Tánc

Több
19 éve 5 hónapja #258309 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc

Aeglos írta:

Kincső (Thilanna) írta: Tegnap meg Mil szerint 4-en :roll:
/me jövő csütörtöktől megy, és már minden csütrötökön is! :wink: (holnap KGY miatt nem)

én jövök már csütrötökön, de fogalmam sincs, hogy mi az ábra.
Közgyűlés előtt az udvaron heavyztünk Angwennel, de a light táncokról halvány lila sejtéseim sincsenek.

és az normális, hogy megrendeltem a cipőt e-mailen, és nem jött semmi válasz, és le se vonták a számláról??

az élet nem egy habostorta.

a félérett aeglos

cipőnek nézz utána! pacelli? john bácsi? hívd fel/írj mélt stb. az írek lököttek lehet hogy elfelejtették...
áh, attól hogy megvan az érettségid még nem leszel érett...nézz csak körül hehe...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #258297 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc

Kincső (Thilanna) írta: Tegnap meg Mil szerint 4-en :roll:
/me jövő csütörtöktől megy, és már minden csütrötökön is! :wink: (holnap KGY miatt nem)

én jövök már csütrötökön, de fogalmam sincs, hogy mi az ábra.
Közgyűlés előtt az udvaron heavyztünk Angwennel, de a light táncokról halvány lila sejtéseim sincsenek.

és az normális, hogy megrendeltem a cipőt e-mailen, és nem jött semmi válasz, és le se vonták a számláról??

az élet nem egy habostorta.

a félérett aeglos

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #257779 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
Tegnap meg Mil szerint 4-en :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 5 hónapja #256982 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
kezdő tüncök: gyertek plííz mert szombaton csak ketten voltunk. :(
amúgy szombaton mega-streching (így kell írni?) lesz.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 5 hónapja #256974 Írta: Kincső
Naná :) Július 12-21. :idea:

Több
19 éve 5 hónapja #256958 Írta: Laurelen
csak hogy mindenki lássa :) (lehet berakom másik topicba is)

Laurelen írta: kedves táncosok!

felmerült egy ötlet a ronan féle tábor kapcsán. oda sokan nem tudnak elmenni idő/pénz stb. ezért arra gondoltam hogy valamikor júliusban tarthatnánk egy intenzív 2-3 napot, amikor egész nap táncolunk ronan féle koreográfiát és sajátot is. hogy kondiban maradjon a jónép :twisted:

akinek lenne kedve valami ilyesmihez az jelezze itt a topicban azzal együtt hogy milyen időpont lenne neki jó. és ha még emellett helyszín ötlete is van... :) .
tünc

Több
19 éve 5 hónapja #256904 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Tánc
Drágák!

Mivel a tünctánc csapatának 1/3-a lesérült, valami mást fogok konstruálni, másik zenére, ezt meg elrakjuk szebb időpontba, amikor Iru is talpra tud állni, és Kincső sem szenved a csípője miatt, jó?

Pénteken a szokott helyen és időben tali, addig is legyetek rosszak! :*

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
19 éve 5 hónapja #256427 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
[size=9:3b4rek9q]Nem mintha érdekes lenne, mert már úgyse olvassa senki, de a fél óra múlva kezdődő hastáncpróba (mivel light most nem lesz) Lauéknál lesz. Háromkor tali a Jászain 4-6-os megállóban. ;) [/size]

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 5 hónapja #256381 Írta: Kincső
Margitsziget, drága nővérkém : D=
És gondolom szokásos 26-os buszmegálló, ha Mírielnéni rábólint.

Több
19 éve 5 hónapja #256358 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
Wháááá, lemaradtam!!!!
Tudom, nem vagyok ebben járatos, meg hüle vagyok, de pontosan hol van ez a bizonyos MSz és egyáltalán mi ez? Nem talizhatnánk előtte vhol??? Léciléciléééci!!! :D
Ha vki megdobna egy smssel, az jó lenne. Köszi!!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
19 éve 5 hónapja #256355 Írta: Kincső

Míriel írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Míriel írta:

Laurelen írta: mondjuk szvsz nyitva van, de tegyük fel hogy nincs :P

Kincső javaslata elfogadva!

De szvsz is nyitva lesz... :)

Cue szerint nem lesz...
Mindenesetre színicsopi elméletileg 4-től MSz.-en.
Javaslom számunkra a 2h-t ugyanott.
Bár én nem tudok még táncolni úh. majd nézlek Titeket... :roll:

A MSz-en pontosan hol is? Mert a szabadban nem tudunk ugrálni, ugye tudjátok? Nem akarok több balesetet...

Hátttööö... ha a füvön nem jó, akkor az AC mögött hátul ahol a Szkítákat szoktuk próbálni... bár az viszonylag keskeny... Esgal tudja miről beszélek...
mindenesetre 4-re az MSz-en kell lennünk többünknek, amennyiben ez megvalósul bárhol lehet a próba... :roll: :P

Több
19 éve 5 hónapja #256353 Írta: Míriel

Kincső (Thilanna) írta:

Míriel írta:

Cue szerint nem lesz...

A MSz-en pontosan hol is? Mert a szabadban nem tudunk ugrálni, ugye tudjátok? Nem akarok több balesetet...

Több
19 éve 5 hónapja #256329 Írta: Kincső

Míriel írta:

Cue szerint nem lesz...

Több
19 éve 5 hónapja #256116 Írta: Míriel

Több
19 éve 5 hónapja #255998 Írta: Laurelen
mondjuk szvsz nyitva van, de tegyük fel hogy nincs :P

Több
19 éve 5 hónapja #255955 Írta: Kincső
Na, ha olvassátok a szomszéd Színműveket, láthatjátok, hogy pénteken nincs nyitva az Ajtósi. :!:
Indítványozom, hogy amint eldől, hol leszünk színicsopin, az elé tegyük ugyanoda a táncot. :wink:

Több
19 éve 5 hónapja #255946 Írta: Míriel

Aeglos írta:

Kincső (Thilanna) írta: Na, hála az éjjeli infúziónak, már jobban vagyok és itthon, bár korlátozottan mozgásképesen :roll: :)
Elméletileg ha két-három napig szedem a gyógyszereket, elmúlik... *reménykedik*

szió Kincső!
gyógyulj meg!!
sok pozitív energiát küldök!
üdvi!

Sok-sok gyógypuszi, Kincső!

Több
19 éve 6 hónapja #255482 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc

Kincső (Thilanna) írta: Na, hála az éjjeli infúziónak, már jobban vagyok és itthon, bár korlátozottan mozgásképesen :roll: :)

szió Kincső!
gyógyulj meg!!
sok pozitív energiát küldök!
üdvi!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
19 éve 6 hónapja #255475 Írta: Kincső
Na, hála az éjjeli infúziónak, már jobban vagyok és itthon, bár korlátozottan mozgásképesen :roll: :)

Több
19 éve 6 hónapja #255472 Írta: Laurelen
jobbulást Kincső!!

Tessék csak vigyázni ezzel a tánccal! veszedelmes fenevad és ha nem megfelelően szelídítjük akkor csúnya dolgokra képes.

Több
19 éve 6 hónapja #255465 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: Tánc
Sziasztok!

Kincső kért meg, hogy üzenjek nektek. :)
Akik voltak ma táncpróbán, tudjátok, hogy meghúzódott a dereka, :bawling: és igen fájdalmasan becsípődött valószínűleg egy ideg.
Nos, az orvosi ügyelet meglátogatása, egy kellemesen erős fájdalomcsillapító injekció után szép piroscsíkos mentőautóval a Dél-pesti Kórházban kötöttünk ki. :cry:
Ennek elsősorban az volt az oka, hogy Kincsővel az injekció után azonnal elsötétül a világ, :evil3: és miután többszöri próbálkozásra sem sikerült szédülésmentesen lábraállnia, a hazaengedés helyett :nono: az ingyentaxi mellett dönött az egyébként igen kedves ügyeletes doktornő. :triste:

Ha minden igaz, reggel hozhatom haza, :roll: de felkelni várhatóan nem fog tudni egy pár napig. :(

Kincső nevében üdv minden tünctáncosnak és rajtuk keresztül minden barátjának. :P
Lejegyezte: Rózsa

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
19 éve 6 hónapja #255433 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc

felmerült egy ötlet a ronan féle tábor kapcsán. oda sokan nem tudnak elmenni idő/pénz stb. ezért arra gondoltam hogy valamikor júliusban tarthatnánk egy intenzív 2-3 napot, amikor egész nap táncolunk ronan féle koreográfiát és sajátot is. hogy kondiban maradjon a jónép :twisted:

akinek lenne kedve valami ilyesmihez az jelezze itt a topicban azzal együtt hogy milyen időpont lenne neki jó. és ha még emellett helyszín ötlete is van... :) .
tünc

Ez tök jó ötlet!!!! Július közepétől augusztus közepéig nem érek rá, de előtte és utána szinte bármikor jó lenne!!! Helyszínt meg majd kerítünk (max. táncolunk a fűben, vagy akárhol.... tavalyi forró betonon való táncolás után sztem nincsenek túl nagy igényei a népeknek :D )

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
19 éve 6 hónapja #255414 Írta: Míriel

tünc

Ugyi exronanesek is ugrálhatnak? *szépenpislog*

Több
19 éve 6 hónapja #255350 Írta: Laurelen
kedves táncosok!

tünc

Több
19 éve 6 hónapja #254708 Írta: Míriel

gillz írta: most pénteken (és valszeg a következőn sem) tudok jönni az egyetem miatt.

A most pénteki (május 6.) próba elmarad a ballagások miatt. Ne haragudjatok, de túl sokan nem tudnánk ott lenni, főleg én ;-)

Azért jó mulatást, és az azt követő pénteken (május 13, hehe) várok szeretettel kötelezően mindenkit!

Több
19 éve 6 hónapja #253815 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tánc
most pénteken (és valszeg a következőn sem) tudok jönni az egyetem miatt.

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 6 hónapja #253769 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Hát bevallom, visszaolvastam februárig, de nem tudtam meg, hogy milyen tánc lesz... :oops:
Igazából nagyon szeretnék benne lenni valamelyikben, és sajnálom, hogy már-már elfelejtettetek táncolótünc minőségemben... de az a helyzet, hogy már kóruspróbára is csak neccesen tudok eljárni, pedig azt is szeretném rendesen csinálni... de pont június végén szabadulok mosani maximális elhavazottságom alól. (Felvételi + munka leadási határidő közeledte...) Hát... hát.. nem is tudom, mit csináljak. Még gondolkodom de... már így is utálom magam, hogy folyton lemaradok a dolgaimmal. Pedig úúúúgy szeretnék táncolni.

Több
19 éve 6 hónapja #253742 Írta: Míriel

Vewy írta: HÚ Ladis, gratuli!!!

Hölgyem!

Önt nem érdekli fellépési lehetőséggel egybekötött péntek du 2-3 közötti táncpróba? Mert akkor ÖNt kerestük :)

Több
19 éve 6 hónapja #253671 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
HÚ Ladis, gratuli!!!

Több
19 éve 6 hónapja #253448 Írta: Míriel
Ladis:

GRATULA!

Másodsorban: még mindig keresünk 1 db, azaz egyetlen egy szem tüncöt június 25-ére...

*szépenpislog*

Jelentkezzetek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.689 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére