Beszélgetések

Több
15 éve 3 hónapja #382801 Írta: Cedomir
Cedomir válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hát igen, sajna ilyen világban élünk. De sajnos ismerem unokatesóm és szerintem ő (ha nem is bántásból) de rossz indulatból mondta. Mindig olyan negatívan lát mindent, meg eleve ő ilyen ember. Ha azt mondom hogy tipikus politikus alkat, akkor gondolom érted mire gondolok. :) Egyébként már miután hazajöttünk, utána is volt néhány vicces, de lenéző rossz indulatú megjegyzésük, szóval értheted miért vágyok vissza közétek a nyilvánvaló okokon túl. :D De szerencsére ők csak unokatesómék és nem minden rokonom "ilyen".

Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382799 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Ne aggódj Cedomir ez nem új vád, már az rpg-sek kitalálták, hogy Ankalimon az emtétéből gazdagodik meg :D És tulajdonképpen nem meglepő, ha a családod eleinte ezt tételezi fel, hiszen körülnézünk és az egész világ ilyen körülöttünk, minden érdeklődésre számot tartó dologból üzletet csinálnak (és nem feltétlenül durva nyerészkedést, ami kihasznál mindenkit, de legalább becsületes üzletet).
Szóval ne bántódj meg ezen, mert - remélhetőleg - nem rosszindulatból mondják, hanem féltésből. Próbáld meg elmesélni, hogy _tényleg_ vannak még ilyen hülyék, akik teljesen ingyen szerveznek tábort, sőt a szállás-kaját maguknak is ki kell fizetniük (viszonyításul: 24500 Ft volt a legolcsóbb, sátras mtt-tag szervezői díj). Márcsak azért is, mert drágább tábort nem tudna kifizetni a résztvevők jórésze :P
Hátha megértik, és ők is örülni fognak neki, hogy van még ilyen - de persze, hogy az ember mindenhol gyanakszik, hogy hol a trükk, az átverés.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382793 Írta: Cedomir
Hmm, ez a 20.ai nemzettségi tűzijáték nézés jól hangzik, de sajnos akkor még én sem leszek otthon. azért remélem, hogy ha lesz 15én tali, akkor utána egy későbbi időpontban el tud jönni mindenki, vagy legalábbis majdnem mindenki aki akkor ott lesz.

Kincső: nekem is nagyon hiányzik minden, és amúgy ez általában így szokott lenni velem, hogy kell egy kis idő míg teljesen megnyílok. Amúgy mikor apámék meg unokatesóm jöttek értem, hogy hazavigyenek, unokatesóm rögtön el is baszta a kedvem, mert elkezdte, hogy hát igen az érdeklődésen túl az MTT-t biztos az üzleti fogás miatt hozták létre, meg biztos szép pénzt hoz Ankalimonnak, meg hogy a sok rajongótól biztos beszed némi "zsebpénzt" meg ilyenek. Már majdnem mondtam apámnak, hogy na forduljon vissza gyorsan.

Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
Utolsó szerkesztés: 15 éve 3 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382786 Írta: Ingwea
Ingwea válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Én nem leszek itt augusztus 20.-án :( De a 15.-ei 'kisebb talit' én is támogatom! :D

I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
Téma zárolva.
  • Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382722 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Igen! nemzetségi tűzijáték-nézés? Úgy hallottam, tavaly nagyon jó volt... (sajnos én nem tudtam ott lenni :( )
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382721 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hiányoztok!

Hiányzik az utolsó napi zseniális performansz-ötletelés, a szertartásunk próbái, a vacsi után hirtelen tökéletesre összeálló csapatelőadás, a játékok, az almasütés, a hetedik napi visszatérés, a kirándulás az ökörködéssel, énekléssel, beszélgetéssel, a csendben üldögélés, a mosolyok, a mikorgyűlünk-kérdések, a félkézharcrakész, a rohangálás a családi vetélkedőn, a családi rendi órák, a piros tunikák, a fejpántok és a medálok látványa és az, ahogy formálódott a csapat egyenként és együtt az első naptól az utolsóig.

Hiányzik, hogy ha este bemegyek a szobába, nem Ratzcal és Ringgel beszélem meg, hogy mi volt aznap a nemzetséggel és mi lesz holnap és hogy xy vajon hogy érzi magát a táborban; hiányzik Kuvasz örökös csillogó tekintete és mosolya és thingolsága és haldoklása a csapatdarabban, Sil kitartása a zászlóval és a medálokkal és a túrán, Stara, a lelkes szabó és nagyszerű gondolini követ, Telwe, akinek mindig van valami ötlete a csapatért, SÚ vidámsága és megbízhatósága, Viki és Juli tánca és hogy pofánvágtak mindenkit és hogy egy nap után jobban írszteppelnek mint én 2x1 év után, Orsie, aki ha kicsit eltűnt akkor is odajött utána hogy ugye nem baj mert ő mennyire szeretne mindig ott lenni velünk (azért mondom, mert nem tűntél el sokat és jó h. így érezted), Minc, aki akkora örömmel rohant oda amikor 7. nap visszatértünk, Ingwea vidámsága és hogy mindig írszteppelni akar és a viccei Zsodooval aki remek Círdan és tünde (de nem hobbit :P ), Ági aki zseniális Julcsi volt és nagyon szép a tornacipője és amúgy is nagyon jó volt megismerni, Dorka aki mindig csendes de mosolyog és ügyes a Tulkas-szertartásban és időtenergiát nem kímélve elkészítette a gyönyörű ékszerét, Cedomir aki ahogy telt az idő úgy nyílt ki és kezdte mondani a jó ötleteit és remek Celebrom volt, Geri akiről mindig lehet tudni a bökdösős játékban h. ő volt és szuper volt Gandalfként, Lyona aki remek Halál és zseniális ork és annyira jó h. a rendvezkedés mellett ilyen aktív tudott lenni a csapatban és élvezte is, Csaba aki bár alig tudott ott lenni azért mindig jött és mosolygott és fájós lábbal is tartott nekünk családi sétát, Brandir aki mindenkiről meg tudja mondani, hogy kell kiparodizálni, és kérés nélkül is segít összefogni a csapatelőadásokat, Finc aki egyszerűen ott van és jó látni (meg hallani) hogy jól érzi magát köztünk, Nellas aki nemcsak lelkesen énekel de a szertartás szöveget is megírja velem, Sári aki minden játékban tud nevetni magán,
és a sorrend teljesen véletlenszerű, és hiányzik persze minden egyes aerrioni lakos, aki beszólt hogy fél kézzel hogyan boldogulunk és az is, aki nem, de ez most egy nemzetségi topic, és persze hiányzik maga Aerrion-Szanticska, az átjáróház-szobánkkal, a fejbeverős "felsőküszöbös" ebédlővel, a nyúzott arcú de máskor csillogó szemű szervezőtársakkal, a hihetetlenül csillagos éggel, a teaház-fürdőház-tóház-őrházzal, a szervezői szobával ami beszippantja azt aki belép, az üres zászlótartó rúddal, a belépnitiloséséletveszélyestoronnyal, a napraforgótáblával, a kék teherautóval, a röfögő disznókkal, a csíkos sátorral, a forgácsos színpaddal, a poros focipályával, az ebédlő előtti fonott székekkel, a tó körüli mécsesekkel, a kihasználatlan pavilonnal és egyetlen, kanyargós főutcájával, ahol olyan jól csattog az emb... nolda szandálja, és amin (szinte) csak futva lehet lefelé jönni. : )

Mindezzel arra akarok kilyukadni, hogy úgy tűnik a doodle-ból, hogy az aug. vége lesz a legtöbbünknek jó, de esetleg aki ráér, azzal azért tarthatnánk egy kisebb talit az aug.15-i hétvégén is. ;)
Illetve valóban jó lenne, ha az aug. 20. is felkerülne a lehetséges időpontok közé!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382617 Írta: Kuvasz
Kuvasz válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Sziasztok nemzetség!

Én biztos megyek Live-ra, és a talira is akármikor lesz is!

"A tápolás a szerepjátszás halála.
A szerepjátszás a karakteré."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382569 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Cedomir: küldtem neked egy privit (Cedomir névre). Fontos lehet!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382560 Írta: Cedomir
Én gondolkodtam a Live-on, de még nem tudom. Igazából még soha nem szerepjátékoztam, nem tudom hogy megy, egyáltalán mi a lényege, szóval még bizonytalan vagyok.

Ja és tegnap a táborral álmodtam. :D

Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382556 Írta: Sötét Úr
Sajnos nem csak a pixelesedés, hanem a JPEG-zaj is rontott rajta. Valójában csak egy mellékterméke volt a háttérkép-készítésnek, úgyhogy nem csoda...
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382548 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hát, ez elég csúnya pixeles lett átméretezve. Optimalizálva így nézne ki 150x150-es méretben:

Illetve az eredeti vektorgrafikus verzióból dolgozva (vékonyabbra vettem a vonalakat, de sajna még így is elég vastagok ehhez a mérethez):

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382545 Írta: Sötét Úr
Részemről sajnos szinte esélytelen :(

Igértem pár tündének (embernek) a Maedhros-címeres telefon-háttérképemet. A képMutatón megtalálható, és letölthető! Ugyanott fent van az eredeti változat is, amiből a háttérkép készült.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382532 Írta: Ingwea
Tolkien Live-ra ki megy a nemzetségből?

Téma zárolva.
  • Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
15 éve 3 hónapja #382407 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Finduilas írta: Szeptember első hétvégéje már nem játszik? vagy esetleg a tábori tali lesz akkor?

Szeptember 4-5-6 Tolkien Live, gondolom jópár embert érint. Én augusztus 28-tól szeptember 5-ig nyaralok, úgyhogy sajna nem mehetek, meg Nemzetségi Talira se érek akkor rá.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382394 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Szeptember első hétvégéje már nem játszik? vagy esetleg a tábori tali lesz akkor?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382386 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Nyíí én még abszolút nem tudom mikor jó, mert kiderült, hogy a mandulámat nem veszik ki augusztus 3-án, mert bezárják a műtétet egy hétre... úgyhogy most törjük a fejünket, és amint tudok valamit írok! Akár hozzánk is jöhetnénk, mert elég nagy a ház, medence nincs, de egy nagyon kicsi tó van... :)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382369 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Sötét Úr írta:

Minerva írta: Mindenféle esküvők és egyebek miatt be vagyok táblázva augusztusban...

Nemá! Nem is mondtad, hogy férjhez méc! :grin:

Hehe, már vártam a lecsapást :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382368 Írta: Ingwea
Én bejelöltem a Vasárnap délelőttöket is, csak jobb, ha délután van tali. De mindkét esetben elmegyek... :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382337 Írta: Sötét Úr
A 20 - 21 direkt maradt ki? Mert hogy munkaszüneti napok azok is, ellentétben a 29-vel.
Én csak a szombatokat jelöltem meg, mert a vasárnapok annyira nem jók nekem, csak nem találtam olyan jelölőnégyzetet, hogy "kicsit jó". És a vasárnapok nálam ebbe a kategóriába esnek. :)
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382328 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Üdv, megjöttem!
Nem, nem most értem haza, de majdnem (volt egy kis fennforgás melóhelyen.) Bocs, hogy nem tudtam normálisan elköszönni a Népligetben , de futottunk Niph-el a buszra, amit persze lekéstünk, éppen előttünk ment el.

Szóval akkor: köszönöm, hogy ilyen nagyon jó nemzetség voltunk, és nagyon-nagyon hiányoztok, és azóta sem akarok itthon lenni, mennék vissza, most! És köszönöm, hogy amikor mosolyogtam, visszamosolyogtatok rám, annyira jó érzés. :D

Khmm, és bocsánat a szöveg elrontásért,(hüle T meg F betűsök tudjátok) hiába nem szoktam meg, hogy beszélek előadáson, majd legközelebb.:rolleyes:

Talit tekintve sajna augusztus eléggé be van táblázva, főleg az első két hétvége, 29-e meg ugyebár munkanap..

Email cím asszem található a profilomban, de van tolkien.hu-s címem is, meg itt is elég sűrűn előfordulok.
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382311 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Beszélgetések
én szavaztam jól de véletlen a 22.-ét is bejelöltem, pedig akkor 5 éves évfordulót ünneplünk Foxszal, tehát aznap nem annyira érnék Rátok.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382305 Írta: Cedomir
Én 23., 29., 30.-ra szavaztam, de persze nem azért, hogy direkt szülinapomon találkozzunk és mindenki ajándékokkal halmozzon el, de ezekben az időpontokban már valszeg otthon leszek. :) 23-án valószínűleg, de még nem biztos, viszont ezen két hétvége irányában rugalmas vagyok. :D

Ha valakinek olyan a lakása, lehet ott, nekem sajna nem olyan, és messze van (relatíve messze - Újpest). De akár egy kocsmában is tarthatjuk. :)

Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382299 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Szent Eru!

Nem tudom miért maradtak le a Rendvezek a közönőlistáról... bizonyára, mert hívtak vacsizni a házbéliek.. és végre nem tésztafőzelék volt. :D

Szóval köszönöm még Sárgának és Lyonának is, hogy a mi nemzetségünket gazdagították. Csabának kifejezetten a jó kedélyét, amivel néha egy-egy hosszasabb távollét után megörvendeztetett bennünket. Lyonának a kostolókat és a rettenetesen sok kreativitást, ami mindig hullámokban tört elő belőle. Nem, nem volt idegesítő, sőt.

Alább bélinkelek egy Doodle szavazást arról, hogy mikor is szeretnénk a nemzetségtalit (amit akár össze is köthetünk többszörös szülinapozással).

doodle.com/g5v5ihaeddzygwmb

A felvetéseket várom ide a fórumra, hogy hol legyen.

Üdv

Ratzkha / Tulconar

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382298 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hm, ha nagyon nincs más helyszín, jöhettek hozzám, ha senkit nem zavar a macskaszőr meg a padlón (szőnyegen) ülés :D
Aug. végén itthon vagyok, bár nekem nem 30. hanem 25. a szülinapom. :P

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382287 Írta: Ingwea
nekem aug. 17-26-on kívül egyelőre bármi jó :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382273 Írta: Cedomir
:D :D

Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382272 Írta: Sötét Úr

Minerva írta: Mindenféle esküvők és egyebek miatt be vagyok táblázva augusztusban...

Nemá! Nem is mondtad, hogy férjhez méc! :grin:
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382271 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Beszélgetések
nyüssz, nekem meg pont az augusztus legvége nem jó, akkor elutazom pár napra :(

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja #382270 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Sziasztok!
Mindenféle esküvők és egyebek miatt be vagyok táblázva augusztusban, de az utolsó hétvége jó nekem is.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 3 hónapja - 15 éve 3 hónapja #382264 Írta: Sötét Úr
Azt hiszem, nem árt, ha itt is megvan, de ha gondolod, Ratz, átküldöm valamilyen személyesebb csatornán is.
Hősök voltak ők csatában,
Életünkért haltak bátran.
Értük ragyogjon a fény!
Gyászon túl is van remény!

Atánok és Quendek népe
Vérrel írott szövetsége
Sötét éjbe gyúló fény:
Gyászon túl is van remény!

Ja, és ezek itt képek! Amennyire rend-centrikus voltam tavaly, annyira nemzetség-centrikus az idén, úgyhogy jó sok akad Maedhros dicső népéről.

Fél kéz - HARCRA KÉSZ!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfRatzkhaAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.240 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére