Állatbarátok

Több
21 éve 5 hónapja #125401 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nálunk most a cégnél kislibák vannak... 30 ezer... :roll: Az már tényleg olyan lehet, mint egy szőnyeg... :wink: (Meg a szokásos 170 ezer kiscsirke...) Állítólag nagyon arik, csak én még nem láttam őket.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #125376 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Jaja!Sólyom!Aza kis cukor maszat elhúzott 3 hónapra vhova aztán kegyeskedett hulla fáradtan hazajönni!Ki is nyiffantott az állatdoki:P
Fürj?Hjaj ők olyan kis tünemények!!!!
KACSÁK!!!!Hjaj mamámék tenyésztették őket és a mostani garázsban tartották őket olyan édik voltak,mikor mamám kiabált nekik hogy etetés van meg minden gondoljatok bele 200-300 kis sárga izé rohan az ajtó felé!!!Olyan volt mint 1 mozgó szőnyeg! :lol:

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #125369 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem is madaras hírem van: MEGVETTEM A FÜRJEKET!!! :hello: Úgy t

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 5 hónapja #125355 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Emberek! Emberek!
Kutya, macska, mind gyönyörű, nekem is van 1 majom snauzer Néróm meg 3 bunki :D macskám no meg 3 egér...
De tegnap kelt ki nálunk 12 gyönyörű kiskacsa!!! El tudjátok képzelni? /neeem, gondolom még soha senki nem látott kiskacsát... :D /
12 kis gombszemű drágaszág, hát... elolvadok, ha csak rájuk gondolok. Most alapjáraton van a kutyám is, kevesebb dögöny meg latypaty... A macskák amúgy is bunkók, néha megtisztelnek azzal, h elfogadják a kaját, miután megsértődtek, h rájuk mertem nézni... De tényleg, egyszer megsimogattam az egyik hátát, mire teljesen felháborodott. Hát macskás vénasszony már nem leszek, az tuti... :D Szal most minden időm a kacsuszoké... :D :D Jaaaj, annyira édesek!
Bocsi, h itt őrjöngök, de hát olyan édik... :P
Na jó, abbahagyom. :wink:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 5 hónapja #125323 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sólyom? Az tök jó! Nekem csak postagalambom volt, de szeginy nem talált haza.... :oops:
Az én macsekom neve: Macs
Kora: mittomén, találtuk. Durván 4 év
Neme: lány.... volt :roll:
különleges szokásai: minden, ami idegesíti az emberi fajt.

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 5 hónapja #125284 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem is van cicám és egyszer a nyakamban aludt el... :oops:
Na azért kérdeztem a különleges állatos izét mert aznap vissza jött a sólymom és nagyon örültem neki! :D

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 5 hónapja #125247 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekünk is van otthon macskánk.....
Az egyik két éves :Mau
A másik pont ma 1 éves : Maci

Mau cirmos cica, míg lánya Maci szén fekete..... 8)

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 5 hónapja #125183 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Állatbarátok
nenya\n

Fiona: hát ez nem lehet semmi! :lol: Mesélj még róla! Hogy hívják, mennyi idôs, mit csinál, mikor véletlenül épp nem nyávog?/quote]

A becses neve Szaffi, 12 éves, eszik, nyávog, alszik nyávog, kever-kavar, nyávogbebujik különböző eldugott rekeszekbe....

Egyszer volt oylan is, hogy éjszaka közepén arra ébredtem hogy a mcsak két nagy sárga szeme néz velem farkas szemet..... Hu nem volt semmi....Ja, és a komposztban szeret aludni.. :) Ezért mindig fürdetjük szegényt :) Néha kész élvezet názni. :)

Meg volt egy másik cicám is, de sajnos az ár elpusztult.... szegényem..
Az meg olyan kövér volt, hogy egyszer a szomszédunk mesélte, hogy ült a macska a keritésen és két oldalt folyt le a hája...

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #125150 Írta: Erda niire (Area)
Rago: Most békességben itt fog élni a menhekyen, és ha valaki megint haza akarja vinni, akkor megint visszaszökik. Ha tud. De remélem, hogy sikerül neki!

Több
21 éve 5 hónapja #125132 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Nyávogás: Az én Marym is nagyon sokat nyávog, főleg mióta öregszik, bár ez nem tudom miért van. Mikor ölbe akar jönni odajön, rénk néz nyávog egyet. Ha nem vesszük fel kirohan a szobából és úgy miákol, mint mikor hánynia kell, vagy fáj valamije. Főleg mostanában. Nagyon ravasz... 8)
Én nem nagyon emlékszem Mary-re, mikor kicsi volt, mert még csak elsős voltam. De vannak fényképeink és ott annyira aranyos. Egyébként nagyon fél a kölyök cicusoktól, a kis buta. De nincs min meglepődni, mikor a nyúlról és a TM-től is fél, mint már említettem. :P

Három kiscica keres gazdit. Egy cirmos, egy fekete-fehér és egy vörös-cirmos cica. Az egyik már most elvihető, kettő még csak kéthetes.
Aki szeretne egyet jelezze!!!

Több
21 éve 5 hónapja #125048 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Rago: az a kutyás kép. :lol:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 5 hónapja #125014 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sil:Az én kezemben még nem aludt cicc,sem hanyatt sem máshogy,de tök arik lehetnek!
Ja de volt a Nagyiéknál egy másik macs,aki télen fázott,ezért beraktam a kabátom alá(ien bazi nagy,vastag kabát volt)és úgy mászkáltam vele.Naon bírta a kis drága,úgy dorombolt,mint egy rossz láncfűrész :lol:

És ez a mostani cicc is állandóan nyávog,mert kajálni akar,de nem eszik meg semmit.Most vemhes volt,született is 3 v 4kölyke,csak gyakorlatilag még az anyacicc is kölök volt,szal a kicsik elpusztultak.Legalábbis tényleg remélem,h így van és nem Nagyapám keze van a dologban..inkább maradok naivnak..

Több
21 éve 5 hónapja #124996 Írta: Sil
Nálunk is az egyik macs nagyon nyávogós... De ő azért nyávog, hogy vegyük fel. Nagyon hízelgős, és imád ölben lenni. De azt meg nem lehet, mert akkor meg rögtön elkezd dagasztani, közben direkt kieresztve a borotvaéles karmait, és képes az ember ruhájából teljesen kihúzgálni a szálakat... :roll: És ő szokott csak úgy beszélgetni is velünk... Ja, meg ki tudja nyitni az ajtót, de az nem nagy szám, már a többi macs is megtanulta...

Meg van egy félős macsom is, ő azért lett ilyen, mert szegényke épp vizsgaidőszak elején született, így aztán engem alig látott. :cry: Annál inkább az öcsémet... :roll: Pedig az az igazi, amikor a kismacsok annyira hozzámszoknak, hogy megbíznak bennem annyira, hogy a tenyeremben aludjanak, hanyatt... Akkor a legaribbak... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124972 Írta: Ragoran

nenya írta: , de ha gondosan bekeni ôket naptejjel, akkor szépen le tudnak barnulni... 8O

Na ez már sok!Legalábbis nekem.Hogy én a kutyimat naptejjel kenegessem... :roll:

Több
21 éve 5 hónapja #124970 Írta: Ragoran
A Nagyiméknál van egy cicc aki ien félős,de ő úgy nőtt fel,h nem voltak körülötte embnerek,mert abban az időben született amikor meghalt a gazdija,és ugye falun éltek,szegény ciccekkel senki nem foglalkozott.Tök ijedős,most már kezd barátkozni,de még mindíg a kutya a legjobb barája...
Esküszöm,hogy leállok egy ideig a képekkel,ez az utsó:

Több
21 éve 5 hónapja #124964 Írta: nenya
Rago: persze, igazad van. Már úúúúúgy várom, hogy meglegyenek!!! :bounce:

Fiona: hát ez nem lehet semmi! :lol: Mesélj még róla! Hogy hívják, mennyi idôs, mit csinál, mikor véletlenül épp nem nyávog?

xyz: nekem már a meztelen kutya is sok. Egyszer beszélgettem egy tenyésztôvel egy külföldi kiállításon, és azt mondta, hogy nyáron a kutyái könnyen leégnek, de ha gondosan bekeni ôket naptejjel, akkor szépen le tudnak barnulni... 8O

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 5 hónapja #124959 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem egy tök dilis macskám van... Valamit akar mindig nyávog. Odamegyek hozzá elmegy és nyávog. Apukám eszik valamit, nézi és nyávog. Egyedül van a hátban nyávog. Nézem a TV-t megáll a szőnyeg szélén és nyávog. Emlitettem már hogy nyávog?? :)
Plussz még ide oda járkál. midenkitől fél, hullik a szőre veszettül, csöpög az orra.....

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #124937 Írta: Ragoran
xyz:Azt a műsort már én is kiszemeltem magamnak! :wink:
dog-dance leírás,ha vkit érdekel
Szegény tengeri röff,nem akarnék oan lenni..

Area:Hektor visszatért! :lol: Most mi van Vele?Mi lesz vele?

nenya:ezredszer is elmondom,h sztem nem kell nekik nevet adni,mert jönni fog magától.Majd v egy tulajdonságról v akármiről,meglátod! :wink:

Nefa:Sztem is azért raktam be! :lol:

Több
21 éve 5 hónapja #124882 Írta: xyz:-)))
xyz:-))) válaszolt a következő témában: Állatbarátok

HALI!!!

Aki tudja, az nézze ma este az RTL klub-ot 19:05-kor (a FÓKUS fogja vetíteni!), mert a múlt szombaton volt egy újfajt kutyás verseny (a Dog-Dance)
Én ott voltam, mint néző, és naon tetsett, plána az egyéni 1. helyezett!
(Őt úgy lehet majd felismerni, hogy egy takarítonői ruhába fog táncolni egy gyönyörű szép hoszúszőrű kutyával!)
Esznéletlen jók voltak, és nagyon jól adták elő!!!
Érdemes lesz megnézni!

JAAAAAA, visszatérve az érdekes háziállatokhoz: Látott már valaki Belga tengerimalacot???
Ha nem, akkor az meg se nézze, mert szegény úgy néz ki, mintha valaki leforrázta volna!!! (Teljesen kopasz!!! :oops: )
És állítólag olyan vékony a bőre, hogy a napo le tud égni, és télen pedíg majdnem megfagy! (most mondjátok meg mir volt jó ezeket a szegény malacokat kitenyészteni!!! Csak szenvedésből áll az egész életük!!!)

ÜDV.:
XYZ:-)))
[/i]

Több
21 éve 5 hónapja #124670 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Telcontar, az nem papagáj, hanem repülő karfogú tigris... csak álcázva :)

Amugy meg érdekes állatka...hááát nemtom. Nekem van egy totál macho beállitottságú Akitám, aki alapban is hülye, de édes... :) Amugy tök átlagos :)

Különleges állatka... esetleg valakinek egy Dodómadár? Vagy egy gyapjas mammut? .. :) El tudom képzelni, .. Győzike, a 10tonnás :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 5 hónapja #124651 Írta: Erda niire (Area)
rago: visszaszökött a Hektor!!!!! Annyira meglepődtem! Kiásta magát a kertből, és "hazáig" futott! Annyira örültem neki!
telcontar: az nagyon ari lehet! Ha tudnád, én mennyire szeretnék ilyen állatkát!

Több
21 éve 5 hónapja #124611 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Rago: a nyuszos képek tündériek. :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 5 hónapja #124583 Írta: nenya
Telcontar: de jó fej!! :clown:

Ha már a madaraknál tartunk, szeretnék tanácsot kérni. Úgy t

Több
21 éve 5 hónapja #124552 Írta: Ragoran
Sil:Ez naon ari!1ik ismerősünk nyaralójánál a szomszéd tart egy vaddisznót.Kicsi kora óta ő nevelte és egy elkerített részen éldegél vidáman.

Több
21 éve 5 hónapja #124548 Írta: Sil
Amikor kicsi voltam, volt egy kis vaddisznónk. Lajosnak hívták. :wink:
[size=9:209fkay8]Vele (pontosabban egy kikészített vaddisznóbőrrel :cry: ) kapcsolatos a családi legendáriumban az egyik első mondatom is: La He Hamm :roll: (mármint: Lajos megeszi a Henit... ugyanis úgy kezdtem beszélni, hogy minden szónak csak a legelső szótagját mondtam ki... :oops: )[/size]

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #124508 Írta: Ragoran
Penni:Mien idős volt az őzi?Tök ari lehetett!

Cerebrum:Hát nekem volt 3felnőtt nőstényem,kicsiket ien szempontból sztem nem nézem...de soha nem volt velük ien problémám,mondjuk az igaz,h általában(!)hímmel voltak 1ütt tartva.. :roll: Szal velem sem mentél sokra

A TV-ben szereplő kutyikról
tengeri röff
cicc ásít a zongorán
kicsi cicc,nagy szem
pati
fehér kutyi autó gumit cipel
pancsol a cicc
vmi tigris-szerű emotikon
cicc család
itt már nagyobbacska
még nagyobbacska
TV-zik a család:o)
játszik
még egy szép cicc a végére

Több
21 éve 5 hónapja #124499 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Layla Nénimë írta: Kinek van vmi különleges állatkája?

Minden állatka különleges ;) Egyedi és megismételhetetlen. De ha valami szokatlanra gondolsz, egyszer volt egy őzike a kertünkben (társasház, az egyik szomszédunk nevelgette) pár hónapig. Aztán megnőtt és visszavitték az erdőbe :D

Több
21 éve 5 hónapja #124493 Írta: Ragoran
Szisztok!

Nyaranta én is szoktam sünikkel találkozni úton és út mellett is,meg persze rengeteg "lapított" kuttyal,ciccel. :cry: Egyre kevesebb a vad és egyre több az állat

Area:Mien az új kutyi?

Sil:Köccer a segítséget,csak kicsit vok hüle/vak:o)

Kínaihoz:Hát én tuti nem enném meg.Nem tom ki az aki képes megenni egy kutyot,ciccet. Persze Indiában ugyanígy ki lehetnek ránk akadva a tehén-hús miatt,de talán egy tehenet meg egy ciccet nem lehet egy kalap alá venni... :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.082 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére