- Köszönetek: 0
Tánc
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
szerintem is fantasztikus hangulat uralkodott a táncesten!
Bocs a bénázásért, gyönyörűen alulteljesítettem önmagam. (és ne vedd magadra Ladis, egyáltalán nem biztos, hogy jobb lett volna, ha hamrabb küldöd át a szöveget).
Szóval gratula érte, hogy ennyit dolgoztatok ezen, tényleg fergeteges volt a hangulat.
Nem írok kritikát, nem értek a táncokhoz.
Viszont készüljetek, mert október végén megrendezzük a Művészeti Estet - remélhetőleg ugyanit az Óbudai Művelődési Központban), ahová elvárjuk ezt a klassz csapatot jó néhány tánccal!
Soha nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Köszönet Remzymamának és Kincsőnek az öltöztetésért, sürgetésért, biztatásért, lökdösésért és zavargatásért
Köszönöm az építő kritikákat, a sok segítséget
Ja, és Worldpeace!
Esgal, a Sevillanasról azért lógtam ki nagyon, mert elszúrtam ^^
Az odorit finomítjuk, a Sleeping Sun csapatból pedig csinálunk valami professzionálisabb gyertyázószekciót ^^
Amúgy nekem a Nagyvárosi tragédia tetszett a legjobban. A rózsaszín nyúl mankóval... na, az ütős volt
Köszönöm a lánykáimnak, h jöttek, csinálták, nem nyavalyogtak. Nálam elszakadt a cérna, amikor már csak 1 számra voltunk a fellépéstől, és még sokan nem voltak ott...
Ígérem, legközelebb időben kezdjük el (haha), és nem kiabálok senkivel.
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ladislas
- Nem elérhető
Hibák voltak, nem is kevés, de több is látszhatott volna belőlük, ha nem ilyen kreatív bagázzsal dolgozunk.
Kellett volna egy igazi főpróba technikával, mindennel, élesben... Sajnálom, hogy nem gondoltuk végig időben, mikor lesznek a ballagások...ez az én hibám. Sajnálom azt is, hogy a főpróba második feléről el kellett jönnöm, mert én is ballagtam, így egy csomó mindent nem sikerült egyeztetni még ott. Sajnálom, hogy nem voltam elég következetes sem. Viszont nem sajnálom, hogy egy pillanatra sem akadtam ki, nem ordibáltam, sőt mindenkivel kedves voltam, habár baromi ideges... Mégegyszer köszönöm mindenkinek, akinek része volt abban, hogy ez megvalósulhasson, és én is remélem, hogy lesz még ilyenre lehetőség. Jövőre nem hiszem, de talán két év múlva...
Készült dvd is... sajnos csak kettőre fért rá (mert apám olyan minőségben vette föl...), ha akartok belőle, limitált példányszámban gyártok nektek egy priviért és 700Ftért(nem tom, ezt még meglátjuk, hogy felfér e egyre, akkor csak 500ftért ) cserébe. Üdv: Lad/ Sztiváj
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szóval ami azt illeti: először is köszönöm Ladisnak és Launak a szervezést, és azt, hogy létrejöhetett egyáltalán ez a táncest, mert számomra fantasztikus élmény volt!
A táncokat még nem sikerült végignezénem, mert bár anyu fölvette, de sajnos a kamerával nem tud annyira bánni, szóval majd szerzek egy jobb felvételt. Annyi biztos hogy kezdetnek mindenképpen nagyon jó ez a dolog, most már csak fejleszteni kéne, magasabb színvonalra emelni. Hozzátartozóim véleménye szerint szinte egy az egyben mehetne egy színpad műsorára, annyira meglepődtek rajta, hogy igenis jó volt és élvezhető és egy percig sem unalmas!
Nyilván persze vannak, amik nem lettek rendesen begyakorolva, legközelebbre ezeken kéne változtatni, mert remélem lesz legközelebb! Ugye?
A tanulság: a sérüléseket áttenni táncest utánra és nem jönni el úgy hogy "majd valamit improvizálunk"...
Köszönöm az élményt mindenkinek!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Leguanember írta: A sokemberes, sokfényes műveket szerettem volna látni az előadás előtt egyben. Ennek folyománya: javaslom a kötelező főpróba intézményét, amelyet a Gomuncs KREATÍV beszélgetésén fogalmaztunk meg.
...avagy ne ballagási napokra rakjuk jövőre a táncestet
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Leguanember
- Nem elérhető
Továbbá:
Amikor épp nem voltunk elfoglalva az ördöggel, akkor igazán élveztem a produkciókat, a Roxanne és a Love Somebody mély benyomást tett rám, köszönöm az előadóknak. Az odorit táncolóknak a gyönyörű ruhákat, a finom mozdulatokat és hogy pihentethettem rajtuk a szemem.
A felütés az elején telibe lett kapva. Meg a nyuszi is.
A sokemberes, sokfényes műveket szerettem volna látni az előadás előtt egyben. Ennek folyománya: javaslom a kötelező főpróba intézményét, amelyet a Gomuncs KREATÍV beszélgetésén fogalmaztunk meg.
A családom megköszönte az élményt Nektek, és általatok közelebb kerültek valamihez, amit már évek óta magyarázok nekik, de esetelenül és kevés sikerrel.
Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Aeglos
- Nem elérhető
Esgal írta: Lau továbbra is jól kopog csak az volt a baj, hogy – gondolom, az adott technikai tényezők miatt – alig hallatszott a cipő hangja, elnyomta a zene. Ettől függetlenül nem volt rossz
Szerintem a zene nem volt olyan hangos, hogy elnyomja, a padló volt rossz. Emléxem amikor Lau farsangon szteppelt, és elég jó hangja volt ott a parkettán. A flemencos kopogásból is alig hallatszott valami... Én a love somebodynál éreztem h a zene elnyomja a táncot, persze nem hangban. Valahogy túl súlyos volt a zene a tánc kifinomult stílusához...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Esgal
- Nem elérhető
Videofelvétel készült általam az eseményről, nagyjából középtájról, és nem remegett, hála Ring apjának, illetve egész pontosan annak, hogy kölcsönözte a kameraállványukat. Sajna, én most használtam először ezt a kamerát, így a fénybeállítások (leginkább annak köszönhetően, hogy nem piszkáltam rajt’ semmit) elég érdekesek lettek, a fehér dolgok eléggé világítanak néha, de azért egyáltalán nem élvezhetetlen, sőt. Úgyhogy, akinek kell erről egy másolat, hozzon nekem kazettát, a műsor másfél órás időtartamát figyelembe véve, és lesz neki.
És most jöjjék a részletes kritika
A Gyerekszobapolcot nagyon aranyosnak találtam – mi más lehetne egy ilyen tánc aláfestő zenéje, és mi mást lehetne erre táncolni? Lányok, tök jól hoztátok a babamozgást.
Meglepett, hogy itt nem a Love Somebody következett, kicsit izgultam, hogy nem azért marad-e el, mert történt valakivel valami.
A Puppetmaster nagyon tetszett, jó volt a zene, tetszett a téma, és a megvalósítás is. Míriel jelmezét meg már a farsangon is megcsodálhattuk és itt kezdett el ez a babázós-bábozós irányvonal egyre határozottabb alakot ölteni.
A Fátyoltánc is nagyon jó volt – itt látszott nagyon, hogy alapvetően egyszerű mozdulatokból mennyire színvonalas prdukciót lehet csinálni kecsességgel és pontossággal.
Lau továbbra is jól kopog csak az volt a baj, hogy – gondolom, az adott technikai tényezők miatt – alig hallatszott a cipő hangja, elnyomta a zene. Ettől függetlenül nem volt rossz
A Roxanne-t én már a farsangon is elég ütősnek éreztem, és bár eddig bárki, akivel beszéltm a táncból, esküdözött, hogy elrontották többször, de nekem nem tűnt fel, és nem zavart és ez a lényeg.
A „rázós” hastánc is kifejezetten profi volt
A Tűz –Víz dolog viszont most jobban tetszett, mint a tavalyi farsangon. Látszott, hogy dolgoztatok rajta, és mindkettőtök mozgása – de különösen Ringé – sokat pontosodott az utóbbi időben azt hiszem, ezért érdemes volt gyakorolni
Az emberek ébredése megintcsak tetszett, de mivel itt összevissza rohangáltatok a színpadon, és én ezt próbáltam követni a kamerával, alig tudtam rá figyelni; bár a létszámhiány azért feltűnt nem volt rossz ez sem.
A Fák Tánca is tetszett, már anno az Aredhelben is, és nem volt rossz, hogy átvedlettetek erdei manóba, bár talán én még „manósítottam” volna a design-on. Ja, és legközelebbre szóljatok, összehozok egy új fehér ruhát Launak, mert ez, ami most van, gázos. Én csináltam, fikázhatom. Mondjuk, ez nem von le az ég világon semmit a tánc értékéből.
A Sevillanas viszont nem volt nagyon összeszedett – ezt biztos ti is éreztétek, én úgy láttam, nem volt elégszer próbálva, mintha nem mindig lett volna mindenki képben. Ráadásul, mivel Míriel kicsit alacsonyabb, ráadásul ő volt egyedül tiszta feketében, kicsit kilógott, nem volt olyan egyenletes az összkép (egy más színű felső vagy szoknya, vagy ha mindenki feketében lett volna, talán segített volna). De ez sem volt rossz, csak nem ütött akkorát. A zenéért viszont riszpekt a gitrosnak és a tapsolólányoknak!
Julcsi szólója jobb volt, nekem kifejezetten tetszett (bár, talán egy kicsit jobban kihúzhatnád magad néha nem mintha bármit is számítana, mert tényleg nagyon jó volt, amit csináltál ). Zene még mindig jó volt
A Boszorkánytánc elejére először azt hittem, h külön szedtétek, aztán a szereplőket nézve jöttem rá, hogy ez nem a Lightshoes – gondolom, a sérülések miatt maradt ki, ugye?
Egyébként, talán jót is tett a koncepciónak, h most többen táncoltátok a Bt elejét. Jól mutatott. Lau és Julcsi hozta a szokásos formáját, úgyhogy szokásosan jól sikeredett a cucc sérülten táncolásért még mindig kalaple.
A Legyezős tánc nagyon hatásos volt, a megjelenésetek és a zene mindenképp – a mozdulatokról most egy szót sem szólok, tudom, hogy keveset próbáltatok, de szerintem kuriózum egy ilyen tánc, érdemes lenne kicsiszolni. Akár annyira, hogy ne kelljen odanéznetek arra, amit csináltok, nézzetek a közönségre, így a ruhaujjtekergetős mozdulat nem jelmezigazításnak, hanem konkrét elemnek fog tűnni. Szóval, szerintem ne temessétek el, hanem építgessétek még, mert van benne fantázia. Nem volt rossz azért így sem, csak lehetne még jobb.
A duó hastánc is nagyon jól sikeredett, a hangulatát tekintve különösen, a technika is profi volt – mióta csináltam hasonlót, azóta tudom, hogy nem egyszerű ilyen mécsesekkel akciózni. Itt csak egy-két észrevétel – a szőkébb lánynak (nem tudom a nevét) lehetett volna szerezni egy látványosabb jelmezt, a másikhoz képest elsikkadt, és nem kellett volna fönt felejtenie a szemüvegét (mondom én a farsangi bénázásom után), kicsit hangulatgyilkos volt ez így. De egyébként nagyon ügyesek voltak mindketten.
Nagyvárosi Tragédia: jót tett neki, hogy kicsit továbbgodoltátok, Loth nyuszijelmeze beteg ötlet volt, a rózsaszín mankó meg egyenesen morbid szóval, totálisan érthető, Ladis, hogy miért is sikerült a felvételid nagy-nagy leborulás mindegyikőtök előtt.
Love Somebody: ez is profi volt, tetszett nagyon. Ring, fokozottan érvényes, amit a mozgásod fejlődéséről írtam pár sorral feljebb. Nagyon ügyesek voltatok!
A Sleeping Sun is nagyon nagyon tetszett érvényes, amit pár sorral följebb a mécsesekkel kapcsolatban írtam, és talán itt pontosabb, legalábbis valahogy számomra tetszetősebb volt a két japáni mozgása.
Primavera: nekem ez is bejött, jobban is talán, mint Julcsi előző flamenco szólója. Nem tudom, valahogy… többet éreztem benne. :szubjektum:
Kortárskvartett: nahát, de régen láttam Brandirt táncolni! Kifejezetten tetszett ez is, nagyon sok lendületet éreztem benne, pláne, így összekötve a fináléval, bár, hozzá kell tennem, erről csak impresszióim vannak, mert itt már nagyon ideges voltam, a szalag közelgő vége miatt, és minden időmet a buzgó imádság foglalta el, hogy valahogy még rajta legyen a vége és rajta lett, és ügyesek vagytok! Ja, és megintriszpekt a kongásnak és a két meteorosnak, bár hogy abból az UV-fényes akcióból mennyi fog látszódni a szalagon, még fogalmam sincs.
Nem ragozom. Élmény volt ez az este! És esz a fene, hogy pont ebből maradtam ki…
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- gillz
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ringbearer írta:
Kincső (Thilanna) írta: Ahogy Gillz idézte az apukáját (asszem) ma délelőtt, amikor beszélgettünk a táncestről: "nem iskolai előadás, hanem színvonalas amtőr műsor volt".
ezt az én apukám mondta kikérem magamnak.
mea maxima culpa
még nem hevertm ki a táncest fáradalmait reggel
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Ahogy Gillz idézte az apukáját (asszem) ma délelőtt, amikor beszélgettünk a táncestről: "nem iskolai előadás, hanem színvonalas amtőr műsor volt".
ezt az én apukám mondta kikérem magamnak.
Fúú milyen táncok voltak! Nálam a topot (ja úgy hogy az első felvonást nem láttam ) a Nagyvárosi tragédia vitte, én már farsangon és brr és amikor Loth, mint nyúl hát én ott meghaltam! De a kontakt is nagyon jó volt a végén! Az első felvonásról majd később...
Én is köszönöm mindenkinek aki az általam szervezett táncban volt.
Remzy mamának köszi, hogy az idegbajom közepette mégis lehúzta nekem mindig azt a cipzárt!
Orsi azt mondta, hogy szerine az az alapvető baj, hogy nem egy táncot gyakorlunk ki pontosan, hanem sok ötletes tánc van. Ebben lehet valami...
Köszönöm Ladisnak, Launak a szervezőknek és persze a fellépőknek ezért a fergeteges táncestért!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Kincső
- Nem elérhető
Szóval: Hatalmas taps Launak és Ladisnak a szervezésért, nomeg a rengeteg táncért! :hello: :hello: :hello:
Továbbá köszönet és kalapemelés illeti még Remzymamát (és Brandirt) az ügyelésért, Ádámot a technikáért és a főpróba alatti humorforrás "égi szózatokért" ( ), Julcsit a szép műsorfüzetekért, nemtudomkit a szép jegyekért, minden egyes tánc koreográfusát és összeszervezőjét (Lau, Ring, Míriel, Julcsi, Ladis - ha vkiről nem tudok, bocsánat ); valamint természetesen valamennyi táncostársamat, részemről elsősorban főleg azokat, akikkel együtt dolgoztam, és ezek Adelard, Angwen, Iru, Mil, Ring, Rogue, Vewy (szigorúan ábécérendben írva ).
Hogy ne csak egyhangú, és ezáltal biztosan nem teljesen igaz/korrekt "dicshimnuszt" zengjek, meg kell állapítsam, hogy (és nem csak szerintem) hullámzó színvonalú műsor volt (a fák táncáról és a boszorkánytánc elejéről nem tudok véleményt mondani, lehet h. azok sem a hullám tetején voltak, sőt valószínű, de én úgyérzem a legalján sem, talán mindenesetre itt jegyezném meg, h. köszönöm és megtiszteltetésnek veszem a lehetőséget, h. egy olyan profi és már-már legendás tánc elején asszisztálhattam, mint a Boszorkánytánc ). Voltak számok, amik jók voltak így is, de kétségkívül rájuk fért volna a több gyakorlás. Volt olyan is, ami jó ötlet volt, de nagyon az utolsó pillanatban lett összecsapva, és ez nagyon meglátszott rajta. Egy későbbi alkalomra valszeg összeérik, ha próbálják még. De volt olyan is, aminek nem sokat ártott az h. gyakorlatilag impró részek is voltak benne Viszont a sérülések miatti változásoknál voltak szép mentések is, amikből szerintem egy néző nem vette észre, h. valami változott pölö az előző napi főpróbához képest Szóval természetesen van még mit javítanunk, de szerintem nem várhattunk el magunktól teljes tökéletességet így elsőre, meg egyébként sem, akkor is, ha persze törekednünk kell rá.
Ahogy Gillz idézte az apukáját (asszem) ma délelőtt, amikor beszélgettünk a táncestről: "nem iskolai előadás, hanem színvonalas amtőr műsor volt".
Csak így tovább, mindenkinek ahogy erejétől-idejétől tellik
Valamint egy előremutató megjegyzés: ha megtalálom a papíromat amire megírtam a Moondance koreográfiát (még mindig szarvasvadászat), akkor ha van rá kedv és ember, jó lenne megcsinálni Művészeti Estre.
- Tünde
- Nem elérhető
Ladislas írta: Hatalmas köszönet jár Remzy_mamának is. Lényegénen az est alatt már ő intézett minden fontosabb mozzanatot. Rendkívül nyugodtt maradt, türelmes volt, kreatívan problémamegoldó, abszolút tökéletes választás szervezőnek. (csak a későbbiekre mondom...) Szóval köszönöm!
köszönöm szívesen, máskor is
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ladislas
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Először is, jár néhány köszönöm, ezzel kezdeném, aztán jöhetnek az egyébb fontos dolgok.
Köszönöm Launak, hogy segített a szervezésben, hogy amikor készen voltam, akkor is tartotta bennem a lelket, hogy velem ellentétben ő tud beszélni , és még rengeteg mindent. (asszem jól kiegészítettük egymást, ő az emberekhez, én a táblázatokhoz értek )
Hatalmas köszönet jár Remzy_mamának is. Lényegénen az est alatt már ő intézett minden fontosabb mozzanatot. Rendkívül nyugodtt maradt, türelmes volt, kreatívan problémamegoldó, abszolút tökéletes választás szervezőnek. (csak a későbbiekre mondom...) Szóval köszönöm!
Köszönet még Leguánnak és Brandírnak, akik az egyik legfontosabb, legkevésbé idegkímélő feladatot válalták magukra... a technikai feladatokat, és az ebből fakadó problémákat kezelték, méghozzá idegösszeomlás nélkül.
Köszönet illeti Rózsát és Kincsőt a pénzügyi háttér megszervezéséért, a jegyárúsításokért..stb. Életem egyik meghatározó élménye lett a szerződés kötés, amit Rózsával lebonyolítottunk. Öröm volt nézni, hogy oktatja ki, és győzi meg az OMK igazgatóját, arról ami neki nem jó... Haláli volt!
Köszönet még Julcsnak a műsorfüzetekért, és a műsor összeállításában nyújtott segítségéért.
Kriszanának üzenem, hogy imádom ! És rendes volt tőle, hogy beválalta a konferanszié szerepét, pedig előző éjszaka küldtük csak át neki, mit is kéne mondania...
Ennyit a szervezésről... (biztos, hogy kihagytam valakit, sikítson, sajnálom)... a táncok? Gyönyörűek voltak... Köszönet érte minden táncosnak, hogy eljártak a próbákra, és csinálták. Örülök igazságszerint, hogy sikerült ezt az estet megszervezni, mivel úgy éreztem, hogy kezd a tánccsoport szétesni és eltunyulni... És végül sikerült újra összekovácsolni a bandát! -a későbbiekre nézve viszont (sorry, hogy elrontom a dicshimnuszt, de rám is vonatkozik) sokkal elöbb kell elkezdeni a próbákat, és sokkal jobban kell koncentrálni alattuk... Nézzétek meg a Love Somebodyt! A táncest legjobb tánca lett szerintem, mert láttszott mögötte, hogy ven benne rendesen munka... Ezel nem akarok senkit megsérteni, csak a későbbiekre nézve egy javaslat...
SZERETNÉM, ha megírnátok mik voltak az alapvető hibák, mi nem tetszett, és mi volt nagyon jó (itt nem kifejezetten a koreográfiákra gondolok...), hogy a későbbiekben ne kövessük el ugyanazon hibákat!!! Előre is köszönöm- legyetek kíméletlenek!!!
Kincső: Nem akarom elrontani a kedvet, de a nyereségből (mert hogy az lett!) még le kell vonni a jegyek nyomtatására szánt 4000Ftot (azt én fizettem), és julcsinak a műsorfüzetekre költött pénzét (az nem tom mennyi volt)... De szerintem még így is marad jópár ezer ft...
Már elvesztem a sorok között... még szeretném megköszönni annak a rengeteg embernek, aki eljött, hogy bizalmat szavazott nekünk, és remélem jól szórakoztatok!
Üdv mindenkinek, bocs a litániáért, legközelebb a művészeti esten:
Ladis/ Sztiváj
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Aeglos
- Nem elérhető
Lesznek, ha lesz hová felrakni...Nólindir írta: Képek???
Kicsit furák lettek mert mindig kifutottatok a képből...
Az est nagyszerű volt! Látszott, hogy tényleg mindent beleadtatok, még a kosztümök terén is!!! Nagyon nagy gartuláció Launak és Ladisnak hogy végigcsinálták és megszervezték, nomeg mindenkinek aki a munkájával emelte az este fényét.
Külön köszönet Lothnak a rózsaszín nyúlnak, hogy a groteszkség szimbóluma volt, és hogy lesérült lábbal is hősiesen helytállt! :hello:
A harci sérültek gyógyuljanak meg mihamarabb! :blackeye: 8O
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Azta...
Azta..
Megőő..
Azta..
Mikor lesz még? A közönség telhetetlen:D
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Tünde
- Nem elérhető
- Míriel
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Holnap(szombaton) TÁNCEST, 6 órai kezdettel, az Óbudai Művelődési Központban. Színes, vegyes táncfelvágott.
Helyszín: San Marco u. 81., Flórián tértől 10 perc
Aki a helyszínen szeretne jegyet venni, fél 6ra érjen oda hogy tudjunk pontosan kezdeni.
Az MTT tánc szekciója örömmel vár mindenkit!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Laurelen
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Laurelen
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ery írta:
Mintha azt olvastam volna, hogy a helyszinen 100,- több, ami 800,- jelent...Kincső (Thilanna) írta: természetesen lehet, de akkor már 1000píz.
(no nem mintha azt a 200,- sajnálnám, de az eredeti nevem McMiller és Aberdeenből származom )
Én megkérdeztem Ladist, és 1000-et mondott, és nem emelte ki, h. MTT-seknek a helyszínen is olcsóbb 200-zal, de attól még lehet. Amíg meg nem tudom hivatalosan, nem terjesztek (tév?)híreket, mert ha vki rájön h. 1000 helyett csak 800, az örül, de ha fordítva, akkor kevésbé
Nővérkém: nekem sztem jól jönne az a barna pulcsi! *szépennéz*
Egyébiránt minden lelkes ruhafelajánlónak megsúgom, h. a fástánc átváltozott "színes erdei manók" táncává vagy miatosszá, csak a beazonosíthatóság kedvéért hívjuk táncnak szal ha bárki bármilyen térd fölé érő egyszínű szoknyát fel tud ajánlani, amihez tudok szerezni hasonló színű fölsőt, akkor zshír! Eddig van egy ajánlatom Ring barna "ősemberszoknyája" képviseletében, ezért jönne jól a barna pulcsi
Nem vagyok ám bonyolult ember, csak nincsenek rövid egyszínű szoknyáim, csak mintásak vagy hosszúak
Fellépőknek nem kell jegyet venni. De szóljatok minél több embernek (emtétéből is), hgy jöjjön!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.