LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Több
19 éve 3 hónapja #265291 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Én a Bard's Tale-t játszottam végig most. Régi nagy játékról leporolták, amit le tudtak. A humora miatt érdemes végigküzdeni. Az halál :) .

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 3 hónapja #265285 Írta: .Elessar király.
Ha valaki szívesen eladná a bfme-jét, az írjon privit. Kőszike.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 3 hónapja #265280 Írta: .Elessar király.
Ha valakinek megvan a bfme eredetiben és már nem játszik vele, az írjon privit :!:
Előre is kőszi.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 4 hónapja #264416 Írta: Illuin
Illuin válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

cortez71 írta: Ismerjük a Sacredet, bár én nem dobom hasra magamt az ilyen hack'n'slash rpgktől... Ha tetszett a KOTOR, mindenképpen szerezd meg a Neverwinter nightsot, szvsz a legjobb RPG ami eddig valaha megjelent.

Nekem megvolt az NWN, de én inkább a KotOR-t választom :) . Na, mindegy mindekiazzal játszik, ami tetszik neki.

TharThalion írta: Ha szerepjátékról van szó akkor az az igazi ha egy jó társaság leül és egy jót játszanak. Ez velem csak a soproni aszmás szanatóriumban történt de még mindíg jó rá gondolni.

Csak egyetérteni tudok, szerencsére én rendszeresen tudok játszani a haverokkal(vizsgaidőszakot kivéve :evil: ).

"Te is hüje, ő is hüje, csak én vagyok okos, mert nekem a segemben is felyem van."
Weöres S.

Több
19 éve 4 hónapja #264409 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Ha szerepjátékról van szó akkor az az igazi ha egy jó társaság leül és egy jót játszanak. Ez velem csak a soproni aszmás szanatóriumban történt de még mindíg jó rá gondolni.

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
19 éve 4 hónapja #264367 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Ismerjük a Sacredet, bár én nem dobom hasra magamt az ilyen hack'n'slash rpgktől... Ha tetszett a KOTOR, mindenképpen szerezd meg a Neverwinter nightsot, szvsz a legjobb RPG ami eddig valaha megjelent.

Több
19 éve 4 hónapja #264351 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
ÉLJEN SOKÁ A K.O.T.O.R. 2 , JEDI KNIGHT ÉS A SACRED!!!!!!!! :cheers: :hello: :hello: :cheers:
(ismeritek a Sacredet?)

Több
19 éve 4 hónapja #264347 Írta: Illuin
Én mindkettőt nagyon szeretem. Úgyhogy: TÖBB KotOR és TÖBB Jedi Knigth!! :D :dance: :itscool:

"Te is hüje, ő is hüje, csak én vagyok okos, mert nekem a segemben is felyem van."
Weöres S.

Több
19 éve 4 hónapja #264346 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

cortez71 írta:

Cerebrum írta: Úh, mit lehet szeretni a KotOR-ban? :dead: A második részébe belenéztem, de mikor megláttam, hogy mennyit szövegelnek benne, az akciójelenetek meg annyiból állnak, hogy klikk az ellenségre, aztán a gép harcol, nem én, rögtön le is szedtem... :?

Cerebrum, tudod mi az a szerepjáték? :D
Netán segítsek? Középfölde, Faerűn, Ynev... beugrik valami?
Esetleg konkrétabb példák: Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Icewind Dale? Semmi?

Sosem szerettem az ilyeneket... :) Amúgy tudtam ám, hogy a KotOR rpg, de gondoltam mivel Star Wars-os, hátha mégis megszeretem ezt a játéktípust, de nem... :roll: Én azt szeretem egy játékban, ha minél kevesebb a szöveg, de annál több az akció. Jedi Knight sorozat rules! :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 4 hónapja #264340 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Cerebrum írta: Úh, mit lehet szeretni a KotOR-ban? :dead: A második részébe belenéztem, de mikor megláttam, hogy mennyit szövegelnek benne, az akciójelenetek meg annyiból állnak, hogy klikk az ellenségre, aztán a gép harcol, nem én, rögtön le is szedtem... :?

Cerebrum, tudod mi az a szerepjáték? :D
Netán segítsek? Középfölde, Faerűn, Ynev... beugrik valami?
Esetleg konkrétabb példák: Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Icewind Dale? Semmi?

Több
19 éve 4 hónapja #264331 Írta: Illuin
Hát én pont a szerepjáték részét élvezem(a KotOR 1. részét most vittem végig hatodszorra :twisted: ), bár nem olyan jó, mint az igazi(értsd: a haverokkal nyomni MERP-et, MAGUS-t, Star Wars-t, DnD-t...).
Egy rpg-játéktól nem is azt kell várni, hogy lenyűgözzön a Max Payne-szintű akciójeleneteivel... Amúgy meg ízlések és pofonok...

Weöres S.

Több
19 éve 4 hónapja #264322 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Úh, mit lehet szeretni a KotOR-ban? :dead: A második részébe belenéztem, de mikor megláttam, hogy mennyit szövegelnek benne, az akciójelenetek meg annyiból állnak, hogy klikk az ellenségre, aztán a gép harcol, nem én, rögtön le is szedtem... :?

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 4 hónapja #264306 Írta: Illuin
Hát igen én is nagyon tudnék örülni egy ilyen játéknak, de kiadóknak sokkal jövedelmezőbb két külön játékot megjelentetni, mint egyet. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen program kifejlesztése és játszhatóvá tétele iszonyatosan sok időt-embert-pénzt igényel (és ne mis biztos ó, hogy sikeres lenne).

OFF: A KOTOR-t meg nyugodtan folytassák, csak adják vissza a BIOWARE-nek!! :deal: 8)

Weöres S.

Több
19 éve 4 hónapja #264295 Írta: Ardathon
Az lenne a jó ha nem létező játékoknak csinálnának 2.3.4.... részt hanem a K.O.T.O.R. és WoW valamint LOTR 3 játékokat összegyurnák és lenne egy Sacredre hasonlító játék amelyben az egész történet végig játszható, ill. egy olyan stratágiai játék amelyben a nézet változtatható tehát az hogy felülnézetben (Warcraft III-ban) vagy "harci nézetben" (WoW-ban) lehet játszani a jó ill. roszz oldalon (kinek mi a rossz :wink: ).

Több
19 éve 4 hónapja #264292 Írta: Illuin
Remélem, hogy a BfME 2. részének játék menete azért vmivel változatosabb lesz, mert az első hááát... nekem annyira nem jött be. Persze lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de "sötét oldalt" csak a fanatizmusom miatt vittem végig(ez a fanatizmus Tolkiennek szól, nem a játéknak :twisted: ). Minden pályán ugyanaz: építs-gyárts-támadj... Ráadásul a balrog-idézés nevetségesen könnyűvé tette még Minas Tirith bevételét is.

Weöres S.

Több
19 éve 4 hónapja #264264 Írta: cortez71

Cerebrum írta: Az lenne jó, ha a BfME-nek lenne második része, ami az első- és a másodkorban játszódna... És akkor lehetne végre rendesen tündékkel (mondjuk külön a noldákkal, külön a sindákkal) és törpökkel is harcolni. Lennének sárkányok, lenne főhősnek Túrin, Thingol, Szauron, Beren stb. Milyen király lenne, nem?

Lesz folytatása, lehet, h tényleg Első- és Másodkor lesz, még nem tudni, csak felröppent ilyen hír...

Több
19 éve 4 hónapja #264236 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Cerebrum írta: Az lenne jó, ha a BfME-nek lenne második része, ami az első- és a másodkorban játszódna... És akkor lehetne végre rendesen tündékkel (mondjuk külön a noldákkal, külön a sindákkal) és törpökkel is harcolni. Lennének sárkányok, lenne főhősnek Túrin, Thingol, Szauron, Beren stb. Milyen király lenne, nem?

Jó ötlet. :) Igaz, a BfME-vel nem játszottam, de jónak nézett ki előzetesek alapján. :) Addigra meg felturbóznám a gépet. :lol:

[size=9:sosbtdio](na, első beleröffenésem ebbe a topicba :P :) )[/size]

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 4 hónapja #264234 Írta: Cerebrum
Az lenne jó, ha a BfME-nek lenne második része, ami az első- és a másodkorban játszódna... És akkor lehetne végre rendesen tündékkel (mondjuk külön a noldákkal, külön a sindákkal) és törpökkel is harcolni. Lennének sárkányok, lenne főhősnek Túrin, Thingol, Szauron, Beren stb. Milyen király lenne, nem?

Több
19 éve 4 hónapja #264164 Írta: Illuin
Itt van néhány link a Shadows of Angmar-hoz kapcsolódóan:

www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=13&e=2061 ->képek

www.playware.hu/index.php?page=hir&id=3308 -> kis videó

lotro.turbine.com/ -> a játék hivatalos oldala

Weöres S.

Több
19 éve 4 hónapja #264156 Írta: cortez71

Clorel írta: Üdv!
Lehet, hogy már rég lerágott csont, de csak engem idegesít mérhetetlenül, hogy a Battle for Middle-Earthben Gandalf ép bőrrel átjuk Mórián és továbbjut Lothlórienbe? :?

Egyébként a WoW az jó az. Kár, hogy vége a bétának, de sebaj. Ha majd lesz pénz :lol:

Hááát mondjuk legnehezebb fokozaton jól jött Lórienben :)
amúgy Bromirral is ugyanez lesz majd...

Több
19 éve 4 hónapja #264141 Írta: Clorel
Clorel válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Üdv!
Lehet, hogy már rég lerágott csont, de csak engem idegesít mérhetetlenül, hogy a Battle for Middle-Earthben Gandalf ép bőrrel átjuk Mórián és továbbjut Lothlórienbe? :?

Egyébként a WoW az jó az. Kár, hogy vége a bétának, de sebaj. Ha majd lesz pénz :lol:

Clorel a'Dorad

"Nothing's what it seems to be
I'm a replica, I'm a replica"

Több
19 éve 4 hónapja #262154 Írta: Ardathon
Nekem a Gothic től van csömöröm :x :x :wink:

Több
19 éve 4 hónapja #262059 Írta: cortez71

TharThalion írta: Sajnos nekem nincs meg a WOW edig jó lenne! :( :( :( :( :evil:

Én személy szerint már hányok a WarVraft univerzumától, sokkal inkább kedvelem Középföldét meg Faerűnt... de hát ízlések és pofonok...

Több
19 éve 4 hónapja #262051 Írta: Ardathon
Sajnos nekem nincs meg a WOW edig jó lenne! :( :( :( :( :evil:

Több
19 éve 4 hónapja #262036 Írta: cortez71

Ilúvatar Gyermeke írta:

cortez71 írta:

.Elessar király. írta: Mi az a WoW?
Bocs, nem vagyok e téren járatos... :oops:

Semmi gond. World of Warcraft :)
Ez egy netes rpg...
Én úgy emlékszem, hogy talán ez is rpg lesz, de stratégia semiképp (on-lineon kicsit fura lenne, eddig egy on-line stratégiát sem láttam)

Igen, ez rpg (Role-playing game), amit magyarul kalandjátéknak hívunk (bár hívják szerepjátéknak is...). Csak ezt nem egymagadban játszhatod (vagy max. még egy haveroddal, mint a legtöbb játék esetében), hanem a Net-kapcsolaton keresztül több (száz) (akár ezer) emberrel is. 8O :wink:
A rossz hírem az, hogy nem lesz ingyenes a játék, valamennyi díjat kérnek (hogy mennyit, még nem tudni). :?

Hivatalosan szerepjáték, mivel a hősök alapvetően az asztali rpg szabályai szerint lépnek szintet, meg stb.
És sajnos tényleg fizetős lesz :(
Valszeg ugyanúgy ki fogják zsebelni a fanokat, mint a WoW (a WoW-val feltöltőkari segítségével lehet játszani).
No, de ott vannak a "kevésbé legális" törtserverek, biztos itt is lesz majd :D

Több
19 éve 4 hónapja #262030 Írta: Ilúvatar Gyermeke

cortez71 írta:

Ez egy netes rpg...
Én úgy emlékszem, hogy talán ez is rpg lesz, de stratégia semiképp (on-lineon kicsit fura lenne, eddig egy on-line stratégiát sem láttam)

Igen, ez rpg (Role-playing game), amit magyarul kalandjátéknak hívunk (bár hívják szerepjátéknak is...). Csak ezt nem egymagadban játszhatod (vagy max. még egy haveroddal, mint a legtöbb játék esetében), hanem a Net-kapcsolaton keresztül több (száz) (akár ezer) emberrel is. 8O :wink:
A rossz hírem az, hogy nem lesz ingyenes a játék, valamennyi díjat kérnek (hogy mennyit, még nem tudni). :?

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 4 hónapja #262024 Írta: cortez71

Ez egy netes rpg...

Több
19 éve 4 hónapja #262012 Írta: .Elessar király.
Mi az a WoW?

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 4 hónapja #262008 Írta: cortez71

.Elessar király. írta: És ez a Middle-Earth online startégiai játék?

Öööö, én úgy tom, rpg, mint a WoW

Több
19 éve 4 hónapja #261999 Írta: .Elessar király.
És ez a Middle-Earth online startégiai játék?

rajta a béke napjaiban!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.589 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére