Beszélgetések

Több
15 éve 3 hónapja #382645 Írta: Bagira
Bagira válaszolt a következő témában: Beszélgetések
szivesen!énis remélem!:)

Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382644 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Remélem ugyanitt (: Mi pedig köszönjük a karkötőket :D Még mindig rajtunk van.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382643 Írta: Bagira
mi van Nyüfivel? milyen villogó?
amúgy lehet már tudni hol lesz jövőre a tábor?:D

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382642 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Cellofán: ez jóóó:)
Bagira: üdv a topicba. És mindent szívesen :D . Nyüfinek is szóltam, h jelezzen vissza, majd ha felcsatolja a villogóját akkor majd jelentkezik:).
Az eredetei:

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382641 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Beszélgetések
A csapatelőadáshoz: gillz, van kedved hegedülni ?
És valaki át tudja küldeni az eredeti számot? /vagy hogy honnan tölthetném le?

Lacho Calad
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382637 Írta: Bagira
::)Hali!még csak most tudtam írni! mármint inkább most találtam meg a Hadoros fórumot:D NAGYON teccett a tábor. Ja köszi Celebrom hogy írtál e-mailt. tényleg nagyon jó volt a tábor csak nem nagyon értettem a keretjátékot. :( de attól függetlenül jó volt nagyon a táborban:
- a társaság
- Celebromot szekálni:D☺
- babázni:)☺
- celebromnak "jó" vicceket mesélni
- sokat nevetni
- pólót festeni
- térerőt keresni
- Celebromnak beszólni ;) (szivesen Celebrom)
- hogy Anglachel le kisegerezett minket Vikivel:)
- mégegyszer a társaság.♥☻
:)
NAGYON COOL VOLT A TÁBOR.!!

Hozzáadva 07.28.2009 18:37:56:

Bagira írta: ::)Hali!még csak most tudtam írni! mármint inkább most találtam meg a Hadoros fórumot:D NAGYON teccett a tábor. Ja köszi Celebrom hogy írtál e-mailt. tényleg nagyon jó volt a tábor csak nem nagyon értettem a keretjátékot. :( de attól függetlenül jó volt nagyon a táborban:
- a társaság
- Celebromot szekálni:D☺
- babázni:)☺
- celebromnak "jó" vicceket mesélni
- sokat nevetni
- pólót festeni
- térerőt keresni
- Celebromnak beszólni ;) (szivesen Celebrom)
- hogy Anglachel le kisegerezett minket Vikivel:)
- mégegyszer a társaság.♥☻
:)
NAGYON COOL VOLT A TÁBOR.!!

ja amúgy Bagira= Laura

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382634 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Nekem elméletben szeptemberig nincs programom, de ez úgyis változni fog.

A tavalyi aug. 20-as tűzijátéknézés nekem tetszett asszem a fél tábor ott volt. Idén elmehetnénk nemzetségileg megnézni, mit szóltok?

Lacho Calad
Utolsó szerkesztés: 15 éve 3 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382626 Írta: Celebrom
No emberek, akkor hol és mikor legyen nemzetségitali? Eddig ha jól emlékszem 2 felajánlás érkezett (Nyüfi és Anglachelék) helyszínnek. Megerősítenétek? És akár egy időpont javaslatot is tehettek, illetve mindenki mondjon egy időintervallumot, h neki mikor jó vagy nem jó. Nekem az elkövetkezendő 2 hétvége biztos nem jó.

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382518 Írta: Anglachel/Gurthang

Celebrom írta: Igen köszönjük még egyszer Julcsibabát! Sajnos az IN nevét megint elfelejtettem. Sajos nem sikerült teljesen jól beosztanom az energiáimat ezért nem tudtam kellő figyelmet fordítani mindenkire

Gilíana a tünde neve. Különben meg miket beszélsz, még bébiszitterkedtél is egy kicsit egyik nap :D

Hozzáadva 07.25.2009 14:23:35:

Rayan írta: Sziasztok!
Ez Julcsi babáról jutott eszembe. Nemsokára ő is így nyomja majd.

... re=related

Ez nagyon aranyos (:

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382504 Írta: Celebrom
Igen köszönjük még egyszer Julcsibabát! Sajnos az IN nevét megint elfelejtettem. Sajos nem sikerült teljesen jól beosztanom az energiáimat ezért nem tudtam kellő figyelmet fordítani mindenkire, ha legközelebb csapvez leszek , jobban igyekszem. Akkor is HADOR NÉPE !!!!!!!!!!! (ma mosáskor a kezembe került a csapating és megint elérzékenyültem).

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382479 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Sziasztok!
Ez Julcsi babáról jutott eszembe. Nemsokára ő is így nyomja majd.
... re=related

Képeket itt találtok:
rayan.xfree.hu/159176
Nézzétek meg az oldalamon Patiszon képeit is a 2007-es táborról.

Én nagyon jól éreztem magam veletek, sajnos a hangulatom a végére elromlott különböző dolgok miatt, de ennek nem ti voltatok az oka. Szuper nemzetség voltatok, és örülök, hogy az újak is beilleszkedtek! :D Gyertek jövőre is! Videókat hamarosan pakolok fel a képek mellé, amint időm engedi. És köszönöm Celebromnak, hogy mindig lelkes és jó vezető, és elviselte, hogy méltatlankodtunk. :)

E!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382464 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hali!

Ezúton szeretnék elnézést kérni, amiért az összes eddigi táborhoz képest ultrainaktív magatartást tanusítottam. Betegen érkeztem a póklakba :P PP...a tábor első pár napjában ezért aludtam olyan sokat (néha még nemzetségi időben is). Regenerálódásomat nem segítette az sem, hogy miniágyon aludtam így igazán pihenni sem tudtam. Annyit így is érzékeltem, hogy a nemzetségünk nagyon jó kis közösséget alkotott az első pillanatoktól kezdve. Úgy láttam (, és remélem így is volt), hogy az új emberek is maradéktalanul jól érezték magukat nálunk. Köszönhető volt ez elsősorban a még mindig ultralelkes Celebromunknak és a családvezetőknek...meg persze mindenki másnak is.
Természetesen Julcsi volt a legnagyobb arc a csapatban, remélem legközelebb is jön :) . Senki más (a világon) nem tudott eddig olyan megvetően és lenézően végigmérni, mint ő :D DDD.
Amennyiben a következő táborban is ott leszünk, ígérem, hogy ennél jóval aktívabb leszek (majd mentálisan felkészülök :D ).
Na, legyeket jók és nézzétek a szarvasos videót :D !
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382452 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Beszélgetések
na sziasztok, most jutott időm arra is, hogy fórumozzak!! jeeee
én most voltam balatonon és naaagggyyyooonnn jó volt!! és NEM tvéztünk :P uhhh hiányzik a tábor... amikor arrra kel az ember, hogy Ádám énekel, nem arra , hogy az anyja örjöng, meg a csend.... jaaa és késő esti telefonálások!
A barim puszil mindenkit.... hihi jövőre elrángatom!!! nem hagyhatja ki!!!
Virág te meg Bint!!!

és hát akkor én is köszönöm mindenkinek ezt a jó kis 11 napot, szerintem jó csapat voltunk, aztán tábori talira előkell adnunk a loituma táncot!!!!

najooo szép álmokat pusziiiiii Anlachel-tánc

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382448 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Beszélgetések
persze egyetlen tábort hagyok ki, és annak az előadásából lesz legenda... :P

és nekem is ez volt az (egyik) legjobb csapatom, és táborom

Nemzetségtali mikor lesz? aug 19-28ig nem érek rá, de elötte is-utána is jóóó

addig is az extrajó dolgok mégegyszer:

Illegális batyus extrakaja
Esti őrség a vad cicákkal, Mauval, Márkkal és Alyrral
Égalattalvás
Utolsó nap fáradtan (és falábbal) Loitumatanulás
A legkreatívabb szerep az előadásban :P
Hogy amíg még volt szieszta, mindig voltatok páran a helyünkön, akikhez oda lehetett dögleni
Hogy tényleg csapat vagyunk
Kilátás a várból, meg falmászás
Bírta a sátram a vihart
Szobaparty Millel és Ringgel
Életem első bográcsa, és mind megettétek (mármint nem a bográcsot)
Megismerni az új/régi, de eddig sose beszéltünk arcokat

nem fontossági, csak eszembejutási sorrendben

Laho Galad

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382437 Írta: Celebrom
Újra a szarvasos videó:

Egy kis MTT-s hülyeség az újaknak:

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382238 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Najó, mostmár én is hozzászólok, mert még azt hiszitek, felétek se nézek, pedig minden nap olvastam a fórumot, csak valahogy nem volt kedvem gépelni (főleg hogy szar ez a gép és meg keresztül rajtam -mások általál bőrömön érezhetően- az áram...)
De mostmár inkább írok :) (Még nem tudom mit.)
Ömm. TÖKJÓÓÓÓÓ!
Szóval tökjó volt a tábor, meg a csapat, hát az HÚÚ, a tavalyelőttihez képest meg még HÁÁÁ is, mert az nem nagyon volt összetartó meg ilyesmi.
Mindenkinek köszi mindent, én lusta vagyok listát írni, de mindenkihez tudnék írni valamit, az biztos.
(Ja és Celebrom, a Loituma az én ötletem volt, nem Anglachelé, de valójában tökmindegy...)
Ömm.
Ja és majd holnap is írok, lehet.
Ja, meg szerintem itt nálunk lehet nemzetség-tali, és akkor sütünk én-féle kürtőskalácsot, meg ilyesmi, ha jó. (Bár azt nem tudom ki hol lakik, remélem nem nagyon messzi senki).
Ja, és elkezdtem a cukrászdában (ma) a gyakorlatot, és tök jó! Csak nagyon meleg van, és majdnem elájultam, de aztán egy kávé kisegített :P De tök jó, és kedvesek, meg minden. (Bocsi, úgy tűnik, ha elkezdek írni, akkor már csak ömlikbelőlem a szó).

De azhiszem befejezem, mert Anglachel valami animét akar épp megnézetni velem, és elkezdte nélkülem :o
Szisztok :)

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382231 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Grt: nincs harag, legalább aludtam is valamit, előző este a dohányzó rend hosszú foglalkozást tartott :D
Celebrom: jutalompontokat szívesen, bár egyet se kaptam meg belőlük:D

nekem EZ volt a legjobb táborom, még ha fáradtabban is mentem haza, mint általában. Panaszra nem volt okom a kevés szabadidőt leszámítva. És hogy adélutáni pihi rendszerint csak egy óra volt, hála a rendi készülésnek, utána meg mesterdarab, eh...legközelebb ezt átgondolom háromszor is:D (és nem, még nem sikerült kialudni magam...)
Nemzetségtalálkozón alap, h ott leszek, addigra megtanulom a loitumát fejből :) (valaki átküldené nekem a számot? :) )
Nem szeretnék mindenkinek külön megköszönni dolgokat, de így kollektíve mindenképp. Jó kis csapat volt, örülök, hogy a tagja lehettem, még ha kissé passzívan is.

képek itten E

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382204 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Celi kérdésére válaszolva: innen otthonról a tábor életem legszebb 11 napjának tűnik, ami olyan volt, mintha éveket töltöttem volna veletek.
Az utóbbi 2 napban vagy 10szer álltam neki, hogy én is írok valami hosszú köszönetmondósat, de nem sikerült. Nem vagyok jó fogalmazó, de most megpróbálkozom vele, mielőtt megint eltünök 10 napra.
Szóval köszönöm:
Virág: hogy elsőként ő vett rá arra, hogy pár összefüggő mondatot mondjak és hogy mindig próbált segíteni :)
Orsi és Erna: hogy mindig jófejek voltak és lehetett velük beszélgetni. (ha én néha egy kukkot se szóltam akkor is)
Gillz: hogy leírta nekem a gitár akkordokat
Namarie: hogy elsőként ő szólt hozzám a nemzetségünkből
Gábor: hogy állandóan le akart fotózni és hogy táncolt velem, mégha ezzel a szívrohamot is hozta rám
Cellofán: hogy lehetett rajta nevetni mikor Celi-szarvast játszott
Mil: hogy írszteppeltünk és vele is beszélgethettem
Nyüfi: hogy megtanította a loituma koreográfiáját és hogy aranyos volt
Anglachel és Elrenor: hogy Julcsi nagyon aranyos volt, Elrenor, hogy együtt tisztítottuk a zöldséget, Anglachel, hogy mellém ült hazafele a túráról és vele is beszélgettem
Fim: hogy finom levest főzött
Drizzt: hogy együtt énekelt velünk a priván tábortűznél
Mau: hogy együtt fosztottuk ki az egyetlen embert akit a táborból eredetileg is ismertem ;)
Mogy: hogy nem haragudott nagyon mikor elfelejtettem felébreszteni
Szozsi: hogy te és Celi megtanítottatok cucujézni
Celebrom: az egész bulit, azt, hogy bevont a csapatba, meg a vödör vizet a nyakamba,meg a focit, meg, hogy énekelt :) és még egy csomó-csomó mindent
Köszönöm az éjszakai túrát, a számháborút, a sok éneklést, az előadást, a pólófestegetést, az őrséget, a teaházat, a vízicsatát, az egésztáboros túrát, minden pillanatot amit a várban töltöttünk, a karkötőt, a közös főzéseket, hogy néhányan idősebbnek néztetek mint amennyi valójában vagyok, köszönöm, hogy megtaláltam a legközösségebb közösséget amit eddig valaha is láttam. És köszönöm a búcsúzkodást meg mindazt amit mondtatok rólam nekem a végén. Jól esett. Ennyi könnyet mint értetek, még senkiért nem hullajtottam. Sok mindent kihagytam, de nem folytatom tovább, megyek pakolni... :D

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382203 Írta: Anglachel/Gurthang
Amúgy nekem ez volt eddig a legjobb táborom és az legjobb csapatom.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382202 Írta: Celebrom
Ha vannak fényképeitek linkeljétek be ide is:)

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382199 Írta: Celebrom
NNNa picit kialudtam magam.
Így otthonról milyennek tűnik a tábor? Hiányoztok ám! A vadcicák remélem hamarosan regisztrálnak. Majd irok nekik emailt. Nem tudom még mikor lesz a tábori tali, de előtte csinálunk egy nemzetségtalit, és összerakjuk a Loitumát.
Kis köszönés:
Erna: a sok krativitást és festegetést stb és a gyönyörű zászlónkat
Drizzt és Csinci: hogy ugyan ez a tábor nem olyan volt amilyennek szerették volna, de legalább velünk voltak, segítettek, hoztak még egy kis jó kedvet, jah meg a félkezet :) .
Nyüfi: azt hogy mindenhol ott volt, még ha én néha nem találtam meg, a táncokban a segítséget és az örségben a vívást, amit még folytatunk.
Fim: a sok-sok háttérmunkát, a fini levest és az ötleteket.
Namarie: a naplót, a lelkesedést, az ötleteléskor a segítséget.
Cellofán: a sok jó szerepet, és mindent, meg hogy finomakat főzött.(íme az utódom :) )
Mau: a fantasztikus dal és induló szövegeket, a szenvedést velem ének tanítás ügyében, a kitartó kifosztogatást.
Mogy: a helyettesítést diktátori napon, a sok jutalom pontot.
Grt: hogy egyáltalán jött és bátor volt, emellett rengeteg háttérsegítséget nyújtott, kitartóan túrázott, és hogy megismerhettük (remélem még sokszor és hamarosan látunk).
Orsi: az IN-es lezárás után azt a gyönyörű fuvolázást, hogy megtanult pontos lenni:) és a sok segítséget, jah és a hátmasszást :) .
Laura és Viki , Vadmacskák: hogy jöttetek és feldobtátok a hangulatot, hogy bátrak voltatok és mindenben lelkesek a sok "jó" viccet és remélem hogy jönnek még boldogítani.
Gábor: a focit, a sok férfias munkában a segítséget, a jutalom pontok gyűjtését és hogy aktívan segített mindenben
Anglachel és Elrenor : a kis angyalkát aki hihetetlen baba és feldobta a kedvünket nem kicsit, valamint Elrenornak a zászló készítést, hogy segített a főzésben, Anglachelnek pedig a loituma ötletét és hogy méltón képviselte Hador nemzetségét a harcosok között.
Gillz: a rengeteg munkát amit a rendje mellett ránk fordított és a segítségeket.
Mil: úgyszintén és hogy néha jó ötleteket adott nekem a ha éppen kicsit leblokkoltam
Angyalok (Szozsi, Hanna, Virág): a rengetek segítséget, helyettesítést, a szertartást amikor én már kimerültem, hogy lelkesítették a csapatot, és hogy erőt adtak.A polók vásárlását, a karkötőket.Nagyon köszönöm!
És mindenkinek mindent, szerintem remek előadásokat csináltunk, amiben mindenkinek nagy szerepe volt, az indulókat, a sok jutalom pontot, hogy összefogtunk a kifosztós játékban, hogy a túrán látszott, hogy nálunk a legnagyobb az összetartás. És hogy ott voltatok.

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382128 Írta: Celebrom
Én most értem haza. Nagyon fáradt vagyok, de holnap írok egy összefoglalót. Nagyon jó volt veletek, imádlak titeket. Jövőre ugyanitt:). Na megyek aludni, majd re.

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382054 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
igen, engem is állandóan kérdezgetnek... az a vicces, hogy eddig mindig megkérdezték, hogy ki csinálta ezt, ki csinálta azt... aztán elmondtam a nevét, és rávágták, hogy most aztán tudjuk. na de hát ők kérdezték... na mind1 most meg rögtön mondom a neveket, erre rávágják, hogy hiába mondom, ők úgy se ismerik... hát mondom jól van, de tuti a következő kérdésetek az lett volna hogy ki?
na mind1 kicsit bonyolult.
nekem a rádió zavaró. mert itthon mindig szól, mert anya szereti ha szól, de most nagyon zavar..
pusszantás

u.i.:ja, és örülök, hogy tetszett a záróbuli, Grt

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382047 Írta: Grt
Nekem az volt fura, amikor megláttam a 9 éves öcsémet. Olyan pici XD Anya meg mióta hazaértem, az óta a kérdéseivel zaklat... Nagyon zavaró. Meg a TV is.
A buli meg hihetetlenül jó volt, sőt! Még annál is jobb :D
Köszönöm mindenkinek ezt az egészet, meg hogy nem hagytatok magamra :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382040 Írta: Anglachel/Gurthang
Igen, hirtelen mindenki Marcinak hív... fura :D

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382039 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
igen, nekem is jól esett a dinnye, de nagyon hiányzik a tábor. nagyon furi volt szétnézni a lakásban, minden olyan idegen volt, mintha minden megváltozott volna... persze anya sokat pakolt, de annyira azért nem... meg furcsa volt a saját ágyamban ébredni XD
nagyon hiányoztok, jó volt veletek eltölteni ezt a 11 napot!
szeretlek titeket:cool:

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382037 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Beszélgetések
A kifosztósjátékban az a pár ember, aki életben maradt, osztozott a nyereményen. A nyeremény milyenségéről a táboros topikban lehet olvasni :)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382026 Írta: Anglachel/Gurthang
Mi is hazaértünk, nagyon durva viharon jöttünk keresztül, autópályán kb 60ra le kellett lassítani, annyira nem láttam az utat, egyszer meg, még Abaújlaknál becsapott egy villám a kocsitól 10 méterre :D kicsit beszartunk, de túléltük...

Mi lett a keretjátéknak meg a kifosztósjátéknak a vége? Meg milyen volt a záróbuli?

Lacho Calad!

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382010 Írta: Grt
Ó, én is felnéztem, de nem írt senki és gondoltam akkor előbb beleülök 1 kád forróvízbe. Olyan jó érzés volt :D Ja meg a palacsinta is finom volt... De mostmár kezdtek hiányozni...

Laho Galad!

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382004 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Én vagyok azt első akinek volt energiája gép lé ülni és hazaért

Jó volt veletek

Hador népe!

H(L)ahó Galad!!

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.523 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére