Beszélgetések
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Egyrészt, klassz volt látni ilyen sokatokat!
Másrészt, arra gondoltam, hogy tarthatnánk egy társasjátékos nemzetségtalit, én pl. fel tudom ajánlani a Mi lenne ha? társast, ami nagyon vicces-érdekes tud lenni. Talán szeptember végére még tudunk helyet foglalni a Főnixben, de októberre biztos (ha 1 hónappal előre foglalunk, akkor miénk bárkivel szemben az időpont).
Szóval: szept.19/20/26/27/okt.3/4/10/11? Nekem szombatonként csak du. 1-2 után jó, a vasárnapok eddig szabadok, csak jó előre tudni kéne.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Kincső
- Nem elérhető
Mindenesetre jelenleg minden szervező pánikszerűen ezt terjeszti - ha újra változtatnak a főszervek, akkor nagyon csúnyán nézünk rájuk, asszem. (De sztem mostmár ha lesz is netán változás, akkor is erről a gyülekezőhelyről megyünk át...)
- Orsie
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Kincső
- Nem elérhető
Ugye olvastátok, hogy a tábori tali végül az Orczy-kertben lesz, 11 órától?
Gyertek minél többen!
(6800 )
- Kincső
- Nem elérhető
(Akár el is kezdhetünk a szeptemberi hétvégékről beszélni... )
- Kuvasz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Sajnos három hete csak utaztam és utaztam és most jutottam csak géphez és lemaradtam az egész taliról. A képek egyébként nagyon jók lettek!
"A tápolás a szerepjátszás halála.
A szerepjátszás a karakteré."
- Cedomir
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
majd hozok hozzá kést meg villátSötét Úr írta: Hozd csak, hozd! (Friss húss! Hörr! - Izé, bocsi, az egy másik mese...)
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Cedomir
- Nem elérhető
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Orsie
- Nem elérhető
xDKincső (Thilanna) írta: Varázskép
az én képeim még váratnak magukra. piros szemeket kell kiszedni, retusálni néhol, meg a felpakolás is idő. a 4 napos hétvége alatt nem leszek itthon, és mivel rendszerint csak hétvégén van ilyesmire időm, ezért kb még egy hét, mire felkerülnek a képtárra...
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
No de hogy ellenem fordítod a saját fegyveremet? De egyébként azok is jók lettek, csak kicsit meglepődtem, amikor megláttam, mert nem vettem észre, hogy fotózol. Semmi gond vele, csak +lepetés volt.Ringbearer írta:
Hát a kezembe adtad, hogy vigyázzak rá...Sötét Úr írta: Éppen mennek fel a képek a képMutatóra, majd teszek be linket! (Nem tudom, ki "bitorolta" a gépem a kosaras képek erejéig, de tök jók lettek. Bár van rajta olyasmi, amit "nem akartam tudni!"
- Lyona
- Nem elérhető
Köszönöm Nektek a szervezést, a vendéglátást, a kedvességet, a helyszínt, a társaságot, a beszélgetést, a mászókákat, a fotókat, szóval... MINDENT!
Vah. Elolvadtam, asszem. Jó volt látni Titeket.
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Kincső
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
Hát a kezembe adtad, hogy vigyázzak rá...Sötét Úr írta: Éppen mennek fel a képek a képMutatóra, majd teszek be linket! (Nem tudom, ki "bitorolta" a gépem a kosaras képek erejéig, de tök jók lettek. Bár van rajta olyasmi, amit "nem akartam tudni!"
amúgy tényleg nagyon jók a képek!
- Cedomir
- Nem elérhető
dehát sajnos ez most így jött ki.
amúgy nagyon jók a képek.
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Hát még nekem... De tábori talira tudok majd menni.Ringbearer írta: ááá hiányoztok...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Éppen mennek fel a képek a képMutatóra, majd teszek be linket! (Nem tudom, ki "bitorolta" a gépem a kosaras képek erejéig, de tök jók lettek. Bár van rajta olyasmi, amit "nem akartam tudni!"
- Kincső
- Nem elérhető
30-án gyertek!!
Viki: én megyek Savariára
- Orsie
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
- Orsie
- Nem elérhető
- Dorka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nagyon sajnálom, de betegség miatt nem tudok menni a holnapi találkozóra. De a táborosra igyekszem összeszedni magam
Jó szórakozást, érezzétek jól magatokat!
- Inez
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Tudom, egy kicsit későn "ébredtem" ,már egy hónap eltelt a tábor óta...
Az e-mail címem: aggines@hotmail.com
Még nem tudom, hogy el tudok-e menni a holnapi talira...
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Lyona, drága: a telefonszámomat valószínűleg tudod. Ha látod, hogy nem érsz időben az Örsre, hívj ügyesen, és elmegyek érted jól, vagy legalábbis drukkolok neked! Esetleg meg is beszélhetünk egy találkozót.
Ring: jó lenne a telefonszámod, ha esetleg a GPS mást tud, mint te, akkor is oda találjak... Ratzkha tudja az enyémet, ha igaz, úgyhogy sms-ben is lehet...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.