- Köszönetek: 0
Beszélgetések
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
ebből kiindulva, sztem nem lehet messze
hétfőtől emelkedik a hőmérséklet, még 34 fokot is mondanak hétközepére... a felhőket/esőket nyugatra mondják... khm hát mi elég keleten vagyunk, úhogy reménykedhetünk...
puszi jó pakolást
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- mogy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
csak nagyon remélni tudom, hogy 25 fok lesz. Abban még túlélek, de jelen pillanatban felette már szenvedek (éljen az északi klíma). És essen keveset, mondjuk kizárólag hajnalban.Virág írta: háát az időjárás előrejelzés nem mond kánikulát, de nem is baj...a 25 fok környéke pont ideális sztem! Nem fagyunk meg és nem is lesz belőlünk sültcsirke:)
hmm csütörtökön találkozunk, jó pakolászást mindenkinek!!
puszi!
kérdés: sátorhelyek a napon lesznek, vagy kapunk a fejünkre árnyékot? Nem voltam még a helyszínen, szóval nem tudom, erről van-e info. És hogy milyen messze lesznek a sátrasok a zuhanyzótól/ebédlőtől/tábori élettől? Remélem nem minden reggel kilométeres sétával kell kezdeni a napot (még ha a term.járó rendben is vagyok, ez azért kicsit túlzás lenne:P)
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Virág
- Nem elérhető
hmm csütörtökön találkozunk, jó pakolászást mindenkinek!!
puszi!
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Namarie
- Nem elérhető
Aha, csak nehogy azt gondoljuk, északról virrad, mint szerencsétlen Gondolin-lakók. )Celebrom írta: Sziasztok, eddig úgy tűnik megint kicsit esős táborunk lesz, úgyhogy úgy készüljetek,váltócipó,váltóruha, esőkapát stb.. Szerintem olyan tipikus nyári időjárás lesz: a nap túlnyomórészében tikkasztó meleg, aztán egy 1-2 órás zuhé csitt-csattal, és éjjel ismét napsütés .
De úgy nézem, kezd egy tendencia kialalulni: egyik évben megfagyunk, akövetkezőben megsülünk. A múlt évben megfagytunk, előtte megsültünk, tehát most megint meleg lesz. )
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Celebrom
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
Szóval Grt mégiscsak Virág családjába került, bocsi, többet nem változtatunk.
Amúgy meg vagytok elégedve a beosztással, úgysem változtatunk csupán kiváncsiságból ?
- Celebrom
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
NNa megtörtént a családok beosztása, a következő családanyukákhoz (angyalaim) kerültök:
Hanna/Eruntále:
Cellofán
Fim
Namarie
Ninquefana
Anglachel
Elrenor
Mogy
Laurelen/Szozsimazsi:
Drizzt
Rayan
Mau
Nyüfi
Namarie (Nagy Gábor)
Gillz
Virág:
Milendoria
Erna
Orsi
Nagy Viki
Tóth Laura
Grt
Ha valaki lemaradt szóljon!!
- Mau Rauser
- Nem elérhető
sajnos valószínűleg csak 10-én tudok érkezni. (cask hogy tudjatok róla)
nagyon sok jót az első kétésfél-három napra..
M
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Celebrom
- Nem elérhető
Budapest-Miskolc
Miskolc-Abaújlak
Abaújlakra pedig el tudunk menni autóval ha valakiért kell menni. De ha ilyen van, jó lenne ha előre jeleznétek.
- Celebrom
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Celebrom
- Nem elérhető
előre szólunk, hogy idén sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a házirend betartására, mint az eddigi táborokba. Kérlek titeket komolyan tartsátok be.
Aki esetleg nem a közös utazást választotta az úgy tervezze meg az utazását, h 14-15 óra között érkezzen, akkor érkeznek a többiek is és aztán kezdődnek a progik. Még fogok írni egy buszmenetrendet, ha igénylitek, hogy hova merre kell menni.
Ha valaki eltévedne hívja a tábvezeket vagy engem vagy valamelyik családanyukát, a számom:
06304637144.
A pólókat ma veszik meg az anyukák, a minőségibbet. Köszönöm azoknak akik küldtek méretet, megkönnyítettétek a dolgunkat.
- Celebrom
- Nem elérhető
Tegnap volt táborszervezői megbeszélésünk. Még este leírok egypár tudnivalót.
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
Grt vagy más néven Tünde vagy Tucsi vagyok, 15 éves leányzó. Ez lesz az első táborom és iszonyat izgulok elsősorban azért, mert senkit nem ismerek és eléggé nehezen ismerkedek az emberekkel (bár voltam TLV-n kétszer is). Imádok zenélni (főleg gitározni, bár nagyon sok mindent még nem tudok)és főzni meg mindenféle kézműves cuccokat csinálni, de a természet rendbe jelentkeztem . Nagyon szeretem Tolkien könyveit, de nagyon sok nevet használ, nekem meg nagyon rossz a névmemóriám.
Remélem, hogy nagyon jó lesz a tábor!
Najó, elsőre ennyit, nem tudom, hogy mit kellene még írnom....
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- mogy
- Nem elérhető
nekem teccik az ötletLaurelen írta: a beowulf megihletett....vehetnénk kicsit angol-szászosra, mondjuk pozőr hűbéreskü a családvezetők részéről a nemzetségvezető felé,..
- Laurelen
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
Én vagyok a főmazsola:), vajon ki a kismazsola v mazsidrazsi helyettes....
- Celebrom
- Nem elérhető
- Orsi_
- Nem elérhető
én meg pláne, mert én pont abban a táborban nem voltam, így én az eredetit se láttam... úgyhogy rajta-rajta! :cool:Fimbrethil írta: és én is szeretném látni Anglachelt és a loitumát PPPP
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Ez a nemtudomhanyadik táborom, a tavalyi kivételével mindegyiken ott voltam. Most végeztem ki a csillagász szakot, ("normálisan" ahogy az ETR írja:P - bár én ebbben kételkedek ). Egyébként erdőjáró leszek.
meg esőbemrohangálósőrült, néhe antiszoc, meg hasonlók
és én is szeretném látni Anglachelt és a loitumát PPPP
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- mogy
- Nem elérhető
így van, így van, így van:DLaurelen írta:
Anglachel kénytelen lesz újra előadni akkor, hogy megfelelő minőségben tudjuk rögzíteni...Celebrom írta: Sajnos a loitumás táncnak csak a vége van meg.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Anglachel kénytelen lesz újra előadni akkor, hogy megfelelő minőségben tudjuk rögzíteni...Celebrom írta: Sajnos a loitumás táncnak csak a vége van meg.
- Virág
- Nem elérhető
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Orsi_
- Nem elérhető
táncos rendben leszek, idén először, és már nagyon várom, ahogy a tábort is.
de amúgy nagyon lelkes vagyok, mindenben szívesen kiveszem a részem, legyen szó bármiről...
hosszabb bemutatkozás amúgy a profilomban van...
- Celebrom
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.