Beszélgetések

Több
15 éve 4 hónapja #381928 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
hát a távolságokról nem tudok semmit, de az biztos, hogy a sátrasoknak külön lesz zuhanyzójuk/fürdőszobájuk.
ebből kiindulva, sztem nem lehet messze
hétfőtől emelkedik a hőmérséklet, még 34 fokot is mondanak hétközepére... a felhőket/esőket nyugatra mondják... khm hát mi elég keleten vagyunk, úhogy reménykedhetünk...
puszi jó pakolást

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381875 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Virág írta: háát az időjárás előrejelzés nem mond kánikulát, de nem is baj...a 25 fok környéke pont ideális sztem! Nem fagyunk meg és nem is lesz belőlünk sültcsirke:)
hmm csütörtökön találkozunk, jó pakolászást mindenkinek!!
puszi!

csak nagyon remélni tudom, hogy 25 fok lesz. Abban még túlélek, de jelen pillanatban felette már szenvedek (éljen az északi klíma). És essen keveset, mondjuk kizárólag hajnalban.
kérdés: sátorhelyek a napon lesznek, vagy kapunk a fejünkre árnyékot? Nem voltam még a helyszínen, szóval nem tudom, erről van-e info. És hogy milyen messze lesznek a sátrasok a zuhanyzótól/ebédlőtől/tábori élettől? Remélem nem minden reggel kilométeres sétával kell kezdeni a napot :) (még ha a term.járó rendben is vagyok, ez azért kicsit túlzás lenne:P)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381873 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Beszélgetések
háát az időjárás előrejelzés nem mond kánikulát, de nem is baj...a 25 fok környéke pont ideális sztem! Nem fagyunk meg és nem is lesz belőlünk sültcsirke:)
hmm csütörtökön találkozunk, jó pakolászást mindenkinek!!
puszi!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381817 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Celebrom írta: Sziasztok, eddig úgy tűnik megint kicsit esős táborunk lesz, úgyhogy úgy készüljetek,váltócipó,váltóruha, esőkapát stb.. Szerintem olyan tipikus nyári időjárás lesz: a nap túlnyomórészében tikkasztó meleg, aztán egy 1-2 órás zuhé csitt-csattal, és éjjel ismét napsütés :) .

Aha, csak nehogy azt gondoljuk, északról virrad, mint szerencsétlen Gondolin-lakók. :) )

De úgy nézem, kezd egy tendencia kialalulni: egyik évben megfagyunk, akövetkezőben megsülünk. A múlt évben megfagytunk, előtte megsültünk, tehát most megint meleg lesz. :) )

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381785 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Nnna emberek én már pakolok és utazok. Kérdésekkel a családanyukákat bombázzátok ha van vagy hívjatok fel. Jó készülődést. Most nem sorolom fel, h mit ne hagyjatok otthon, mert én is 100000 dolgot szoktam. A fürdőrucitól elkezdve az esőkabátig mindent hozzatok. Törcsi, tisztálkodó cucc, váltócipő,PACSKER (mert általábam én azt hagyom otthon), TB kártya, személyi,ha van gyógyszered akkor azt, hangszer, könyvek, jókedv és energia, és természetesen JEDI kard, tündefül, Legolás haj, Tűzvillám, :) .

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381754 Írta: Celebrom
Ha valaki kocsival jön és van rá lehetősége hozhatna pici PC-s hangfalakat és tudnánk pólófestés stb..közben zenét hallgatni. :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381654 Írta: Celebrom
Jéééé látható az avatarom!!!!!!!!!!!
Szóval Grt mégiscsak Virág családjába került, bocsi, többet nem változtatunk.
Amúgy meg vagytok elégedve a beosztással, úgysem változtatunk csupán kiváncsiságból :) ?

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381562 Írta: Celebrom
Sziasztok, eddig úgy tűnik megint kicsit esős táborunk lesz, úgyhogy úgy készüljetek,váltócipó,váltóruha, esőkapát stb.. Szerintem olyan tipikus nyári időjárás lesz: a nap túlnyomórészében tikkasztó meleg, aztán egy 1-2 órás zuhé csitt-csattal, és éjjel ismét napsütés :) .

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381486 Írta: Celebrom
Rendben :) . siess :) .
NNa megtörtént a családok beosztása, a következő családanyukákhoz (angyalaim) kerültök:
Hanna/Eruntále:
Cellofán
Fim
Namarie
Ninquefana
Anglachel
Elrenor
Mogy

Laurelen/Szozsimazsi:
Drizzt
Rayan
Mau
Nyüfi
Namarie (Nagy Gábor)
Gillz

Virág:
Milendoria
Erna
Orsi
Nagy Viki
Tóth Laura
Grt

Ha valaki lemaradt szóljon!! :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381473 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Beszélgetések
hahók:)
sajnos valószínűleg csak 10-én tudok érkezni. (cask hogy tudjatok róla)
nagyon sok jót az első kétésfél-három napra.. :)

M

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381381 Írta: Celebrom
Ha valaki nem csoportosan jön és nem is autóval hanem tömegközlekedési eszközzel akkor az általam tudott egyetlen lehetősége van:
Budapest-Miskolc
Miskolc-Abaújlak

Abaújlakra pedig el tudunk menni autóval ha valakiért kell menni. De ha ilyen van, jó lenne ha előre jeleznétek.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381363 Írta: Celebrom
Helyeshelyes. tudjátok esőkabát,tolkien könyvek, zene, hangszer, jedi kard ami kell ide :D .

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381352 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Beszélgetések
én hozok dobot meg hegedűt, ha minden igaz :D

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381333 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Beszélgetések
gitár jó volna, meg esetleg kották...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381323 Írta: Celebrom
Infók:
előre szólunk, hogy idén sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a házirend betartására, mint az eddigi táborokba. Kérlek titeket komolyan tartsátok be.
Aki esetleg nem a közös utazást választotta az úgy tervezze meg az utazását, h 14-15 óra között érkezzen, akkor érkeznek a többiek is és aztán kezdődnek a progik. Még fogok írni egy buszmenetrendet, ha igénylitek, hogy hova merre kell menni.
Ha valaki eltévedne hívja a tábvezeket vagy engem vagy valamelyik családanyukát, a számom:
06304637144.
A pólókat ma veszik meg az anyukák, a minőségibbet. Köszönöm azoknak akik küldtek méretet, megkönnyítettétek a dolgunkat.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381123 Írta: Celebrom
Örülünk hogy jössz és ne izgulj azt mondják, h "jó fejek" vagyunk :D . Húúú akkor ha tudod hozd a gitárodat nagyon örülnénk neki és másokkal is tudsz majd itt együtt zenélgetni (sajna velem nem, m én nem tudok semmilyen hangszert megszólaltatni :) ) Bármi kérdésed van szólj nyugodtan. Lesz sok program, uhogy hamar beilleszkedhetsz :) , és ez a többi új emberre is vonatkozik.
Tegnap volt táborszervezői megbeszélésünk. Még este leírok egypár tudnivalót.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381069 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Jujj. Úgy érzem, hogy akkor nekem is le kell kűzdenem a félelmeim és be kell mutatkozzak.
Grt vagy más néven Tünde vagy Tucsi vagyok, 15 éves leányzó. Ez lesz az első táborom és iszonyat izgulok elsősorban azért, mert senkit nem ismerek és eléggé nehezen ismerkedek az emberekkel (bár voltam TLV-n kétszer is). Imádok zenélni (főleg gitározni, bár nagyon sok mindent még nem tudok)és főzni meg mindenféle kézműves cuccokat csinálni, de a természet rendbe jelentkeztem :D . Nagyon szeretem Tolkien könyveit, de nagyon sok nevet használ, nekem meg nagyon rossz a névmemóriám. :rolleyes:
Remélem, hogy nagyon jó lesz a tábor! :)
Najó, elsőre ennyit, nem tudom, hogy mit kellene még írnom....

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380878 Írta: mogy

Laurelen írta: a beowulf megihletett....vehetnénk kicsit angol-szászosra, mondjuk pozőr hűbéreskü a családvezetők részéről a nemzetségvezető felé,..

nekem teccik az ötlet :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380874 Írta: Laurelen
a beowulf megihletett....vehetnénk kicsit angol-szászosra, mondjuk pozőr hűbéreskü a családvezetők részéről a nemzetségvezető felé,..

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380867 Írta: Celebrom
Ha van kedvetek, felvehettek egy-egy un rangot a nemzetségen belül, pl zászló hordozó, őrszem (aki mondjuk info gyűjtő, ajánloma lányoknak:)), irnok, aki vezet egy szép naplót a nemzetség eseményeiről, stb.. Mindenki kezdjen gondolkodni, hogy ő egy ilyen küldöttségben milyen posztot fogadna el szívesen, vagy teljesítene.
Én vagyok a főmazsola:), vajon ki a kismazsola v mazsidrazsi helyettes.... :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380777 Írta: Celebrom
Hát Anglachel asszem nincs más választásod:).

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380772 Írta: Orsi_

Fimbrethil írta: és én is szeretném látni Anglachelt és a loitumát :P PPPP

én meg pláne, mert én pont abban a táborban nem voltam, így én az eredetit se láttam... úgyhogy rajta-rajta! :cool:

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380757 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Na akkor és is röviden:

Ez a nemtudomhanyadik táborom, a tavalyi kivételével mindegyiken ott voltam. Most végeztem ki a csillagász szakot, ("normálisan" ahogy az ETR írja:P - bár én ebbben kételkedek ). Egyébként erdőjáró leszek.

meg esőbemrohangálósőrült, néhe antiszoc, meg hasonlók

és én is szeretném látni Anglachelt és a loitumát :P PPPP

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380724 Írta: mogy

Laurelen írta:

Celebrom írta: Sajnos a loitumás táncnak csak a vége van meg.

Anglachel kénytelen lesz újra előadni akkor, hogy megfelelő minőségben tudjuk rögzíteni...

így van, így van, így van:D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380723 Írta: Celebrom
Így van, így van!!!

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380710 Írta: Laurelen

Celebrom írta: Sajnos a loitumás táncnak csak a vége van meg.

Anglachel kénytelen lesz újra előadni akkor, hogy megfelelő minőségben tudjuk rögzíteni...

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380664 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Ja igen, a bemutatkozómból kifelejtettem, hogy 19 vagyok, jelenleg francia kéttannyelvű gimibe járok, és jövőre fogok érettségizni...még mielőtt sokan meglepődnének: egy évvel később mentem suliba, mert túl kicsi voltam és 5 évesbe járok...csak még az elején tisztázni akartam, mert már legalább 5milliószor magyaráztam el ezt(:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380657 Írta: Orsi_
Én Orsi vagyok, 17 éves, és ez lesz a negyedik táborom.
táncos rendben leszek, idén először, és már nagyon várom, ahogy a tábort is.
de amúgy nagyon lelkes vagyok, mindenben szívesen kiveszem a részem, legyen szó bármiről...
hosszabb bemutatkozás amúgy a profilomban van...

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380618 Írta: Celebrom
Sajnos a loitumás táncnak csak a vége van meg.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380616 Írta: Celebrom
A szarvasokról:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.450 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére