- Köszönetek: 0
Tánc
- Julcsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
tánctábor!!!
Úgyis kell valami lelkesedés az életembe. LADIS: szeretnék végre babakocsis gyermekgyilkos lenni, úgyhogy sürgősen kezdjük el azt a táncot!!! És miért nem enged a honlapod regisztrálni? Vewy is aszongya, nem sikerül neki...
U.i: Könyörgöm ez MILYEN PERVERZ AVATAR már???? Vagy csak nekem ilyen mocskos a fantáziám??
argh
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
1, akiknek kötelező, mivel tanítanak!:
-Lau
-Julcs
-Brandír
-Narbeleth
-Én
-(ha kell hastáncos, szóljatok!)
2, akiknek kötelező, mert szeretik a táncot!:
-Aeglos
-Áfi
-Cica
-Esgal
-Galen
-Gillz
-Inczy
-Kincső
-Loth
-Mil
-Mioni
-Míriel
Eddig összesen 17ember! Szerintem határozzuk meg 20-22főben a létszámot, mert annál többen biztosan sehol nem férünk majd el....
Aug 14-éig megpróbálok egy termet szerezni, véglegasíteni, és akkor minden kiderül ... Pl. a program tervezet (ugyanis ez az előző még változhat!)
Addig is üdv, és jelentkezzetek!
Lad
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mioni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Inczy
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ladislas még régebben írta: Üdv!
A "tánctáborral" kapcsolatos szavazást ezennel megnyitom. Akinek jó, az írjon nekem egy privit, ha összejön 15-20ember, akkor megszervezzük...
Hely: -még ismeretlen, de egy nagyobb tükrös terem lesz... (ehhez ragaszkodom )
Időpont: jún 30-júl3ig vagy júl 6-10ig (csüt-hétfő) (tessék szavazni!)
Anyagiak: Egy összegben az egészet be kell fizetni, aztán már csak rajtad múlik, melyikre jössz el. Ennek összege várhatóan 3000Ft körül lesz(ami nagyon nem sok... )
Amire gondoltam.
Csüt, péntek (17-21ig):
17-18ig bemelegítés, tréning, erősítés, balett, különböző technikai dolgok
18-19ig ír tánc
19-19.30ig szünet
19.30-20.30ig flamenco
20.30-21.00ig irányított nyújtás
Szombat-vasárnap (10-13ig és 15-18ig)
10-11ig bemelegítés....
11-12ig kortárs tánc, kontakt
12-13ig kompozíció és improvizáció, esetleg repertoár
-Ebéd szünet (esetleg kollektívan is megoldhatnánk, ez esetben még dvdz hetünk is)-
15-16ig ír tánc
16-17ig flamenco
17-18ig társas tánc
Hétfő (18-20ig):
18-18.30ig bemelegítés, nyújtás
18.30-19.30ig házibemutatók (mit tanultunk?)
19.30-20.00ig egyéni értékelés (miben mennyit fejlődtél, mit kell még fejlesztened, és hogy melyik irányban kéne elindulnod a saját stílus kialakításához, esetleg hova járhatnál... ilyenek...)
Ha akartok hastáncot, megoldható +1órában szombat, vasárnap...
Na? Mit szóltok egy ilyenhez?
Pussz: Lad
Itt van az érdeklődőknek egy programterv, és szerintem el kéne kezdeni összeszedni az embereket, persze tudom hogy a terem is fontos de elvileg folyamatban van, ha mást nem még a margitszigeten is eltáncolgatunk, de én speciel mindenképpen szeretném hogy legyen, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül...
Egyébként mindenki előtt nyitva áll a lehetőség aki kedvet érez magában hogy egy hétvégén keresztül a tánc nemes művészetének hódoljon!
augusztus 25-26-27 ha minden igaz
gyertek!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Inczy
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- Ladislas
- Nem elérhető
Nem vagytok valami aktívak ... Mind1! Minnél kevesebben vagytok annál könnyebb lesz megszervezni és lebonyolítani a dolgot. Pláne azért mert emberenként minimum 3-4nmre van szükség, ha normálisan el akarunk férni .
Én inkább az aug 25-26-27et javasolnám... Az p-sz-v.
A tükör pedig jó lenne, de ha nincs, hááát! nélküle is tudnunk kell haszálni a testünk...
Tök jó volt a két tánctábor. Most mindenki nagyon sajnálhatja, hogy kihagyta!!! Frenetikus házibemutatók és előadások születtek! Hód és Bakó akarnak csinálni egy fiú táncot márciusra... (olyat szerintem, mint a fészek, csak az csajokra lett írva). Húúúú... naon durva! Már alig várom, hogy elkezdődjön az ősz, és a hajtás !
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Laurelen
- Nem elérhető
ez aug 24-25-26ra vonatkozik! (ööö...ugye?)szívem írta: ad4: A nyáron szerettünk volna "tánc-tábort" csinálni augusztus végére... Csak van egy kis probléma! Egy nagyobb tükrös, balettpadlós, megfelel? hangosítású terem olyan 4-5000Ft körül van óránként. Van kicsi is (amiben nyomoroghatunk) kb. 3000Ftért is... Én más, hasonlóan jó adottságokkal rendelkez?, de olcsóbb tánctermeket nem találtam... Még megkérdezem az OMKban is, de nem ígérek semmit! Azért próbálkozom, de lehet hogy le kell mondanunk a tükörr?l és marad egy parkettás nagy terem. Javaslatokat várok, nézzetek szét ti is!
ötletdömping?
én lehet tudok szerezni egy termet, csak az egy épp felújuló lakásban van úgyhogy nem biztos hogy kész lesz addig, de ha kész lesz akkor is kell nagy TÜKÖR!!!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Momo/Fanni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Megkérdeztem anyukámat a terem ügyében, ahol próbálni lehetne, és egyelőre nincsenek túl jó hírek, de sulikezdéskor majd lehet már biztosabbat tudni. Ha mégsem, van még egy-két iskola, ahol tudok még próbálkozni. Jó nyaralást!
Momo
"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
- Inczy
- Nem elérhető
Szal ezért is kérdem, h mi pontosan ez a tánctábor? Kiknek, hol, mikor, mennyiért, mit takar pontosan?
Feel the sunshine
- Ringbearer
- Nem elérhető
Milendoria írta: Figyelem mindenki!
Aki szeretne a tábor során megtanulni egy lépegetös-karemelgetös (tehát nem túl bonyolult) de annál látványosabb gyertyás-fáklyás táncot, hozzon magával két üvegpoharat, amit nem sajnál ha esetleg viaszos lesz!
utolsó esték egyikén adnánk elö egy látványos "tüztáncot" a sötétben, a Riverdance-böl az egyik számra, örülnék neki ha minél többen lennénk!
táncra fel!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ladislas
- Nem elérhető
Nos, több dolgot szeretnék megvitatni...
ad1: Akik szeretnének kicsit komolyabban a tánccal foglalkozni, esetleg fellépésekre járni, komoly munkát folytatni a MTT berkein kívül is, azokat kérem, hogy jöjjenek át egy másik fórumra is. Itt nyugodtan ötletelhetünk, tervezhetünk, ez kifejezetten a tánccal foglalkozna (meg minden ilyennel kapcsolatos dologgal: jelmezek, díszletek, mozgás színház, táncos filmek, képek, el?adások...stb.) A honlapomon elérhetitek ezt (egyébként is hasznos lap, mert tele van tánccos cuccokkal!): www.vladislav87.fw.hu Gyertek minnél többen, hogy beindulhasson valami jó dolog! Jah, és itt fenn van kb. 300 iszonyú rossz min?ség?, de nagyon hangulatos kép a táncestr?l a Képek menüpontban!!!
ad2: Augusztusra szeretnék egy fotózást megszervezni (Dru lenne a fotósunk), táncos képeket készítetni. Nem stúdióba mennénk, hanem hangulatos hélyszínekre (a természetbe, lerobbant gyárakba, tet?terekre...stb.) Tehát a stúdióért nem kéne fizetni, viszont jó lenne honorálni valahogy Dru munkáját is (bár szerintem szivességb?s is megtenné, de illene valamit fizetnünk is...) Ezenkívül viszek digikamerát, és felvennénk néhány táncot is... profin, több kameraállásból. Majd összevágom... szerintem igen jó ?tlet, és nem vesz igénybe max 2 napot. Ki szeretne még beszállni? Ha egyedül leszek, én akkor is megcsinálom, de jobb lenne, ha minnél többen lennénk, és jó kis kompozíciókat vennénk fel. Másrészt a Nagyvárosit és az Embereket mindenképp fel akarom venni hozzáill? környezetben... Mondjuk a legjobb az lenne, ha minnél többen lennénk, és minnél több anyag készülne... már csak promóciónak is!
ad3: Ki akar jöv?re heti kb. 2 * másfél órát végigtáncolni velem? Csak mert tényleg akarok egy fellép? csoportot, akikkel folyamatosan korreográfiákon dolgoznánk, és emelett edzenénk is, hogy a fejl?dés töretlen legyen... Várhatóan hétköznap 5, 6után lenne, a hétvégén meg bármikor jó. A pontos id?pontokat megfelel? számú ember esetén, szeptember elején megbeszéljük. Tényleg csak az jelentkezzen aki hajlandó lesz eljárni a próbákra, és aki nem akad ki a hajtáson...
ad4: A nyáron szerettünk volna "tánc-tábort" csinálni augusztus végére... Csak van egy kis probléma! Egy nagyobb tükrös, balettpadlós, megfelel? hangosítású terem olyan 4-5000Ft körül van óránként. Van kicsi is (amiben nyomoroghatunk) kb. 3000Ftért is... Én más, hasonlóan jó adottságokkal rendelkez?, de olcsóbb tánctermeket nem találtam... Még megkérdezem az OMKban is, de nem ígérek semmit! Azért próbálkozom, de lehet hogy le kell mondanunk a tükörr?l és marad egy parkettás nagy terem. Javaslatokat várok, nézzetek szét ti is!
ad5: A zöld macskával mi van? Csak mert jöv?re lehet, hogy meg kéne nézni, dem biztos, hogy rossz ötlet próba-helységnek... (csak leveg?tlen)
De még mindig jobban preferálom, mint az ADS-t .
ad6: Hogy ne legyek naon off, egy kis tolkienes project is: Ideje elkezdeni gondolkodni rajta, hogy milyen koreo-kat viszünk a m?vészeti estre, hogy mivel tudunk Mi hozzájárulni. Néhány régi, kitisztázott melett illene újakat is vinnünk. (persze azokra a próbák csak ?sz elején kezd?dnének) Ötletelés?
ad7: Tudom, hogy még messze van, de én szeretnék a következ? Gödör performansz napra menni... és ehhez szükségem lesz másokra is. Szóval, majd erre is id?ben el kell kezden próbálni. F?leg, mivel a legújabb agyszüleményemet aarom vinni... de err?l már olvashatatok. A m?v. estre valoszín? egy rövid közös részt fogunk csak elkészíteni bel?le. Az egész kb. 10perc körül lehet.
ad8: Tényleg gyertek el a fórumomra! Jah, és a III. Nyári Szabad Tánc Egyetemre, A Kontakt Budapest fesztiválra, A nyárvégi szlovák workshopra... stb. Azért mert nyár van, még nem sz?nik meg sem a tánc, sem a világ!
- Brisa
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Mil, Iru: sajna, ez már nem nagyon lesz aktuális... a rendszer úgy nézett ki, h aki befizet 1500 Ft-ot, azt beengedik jún. 2. felében korlátlan ideig gyakorolni (halállista portásnak, miegymás... ). Utólag nem tudom, lehet-e valamit tenni az ügy érdekében. Szal, evvan...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Laurelen
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
szóval amint kiderül (jövő hét) majd szólok
amúgy ahogy néztem, ezeket nagyjából tudom, ha azok amire gondolok ;D
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Esgal
- Nem elérhető
Esgal írta: Apropó, népek, van itt valaki, aki (még) Ronanhez jár, és a június 2. felében lévő szabadon gyakorlós időszakban esetleg segítene nekem a gyakorlásban? Treble reel, hornpipe a második lépéssortól, primary heavy jig... (utóbbit egyáltalán nem tudom, de nem ártana megtanulnom, legalább valamit sifitelni rá...) Ha más nem, azért, hogy társaságom legyen, ne egyedül toporogjak...
Elhaló hangon teszem fel újra a kérdést... valaki? Mondjuk lesz ott társaság, csak gondoltam, hátha...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Adelard
- Nem elérhető
Míriel írta: Hah, ezúton szeretném megkérdezni a szentjánosbogárkáimat, h volna-e kedvük folytatni a dolgokat, mondjuk egy csöppet kidolgozott koreográfiával? Vagy mással?
Puszi: M
Igen, nekem lenne kedvem mindenképp szolj ha kitalálsz vmit!
pusssz
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Rayan
- Nem elérhető
Kedves táncosok! Augusztus 2. felétől, de legkésőbb augusztus végétől szeretnék embereket keresni dinamikus poptánchoz az őszi Művészeti Estre 1 próba/hét gyakorisággal. Ha laza vagy, elmúltál 2, és még nem vagy ötven, szívesen látlak. A jókedvet, izzadást és a mínusz kilókat garantálni tudom :clown: Aki kedvet érez magában, dobjon kommentet/privit. Jelige: A tánc öröm
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Julcsi_
- Nem elérhető
Mírc, én minden nap 19.45-től 21.15-ig az Oktogonon táncolok. Gondolom az elég populáris hely és nincs a város szélén Valamikor ha arra járnál... puszi
(ha a két időpont közt jönnél, amikor én táncolok ugye, akkor be kellene adni az Octopont tánciskola portáslányának Andrássy 46 - mostanában úgyis ott lakom kb )
argh
- Míriel
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
Míriel: jössz holnap Átjáróra? Behoznád a hangfalakat?
Puszi
Ladis: kortárs-flamenco? Jeee, írj mikorhol, ha már tudod!
argh
- Míriel
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.