- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Onnan felkor menjunk beljebb a szigeten a romokhoz. Hanggyakorlat 5-ig. 5-tol proba.
Kifogas-nyafogas?
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Felagund
- Nem elérhető
Kincső írta: Ladislas: szerintem a keserű vigyor meg a kék rész már nem (csak) neked szólt. Én például kiterjeszteném az egész felszólítást Felagundra is, aki amióta én próbákra járok, egyszer sem volt ott (illetve múlt csütörtökön, mikor nem voltam, nem tudom, hogy volt-e).
Voltam, és leszek most csütörtökön is
Our knees do not bend easily
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sajnálom, hogy nem voltam ott a mostani próbán, de nem lógtam, nagyon fontos dolgom volt! Egyébként meg a mi évvégi zárásunk, nem biztos, sőt egyálltalán nem esik egybe a vizsgaidőszakkal, úgyhogy eléggé le vagyok terhelve, sok dologról nem beszélve ...A keserű vigyort pedig meghagyhatnád másnak, mert igaz, sok próbán nem voltam ott, de még így is többen, mint néhányan mások .
Pardon mégegyszer, nagyon sajnálom!
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Cueddo
- Nem elérhető
KÖVETKEZŐ PRÓBA:
máj6-csüt 16.30
LADISLAS, LÉGYSZÍVES, MINDENKÉPP GYERE EL A MARADÉK HÁROM PRÓBÁRA , mielőtt vizsgaidőszak miatt lazítunk a dolgon (heti 1-re) bár fogalmam sincs, lehet még ezen lazítani? :keserű-vigyor:
nagyon örülnék, ha lenne végre egy próba, ahol mindenki ott van - attól függetlenül sztem megcsináljuk, meg minden, csak hát ez így nem mehet. ezt is kb negyedszer mondom
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Angwen
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:1iqxkppt]OFF: Brandir, most akkor kell wootoni kovácsmester avagy sem? Vagy írjam át és meglátjuk, vagy ne írjam át, vagy mindenképp írjam át, vagy mi legyen? [/size]
- Esgal
- Nem elérhető
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Drámaírók figyelmébe:
Saját alkotású drámákat várunk, az MTT keretei között szerveződő színjátszókör számára, nyári (és esetleg későbbi) programjainkhoz.
Aki kedvet érez egy nagyjából fél-háromnegyed órás, a tolkieni „mondakörbe” tartozó, komoly hangvételű színdarab megírásához, az tegye meg most, vagy hallgasson mindörökre.
Amit várunk:
-Legfontosabb, hogy a darab hiteles legyen. Vagyis Tolkien valamelyik írásának (elsősorban Szilmarilok, HOME, GyU) egy részletét, vagy jeleneteit dolgozza föl.
-Most főleg rövidebb műveket várunk. Körülbelül 10 gépelt oldal, vagy 30.000 karakter.
Amit kínálunk:
-Elismerő, baráti vállveregetés.
-A legjobbnak ítélt, és előadásra szánt darab szétboncolását, szerzőjének kiborítását és munkára kényszerítését.
-A beérkezett darabokat az MTT saját szellemi termékének tekinti. Tehát erre a felhívásra azok jelentkezését várjuk, akik hozzájárulnak alkotásuk színreviteléhez (akár a későbbiekben is), és az ehhez szükséges esetleges módosításokhoz!
Tekintettel arra, hogy a nyár közel, sajnos kénytelenek vagyunk közeli határidőt kitűzni:
-Beküldés végső határideje: 2004. június 6. éjfél.
-Beküldés e-mail-ben: drama@tolkien.hu
Kérjük azok jelentkezését is (szintén a később megadott címen), akik ilyen témában, előadásra szánt, hosszabb darabot írnának, vagy a közeli határidő miatt nem tudnak most részt venni.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Csak kedd-csutortok, 16.30- max 18-ig
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
Az Endymionos cuccokat ezentúl zölddel írom
szóval, a jelenlegi szereposztás-terv a következő:
Amyntas - Estel
Phyllis - Artemisz
Endymion - Cueddo
Luna - Aeglos?
Korydon - Peredhil
kar: Kincső, Nodlee, Laurelen, Loth (+ kell még 1 lány)
időhiány miatt csak egyetlen szereplőválogatás lesz - máj3 -án. aki akkor eljön, kipróbálhatja magát, egyébként meg lezárjuk a dolgot, és ezzel a szereposztással próbálunk.
(Dylan Thomas)
- Artemisz
- Nem elérhető
Asszem, megoldható.... De nem ígérek semmit, a beszámolóktól függ...Cueddo írta: Artemisz: Estelnek, Peredhilnek és nekem jók a hétfő délutánok 17.00-tól mint Endymion-próbaalkalmak. te meg tudnád oldani?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
EZÉRT SZÓLOK JÓ ELŐRE: következő próba:
ápr26-hétfő, 17.00 Msz AC
JÖVŐ HÉTFŐRE MINDENKI INTÉZZE ÚGY, HOGY EL TUDJON JÖNNI A PRÓBÁRA, KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI, MERT VAN MÉG 4 HETÜNK, ÉS KEGYETLENÜL BELE KÉNE HÚZNI. ÉS KÉRLEK TITEKET, HIBÁTLANUL TANULJÁTOK MEG A SZÖVEGET, HOGY AZZAL TÖBB GOND NE LEGYEN, ÉS VÉGRE ELKEZDHESSÜK A MOZGÁST.
Egyéb: két hét múlva elkezdjük az ENDYMION próbáit.
Artemisz: Estelnek, Peredhilnek és nekem jók a hétfő délutánok 17.00-tól mint Endymion-próbaalkalmak. te meg tudnád oldani? (a vizsgaidőszakig lenne máj3, 10 és 17 - a többit majd megbeszéljük. vizsgaidőszakban lenne (ha végképp nem lehet több) heti 1, de a vizsgaidőszak vége és Velem közti 2-3 hétben Szkítákat és Endymiont is legalább kétnaponként fogunk próbálni!
(Dylan Thomas)
- Cueddo
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Cueddo írta:
KÖVETKEZŐ PRÓBA:
ápr22-csüt, 17.00 Msz AC
Nos, az a helyzet, hogy én is mennék a Kapolcsos megbeszélésre a humoros előadás miatt. Nélkülözni tudjátok a hét elvisított szavamat , vagy menjek át késve a próbára, vagy mi legyen?
Cueddo írta: Ez a 600. hozzászólásom ]
Gratula!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nem, ők a Cross Borns fórumán találhatók meg:Orion írta: Ti vagytok az arcok álruhában?
cbforum.uw.hu/forum/index.php
Illetve van saját honlapjuk is :
www.tar.hu/arcokalruhaban/
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.