Képzőművészet

Több
20 éve 4 hónapja #202744 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Area: A griffmadarad nagyon királyyyyyy, komolyan leesett az állam... :D nagyon ügyi vagy... :itscool:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #202631 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #202616 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hello!
Olyan jó munkáitok vannak!
Well: a fotóid egyszerően fantasztikusak! Nekem leginkább a felhős tetszik, de a naplemente se semmi :wink: még ilyet!
Finwe: szerintem nagyon jó lett a kép ( nem is néz ki maszatosank :P )

Ja a múltkor kihagytam egy rajzot:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/Wind.jpg
Ez is a régebbi rajzaim közé tzartozik és kivételesen ki van szinezve ( csak színes ceruzával, így nem látszik annyira :cry: )

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
20 éve 4 hónapja #202404 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Szia népek!

Itt van az összes eddigi alkotásom amit gépre vittem:)
kep.tar.hu/rabyn/index.phtml?aid=27653561

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 4 hónapja #202111 Írta: Erda niire (Area)
Well, ezek gyönyörűek! 8O

Több
20 éve 4 hónapja #201992 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 4 hónapja #201944 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Naná, hogy hozd, Nodlee ;)

Minden halandó és halhatatlan népek: aki még egyszer be mer írni "hozhatom-e a képeimet vagy úgysem érdemes" jellegű hozzászólást, nyomban, menthetetlenül és visszavonhatatlanul kitörlöm. :evil3: Mindenre kíváncsiak vagyunk!

Több
20 éve 4 hónapja #201937 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Képzőművészet
csináld!
legyen róla emlék :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 4 hónapja #201935 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Milyen üvegek? Hol? perme nem látja...

Tényleg, én sokat festek üvegre, lefotózzak párat? Mert ha nem érdekel senkit, akkor nem... De ha igen, akkor szóljatok, mert kiváncsi vagyok a véleményetekre (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 4 hónapja #201930 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Lilah írta: Hi!
megtaláltam a régi vázlat füzetemet és találtam benne néhány jó rajzot,

ezek nekem nagyon tetszenek..
:( bárcsak tudnék igy..
vagymigyakorolnék..
azok a körös cuccok toszok azok üvegek??
kell egy ojan! :(

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 4 hónapja #201924 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Na itt egy Minerva rohír harcosnak öltözve (természetesen valóság után rajzoltam a portré részét az öltözéket pedig a filmből Éowyn ruhája alapján) :) Elég maszatos lett... De majd a következő portéknál jobban odafigyelek a kezelésre, és asszem sokkal jobbak lesznek majd.

www.tolkien.hu/view.php?m=32&c=1&a=1210

Több
20 éve 4 hónapja #201850 Írta: Erda niire (Area)
Lilah: a sötét város lurz! Majdnem lefordultam a székről....
Milendoria: elsőre szerintem nem is olyan rossz. :wink: a kezeket jól megoldotad!

saját képek:
mangásra vett tündérek
hosszó idő után egy újabb festés...

Több
20 éve 4 hónapja #201746 Írta: Lilah
Hi!
megtaláltam a régi vázlat füzetemet és találtam benne néhány jó rajzot, íme:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... orkany.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... castle.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... inesse.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... fields.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... /James.jpg ( a Harry Potterből van, én így képzelem el james Pottert fiatalon)

Ezeket meg a napokban rajzotam
img24.photobucket.com/albums/v72 ... k_city.jpg (újabb fekete alapon fehér kép)
img24.photobucket.com/albums/v72 ... Dragon.jpg

Több
20 éve 4 hónapja #201647 Írta: Kalibur
Kalibur válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Köszönöm mindenkinek a pozitív reakciókat, de nyugodtan kritizáljátok is, azért lett felrakva!

"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat

Több
20 éve 4 hónapja #201049 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Kérek szépen véleményt eddigi első :oops: :oops: :oops: "nagyobb" alkotásomról!!!

Tudom, furán hagzik, de ez egy elfi-boszi-szerűség

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
20 éve 4 hónapja #201029 Írta: Erda niire (Area)
Kalibur: a te képeidtől mindig elájulok... 8O
Büzsü: Kifejezetten jó! Én azért utálok valós embereket rajzolni, mert soha sem hasonlít. :roll: :oops:
Lilah: fényképek szupik!!!!

Több
20 éve 4 hónapja #200863 Írta: Aldaron (büzsü)
Én azért tényleg várok kritikát az enyémre. :roll: ... Lilah kösz a véleményt, de zért nem annyira jóóó... :? :D

Több
20 éve 4 hónapja #200761 Írta: Lilah
Köszi, mindenkinek a dicséreteket.
Well: A Tátrás képek mindegyike a Csorba- tónál készült (csak nem mindegyiken látszik:-)

Több
20 éve 4 hónapja #200666 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a reagálásokat :)
Area: nagyon tetszett az angyalos képed hangulata!
Lilah: a Tieid közül is az angel.jpg ragadott meg legjobban :) , főleg a laza, szép vonalvezetése (OFF ja igen, és az utolsó Tátrás kép a Csorba-tónál készült...? /OFF)
Kalibur: eszméletlen jók ezek a képek! Nagyon-nagyon gratulálok, lenyűgözően rajzolsz!!!
Well

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 4 hónapja #200342 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Lilah írta: img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/Photos/Tatra2.jpg

Ez a kép nagyon tetszik. :) Nagyon szépen fotózol.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 4 hónapja #200339 Írta: Lilah
Hello!
Most csak beliknelem néhány fotómat. A Tátrában készültek mind, remélem tetszenek. De Büzsü és Kalibur: nagyon királyak!!!

img24.photobucket.com/albums/v72 ... atra_1.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... atra_2.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... Tatra2.jpg

Több
20 éve 4 hónapja #200018 Írta: Aldaron (büzsü)
Kalibur, ezek nagyon királyak, akkor én el is bujhatok az én rajzaimmal mindenki mellet... :oops:

Na jó, azért berakok egyet, lehet keményen kritikázni... :? :D

Elijah Wood
8)

Több
20 éve 4 hónapja #199995 Írta: Kalibur
Kalibur válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nahryien, azon a rózsán először lehidaltam, aztán lementettem. Imádom a rózsákat.
Well vázlata miatt most az államat keresgélem, ugyhogy nehezen íródik ez a hozzászólás, de csak összejön valahogy... Amit írni akartam, hogy örülök, hogy végre újra időm volt felnézni ... kár lett volna ennyi jó képről lemaradni (érrezze meleg gratulációmat mindenki, aki felrakott valamit ^^)
Ja, ha már itt járok:
www.deviantart.com/view/7955612/ =>némi [size=9:25k0ebup]Shadowrun beütés[/size]
www.deviantart.com/view/7779865/ => 4 éves kép...

"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat

Több
20 éve 4 hónapja #199859 Írta: Lilah
Köszi Area, örülök,hogy tetszik.

Nahryien: egyetértek Areával, nagyon jó, sőt gyönyörű. :itscool: Hogy csináltad? Lefényképezted aztán...?
Rabyn: tetszenek a ruhák. gratu :wink:

Több
20 éve 5 hónapja #199806 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Képzőművészet
üdv néktek!

nem rakom be képenként belinkelem ahol vannak. átnéztem a mappáimat és ezeket találtam benne.
(még egy pár arcrajz a falon lóg) ugyhogy azopkat majd lefényképezem ha érdekel vkit.

kep.tar.hu/rabyn/index.phtml?aid=27653561

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 5 hónapja #199769 Írta: Erda niire (Area)
Nahryen: huh... ez baromi jó 8O Hogyan csináltad?
Lilah: fekete alapon fehér rulz! :itscool:

Több
20 éve 5 hónapja #199747 Írta: november
november válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nem csak a Tűz olvaszt, hanem a Víz is..:

www.fotohaz.hu/fotoarena/showpho ... 530/page/1 [/img]

„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”

Több
20 éve 5 hónapja #199431 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Azt bírom, hogy Wellnek az ilyen kis "vázlatszerűségeitől" is kb fél órán keresztül nem kapok levegőt! 8O 8O
Hihetetlen, hogy má megin mennyire jó!!!!!!!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 5 hónapja #199391 Írta: Lilah
Hello!
Hoztam néhány képet, meg fotót. remélem tetszeni fognak.
img24.photobucket.com/albums/v72 ... _angel.jpg (Megint egy fekete alapon fehér kép)
img24.photobucket.com/albums/v72 ... oldier.jpg ( a Trója rám is hatást tett)
img24.photobucket.com/albums/v72 ... /angel.jpg

És a fotók:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0806.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0921.jpg

Több
20 éve 5 hónapja #199190 Írta: Erda niire (Area)
Well: uhh... ez aztán a szép vázlat. Nekem a képeim nem szoktak ennyire lényegre törőek lenn 8O :roll:
Kösz mindenkinek a dícséretet, jól esett. :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.633 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére