Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
20 éve 6 hónapja #192407 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek

Felagund írta:

Beleg Cúthalion írta: Kifogas-nyafogas? :twisted:

Éhes vagyok, haza fogok menni enni!

Ha hozok neked kaját, tudsz jönni időre? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192404 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

Beleg Cúthalion írta: Kifogas-nyafogas? :twisted:

Éhes vagyok, haza fogok menni enni!

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192400 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Igen, fel otkor az Atletikai Centrum ELOTT.
Onnan felkor menjunk beljebb a szigeten a romokhoz. Hanggyakorlat 5-ig. 5-tol proba.

Kifogas-nyafogas? :twisted:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 6 hónapja #192398 Írta: Felagund
Legyen inkább öt, jó?
Valamikor ennem is kell...

Több
20 éve 6 hónapja #192370 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Színművek
Csak a félreértések elfkerülése végett: ugye ma fél ötkor a szokott helyen?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 6 hónapja #192365 Írta: Angwen
Csak a félreértések elfkerülése végett: ugye ma fél ötkor a szokott helyen?

Több
20 éve 6 hónapja #192111 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
[size=9:11plxqev]Estel: igazad van, de ha mindenki egy-két nappal előtte jön rá, hogy ő mégse ér rá aznap, akkor sose lesz próba... :roll: Sz'al irányadónak legalább meg kell határozni egy napot, hogy mindenki úgy szervezze a programját, ha tudja. :roll: (Azaz ha tudom, hogy most kedd-csütörtök próba, akkor igyekszem úgy csinálni hogy ráérjek.) És ha végre ott lenne mindenki vagy majdnem mindenki, akkor meg kéne már legalább egyszer úgy csinálni, hogy nem állunk meg közben hülyülni. :roll: :idea: Ez persze mind szvsz.[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #192028 Írta: Felagund

Kincső írta: Ladislas: szerintem a keserű vigyor meg a kék rész már nem (csak) neked szólt. Én például kiterjeszteném az egész felszólítást Felagundra is, aki amióta én próbákra járok, egyszer sem volt ott (illetve múlt csütörtökön, mikor nem voltam, nem tudom, hogy volt-e). :roll:

Voltam, és leszek most csütörtökön is ;)

Több
20 éve 6 hónapja #192006 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Az a helyzet, hogy ha valakinek más tennivalója van egy próbával egyidőben, akkor minden felszólítás ellenére távol fog maradni a próbáról. Emiatt szerintem nem kellene szemre hányni, név szerint "felszólítani", hogy jöjjön, 'könyörögni & fenyegetőzni', ahogy asszem Ana írta a Feanor-előkészületekről írt cikk-kezdeményben... Ha tud jönni az illető, örülünk neki, ha nem, akkor igyekszünk úgy megállapodni a következő időpontban, hogy az is el tudjon jönni, aki korábban nem. Mivel a továbbiakban valószínűleg ritkábban lesznek próbák, az az ötletem merült fel, hogy egy-egy sikeres összejövetel után ne csak egymás közt beszéljük meg a legközelebbi alkalom paramétereit, hanem azokkal is, akik éppen nem voltak ott, hogy ők se maradjanak le/ki a dolgokról/ból. Ennyi voltam mára ;) .

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 6 hónapja #191953 Írta: Kincső
Ladislas: szerintem a keserű vigyor meg a kék rész már nem (csak) neked szólt. Én például kiterjeszteném az egész felszólítást Felagundra is, aki amióta én próbákra járok, egyszer sem volt ott (illetve múlt csütörtökön, mikor nem voltam, nem tudom, hogy volt-e). :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #191943 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Színművek
Kedves Cueddo!
Sajnálom, hogy nem voltam ott a mostani próbán, de nem lógtam, nagyon fontos dolgom volt! Egyébként meg a mi évvégi zárásunk, nem biztos, sőt egyálltalán nem esik egybe a vizsgaidőszakkal, úgyhogy eléggé le vagyok terhelve, sok dologról nem beszélve :? ...A keserű vigyort pedig meghagyhatnád másnak, mert igaz, sok próbán nem voltam ott, de még így is többen, mint néhányan mások :evil: .
Pardon mégegyszer, nagyon sajnálom!

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 6 hónapja #191886 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

KÖVETKEZŐ PRÓBA:

máj6-csüt 16.30 :!:

LADISLAS, LÉGYSZÍVES, MINDENKÉPP GYERE EL A MARADÉK HÁROM PRÓBÁRA , mielőtt vizsgaidőszak miatt lazítunk a dolgon (heti 1-re) bár fogalmam sincs, lehet még ezen lazítani? :keserű-vigyor:

nagyon örülnék, ha lenne végre egy próba, ahol mindenki ott van - attól függetlenül sztem megcsináljuk, meg minden, csak hát ez így nem mehet. ezt is kb negyedszer mondom :?

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 6 hónapja #191449 Írta: Angwen
Nem kizárt, hogy valamennyit kések--bocsánat, tudjátok: utolsó hét, utolsó biológiaóra, nagy banzáj... De feltétlenül jövök, amint csak tudok.

Több
20 éve 6 hónapja #190697 Írta: Kincső

Artemisz (Celebthil) írta: Cueddo üzeni:
Kedden 5-től Margitszigeten SZKÍTÁK!!

Mindenki legyen ott! Pusszka!

Cueddo írta: Endymionos szereplőválogatás lesz - máj3

És ez utóbbi még áll? És hánykor? :?:

Több
20 éve 6 hónapja #190680 Írta: Artemisz
Cueddo üzeni:

Kedden 5-től Margitszigeten SZKÍTÁK!!

Mindenki legyen ott! Pusszka!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #189654 Írta: Kincső
Nagyon pofátlan lennék, ha megpróbálnám Lunát? :roll: :oops: [size=9:1iqxkppt](Jól illik Bebéhez, nem? :) )[/size]

[size=9:1iqxkppt]OFF: Brandir, most akkor kell wootoni kovácsmester avagy sem? :roll: Vagy írjam át és meglátjuk, vagy ne írjam át, vagy mindenképp írjam át, vagy mi legyen? :roll: :) [/size]

Több
20 éve 6 hónapja #189562 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Most szólok, hogy sem most, sem jövő hétfőn nem tudok jönni, szóval békén hagyom Lunát :) nincs sok időm sajnos.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #189509 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Színművek
Felhívás!
Drámaírók figyelmébe:

Saját alkotású drámákat várunk, az MTT keretei között szerveződő színjátszókör számára, nyári (és esetleg későbbi) programjainkhoz.

Aki kedvet érez egy nagyjából fél-háromnegyed órás, a tolkieni „mondakörbe” tartozó, komoly hangvételű színdarab megírásához, az tegye meg most, vagy hallgasson mindörökre.

Amit várunk:
-Legfontosabb, hogy a darab hiteles legyen. Vagyis Tolkien valamelyik írásának (elsősorban Szilmarilok, HOME, GyU) egy részletét, vagy jeleneteit dolgozza föl.
-Most főleg rövidebb műveket várunk. Körülbelül 10 gépelt oldal, vagy 30.000 karakter.

Amit kínálunk:
-Elismerő, baráti vállveregetés.
-A legjobbnak ítélt, és előadásra szánt darab szétboncolását, szerzőjének kiborítását és munkára kényszerítését.
-A beérkezett darabokat az MTT saját szellemi termékének tekinti. Tehát erre a felhívásra azok jelentkezését várjuk, akik hozzájárulnak alkotásuk színreviteléhez (akár a későbbiekben is), és az ehhez szükséges esetleges módosításokhoz!

Tekintettel arra, hogy a nyár közel, sajnos kénytelenek vagyunk közeli határidőt kitűzni:
-Beküldés végső határideje: 2004. június 6. éjfél.
-Beküldés e-mail-ben: drama@tolkien.hu

Kérjük azok jelentkezését is (szintén a később megadott címen), akik ilyen témában, előadásra szánt, hosszabb darabot írnának, vagy a közeli határidő miatt nem tudnak most részt venni.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
20 éve 6 hónapja #189418 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Ma en sem tudok jonni Cueddo :(
Csak kedd-csutortok, 16.30- max 18-ig

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 6 hónapja #189411 Írta: Felagund
Bocsánat mindenkitől, tanulmányi okok miatt a mai (hétfői) próbán nem tudok ottlenni!!!

Ezer bocs... :oops:

[size=9:mcirt7ro](De legalább gyakoroltam a végszavazást) ;) [/size]

Több
20 éve 6 hónapja #189357 Írta: Kincső
Hát, muszáj ott lennem a fellépésen :roll: , sz'al számítsatok rá hogy kb. 1 órát kések (ha mégis előbb odaérek azt észreveszitek :) ).

Több
20 éve 6 hónapja #189226 Írta: Cueddo

Esgal: rendben, próbáld meg :wink: ha nem, akkor a karban te leszel az ötödik.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 6 hónapja #189154 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Cue, én megpróbálnám Lunát, ha nem műxik, akkor meg jelentkezem arra a helyre a karban.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 6 hónapja #189139 Írta: Cueddo

Az Endymionos cuccokat ezentúl zölddel írom :wink:

szóval, a jelenlegi szereposztás-terv a következő:

Amyntas - Estel
Phyllis - Artemisz
Endymion - Cueddo
Luna - Aeglos?
Korydon - Peredhil
kar: Kincső, Nodlee, Laurelen, Loth (+ kell még 1 lány)

időhiány miatt csak egyetlen szereplőválogatás lesz - máj3 -án. aki akkor eljön, kipróbálhatja magát, egyébként meg lezárjuk a dolgot, és ezzel a szereposztással próbálunk.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 6 hónapja #188962 Írta: Artemisz

Cueddo írta: Artemisz: Estelnek, Peredhilnek és nekem jók a hétfő délutánok 17.00-tól mint Endymion-próbaalkalmak. te meg tudnád oldani?

Asszem, megoldható.... De nem ígérek semmit, a beszámolóktól függ...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #188946 Írta: Kincső
Huh ez necces lesz, de megpróbálom megoldani... :roll: Elvileg a néptánccsoporttal egy kiállításmegnyitón kellene, de csak énekelnünk, megpróbálok elkéredzkedni, vagy kések kb. 1 órát. :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #188924 Írta: Cueddo
azthiszem, ma valóban ereményesek voltunk. a mozgás már nagyon nagy vonalakban megvan, de következő alkalommal szeretném véglegesíteni teljesen.

EZÉRT SZÓLOK JÓ ELŐRE: következő próba:

ápr26-hétfő, 17.00 Msz AC

JÖVŐ HÉTFŐRE MINDENKI INTÉZZE ÚGY, HOGY EL TUDJON JÖNNI A PRÓBÁRA, KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI, MERT VAN MÉG 4 HETÜNK, ÉS KEGYETLENÜL BELE KÉNE HÚZNI. ÉS KÉRLEK TITEKET, HIBÁTLANUL TANULJÁTOK MEG A SZÖVEGET, HOGY AZZAL TÖBB GOND NE LEGYEN, ÉS VÉGRE ELKEZDHESSÜK A MOZGÁST.

Egyéb: két hét múlva elkezdjük az ENDYMION próbáit.
Artemisz: Estelnek, Peredhilnek és nekem jók a hétfő délutánok 17.00-tól mint Endymion-próbaalkalmak. te meg tudnád oldani? (a vizsgaidőszakig lenne máj3, 10 és 17 - a többit majd megbeszéljük. vizsgaidőszakban lenne (ha végképp nem lehet több) heti 1, de a vizsgaidőszak vége és Velem közti 2-3 hétben Szkítákat és Endymiont is legalább kétnaponként fogunk próbálni!

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 6 hónapja #188620 Írta: Cueddo

Artemisz, Kincső: kár, hogy nem jöttök :( de nincs nagy szövegetek, megoldjuk nélkületek. Kincső, neked sem kell jönnöd, ne fáradj emiatt.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 6 hónapja #188559 Írta: Kincső

Cueddo írta:
KÖVETKEZŐ PRÓBA:
ápr22-csüt, 17.00 Msz AC

Nos, az a helyzet, hogy én is mennék a Kapolcsos megbeszélésre a humoros előadás miatt. :roll: :idea: Nélkülözni tudjátok a hét elvisított szavamat :) , vagy menjek át késve a próbára, vagy mi legyen? :roll:

Cueddo írta: Ez a 600. hozzászólásom ]

Gratula! :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #188461 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Színművek

Orion írta: Ti vagytok az arcok álruhában?

Nem, ők a Cross Borns fórumán találhatók meg:
cbforum.uw.hu/forum/index.php
Illetve van saját honlapjuk is :wink: :
www.tar.hu/arcokalruhaban/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.057 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére