Beszélgetések

Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #380217 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Nem akartam nyíltan kiírni, de ne haragudj, még most is nehéz erről beszélnem. Nem akartalak vele Titeket terhelni, de jópár évvel ezelőtt sok mindenki, rövid idő alatt elment közülünk, ami a családomat és engem is rendkívül megviselt. és ezek a színek azóta is erre emlékeztetnek.

Mogy: borzasztó kínos nekm is minden évben ezt beírnom, de azt hiszem, még mindig jobb, mintha vagy nem bírnék magammal, vagy végigsírnám az egész tábort, mert örökké ez jutna eszembe.

Mivel én hoztam fel a témát, és több embernek lehet ez a jogos kérdése, bármilyen kérdésre válaszolok. ha gondolod, egy kávé vagy tea mellett szívesen leülök Veled vagy bárkivel erről beszélgetni, mert azt a vad fájdalmat a Jóisten már kimosta belőlem. :) ))

Tudod, most már nyugodt vagyok, és sok mindent megértettem azóta, és most már a dolgokat "békévé oldja az emlékezés".

Az, hogy a minta kisméretű fekete, vagy sötétebb, most már talán fog menni:)))))

Elnézést, hogy terheltelek vele titeket, és a mai világban talán ez furcsa is.

Még egyszer: légy nyugodt, semmi baj nem lesz ebből, de ha mégis sírok, arról nem tehetek, bár köztetek most már örömömben és meghatottságomban szoktam. :) )))))))

Kosnstruktivabb rész: ha címert szeretnénk, nem lehetne két kitáruló kéz között a stilizált farkas? A kezek is jelentik az összertartást és a védelmazést...

Szép hetet Nektek!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Utolsó szerkesztés: 15 éve 4 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380214 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Pontosan, világos,éles fűzőld alapon a minta feketével (címer), tehát nem olyan csicsás mint a tolkienita. Lehet, h a családoknak is lesz vmi egyszerű külön-külön (pl fa vagy kard vagy íj v akármi, mert lehet, h ilyen rangjuk illetve IN-es feladatuk is lesz a családoknak pl őrszemek, v bölcsek v akármi, de ez nem jelent semmilyen tevékenbységbeli feladatokat, ez csak olyan névleges) ezt majd mi a családanyukákkal eldöntjük. A családos címer lehetne elől picibe a szív felett, a nemzetségcímer pedig hátul nagyban.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380209 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Helló evribodri.

én nekem a fekete nagyon fexik, slankít :)
Nam: elárulod, miért? nekem nem tiszta....

ellenben a stilizált állatizét támogatom.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #380207 Írta: Namarie
Celebrom, ne haragudjatok meg, de a feketével szemben , biztos tudjátok miért, erős ellenérzéseim vannak. (Sajnos nem allűrből...)

Ha jól értelmezem, az alap a fűzöld lenne, és erre lenne festve fekete minta?

Hanna, és nem mellesleg eléggé tündebarát társaság is vagyunk, tehát vélhatőleg némi ész is szorult a fejecskénkben... (na jó, én agyilag is sokszor szőke vagyok, de akkor is.. :) ))))

Minta: mi lenne, ha valami stilizált állatot tennénk rá? Farkas- az eléggé összetartó, egymást védő társaság.

Celebrom: nekem semmi bajom azzal, ha rabszolgahajcsárkodsz. :) )) legalább tutira haladunk valamaerre. :) )))

Ne haragudjatok, hogy kapkodok, de sietnem kell, így most beírnám, hogy milyen könyveket hozok:
-Szilmarilok-
-GYU
-A Gyűrű keresése
- Lay of Leithian
és még mindent, amit otthon a témához találok...

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380152 Írta: Celebrom
Nem kell absz mitológiahűnek lennünk e téren, meg ez szerintem sem vmi szép. :) Mindenképp egyszerűt (de szépet és látványosat) szeretnénk, mert nem szeretnénk, ha több napig zászlót és pólókat festenénk, inkább csapatelőadásozunk.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380130 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Beszélgetések
hali,

ha jól nézem, hador színei nem a mi színeink, meg én ezt biztosan nem festem meg :D
szóval ehelyett valóban ki kéne találni valamit.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380118 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Sziasztok!

