- Köszönetek: 0
Tánc
- Aeglos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Érdemes megnézni őket, mert nagyon jó képek készültek (főleg az első mappában) a táncokról is. Roxanne-táncról is van egy tucat, egész jó minőségűek. Nézzétek meg:)
kep.tar.hu/mttkepek/50240343#2
img.tar.hu/mttkepek/img/20304990.jpg#3 :ízelítő
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Lesz, csak egyenlőre próbálom összeszervezni az embereket.Kincső (Thilanna) írta: Más: Ha Esgal-féle fatánc nem lesz, akkor a Ring-félével mi lesz? [size=9:1hluflnr](Bár nehéz lesz összeszedni ugyanazokat az embereket, asszem )[/size]
Magot még nem tudtam elérni, de valszeg akkor Adelard, Galadh, Mil, Kincső és ha Mag nem tudja vállalni akkor Rogue lesz helyette.
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Míriel írta:
Kincső (Thilanna) írta: A Nightquest nagyon átíródott június óta? Mert ha nem, esetleg beszállhatok Esgal helyett...
(Ja és miért pont ballagások környékére kellett tenni? Nagyon szeretnék uncsitesóm ballagásán ott lenni, de még nemtom h. az péntek du. vagy szombat de. lesz )
Hát, eléggé megváltozott azóta a dolog, de ha még érdekel... akkor szeretettel várunk március 21 után.
Milyen gyakoriságú próbák várhatók, melyik nap, hánytól, hol? És milyen stílusú lett a tánc? Ha ezeket tudom, utána döntök
Más: Ha Esgal-féle fatánc nem lesz, akkor a Ring-félével mi lesz? [size=9:ikcxl7d9](Bár nehéz lesz összeszedni ugyanazokat az embereket, asszem )[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Irunien
- Nem elérhető
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kincső (Thilanna) írta: A Nightquest nagyon átíródott június óta? Mert ha nem, esetleg beszállhatok Esgal helyett...
(Ja és miért pont ballagások környékére kellett tenni? Nagyon szeretnék uncsitesóm ballagásán ott lenni, de még nemtom h. az péntek du. vagy szombat de. lesz )
Hát, eléggé megváltozott azóta a dolog, de ha még érdekel... akkor szeretettel várunk március 21 után.
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Ladislas
- Nem elérhető
Mindenki jöjjön el, aki benne akar lenni, és majd meglátjuk, hogyan oldjuk meg! oks?
Iru, vettem, de ha jövőhéttől kezdve nem tudsz járni rendszeresen próbákra, akkor mérges leszek! Meg tudod oldani?
Bocsi, egy nagyon fontos táncost kihagytam, akire mindenképp számítanék még, ha ráér: Mil ?
Míriel: Ha érdekel a dolog, akkor gyere el holnap, de kamikaze akkor sem lehetsz... ... De mindenképp gyere el, mert egy fél órát a babásat is próbálnunk kéne!
Aeglos: Gázmaszk kell, de nem neked! A tüntetők táblákat fognak cipelni (vagy nem, ez még alakulóban van), de ha szeretnél, és tudsz próbákra járni, gyere!
Adelard: Ha hatalmas erőt érzel magadba, gyere! Nehéz lesz, sok próba, de ha oké, akkor szívesen látunk...
Üdv: Lad
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Adelard
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Ladislas írta: uhh... MÉGVALAMI!!!!
Péntekenként fél3-tól a prokofjev zenéjére "történő" hippi, háborúellenes táncot fogjuk gyakorolni!!!
Ebbe én is nagyon szeretnék jönni, nemtom hogy kerülte el a figyelmemet amikor jelentkezni lehetett rá...
Jöhetek még pénteken (holnap)? 8O
nekem is hasonló kérdésem lenne.. nemtudom van e még hely :hein:
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Aeglos
- Nem elérhető
Laurelen írta:
szvsz 5 gázmaszk kellene...nekem van egy:)Ladislas írta: uhh... MÉGVALAMI!!!!
Péntekenként fél3-tól a prokofjev zenéjére "történő" hippi, háborúellenes táncot fogjuk gyakorolni!!!
Kellene 3 gázmaszk... ... meg píszes tüntetőtáblák...
A katonák: Lau, Loth, Julcs, Galen, Én
Táncos Tüntetők (akik meghalnak csak azért is!): Cica, Rogue, Ring, Míriel, Iru + Vewy
Készüljetek lelkileg!
próba 2től! mindenki próbáljon meg időbeosztása/szokási/akaratereje függvényében minél hamarabb odaérni!
MAGNÓ???
zenét viszem!
Ebbe én is nagyon szeretnék jönni, nemtom hogy kerülte el a figyelmemet amikor jelentkezni lehetett rá...
Jöhetek még pénteken (holnap)? 8O
Ha kell gázmaszk asszem tudok egyet szerezni magamnak, de azt holnap még nem tom hozni.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Laurelen
- Nem elérhető
nagyon-nagyon kár:(Esgal írta: öizé.
Az a helyzet, hogy most meg fogtok ölni. Ha előbb nem én öngyilkolom meg magam.
A helyzet az, hogy nagyon összetorlódtak a dolgaim, ami a felvételit illeti, és ezért sajnos az elkövetkező pár hónapban nem tudok semmilyen kreatív megmozdulásban részt venni. Ezért sajnos le kell mondanom a Fák táncát, ill. a Nightquestet. Akárhogy próbálom, sehogy nem fogom tudni bezsúfolni az időmbe, vagy ha valamennyire sikerülne is, nos, olyan kevés próba a minőség rovására menne.
Nagyon sajnálom, és bocs.
de teljesen világos amit írtál. fák tánca update-t szerintem szeretettel várjuk jövőre is:)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Kincső
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
én nagyon sajnálom, de a mostani pénteki próbán nem tudok ott lenni, de az utána következőkön megpróbálok mindegyiken lelkesen ott lenni!
Télleg bocsánat!
u.i.: nem is tudtam, hogy tüntetni fogok... éljen
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Esgal
- Nem elérhető
Az a helyzet, hogy most meg fogtok ölni. Ha előbb nem én öngyilkolom meg magam.
A helyzet az, hogy nagyon összetorlódtak a dolgaim, ami a felvételit illeti, és ezért sajnos az elkövetkező pár hónapban nem tudok semmilyen kreatív megmozdulásban részt venni. Ezért sajnos le kell mondanom a Fák táncát, ill. a Nightquestet. Akárhogy próbálom, sehogy nem fogom tudni bezsúfolni az időmbe, vagy ha valamennyire sikerülne is, nos, olyan kevés próba a minőség rovására menne.
Nagyon sajnálom, és bocs.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Vewy
- Nem elérhető
- Míriel
- Nem elérhető
Laurelen írta:
Táncos Tüntetők (akik meghalnak csak azért is!): Cica, Rogue, Ring, Míriel, Iru + Vewy
Készüljetek lelkileg!
próba 2től! mindenki próbáljon meg időbeosztása/szokási/akaratereje függvényében minél hamarabb odaérni!
MAGNÓ???
zenét viszem!
ez igazságtalan! mégsem lehetek kamikazepilóta? ((
- Laurelen
- Nem elérhető
Készüljetek lelkileg!
MAGNÓ???
zenét viszem!
- Laurelen
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Készüljetek lelkileg!
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Ladislas
- Nem elérhető
KÉREM a koreográfusoktól (akik minden esetben a felelősök a táncokért!!!), hogy írják le nekem privibe, v. e-mailbe, a tánc CÍMét, ZENEjét, HOSSZát, STYLUSát, ELŐADÓK NEVEit, TÖRTÉNETét (miről szól), EGYÉB fontos tudnivalót (pl milyen fény-technikát szeretnének (csak elborult esetben!), ÉS A PRÓBÁKAT: ezt mind még ezen a héten VASÁRNAPIG!!!!!
Egyenlőre amelyik táncokról várom ezt:
- Julcs: flamenkós táncokról!!!
- Ring: Fák tánca, Robbie W., Roxanne
- Lau: Boszi, Nagy Tüncz Táncz, Gyertyás nyitó tánc, Break of S, Lau-Lincz kopogósa
-Míriel: Nightquest, Legyezős, Puppetmaster
-Esgal: Fák tánca
- Bárki aki még csinál valamit!
Én is leírom a többit, és szép pontos táblázatokat gyártok !!!
Készüljetek fel lelkileg április 16-ai héten megnézzük a táncokat, mivel túl sok van, időben már nem fér el, és nem ígérhetem, hogy mindet betesszük a táncest műsorába, de ez nem kiszúrásos alapon fog menni! Ha normálisan felkészültök, nincs mitől tartanotok! Próbára fel!!!
DE ELÖTTE (újra) EMLÉKEZTETEK MINDENKIT KÜLDJE EL VASÁRNAPIG A SZÜGSÉGES INFÓKAT? VAGY ROSsZPONTOT KAP, ESETLEG KIBELEZZÜK !!!! ...felnyitjuk a beleit, megszórjuk sóval és letépjük az arcát -- edited by tnc
- Kincső
- Nem elérhető
Fáktól "kérve lett" az időbeosztásuk, íme az enyém: hétfő 6-tól, kedd kb. f5-től, szerda kb. 5-től, csüt kb.4-től érek oda bárhova, péntek max. 2-4közt Ajtósi. Szólok ha változás van
- Laurelen
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
Fontos!!!
Gillz billentyűzete és egere eltűnt a farsangi pakolási kavalkádban. [/size] Addig van infonk róla, hogy az ipartestületi földszintjére még lejutott, valahova a hangfalak közelébe. sajnos nem tudom ki pakolta szét a gépet, de kérem jelentkezzen!!!
Kérek mindenkit, aki pakolt, vagy vitt haza farsangról bármit, hogy nézze meg otthon, hátha hozzácsapta esetleg a dolgai közé, vagy bármi...
Köszönöm Mindenkinek!!!
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Ladislas
- Nem elérhető
Most olvastam mikor lesz a tábor... sajnos nem tudok menni, mert egybeesik a 3. Nyári Szabad Tánc Egyetemmel, amin kötelező résztvennem sajnos (nem sajnos, csak ez esetben)... Bocs Julcsi! Majd miközben tunyán fekszetek a nap alatt gondoljatok néha az izom fájdalmaktól, húzódásoktól, fáradságtól szenvedő Ladisra ...
- Laurelen
- Nem elérhető
nézel nagyobbat?
vágót valszeg tudok szerezni...kamerák?
- Ladislas
- Nem elérhető
1: Szerdától már nincs síszünet...
2: Az a műterem jól hangzik... hétköznap 8000+Áfa, hétvégén 10+Áfa, ha jól számoltam (min a 2 óra!)... De csak akkor érdemes megpróbálni, ha van vagy 3 digi kamera, és megfelelő számú, minőségű tánc... no meg egy ember, aki összevágja, meg minden...
3: Mi lesz a holnappal Mírc? Miért nem külted át a zenét?
4: Úgy döntöttem, hogy jövőhét végéig mindent maximálisan elintézünk táncest ügyileg, úgyhogy valamikor felteszem a teljesen végleges öszzes infót róla... márc közepétől pedig már majd lehet is venni a jegyeket!
5: Az aláírás nekem szólt?! Ne kínozzalak? .... Na jó!
Pussz: Sztiváj
- Dru
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
fotomuterem.tvn.hu/
"Videófelvételek készítésére is alkalmas halogenlámpaszett.
(válogatás, casting)
A műterem teljes területe 128 m2, belmagasság 3.8 m.
/a fotóműterem hasznos alapterülete 70 m2 , nappali-fogadótér - sminkelési lehetőség, öltöző/"
Túl kicsi?
Keressek nagyobbat?
- Laurelen
- Nem elérhető
nekem tetszik az ötlet!!!Dru írta: Szerezzek olyan stúdiót, ahol ízlés szerinti világítással, profi videoklipp színvonal felvehetjük, lefotózhatjuk a táncokat? Szvsz 20e alatt megúsznánk.
a farsangi táncokban kapásból voltunk 13-n és az elosztva már egész jó.
(dru,találtam 2 smink ecsetet, amik gyanúm szerint a tieid...majd igyekszem visszajuttatni!)
- Míriel
- Nem elérhető
akkor pénteken kéne egy Nightquest próba az embereknek, vagyis:
Iru, Rogue (hú, majd jól visszaadom azt a dolgot, amit kölcsönkaptam tőled), kéne jönnötök még nem tudom, hová, de nagyon kéne...
- Ringbearer
- Nem elérhető
ötlet az enyém volt, de csak annyi érdemem van, hogy sok ügyes,
kreatív embert egy helyre pakolásztam aztán nem bírták elviselni a
tétlenséget, és bumm lett egy tánc.
Köszönöm nektek.
Ladis és Lau: aaaaa mekkora jó volt!! Kár, hogy nem színpad volt,
de én láttam a próbát és...ilyet még!
Julcsi, sajnos ott azzal foglalkoztam, hogy a felvétel jó legyen, de
visszanéztem és tök jó volt! Igazi, könnyed, tavasz! ; )
Emberek még mindig nagyon jó! Ilyet énisénis... (A zenét
elkérhetem valakitől?)
The Boss
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Dru
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszönet a Bossnak a táncért, mindenért, azért, h. priviben is elmagyarázta nekem, h. mi után mi jön, a többieknek (főként Julcsinak), h. segítettek javítani a hibáimat, elűzni az idegességet...nomeg, h. mindent beleadtak.
Az Emberek nekem spec nagyon tetszett, a Nagyvárosi tragédia pedig egész egyszerűen fenomenális volt. Percekig ültünk utána szótlanul.
(Lau, Ladis, ha máshol esetleg fellépnétek /mondjuk színpadon/, szóljatok. Rohanok fotózni. )
Azt a tükröt pls. legközelebb, ha ott lesz előadás, vegyük le. Belezavart a látványba, tönkrevágott jópár amúgy ígéretes fotót.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.