[size=9:6quux8u2] na a végére egy kicsit megbonyolítottam a dolgot [/size] .
- Wimzig
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Minden ország kultúrája lengje körül a házamat. De egyik se szakítson el szülőföldem talajától." /Mahatma Gandhi/
- Cerebrum
- Nem elérhető
Nelossel írta: Én úgy tudom, hogy csak azért van külön felnőtt-gyerek kiadás, hogy már azért hogy nézne ki egy felnőtt kezébe a Hp?
Miért? Aki szégyenli, h. nem egy begyöpösödött agyú, unalmas felnőtt, akiből minden gyermeki érzés kihalt, azt nagyon tudom sajnálni...
Amúgy meg a felnőtt-verzióra is rá van írva a cím, olvasni meg mindenki tud, nem? [size=9:1wu2070w](Legalábbis a legtöbben...)[/size]
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.