Énis beköszönnék, örülök, hogy ebbe csapatba kerültem. Bár nem tudom, hogy milyen a többi csapat, annyi biztos, hogy a legjobb vezetőnk nekünk van (:

Hador népéről meg csak annyit, aki esetleg szégyenkezni szeretne, hogy Húrin, Túrin, Tuor, Earendil, Elrond, az összes Númenori és Gondori meg Arnori király vérében egyenesági Harod vér folyik, mellesleg a nyelvünkből lett a közös nyelv, sárkány-, troll- és orkirtók vagyunk és egy valagnyi "leg-" tulajdonos (:
Kinézetre meg abszolút árja, szőke, magas, erős stb, úgyhogy büszkék lehetünk :P

Kérdezni meg azt szeretném, hogy rend/család/nemzettség hogyan lesz időben elosztva?

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380101 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hahó Hador háza!

Aki bánkódna, hogy ember lett, vigasztalásul megjegyezném, hogy mi adtuk a világnak Túrint, Húrint, Tuort, Nínielt, szóval remek kis csapat vagyunk!
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380097 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Jujjdejó! :D asszem kezdem érteni...

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #380085 Írta: Celebrom
Nyugodtan tegyetek fel kérdéseket keretjátékkal, nemzettséggel vagy bármivel kapcsolatban!

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380080 Írta: Celebrom
Rendben segítek. A pólós izé azért kell, mert minden nemzettségnek van egy saját szine vagy /és egy ruhadarabja amivel megkülönböztetjük egymást. Nekünk zöld színű pólónk lesz, túlnyomó részt fekete mintázattal, amit majd a táborban találunk ki és festünk meg. Ezenkívűl csinálunk majd nemzettség zászlót, címert, fogunk nemzettségi és család szinten is előadásokat, performanszokat előadni stb.. Készíthetünk nemzettségi indulót. Nemtom, h idén lesz-e, de lehet h lesz egy nap amikor mi főzünk magunknak, akkor majd ezt kell kitalálnunk, h mit főzzünk (na az a rész izgalmas lesz ugye Drizzt:)). A pólókat majd mi megvesszük, csak a méretet adjátok meg és majd táborban rendezzük a dolgot, egyszerű, egyszínű olcsó póló lesz. Ezekre festhetünk majd címert v díszítést. Ezenkívül csinálhatunk csapatbögrét, v akármit. Ötletekkel el lehet minket halmozni a másik topicban.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380075 Írta: Grt
Najó, én most csilálom ezt előszöt, úyhogy valaki tudna nekem magyarázni? ^^ Mi ez a pólós dolog és mit fogunk csinálni, amihez szervezkedni kell?

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380049 Írta: Celebrom
Mi vagyunk az emberi faj legnagyobbja. A mi leszármazottaink lesznek a númenoriak és gondoriak. Beren aki szintén ember volt és a rokon nemzettségünkből való tudta egyedül elragadni az egyik szilmarilt a gonosztól, míg a tüncök csak reszkettek a váraikon belül.... :cool:
A népünk még híres arról, h bátrabban harcol a csatában , mint bármely szüszitünci...
Most még nem írom le fejből az előtörténetet (bár le tudnám:), csak olyan apróságokra ne emlékszem , h milyen volt a hador népének a haja színe stb..

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380039 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Sziasztok!
Én is itt vagyok :) Én tulajdonképpen most örülök, hogy ember lettem, akkor is, ha az nem olyan menő mint tündének lenni :P
(Nekem S-es póló kell általában)

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380036 Írta: Celebrom
A színünk fűzöl és fekete lesz, javaslom, h használuk majd bátran a fekete festéket, m egy másik csapat is zöld (igaz ők sötét) lesznek.
Na Drizzt?:D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380034 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Üdv :)
Tudjuk, Ágas, nagyon jó kis vezető voltál :) .
Gyorsan kezdjünk tervezni valamit, mert így nincs mibe belekötni :P .
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #380014 Írta: Celebrom
Hát sziasztok, örülök, h lelkesek vagytok, csak így tovább a tábor utolsó napjáig vagy még tovább. Bicsibocsi, h eddig nem írtam, de ma nyelvvizsgáztam....
A taglista:
Ábrahám Zsófia (Mau); Békési Marcell Kristóf (Anglachel); Békési-Szvitacs Eszter (Elrenor); Benei Fédra Natália (Namarie); Bukovinszki Orsolya (Orsi_); Bukovinszki Virág (Virág); Csuzdi Gerda (mogy); Fábián Ágnes (gillz); Farkas Tünde (Grt); Gáspár Klára (Fimbrethil); Kántor Anita (Rayan); Karskó Kende (Cellofán); Kiss Renáta Krisztina (Milendoria); Nagy Gábor (Namárië); Nagy Viktória; Radványi Balázs (Ninquefána); Rákos-Zichy Johanna (Eruntale/Hanna); Reinicke Tamás (icke); Spiegel Eszter (Loth/ Nyüfi); Szalay Zsófia (Laurelen); Szerján Orsolya Éva (Erna); Tóth Laura; Végh Norbert (Drizzt)
Nagyon örülök nektek, remélem ti is nekem ill nekünk, mert ugye a 3 családanyuka:
Virág,Hanna és Lau (szozsimazsi)
Majd irok egy kis összefoglalót a népünk eddigi történetéről, egyenlőre annyit, h jó, sőt nagyon jó emberek vagyunk (tündebarát).
A csapvezekkel azon leszünk, h ti minél jobban érezzétek magatokat a táborban és hogy minél jobb előadásokat csináljunk.
Az újaknak egy kis ízelítő az MTT-ről és a táborokról, a régieknek ráhangolódás és nosztalgia:

Érdemes megnézni a többi videoinkat is.
Sok mindent kell majd megbeszélnünk. Szépen lassan én is ráhangolódom a szervezkedésre, ezért napi szinten lécci kukkantsatok a topicra.
Nagyon jók leszünk gyerekek. Akik tavaly is velem voltak azok tudhatják, h türelmes, kitartó és néha rabszolgahajcsár vagyok, de nem fogunk soha kapkodni, rohangálni, veszekedni, csak nyugodtan mindent. A csendespihiket nem tervezem a csapat céljaira fordítani, olyankor majd pihenjetek csendesen:), így is úgy is elkészülünk mindennel és a legjobb dolgokat fogjuk összehozni. Külön üdvözlet a tábor legfiatalabb tagjának a csapatomban, szerintem ő lesz a mi energiabombánk:).
A pólokat egybe vesszük, meg, mindenki írja meg, h mekkora poló jó rá, majd én adminisztrálom.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #380002 Írta: Namarie
Sziasztok!

Bár finoman szólva meglepődtem, hogy ember leszek,:) elhatároztam, hogy nem fogok úgy csinálni, mint egy elkényeztetett gyerek, aki nem azt a fajta Lind'Or (jól írom?) csokit kapja meg, amit kért, hanem egy még finomabbat. :) Örülök, hogy megadatik az, hogy ilyen jó társaságban töltsek 11 napot!!!!!!

Őszintén örülök, hogy itt lehetek!!!!

:) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #379993 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Jeee!! ittvagyok lesz taglista?

Lacho Calad
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #379966 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Beszélgetések
zsír ^^.(csakhogy énis jelezzem ittlétem)

első kérdés akkormár: kell most szerezni színes pólót? :D

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #379965 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Beszélgetések
hellohello!
nyilván zsír lesz :cool:
most épp nagy erőkkel ujjongunk, juhú!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #379962 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Beszélgetések
szia mindenki! szia Celebrom!
zsír lesz :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #379931 Írta: Grt
Juhú! :D ez egyre izgalmasabb! Mit kellene most csináljunk?

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #379926 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Én vagyok az első, én vagyok az elsőőőő wíííí :D
heló Hador háza! húúú

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #379897 Írta: Ulmo
Beszélgetések téma létrehozva Ulmo által
2009-es évi tábor topicja
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.476 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére