LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Több
19 éve 9 hónapja #245579 Írta: (Morgil)
(Morgil) válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Jaja :) ..akkor nemtom mit kell vele szenvednem..milyen pályák vannak még?

"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #245573 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Cerebrum írta:

Ilúvatar Gyermeke írta: ...ha ottmaradsz, a balrog egyetlen kardcsapásával game over... :twisted:

Hát, Gandalfnak így is úgy is game over lesz... :twisted:

Na ja, s még ő hív minket "bolondok"-nak... ("Fly, you fools...") :lol:

There is no reality. Only perception.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #245568 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok

Ilúvatar Gyermeke írta: ...ha ottmaradsz, a balrog egyetlen kardcsapásával game over... :twisted:

Hát, Gandalfnak így is úgy is game over lesz... :twisted:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 9 hónapja #245562 Írta: Ilúvatar Gyermeke

_Morgil_ írta: sok van még a játékból? 8)

Már nincs sok hátra. Élvezd ki minden percét! :mrgreen:

Több
19 éve 9 hónapja #245559 Írta: (Morgil)
(Morgil) válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Jajj,ez ilyen nehéz??nemgondoltam volna...majd +próbálom..utána milyen pálya jön?sok van még a játékból? 8)

Több
19 éve 9 hónapja #245529 Írta: Ilúvatar Gyermeke

_Morgil_ írta: Köszönöm!!!Tovább jutottam!!el se hiszem!mondjuk utána Gandalffal azonnal +haltam,mert + ölt a balrog,de azt majd kialakítom...azt csak felkell csalogatni a hídra,nem? :P

Jó is lenne... :lol:
Az első dolog, amit tenned kell: a híd jobb- ill. baloldalán van 1 lembas ill. 1 miruvor. Töltsd fel teljesen az életerődet (zöld csík -lembassal) ill. a varázslóképességedet (kék/lila csík - miruvorral). Állítsd át a Spell-t a "Lightning strike"-ra. Fuss a híd közepére (!) úgy, hogy a balrog ne találjon el - érdemes cikkcakkban futni-, majd nyomd meg a tűzgombot. Ettől pár mp-re lebénul a balrog. Ekkor fuss hozzá, majd üsd meg a kardoddal kb. kétszer-háromszor - utána már elkezd éledezni ismét -azonnal (!) vonulj vissza a híd közepére, mert ha ottmaradsz, a balrog egyetlen kardcsapásával game over... :twisted: Ha visszaértél, ismét lőjj bele, elkábul, fuss oda, max. három kardcsapás stb. - kb. 10-szer ismételd, mire vége a pályának. Közben ne felejtsd el feltölteni magad miruvorral, meg lembassal, ha szükséges! :wink: Sok sikert! 8)

Több
19 éve 9 hónapja #245432 Írta: (Morgil)
Köszönöm!!!Tovább jutottam!!el se hiszem!mondjuk utána Gandalffal azonnal +haltam,mert + ölt a balrog,de azt majd kialakítom...azt csak felkell csalogatni a hídra,nem? :P

Több
19 éve 9 hónapja #245429 Írta: (Morgil)
A számítógépes játékban gandalfnak nemkell köveket tologatnia,hanem csak +felelő sorrendben rákell lépdesnie a gombokra..kipróbálom mindjárt,amit tte mondtál :) köszi

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #245428 Írta: Ilúvatar Gyermeke

_Morgil_ írta: Jó,ezt így vágom,de mivel lököm le??melyik gombbal,mert már az egész billentyűzetet kipróbáltam,és nem naon akart sikerülni.. :( de azért köszi:)

Az ENTER-t kell lenyomva tartani ill. az iránynak megfelelő nyilat nyomni - legalábbis a kommentárok szerint... [size=9:2xdtbqn0](Mivel nekem PS2-n van meg a játék, így aztán nem tudom biztosra, PC-n milyen billentyűket kell használni...[/size] :oops: ) Ha eléggé kitolod a szakadék szélére, akkor magától leesik a kő. Remélem, igazam lesz... 8)
[size=9:2xdtbqn0]Mellesleg nem értem, az előző pályát, a "21st Hall"-t hogy tudtad megoldani, hiszen ott meg Gandalfnak kell a 4 kapcsolóra rátolni a köveket? :roll: [/size]

Több
19 éve 9 hónapja #245338 Írta: (Morgil)
Jó,ezt így vágom,de mivel lököm le??melyik gombbal,mert már az egész billentyűzetet kipróbáltam,és nem naon akart sikerülni.. :( de azért köszi:)

Több
19 éve 9 hónapja #245187 Írta: Ilúvatar Gyermeke
A követ már megszerezted?! :roll: Ha a kapcsolónál állsz, akkor ez pont a fejed fölötti részen van, fel kell másznod érte, s lelökni az alsóbb szintre, majd lemászni, s rátolni a kapcsolóra. Hogy feljuss - a kapcsolótól balra indulj el, ugorj át 2 szakadékot. Mássz fel a keskeny, felfelé vezető "palló"-n - nyírd ki az orkot. Állj a kő mögé, s nyomd, amit nyomni kell :wink: . Vigyázz, ne ess le a kövel együtt!! Mássz vissza a kapcsolóhoz... told rá a követ, ennyi.
Remélem, tudtam segíteni. :wink:

Több
19 éve 9 hónapja #245136 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Gondolom odaállsz a kő mögé és nyomod az akció-, vagy a 'use' gombot... Vagy csak simán mögé állsz és elindulsz előre... :roll:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 9 hónapja #245126 Írta: (Morgil)
ja,azt én is láttam,de nemtom,h hogy kell :(

Több
19 éve 9 hónapja #245115 Írta: Cerebrum
Hmmm, nagyon régen játszottam vele, de úgy emlékszem valami követ kell rátolni...

Több
19 éve 9 hónapja #245114 Írta: (Morgil)
Aiya!Nekem megvan az első Gyűrűk Urás játék,ahol először a Frodoval vagy,utána változnak a szereplők (Gyűrű szövetsége),és van 1 rész,ahol Frodoval kell lenni Móriában,van 1 nagykapu,amit kikell nyitni,de ahhoz lekell nyomni 1 gombot,& ha elmozdulsz lezárul a kapu..mit kel csinálni,hogy vmi ott maradjon a gombon??ha tudja vki,akkor irjon :D köszönöm

Több
19 éve 9 hónapja #244853 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
Sziasztok!
Na, én LOTR kártyázom, nyíregyházi versenyszervező vagyok, ha valakinek a témával, lapokkal kapcsolatban kérdése van, szóljon!

Több
19 éve 10 hónapja #243513 Írta: Beleg Cúthalion
Topiclakok!

Nem tudtok veletlen LOTR jatekokat Linuxra? Vagy lelohelyeiket?
Elore is koszi!

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
19 éve 10 hónapja #243507 Írta: Cerebrum
Na végigvittem! 8) Jó kis játék, csak kár h. ilyen rövid... :( Még lehett volna több Pelennor-os pálya, meg mondjuk egy Gorgoroth-os a Frodó-Samu vonalon... Na, mindegy. Viszont azt hiszem most én is előszedem a joystickot, aztán kerítek egy harcostársat... :P

Jövő héten meg Battle for Middle-Earth-re fel! :)

Több
19 éve 10 hónapja #243419 Írta: Gilg (Gwindorn)

3.Aragorn írta:

Cerebrum írta: Gamepad? PC-hez??? :confused2: Ne már! Annélkül nem lehet ketten játszani? :(

Nekem csak úgy engedte... [size=9:3cd63ww6]Megpróbálhatod joystickkal is de ha belegondolok elég viccesen nézne ki :lol: [/size]

Thalion és me joystickkal (ami nálam volt) vittük végig. :D Tényleg viccccces vot, de összejött :D
[size=9:3cd63ww6](bár szikrázott az agyam, amikor nem volt hajlandó arra felé menni amerre irányítottam :shake: )[/size] :D

Több
19 éve 10 hónapja #243389 Írta: 3.Aragorn

Cerebrum írta: Ja, meg a RotK amúgy is egy billentyűzetkímélő játék... :) :wink:

Tényleg, Ti szoktatok benne tudatosan kombókat használni? Mert pl. mikor rámjön egyszerre 10 ork, 4 meg a háttérből lő nyilakkal, valahogy mindig átmegy a precízen átgondolt billentyűhasználat a vad és kaotikus billentyűcsapkodásba... :D (Persze legtöbbször még így is sokszor összehozok egy-két kombót...)

Igen! (persze van amikor csak az eszeveszett kaszabolás megy)

Több
19 éve 10 hónapja #243240 Írta: Cerebrum
Ja, meg a RotK amúgy is egy billentyűzetkímélő játék... :) :wink:

Tényleg, Ti szoktatok benne tudatosan kombókat használni? Mert pl. mikor rámjön egyszerre 10 ork, 4 meg a háttérből lő nyilakkal, valahogy mindig átmegy a precízen átgondolt billentyűhasználat a vad és kaotikus billentyűcsapkodásba... :D (Persze legtöbbször még így is sokszor összehozok egy-két kombót...)

Több
19 éve 10 hónapja #243235 Írta: 3.Aragorn

Cerebrum írta:

3.Aragorn írta: Mellesleg a legtöbb gép hátuljában van USB csatlakozó. Egy egyszerű gamepadot pedig ma már pár ezerért utánad dobnak :wink:

Hát, egyetlen játék kedvéért nem fogok venni azt hiszem... :? Azt viszont végképp nem értem, h. billentyűzetről miért nem lehet ketten játszani... :roll: Talán mert konzolos átirat a játék? :confused2:

Hát, te tudod. De jó lesz az még másra is. (már ha kibírja, mert a miénk 1 hónap alatt s***-rá ment - persze nyüstöltük is rendesen...)

Több
19 éve 10 hónapja #243234 Írta: Cerebrum

3.Aragorn írta: Mellesleg a legtöbb gép hátuljában van USB csatlakozó. Egy egyszerű gamepadot pedig ma már pár ezerért utánad dobnak :wink:

Hát, egyetlen játék kedvéért nem fogok venni azt hiszem... :? Azt viszont végképp nem értem, h. billentyűzetről miért nem lehet ketten játszani... :roll: Talán mert konzolos átirat a játék? :confused2:

Több
19 éve 10 hónapja #243230 Írta: 3.Aragorn
Mellesleg a legtöbb gép hátuljában van USB csatlakozó. Egy egyszerű gamepadot pedig ma már pár ezerért utánad dobnak :wink:

Több
19 éve 10 hónapja #243229 Írta: 3.Aragorn

Cerebrum írta: Gamepad? PC-hez??? :confused2: Ne már! Annélkül nem lehet ketten játszani? :(

Nekem csak úgy engedte... [size=9:l0mf4vwu]Megpróbálhatod joystickkal is de ha belegondolok elég viccesen nézne ki :lol: [/size]

Több
19 éve 10 hónapja #243224 Írta: Cerebrum
Gamepad? PC-hez??? :confused2: Ne már! Annélkül nem lehet ketten játszani? :(

Több
19 éve 10 hónapja #243214 Írta: 3.Aragorn

Lin írta:

Cerebrum írta: Nem tudjátok a Rotk-ban hogyan lehet elérni a többjátékos módot? :roll: Amúgy király a játék... :) Észrevettétek, hogy az átvezető videókban több olyan részletet is van, amik nem szerepelnek a filmben?

Először végig kell vinni egyedül. :wink: Bizony, jók azok a videók! :D

Nem kell végigvinni egyedül, csak be legyen dugva az a fránya gamepad :wink:

Több
19 éve 10 hónapja #243093 Írta: Cerebrum
Inkább csak kevésbé béna... :D

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #243060 Írta: Ardathon
Ardathon válaszolt a következő témában: LOTR kártyajáték és számítógépes játékok
üggyi vagy :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

"Ha bajnok akarsz lenni edz is annyit mint egy bajnok!!!"

s6.bitefight.hu/c.php?uid=30021

Több
19 éve 10 hónapja #242781 Írta: Cerebrum
Tyű, túljutottam végre! :) Egy szuszra majdnem megcsináltam a következő pályát is, a mutató szerint ekkor a 200-ból már 199 gondori nő megmenekült, amikor pont telibetalált az egyik troll a buzogányával... :D

Gurth 'ni theryg! :cross:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.687 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére