Tánc
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nos, a pénteki próbák fél3kor fognak csak kezdődni, de remélem, hogy akkor ehhez képest már nem nagyon fogtok késni... Egyébként jól állunk... lassan haladunk, de biztosan ... az eleje, már egyre jobban megy, csak azért jó lenne tovább lépni is, és ezt úgy érhetjük el, ha ti magatok megpróbáljátok rendesen fejben tartani a dolgokat, és nem késtek, és odafigyeltek az órákon....ect. Szeretném, ha most pénteken mindenki időben ott lenne, teljes létszámmal, mivel csak akkor tudjuk normálisan térformába tenni...kb. 5próbánk lehet még lepig...
Hétfőkről: Jövő héten fél 3kor talizunk a sulim elött, bemelegítés után kortárs lesz most, és nem balett -így készüljetek lelkileg... Ja és a házit ne felejtsétek el megcsinálni. Ha van még valaki aki szeretne jönni, örülnék neki...És:
Gillz: Még több Cravest!!!! Imádom!!!
Táncest:
Várható helyszín, időpont, jegyár:
OMK-Óbudai Művelődési Központ- Bp. 1032.San Marco u. 81.
2006. márc. 4-én (szombat) 18órai kezdettel. Elővételben: 600Ft , helyszínen: 1000Ft
A jegyeket januártól lehet majd venni nálam...
A műsort lerövidítettük 1órásra- a minőség elérése érdekében...
I. Emberek ébredése
II. Nyitó beszéd
III. Nightquest
IV. Hiphop 1.
V. Gyertyás-medúzás t.
VI. Fátylas hastánc
VII. Mtt-s latin táncok
VIII. Flamenco
IX. Fák táncai
X. Közös hastánc
XI. Lau-Lincz kopogós/ lau új elképzelése
XII. Tűz-víz/ legyezős tánc
XIII. Hiphop 2.
XIV. Kortrárs duett
XV. Profi latin páros
XVI. Záró beszéd
XVII. Boszi ext.
Technikai adatok:
Színpad méretei:kb. 10*10m
Nézőtéri ülőhelyek száma:kb.280ember
Kihangosítás:2hátsó, 2 nézőtéri, 1 mikroport a műsor veznek meg minden.
Fények- Színek:piros, narancs, zöld, kék stb.
Spot:kb. 30felett… UV: van, színpadi
Teaházas megbeszélést szeretnék tartani -a közelgő lep és a táncest miatt- szombaton, ahova várom az összes táncost, segítőt, hogy megbeszéljük a részleteket, az egyéni óhajokat, sóhajokat, és a lehetséges végleges műsort, és időpontot, mivel, hamarosan levelet kéne írni a műv háznak. (ha annyira sok műsorszám összegyűlik (kb. még 15perc kéne), összedobhatunk akár egy 2órásat is...)
Társszervezőnek szeretném felkérni Laut, mert ő többet ért a hivatalos dolgokhoz, műsorvezetőnk Kriszana lenne, ezenkívűl szükségem lenne kb. 4 segítőre is a táncest ideje alatt.
Szóval SZOMBATON 18:30as kezdettel TÁNCTOPICTALI- a helyszín jelentkezőktől függően dől el...
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Míriel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- Cicaful
- Nem elérhető
Más: tudja valaki, h egy Bakó-bérlet meddig érvényes?
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Míriel
- Nem elérhető
Laurelen írta: Aki úgy érzik hogy tánckapacitása nincs még eléggé lefoglalva írjon ide fórumba !
Mert találtam egy olyan zenét hogy hajjaj és már készül rá a koreográfia
Táncestre gondoltam(ha valami csoda történik esetleg lepre is)
Azt is írd meg, hogy mikor érsz rá!!!!
tünc
Hát, a csodában a Nq-tel kapcsolatban sem bízom, viszont ráérek, mondjuk du 4 után
Hétfőt és pénteket leszámítva minden más délután jó
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- gillz
- Nem elérhető
Míriel írta: Emberek, tüncök, entek, hobbitok, akármik!
Tessék jönni Ladisórára, mert jó, mert ingyenes, mert szebbek és jobbak leszünk tőle Tényleg
Sokat segít az izmaink karbantartásában, nyújtásában, kecses tartás elsajátításában, és istenesen megmozgatja a tested, a lelked és az elméd is.
Úgyhogy kapjátok magatokat, és hétfőnként du. 2kor a suli előtt találkozzunk!
Jah, ugyanez az időpont vonatkozik a Nq-próbára, du 2, suli előtt, péntek!
Tsók!
hameg sokan jöttök olyan előképzetlenek, mint én, akkor örülni fogok
need more brainz. yourz. now.
- mogy
- Nem elérhető
ha úgy okés, akkor beszéllok:)))
meg kéne mozgassam magam kicsit:))
ha nics hely, akkor np, túlélem:)))
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Laurelen
- Nem elérhető
Mert találtam egy olyan zenét hogy hajjaj és már készül rá a koreográfia
Táncestre gondoltam(ha valami csoda történik esetleg lepre is)
Azt is írd meg, hogy mikor érsz rá!!!!
tünc
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Laurelen
- Nem elérhető
- Míriel
- Nem elérhető
Tessék jönni Ladisórára, mert jó, mert ingyenes, mert szebbek és jobbak leszünk tőle Tényleg
Sokat segít az izmaink karbantartásában, nyújtásában, kecses tartás elsajátításában, és istenesen megmozgatja a tested, a lelked és az elméd is.
Úgyhogy kapjátok magatokat, és hétfőnként du. 2kor a suli előtt találkozzunk!
Jah, ugyanez az időpont vonatkozik a Nq-próbára, du 2, suli előtt, péntek!
Tsók!
- mogy
- Nem elérhető
- Míriel
- Nem elérhető
mogy írta: Hy!
Ez egy nem fizetett hirdetés, csak gondoltam, hátha érdekel valakit.
November 25-én, Ír est lesz az újpesti Ady Endre utcai művelődési házban (Bp., IV, Tavasz utca 4, megközelítés: 3-as /kék/ metróval Újpest központ végállomásig, és onnan kb 5 perc gyalog)
A hangulatfelelős a M.É.Z együttes (1988 óta játszanak skót és ír népzenét), lesz táncház, és minden látogatót vendégül látnak egy tányér ír gulyásra.
A belépőjegy ára 1200Ft.
ha vki nem tudna odatalálni, hívjon fel, küldjön emilt, és megbeszélünk egy meetin pontot...
csak ennyi....
Hű, ez jól hangzik! Én még gondolkodom a dolgon, de nagy valószínűség szerint megyek
Más: Nq-próba most péntek, suli előtt du. 2 óra! Nem három, hanem kettő! Tudom, Milendoria késik, viszont mindent megtesz, h odaérjen
Nos, addig is pussz, és ne hiányozzatok!
- mogy
- Nem elérhető
Ez egy nem fizetett hirdetés, csak gondoltam, hátha érdekel valakit.
November 25-én, Ír est lesz az újpesti Ady Endre utcai művelődési házban (Bp., IV, Tavasz utca 4, megközelítés: 3-as /kék/ metróval Újpest központ végállomásig, és onnan kb 5 perc gyalog)
A hangulatfelelős a M.É.Z együttes (1988 óta játszanak skót és ír népzenét), lesz táncház, és minden látogatót vendégül látnak egy tányér ír gulyásra.
A belépőjegy ára 1200Ft.
ha vki nem tudna odatalálni, hívjon fel, küldjön emilt, és megbeszélünk egy meetin pontot...
csak ennyi....
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Míriel
- Nem elérhető
Esgal írta: Utólag is elnézést, h nem tudtam jelen lenni a mai próbán. Sajnos, ez az állapot konstans dolog, fél4ig, de van, h tovább dolgozom. Viszont ha jó nektek, át lehetne tenni péntekre, mert akkor csak fél2ig vagyok, és odaérek.
Nagyon sajnálom, és bocs, h kavarok - melózni muszály, viszont nem szeretnék kilépni a projektből.
Oké, ezt megbeszéltük, hogy Milendoriának is jó a péntek, Adelardnak is, és ugyanott a suliban kéne lennünk.
Vagy más helyszínen, de az csak 1 dolog miatt gáz: Ladis és Rogue mindenképp a modern táncon lesz (ami jogos és érthető).
Úgyhogy ha mellette lennénk 1 teremben... az még jobb lenne
- Esgal
- Nem elérhető
Nagyon sajnálom, és bocs, h kavarok - melózni muszály, viszont nem szeretnék kilépni a projektből.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Míriel
- Nem elérhető
Remzy_mama/Eldawen írta:
Ami most jelent meg album: The Corrs októberben. Amit - 4-5 szám - hallottam róla szerintem hagyományos ír zene, de minekután nem értek hozzá, csak segíteni szerettem volna, nem mondok véleményt .Vewy írta: Bármit is ajánlasz, tedd előbb úgy, hogy ismered a zenét
Megkövetlek, tényleg van egy "fergeteges" új albumuk, a Home - eddig három olyan számot találtam rajta, amit már másutt elsütöttek, a többi meg népdal. Összesen 1 track táncolható rajta. Züllik a világ, a Borrowed Heaven után már nem Chieftains-os népi zenét vár az ember ((
És érdekes minősítése a rajongóknak, hogy eddig a soulseeken (egy fájlcserélő) 1 szem ember tette letölthetővé. Nem is kíváncsiak rá.
Nos, Ladis, köszönöm az órát, nagyon jó volt Rég nyújtottak ki ennyire, igazán jólesett már, és nagyon sokat tanulhattam belőle, jó volt föleleveníteni a régi fényemet (csillog-villog).
Szerintem gyertek. Tréningnek remek, mozgáskultúrát ad, és ha így folytatom, le fogtok maradni, mint a borravaló PPP
- Ladislas
- Nem elérhető
Ja, és ma voltam benn OMKban, és a táncest sinen van...Már csak össze kell szednünk vagy 100embert -rokonok, barátok, mttsek-... (inkább 120at )...és minden rendben. No meg a műsort be kéne gyakorolni. Márc 4-ére mindenki tegye magát szabaddá (szombat) Január elején szeretném a táncok nagy többségét készen, tökéletesen látni... tudom, naiv vagyok ...
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ami most jelent meg album: The Corrs októberben. Amit - 4-5 szám - hallottam róla szerintem hagyományos ír zene, de minekután nem értek hozzá, csak segíteni szerettem volna, nem mondok véleményt .Vewy írta: Bármit is ajánlasz, tedd előbb úgy, hogy ismered a zenét
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- gillz
- Nem elérhető
Ladislas írta: Akkor jövőhét hétfőtöl kezdve elindítjuk a hétfői tréningeket. Akkor az eddig jelentkezett emberek: Mírc, Gillz, Lau -nov21től-,...még szükségem lenne min. két emberre, hogy kezdhessünk (max. 6-7ember lehet egyszerre). És ne feledjétek, aki nem tud jönni, 2 nappal elötte szóljon!!!
Szombat helyett választhatjátok még a csütörtököt, ha az jobb nektek (3-5ig), arra ki járna? -a kedd kilőve Mírielnek, a péntek nekem, szerda meg nem jó szinte senkinek....
Üdv: Lad
[size=9:2hp24huv]u.i: a balett zsír...imádom... vicces... mindenkinek ajánlom[/size]
lesz hétfőn?
need more brainz. yourz. now.
- Vewy
- Nem elérhető
Míriel írta:
Remzy_mama/Eldawen írta:
Erda niire (Area) írta: bocsánat, hogy csak úgy betolakodom hozzátok, de segítségre lenne szükségem. Megkértek, hogy szerezzek ír sztepphez zenéket, és én a Hevián kívül nem ismerek más előadókat. Ha valaki tudna nekem esetleg pár albumcímet, vagy előadót modani, azt szentté avatnám. Lécci aki tud segíteni, írja meg nekem priviben! Köszönöm előre is!
Most jelent meg itthon, szerintem jó: The Corrs
Khmm. Az új albumra gondolsz, az jelent meg "most" - jó egy éve, és a címe Borrowed heavens - na, ez már színtiszta pop.
Az előző albumokon (időbeli sorrendben: Unplugged; Forgiven, not forgotten; Talk on Corners + special edition; Blue) elvétve akad egy-egy instrumentális folkdallamos szám, (kb 5 db ilyen van) de sztem neki olyan kell, amin az egész cuccos táncolható.
Egyébként a The Corrs tipikusan ír pop, de mind1. Bármit is ajánlasz, tedd előbb úgy, hogy ismered a zenét
Hát most is jelent meg Corrs, 2005-ben, és azon kifejezetten tradicionális stílusú cuccok vannak. Bár mondjuk nem tudom, táncolni lehet-e rá.
- Ladislas
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Míriel
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
és júlia ölte meg tybaltot...Míriel írta: És mi a helyzet a kortárs neopunk darabbal? Tünc átvette a jegyeket?
ez nekem megvan, bár eddig nem tűnt fel hogy ilyen vicces neve van.Nos, én azt javallom, hogy a Putamayo-collections-ból nézz ki magadnak olyat, ami ír népzenével, tánczenével foglalkozik: szóval keresd a Celtic collections-t. Ha eredetiben veszed meg, ez sem húzós összeg, kb 2e-4e között változik az ára.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Míriel
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Szombat helyett választhatjátok még a csütörtököt, ha az jobb nektek (3-5ig), arra ki járna? -a kedd kilőve Mírielnek, a péntek nekem, szerda meg nem jó szinte senkinek....
Üdv: Lad
[size=9:2finyc2y]u.i: a balett zsír...imádom... vicces... mindenkinek ajánlom[/size]
- Esgal
- Nem elérhető
Szombaton nem jön senki táncolni? lehet, h azt be tudnám vállalni... de valsz csak a LEP után.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Míriel
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.