Tánc

Több
19 éve 2 hónapja #269730 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Tánc

Ladislas írta: Aloha!
Próbaterem: hétköznap 2-6ig a sulimban.... mást nem tudok felajánlani. Óbuda. (a flórián tértől egy 5 perc)
A másik nagy problémám, ami most vetődött fel: Össze tudunk mi 80-100embert szedni aki kiváncsi ránk 800ft ellenében??? :roll:
--- bocs Kincső, de szerintem mindenképp el kell kezdenetek okt végétől a próbákat....---
Üdv: Lad :twisted:

Sőt! Lehetne a jövő héten próbálni? Tudom, iskolakezdés, de ha mást nem, egy videózást beiktathatnánk. És viszek százas papírzsebkendőt :twisted:

Szerintem össze tudunk szedni ennyi embert, ha máshol nem, az MTT-n belül, de a 800 tényleg egy kicsit sok :(

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #269695 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Tánc

Kincső (Thilanna) írta: Ennyi lelkes doboznyitógyűjtögetőhöz már kéne egy ilyen tánc :D
Na, cucc. Kéne lépni vmit előre. Én igyekszem egy Moondance-koreográfia tervezetet alkotni és eljuttatni Esgalhoz.
Kérem azokat akik szívesen részt vennének a Moondance-ben (vagy a Macskák-ban) (ugye nincs más amihez jelkezőket keresünk?) az jelezze itt a topicban. Akkor is ha már korábban megtette, mégegyszer. KÉRETIK CSAKIS AKKOR, ha TÉNYLEG tudod vállalni a próbákat!

Én szeretnék jeletkezni, valamiben szívesen táncolok, amiben tudok(esetleg többen is), ha ilyen betanulós akkor az pláne jó lenne, a tavalyi fák-cuccot is nagyon élveztem;) szóval rám lehet számítani, tudom vállalni a próbákat;)
pussz

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #269635 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
MIÉRT HÉTFŐ??!! :evil:
Mi a *****-nak kell egy csütörtöki csoportot hétfő-péntekre tenni?! Mindenki úgy alakította tavaly is az életét h. aznap ért rá. Szerintük ez annyit változik?? Mi a gánynak kell megváltoztatni??!! :?

De ha úgyis másik teremben vagyunk, nem lehet h. az szabad mondjuk egy órával előbb is? *reménykedik*
Áhh úgyse :?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 2 hónapja #269634 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc
Ronanes másodéves tánccsoport! (tavalyi "kezdőtüncök" :) )

Mil, Ring, Iru, Esgal, Luthin, Kincső (ugye nem hagytam ki senkit? :oops: )
Remélem idén is mind jöttök táncolni!

Oktogon tánciskola írta: Új kezdő Vezeti: Ronan Morgan
Első óra: 2005. 09. 12. Bérlet: 8 300 Ft / 8 alkalom; Óradíj: 1 400 Ft / alkalom
Hétfő 17.30 - 19.00 (XIII. Forgách u. 9/a - Oszlopos terem) és
péntek 19.30 - 21.00 (VI. Aradi u. - Kisterem)

Beszéltem Cicóval, és hibás az új kezdő név, ezek a fenti információk a mi csoportunkra vonatkoznak.

A hétfői órák azért lesznek a Forgách utcában, mert ott van egy nagyobb balettpadlós terem, ahol tanulhatjuk az új light táncokat.
Heavyzni az oktogonban fogunk valószínüleg.

Az órákat Cicó és Kriszti tartják idén is.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
19 éve 2 hónapja #269618 Írta: Kincső
Elkezdeni még oké, de azért más munkatempót igényel ha decemberre kell kész legyen és mást ha pl. februárra. :roll:

Több
19 éve 2 hónapja #269608 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Tánc
Aloha!
Próbaterem: hétköznap 2-6ig a sulimban.... mást nem tudok felajánlani. Óbuda. (a flórián tértől egy 5 perc)
A másik nagy problémám, ami most vetődött fel: Össze tudunk mi 80-100embert szedni aki kiváncsi ránk 800ft ellenében??? :roll:
--- bocs Kincső, de szerintem mindenképp el kell kezdenetek okt végétől a próbákat....---

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
19 éve 2 hónapja #269578 Írta: Míriel
Nos, tud vki vmi próbatermet? Mert akkor jövő héten el is kezdhetnénk a próbákat...

Több
19 éve 2 hónapja #269563 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Hm, boszorkányos, pogány szertartásos tetszik!
Majd akkor kérlek, írjátok ide be, hogy a próbák hogy (hol, mikor) lennének... köszi

Több
19 éve 2 hónapja #269423 Írta: Kincső
Hmmm Moondance LEP előttre?! Muszáááj? *csizmáskandúr* Addig nekünk heti 2 Aldarionpróba lesz... és én még azon kívül sokmindent csinálok... tudom egyéni szocproblem... de nem teszek olyan ígéretet amit nem tudnék teljesíteni. :roll: :idea:

Több
19 éve 2 hónapja #269307 Írta: Ladislas
Nos!
A megmérettetés időpontja kb.:
Okt. vége, nov.eleje: Nightquest, Fák táncai, Flamenco, Gyertyás, latin (ti)
Dec. közepe: Ouverture, Tűz-Víz, MoonDance, Verona, Legyezős, Boszi ext.
Febr eleje: Jazz, Lau+Lincz kopogósa, Reneszánsz, Duett, külsősök
Febr. utolsó hetében valamikor helyszíni főpróba
Márc 4. előadás
A pontos időpontokat, és helyszíneket még leegyeztetjük... :roll:
Remélem ez így kivitelezhető... menni fog??? Az októberi táncok végülis készen vannak, csak ki kéne tisztázni őket, ami szept elejétől heti 1 próbát jelent (ha tényleg minden próbán mindenki ott van)...

Egyébként most már tudom melyik számról van szó ( csak 1 nem énekes van)... és az baromi jó!!! :wink:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
19 éve 2 hónapja #269190 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc

Ladislas írta: Míriel: oks, javítottam az időtartamon, de most már bizton kérdem mi az amit meg fogtok csinálni (legalábbis elkezdtek próbálni)....mert akkor most ezt vehetem ígéretnek, hogy valami legyezőset ki fogsz találni???

Vevy: Nos, van egy MTT-s latin párosunk már, de ha gondolod, akkor hozzd el a párodat, dobjatok össze egy korreográfiát (v.több kissebbet), és lépjetek fel vele!!! Itt a lehetőség mindenki számára, idő még (egyenlőre) van! :wink:

DE MENNYI???? Tudsz mondani egy pontos időpontot, hogy mikor leszünk megmérettetve és mikor lesz maga a műsor? Ill., hogy lehet-e valamikor helyszínen próbálni?

Köszi!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
19 éve 2 hónapja #269180 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Ronanes már-nem-annyira-kezdőtüncök!:)

Cicó visszaírt, és azt mondja, h az Oktogon kavart el valamit. Pontos időpontokat még ő sem írt, de a csoport marad, és majd tájékoztat.
Hát, eddig ennyi...

Vewy: Valóban, a Moondance egy Nightwish szám. Tarja kivételesen nem énekel, viszont a zenére lehetne egy jóféle koreográfiát írni, valami olyasmit, mint egy pogány szertartás, némi boszorkányos-stilizált vadászjelenetes sticchel. Egyébként msn-en megpróbálhatom átküldeni a számot.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 2 hónapja #269071 Írta: Míriel

Dru írta: Játszunk csereüzletet...én szívesen táncolnék akár a Macskákban, akár a Moondanceben...
ha vki a hastáncosok közül tanítana 1-2 egyszerű mozdulatot a cheercsapatnak. Netán segítene a koreográfiáknál.
Tudom, számító dög vagyok.

Jószándék nálam is megvan, de leszögezem, nem vagyok profi hastáncos, csak lehettem volna :wink:

Több
19 éve 2 hónapja #269031 Írta: Kincső
A Moondance a Nigthwish egy szövegnélküli száma :wink:

Több
19 éve 2 hónapja #269006 Írta: Vewy

Esgal írta: Vewy, már kábé tavasz óta hirdetjük a Moondance-t és a Macskákat ;) egyikhez sem kell pár...

A Moondance az mi?
(Macskákat sajnos nem szeretem... :oops: )
Na jó, utánaolvasok :)

Több
19 éve 2 hónapja #268806 Írta: Esgal
Igazából az egyetlen "komolyabb" hastáncos köztünk Míriel (ha jól tudom) ... ha ő bevállalja... :)

(Jószándék részemről is megvan, csakhát ugye tudásalap nélkül mindez... :( )

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
19 éve 2 hónapja #268803 Írta: Dru
Dru válaszolt a következő témában: Tánc
Játszunk csereüzletet...én szívesen táncolnék akár a Macskákban, akár a Moondanceben...
ha vki a hastáncosok közül tanítana 1-2 egyszerű mozdulatot a cheercsapatnak. Netán segítene a koreográfiáknál.
Tudom, számító dög vagyok.

Több
19 éve 2 hónapja #268802 Írta: Esgal

Míriel írta:

Esgal írta: Ami azt illeti, tőlem inkább fák, mint Moondance és Macskák, mégpedig azért, mert
ad 1. a fák jórészt azért tudják, kevesebbet kell próbálni,
ad 2. e fenti kettőre még SENKI SEM JELENTKEZETT! Emberek nélkül meg nemigen lehet tömegszámot csinálni, ugye...(igen, ezt minden vacilláló érintett veheti szemrehányásnak, hogy nem jelentkezett eddig!)

Egy moondance-t be tudok vállalni, Macskákat viszont már nem :( És meg kéne nézni a Nq-t videón, lássuk, mit csiszoljunk még (nyilván az egészet), és a gyertyás toszt is meg kéne csinálni.

A legyezős két szám lesz, egy teljes 40 mp alatt állok föl :D DD a többi 4:15 mp. Kéne szereznem két teljesen ugyanolyan legyezőt. De ezt rámbízhatjátok. Annyit elöljáróban, hogy Áfi sikoltozni fog, ha meghallja, mire "ropom" majd :D DD

NQ videózásra továbbra is áll a lakásom... abban nem voltunk annyian, h ne férnénk el, csak mondjatok egy időpontot:)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
19 éve 2 hónapja #268801 Írta: Míriel

Ladislas írta: Míriel: oks, javítottam az időtartamon, de most már bizton kérdem mi az amit meg fogtok csinálni (legalábbis elkezdtek próbálni)....mert akkor most ezt vehetem ígéretnek, hogy valami legyezőset ki fogsz találni???

Igen, biztos az NW - nagyon fölturbózzuk, és a gyertyás tosz. A legyezős meg már félig kész ;-)

Több
19 éve 2 hónapja #268800 Írta: Esgal

Vewy írta: Öööö... hát párom az nincs...
de valamelyikben szívesen táncolnék!
:)

Vewy, már kábé tavasz óta hirdetjük a Moondance-t és a Macskákat ;) egyikhez sem kell pár...

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
19 éve 2 hónapja #268746 Írta: Esgal

Kincső (Thilanna) írta: Ronanes kezdősök, akik már nem kezdősök, szóval akik eddig oktogonosok volltak! :P
Nem tudom Ti is kapjátok-e az Oktogonosok hírlevelét, de én abban azt láttam h. ott ír step csak új kezdő lesz, haladó nem.
Valakit felhívtak már h. nekünk mikor lesz óránk és hol?...

Még nem, viszont ilyet én is kaptam, és azon melegében írtam Cicónak, h ha tudja, mi van, tájékoztasson. Azóta várok a levélre, le7, h már meg is érkezett azóta.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
19 éve 2 hónapja #268720 Írta: Kincső
Ronanes kezdősök, akik már nem kezdősök, szóval akik eddig oktogonosok volltak! :P
Nem tudom Ti is kapjátok-e az Oktogonosok hírlevelét, de én abban azt láttam h. ott ír step csak új kezdő lesz, haladó nem.
Valakit felhívtak már h. nekünk mikor lesz óránk és hol?...

Több
19 éve 2 hónapja #268706 Írta: Vewy
Öööö... hát párom az nincs...
de valamelyikben szívesen táncolnék!
:)

Több
19 éve 2 hónapja #268700 Írta: Ladislas
Míriel: oks, javítottam az időtartamon, de most már bizton kérdem mi az amit meg fogtok csinálni (legalábbis elkezdtek próbálni)....mert akkor most ezt vehetem ígéretnek, hogy valami legyezőset ki fogsz találni???

Vevy: Nos, van egy MTT-s latin párosunk már, de ha gondolod, akkor hozzd el a párodat, dobjatok össze egy korreográfiát (v.több kissebbet), és lépjetek fel vele!!! Itt a lehetőség mindenki számára, idő még (egyenlőre) van! :wink:

Több
19 éve 2 hónapja #268594 Írta: Vewy
Hűű Ladis :) ))
(nagyon tetszik)
Szeretném megkérdezni, hogy az MTT-s latin tánc az miaz? :)

Több
19 éve 2 hónapja #268568 Írta: Míriel

Esgal írta: Ami azt illeti, tőlem inkább fák, mint Moondance és Macskák, mégpedig azért, mert
ad 2. e fenti kettőre még SENKI SEM JELENTKEZETT! Emberek nélkül meg nemigen lehet tömegszámot csinálni, ugye...(igen, ezt minden vacilláló érintett veheti szemrehányásnak, hogy nem jelentkezett eddig!)

Egy moondance-t be tudok vállalni, Macskákat viszont már nem :( És meg kéne nézni a Nq-t videón, lássuk, mit csiszoljunk még (nyilván az egészet), és a gyertyás toszt is meg kéne csinálni.

A legyezős két szám lesz, egy teljes 40 mp alatt állok föl :D DD a többi 4:15 mp. Kéne szereznem két teljesen ugyanolyan legyezőt. De ezt rámbízhatjátok. Annyit elöljáróban, hogy Áfi sikoltozni fog, ha meghallja, mire "ropom" majd :D DD

Több
19 éve 2 hónapja - 19 éve 2 hónapja #268516 Írta: Ladislas
Egy kis előzetes, nagyon kezdetleges műsor: :wink:
I.blokk:
1.Ouverture 4p
Köszöntő beszéd 2p
2.Modern tánc (Edina) 3p
3.Nightquest 4p
4.Akrobatikus RandR 2p
5.Hip-hopp 3p
6.Jazz-balett 4p
7.Tűz-Víz 3p
8.Cleopatra's Spell 3p
9.Moon Dance 4p
10.Néptáncosok 4p
11.Hastánc (fátylas) 5p
12.Fás táncok 5p
13.Flamenco 3p

össz: kb 50p +10p konf
Szünet: 20p
II.blokk:
14.Gyertyás tosz 5p
15.Hastánc (rázás) 5p
16.Latin (MTT) 5p
17.Gomba tosz 3p
18.Verona 3p
19.Reneszánsz 4p
20.Rogueval közös tánc 3p
21.Modern (Edina) 3p
22.Hastánc (közös) 5p
23.Míriel legyezős japcsi tánca 5p
24.Hip-hopp 3p
25.Latin profi páros 8p
26.Boszi ext. 4p
Búcsú, köszönőbeszéd 2p
27.Finálé 4p
össz: kb 60p +10p konf.
Totál: 2,5óra

Mégegyszer mondom, ez még nagyon kezdetleges, és még egyáltalán nem biztos, de kb. ez várható...
Az új időpont valószínűleg 2006.márc.4. szombat 6órától
A helyszín változatlan: Óbudai Műv. Központ
főpróba: elötte lévő héten valamikor
"meghallgatások": február elején valamikor
Jegyárak: elővételben 800ft, egyébként pedig valószínűleg 1000-1200ft...
(elővétel február 1-től)
Ha sikerül szponzort találnunk, akkor ezek még mehetnek lejebb...folyamatban :roll: ...
Amit mindenképp tudni akarok, lehetőleg minnél előbb(!!!), kik, milyen zenéze, milyen stílusban táncolnak? Milyen hosszú a tánc, miről szól, mi a címe, ki korreografálta, stb.(bármi, amit a konferálás során elmondhatunk róla (pl. táncos múlt, egyéb.)) Ez nagyon fontos, és sűrgős, hogy hírdetni tudjuk :!:
Szeptembertől pedig kezdődjenek el a próbák! Készüljön mindenki :twisted: !
Mégegyszer: ""Ja, és mindenfajta technika rendelkezésre áll, a műsorról dvd készül, amit minden táncos megkap.... és jönnek profi szakmabeliek, hogy megnézzenek bennünket, meg szervezők is, hogy ha valami megtetszik nekik, akkor azt hívhassák más rendezvényekre, ami aztán pénzt jelent !!!""
Ha bárkinek bármi észrevétele van, sóhaja, panasza, az sikítson (pl.privi v. itt)!!! Üdv: Ladis :twisted:

Több
19 éve 2 hónapja #268486 Írta: Ladislas
Üdv!
Először is egy csomó mindent kihagytam... nem tom miért...
+ Fás táncok
+ Tűz-Víz
+ Legyezős?
+stb...
Ezek ugyanúgy benne vannak... ezen felül, bármi, amit ki tudtok találni, és be tudtok tanulni! A fásak mellett azért én szeretném, ha megcsinálnátok a Moon Dance-t :roll: ... a macskákhoz nem ragaszkodom, az inkább musical est...
A gyertyás az igen, ami Gubacsin volt, de persze mint mindent azt is javítgatni kell... :wink:
Más: A jelentkezőket illetően szerintem a Moon Dancen dolgozzon az a csapat (nagyrészt), aki a fásokban is, így könnyebb a próbákat összeszervezni, és egyszerre lehet mindkettőt csinálni.
Terem van, ha kell: Kedden- Csütörtökön- Pénteken 2-6ig (parketta)
Ja és szombat du.tán... de azt még nem tom medtől-meddig...
Egyébként én szívesen jelentkezem rá, ha ezzel lendületet adok a dolognak...
Egyébként pont emiatt tettem át a tánc estet, hogy tudjunk készülni új számokkal is, és hogy a régieket tökéletesíthessük!!! Na, mindent bele!!!Üdv: Lad :twisted:

Több
19 éve 2 hónapja #268465 Írta: Kincső
Jah egyébként egyetértek Esgallal, úgyértettem h. minda4 lenne sok szvsz...
FÁK, mit szóltok? Esgal v. Ring, nem akartok körprivit írni vagy ilyesmi? :P

Több
19 éve 2 hónapja #268456 Írta: Esgal
Ami azt illeti, tőlem inkább fák, mint Moondance és Macskák, mégpedig azért, mert

/Lucifer/
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.778 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére