Képzőművészet

Több
20 éve 7 hónapja #180746 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Meg egy Aragorn...
[size=9:w0gemfki]Bár az egyik szeme kissé "elmászott"...[/size] :roll:

www.tolkien.hu/galeria.php?mode=view&img=5519&from=40&mnu=141

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #180744 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Íme Elrond... Ugyan eredeti ötlet nincs benne, de azért remélem, tetszik... :roll:

www.tolkien.hu/galeria.php?mode=view&img=5520&from=40&mnu=141

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #180561 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hello! ma megint felraktam két képet.

img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/edzes.jpg , a fű egy kicsit érdekes, de szerintem egész jó a kép.

img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/elvenship.jpg
a kép eredeti címe az, hogy Eärendil hajója Valinor partjainál (lehet, hogy a hajó vitorláján nem pontosan ez a minta volt,javítsatok ki ha tévedtem. csak rég olvastam a Szilmarillokat).

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
20 éve 7 hónapja #179962 Írta: Lilah
Well, Dae köszi. :oops: Örülök hogy tetszenek a képek.

Area: nagyon tetszenek az új képeik, :wink: különösen az alkonyatot ábrázoló. Nagyon jól eltaláltad a színeket! ezért szerintem többet kéne festened!

Több
20 éve 7 hónapja #179852 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

Na, hoztam egy új képecskét. :D
Nem feltétlenül GYU-s, de elég "fantasztikus" :lol: .
Szóval, ezt saját IQ-ból vetettem papírra, nem tudom kit ábrázol, csak úgy jött.
A kép minősége azért olyan gagyi, mert a vázlatfüzetemben taláható, és nem tudtam beszkennelni, csak lefényképezni, és az sem let túl jó... Na azért majd megpróbálom kicsit jobb minőségben is feltölteni.
Tehát a kép:
félfejű csúnya-bácsi

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 7 hónapja #179606 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Lilah, Well: Nagyon szépen köszönöm :oops: A karjaival csupán az a bajom, hogy aránytalanul rövidek a testéhez képest + a bal keze elég ortopéd. De ezek szerint csak nekem feltűnően. 8) :oops: Ceruza volt az alap, és rá vízfesték-ceruza. A kollégiumban azzal szoktam dolgozni, nem hagy maga után akkora pacsmagot. :)

Area: a mogyorós és a festett kifejezetten jó!!! Van tehetséged a vízfestékhez, javaslom, fejleszd ;)

Lilah: A holdas és a fiatal Feanor+ Yavanna a legszebbek+legkifejezőbbek ;)

Több
20 éve 7 hónapja #179599 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
hát, akkor én is kipakolok:
kep.tar.hu/galina/images/pic4612331.jpg
kep.tar.hu/galina/images/pic4612330.jpg
kep.tar.hu/galina/images/pic4612332.jpg

Well, a te kedvedért megpróbálok hétvégén keríteni egy másik galériát is, ahol már te is látod a képeket... addig próbálkozz a jobbegérgombbal.... :(

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 7 hónapja #179460 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Dae, minél többet nézem a Vardádat, annál jobban magával ragad az a méltósággal teli könnyedség, amit sikerült vele kifejezned. Még egyszer muszáj elmondanom: nagyon-nagyon jó! (én sem értem, mi bajod a kezeivel) :)
Lilah: szépek, főleg a young Feanor és az Elf.jpg tetszettek

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
20 éve 7 hónapja #179332 Írta: Lilah
Area írta:

a fiatal Feanor igen jó, és Yavanna is igen jóóóó!

Köszi Area. Már alig várom, hogy láthassam az új képeidet.

Több
20 éve 7 hónapja #179330 Írta: Lilah
azt elfelejtem odaírni, hogy a képek között vannak elég régiek is. ami látszik az alakok kidolgozásából és a vonalvezetéséből is. De remélem tetszik.

Dae: a Vardás rajzod szerintem nagyon jól el lett találva (nem is satnyák a kezei), dea sárga tapéta még jobban tatszik. olyan kifejező,olyan különleges.

Mau:tetszik az óangol kalligráfiád. :up: meg a sárkány a kép bal sarkában.

Több
20 éve 7 hónapja #179326 Írta: Erda niire (Area)
Lilah: a fiatal Feanor igen jó, és Yavanna is igen jóóóó!

Hamarosan én is berakom az új képeim, képzeljétek, festésre vetemedtem.... annyira nem lett szönyű, de azért még van mit fejlődnöm... :P

Több
20 éve 7 hónapja #179319 Írta: Lilah
Hello mindenkinek!
Feltöltöttem egy rakat képet és vannak köztük színesek is.
Íme:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/birdy.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... e_west.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... ceress.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/Elf.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... Hunter.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... _house.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... alball.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... f_Lady.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... avanna.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... Feanor.jpg

Ja, Area megtaláltam a színes képeidet: nagyon jók! :itscool:
Meg a többi is jól sikerült ( csak kár hogy,nics kidolgozva az arcuk, de ami késik, az nem múlik,nem?)
Well: Gandalf és Denethor piszkosul jó! még több ilyen rajzot!

Több
20 éve 7 hónapja #179219 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nővér: sztem piszok jók..... Főleg az első tetszik nagyon!!!!

A Varda is jó!!!! :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #179218 Írta: Well-of-Souls
Dae: ezek nemhogy nem szörnyűségek, hanem inkább nagyon is jók! Hogy készültek: ceruza + vízfesték...?

Joseph de Maistre

Több
20 éve 7 hónapja #179141 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Mau: hűdenagyonszép!!! 8O Hogy volt ehhez türelmed? Gratulálok!
Well: Denethor pofazacskói említésre méltóak 8) Nagyon hangulatos lett, talán még jobban vissza is adja Denethort, mint a színész maga.
Area: aranyosak :D

Hoztam én is két szörnyűséget:

<a target="_blank" href="img22.photobucket.com/albums/v67/Arikan/sarga.jpg">A sárga tapéta - egy angol irodalmi szemináriumra olvasott kötelezőhöz illusztráció. A sztori szerint egy őrült nőt vidéki házba költöztetnek, a szobája falát sárga, ketrecszerű mintás tapéta díszíti, amiben éjszakánként egy nőalakot vél felfedezni, amint megpróbál kiszabadulni az indák közül.

<a target="_blank" href="img22.photobucket.com/albums/v67/Arikan/varda001.jpg">ultramodern Varda A karjai elég satnyák lettek, sajnos...

Több
20 éve 7 hónapja #178968 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Well-of-Souls írta: Íme egy gastrointestinalis problémákkal küzdő Denethor.

Hát, azok után, hogy mit össze nem evett, nem is csoda :mrgreen:

De akkor is nagyon jó! :agree:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 7 hónapja #178914 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok! Egy kicsit rég jártam itt megint...
Tudom, lusta vagyok, de nem alkottam mostanában semmi érdemlegeset, viszont legalább kezdenek ötleteim lenni, már csak idő kéne hozzá! :) De azért régebbi dolgokat fel fogok pakolni a tolkien-re...

Well: A Gandalfod iszonyú jó lett!! :) Meg Denethor is.

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 7 hónapja #178897 Írta: Well-of-Souls
Íme egy gastrointestinalis problémákkal küzdő Denethor. Nem lett valami nagy húzás :( , de azért megmutatom:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/denethor.jpg
Szép napot: :)
Well

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #178406 Írta: Well-of-Souls

Erda niire (Area) írta: szóval, a linkek:
Faramir és Éowyn
tünde
remélem így már megjeleníthetők....

Köszi, nagyon tetszik a hangulatuk, főleg a tündésnek a lehunyt szemmel! Olyan elgondolkodó - nekem is mindig ilyen érzésem van a tündékkel kapcsolatban...

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #177953 Írta: Erda niire (Area)
szóval, a linkek:
Faramir és Éowyn
tünde
remélem így már megjeleníthetők....

Több
20 éve 8 hónapja #177785 Írta: Alatáriel
Alatáriel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
:P Juhé!
Köszönöm a segítségedet, Well!
(és ha nagyon sürgősen meg nem változik valami, még lesz is szükségem rá... :lol: Kényszerű vigyor)

Alatáriel

Ez most nagy hülyeség?

Több
20 éve 8 hónapja #177681 Írta: Erda niire (Area)
Well: felraktam Faramirt és Éowynt, meg a tündét... ha engedélyezték, akkor beszúrok... :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #177624 Írta: Well-of-Souls

Alatáriel írta: Üdv, tolkien.hu-lakók!
Légyszi,segítsetek egy kétségbeesett embergyereknek!
Én nem tudom, hogyan lehet ide föltenni rajzokat !
Helpmíhelpmíhelpmíplíhíz! :bawling: :closed:
Alatáriel

Szia!
Brisa írt erről egy jó összefoglalót pár hete, azt idemásolom:

Brisa írta: Drágáim, amint láthatjátok, elindult végre az új TolkienHU. A linkek között találtok egy Kreatív Szekció nevezetű gombot is. Ha ráklikkeltek, majd a felső linkek között kiválasztjátok a "Keresés"-t vagy az "Új írás"-t, láthatjátok, hogy van egy 'Rajzok, festmények' és egy 'Képzőművészeti alkotások' kategória.

Töltsétek fel ti is a műveiteket. Méghozzá egy kép egy "Új írás" legyen. Az enyém már fent van. :wink:

A feltöltés menete:

1. Belépsz a főoldalon bal oldalt. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint itt a fórumon.)
2. Kreatív Szekció :arrow: 'Új írás'
3. Cím: A nickneved és a műved címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni a művedről. (TEHÁT NEM IDE KELL BEMÁSOLNI AZ ÍRÁSODAT!!!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a kategóriát!
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet az előugró kis ablak segítségével. Csak .jpg formátumot fogad el, amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van.
8. A képet meg is tudod nézni, mielőtt elmenti.
9. 'Mentés' gomb.
10. Nem kerül ki az műved automatikusan az oldalra. Várnotok kell, amíg engedélyezem. Előfordulhat, hogy elbaltázzátok a dolgot, de ne essetek pánikba. Csináljátok meg újra, a rosszat meg kitörlöm.

Remélem, segített a leírás - ha baj van, nyugodtan szólj :)
Üdv:
Well

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #177602 Írta: Alatáriel
Alatáriel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdv, tolkien.hu-lakók!
Légyszi,segítsetek egy kétségbeesett embergyereknek!
Én nem tudom, hogyan lehet ide föltenni rajzokat !
Helpmíhelpmíhelpmíplíhíz! :bawling: :closed:

Alatáriel

Ez most nagy hülyeség?

Több
20 éve 8 hónapja #177570 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

Én elég ritkán szoktam Tolkien-témában rajzolni, most azonban bepofátlankodnék ide egy kalligráfiaféleségemmel:
hiaqimau.uw.hu/friss/lotr02.jpg

Mint glom, felismeritek, ez a GyU legeleje, óangol betűformaféleséggel.

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 8 hónapja #177510 Írta: Well-of-Souls
Sil: köszi a tippet, asszem kipróbálom! :)

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #177501 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Well-of-Souls: Én úgy tudom, pl a pasztellkrétával készült rajzokat hajlakkal szokták fixálni... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #177473 Írta: Well-of-Souls
Köszönöm :)
Egy kérdés: nem tudja véletlenül valaki, hogy mivel lehet valahogy a puha (2-3B-s) ceruzával rajzolt cuccokat "lefixálni"? Úgy értem, lassan, de biztosan ledörzsölődik a grafit a papírról, hiába vigyázok rá, és ez eléggé elkeserítő :( Gondolom van valami, ami a szénnel rajzolt dolgokat ráköti a papírra, talán az itt is alkalmazható lenne.... :roll:
Lilah: nagyon tetszenek a képeid, szép határozott alakokat rajzolsz!
Area: nem tudom a rajzaidat megnézni, nem tennéd fel őket a tolkien.hu-ra is (legalább a Faramir&Éowynt, meg a tündést - az ott is profilba vág), vagy valahova máshova? (Bocsánat, velem mindig gond van :oops: :) )

Joseph de Maistre

Több
20 éve 8 hónapja #177382 Írta: Erda niire (Area)
már próbálkoztam... két színesceruzás rajzom van, de azok elég gyengék lettek... eli is mnt tőlük a kedvem (lásd.: a galériában, vak pár oldallal előbb beszúrva)

Több
20 éve 8 hónapja #177364 Írta: Lilah
Well: piszkosul tetszik a Gandalfod, nagyon király! :itscool:
Tetszenek a portéid, olyan életszerűek.

Erda niire (Area): Szerintem jól rajzolsz, érdemes lenne megpróbálkoznod valami színessel
.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.671 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére