- Köszönetek: 0
Beszélgetések
- Lyona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Pussz.
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Bogárkák, aki nem biztosra írta, azt szeretném, ha itt/emailben/smsben megírná, hogy biztosan jön. :cool: Lehetőleg minél hamarabb. (Meg azt is, hogy kb mikorra várható a becsapódása.)
Akik holnap biztos, hogy az Örsön lesznek 11-kor (ha jól gondolom): SÚ, Zsodoo, Ingwea, Sári. Valamelyikünk kimegy az Örsre, még nem tudjuk ki. (Geri, te gondolom Rákoskereszttúr felől jössz.)
Már folynak nagyban az előkészületek, nagyon várunk titeket!!!!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Viki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél!"
- Ringbearer
- Nem elérhető
Nem baj, ha nem kezdésre jöttök, csak szóljatok mindenképp holnapig, hogy jöttök-e biztosra, mert akkor úgy főzünk!
Sári, ugyanaz a számom!
Orsie, hozd Foxot!!! Csak már smsben nem akartam válaszolni, mert nem lesz pénzem.
Akik jönnek:
Kincső
SÚ
Zsodoo
Geri
Ingwea
Sári
Akik még nem tudják de úgyis jönnek :cool: :
Orsie + Fox
Lyona
Minc
Szofi
és Ratz ikertesója Dani
Ill. Dorkát és Ágit nem tudom még; Vikiről és Juliról is próbálok még infókat szerezni.
- Orsie
- Nem elérhető
de még nem tudom.. esély van, hogy menjek, de elvileg vidéken leszünk. ehh, klónozódni kéne.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Rhien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Balkézzel jelentkezem hatalmas lelkesedésseel, jövök 15.én mindenféleképpen!:D Jó lesz már látni titeket:) Ring, számod ugyanaz, mint tavaly? vagy milyen számon tudlak elérni?
szombatig soksok ölelés mindenkinek!
és:KI VEZET? MAEDHROS! FÉL KÉZ, HARCRA KÉSZ!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gyűjünk, gyűjünk!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Lyona
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
én úgy készültem, hogy 29-én lesz a tali.. szombaton sajna esküvőre kell mennem. (nem, nem a sajátomra ) ha tizenegytől lesz a tali, akkor talán be tudok ugrani egy órára... de akkor teljes esküvői pompában megyek
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Cedomir
- Nem elérhető
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ring: az "egész nap" úgy értendő, hogy 0 óra 00 perctől vártok minket? Vagy van valami közelebbi elképzelés is? Mit hozzunk még?
- Ringbearer
- Nem elérhető
Lehet hozzánk jönni, úgy nézem nem fog esni az eső, úgyhogy bográcsos kerti party lesz.
Hozzatok fürdő ruhát, medencénk az nincs de van egy kerti zuhany, ami szintén nagyon frissítő!
A cím: 17. kerület, Demjén utca 14. Időpont: augusztus 15. egész nap.
Az Örstől a 276E busszal kb fél óra alatt lehet ideérni, a Diadal útnál kell leszállni. (A Spar után.)Onnantól pedig vagy kiszaladunk elétek, vagy telefonon eligazítunk titeket.
Orsie, tök jó lenne, ha tudnál jönni!!!
Brandír, Finc: tuti nem értek rá egy kicsit se? Mert kb 15-20 percre laktok tőlünk kocsival...
Geri, akkor te most ráérsz, hogy nem mentél Németországba?
Dorka, Ágiról nem tudod, hogy tud-e jönni?
Ki az, aki vidéki és gond a hazajutás/lejövetel?
Többiek akik eddig nem szavaztak?
Akik most nem tudnak eljönni, azok ne aggódjanak, szervezünk még egy talit ősszel, mert nyáron mindenki nyaral össze-vissza, és nagyon jó lenne összeröffenni! Ja, és tábori talira ugye mindenki jön??
- Orsie
- Nem elérhető
én lehet, hogy most hétvégén is elutazom, szóval még kérdéses, hogy tudok-e menni 15-én. viszont úgy alakult, hogy Tábori talira sikerül eljutnom
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Kincső
- Nem elérhető
SZERK:
Beszéltem Ringgel és Ratzcal, ééééés ezennel meghirdetnénk Maedhros nemzetségének Első Találkozóját
augusztus 15. szombat egész napra
valószínűleg Ringékhez, de ezt még le kell fixálnia a szüleivel, ha nem ott, akkor lehet nálunk, vagy valami szép szabadtéri helyen, stb.
Végleges jelentkezéseket kérünk ide a topicba!
- Cedomir
- Nem elérhető
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Kincső
- Nem elérhető
Én egyébként azt javaslom, hogy ha 29-én mint jelenlegi legtöbb szavazatoson tartunk is (ottalvósat érdemes, hiszen másnap tábori tali), akkoris tartsunk 20-án vagy most hétvégén egy másikat, hiszen amúgy a tábori ÉS nemzetségi taliból is kimaradnak a 29-30án rá nem érők. Mit mondtok?
- Cedomir
- Nem elérhető
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Zsodoo
- Látogató
doodle.com/g5v5ihaeddzygwmb (Mikor gyűljön Maedhros nemzetsége?)
szerk: ez alapján úgy tűnik, hogy augusztus 20, 22, vagy 23 lenne megfelelő...
- Zsodoo
- Látogató
Ezek szerint a nemzetségi gyűlést nem tarthatjuk akkor, hacsak nem akarjuk, hogy a nemzetségi a tábori talin belül egy kisebb találkozó legyen. Gondolom 29-e se lenne túl jó azoknak akik dolgoznak...icke írta: Tábori tali
Valószínűleg az alább említett Rekettyésben tartjuk, éspedig augusztus 30-án, vasárnap. Igen, szerettük volna szombati napra rakni, de 29-e sajnos országos munkanapnak minősül, a következő szombaton a live-val konkuráltunk volna, és nem akartuk szeptember közepéig halasztani. A helyszín jelenleg 95%-os, a következő pár napban válik 100%-ossá.
Ezért a kérdés az, hogy mikor tartjuk meg a nemzetségi összejövetelt. (és most már talán ideje lenne, hogy eldöntsük)
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Lyona
- Nem elérhető
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
www.corvuscorax.de/
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Cedomir
- Nem elérhető
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Orsie
- Nem elérhető
Dorka, van kép a kézékszerről is, bocsi, hogy csak most prezentáltam.
- Ingwea
- Nem elérhető
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Cedomir
- Nem elérhető
Ki vezet? MAEDHROS!
Fél kéz ... HARCRA KÉSZ!
E!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Amúgy én sem csodálkozom. Amikor megalakultunk, állandóan a politikai beállítottságunk érdekelt egyeseket. Csak hát nem volt. Most, hogy a politikával mindenkinek tele van a padlás, a személyes anyagi haszon lett érdekes. Majd rájönnek, hogy az sincs. Pontosabban haszon az van, csak nem anyagi: a közösség, a társaság, az összetartozás, és akármennyire nem tetszik is a fanyalgóknak, a kultúra. Persze ezt nehéz megérteni.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.