Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 8 hónapja #101492 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Hát... :roll:
Nekem sajnos sem feb. 15. sem feb. 16. nem jó...
Szombat délelőtt IFI CSB (gy.k.: ifjúsági csapat bajnokság) az aranyért játszunk a riválisunkkal, vasárnap NB (gy.k.: nemzeti bajnokság), ahol kell 2 ifi és én vagyok az egyik... :roll: És ezen sakkmeccsek miatt már nem tudok menni hittan kirándulásra sem Velencére... :? Szóval sajnos nekem ez most nagyon nem jó... :( :? :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #101490 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Javasolnám a szokásosat: feb15, szombat 10.00 - JET . (Vagy előtte találkozzunk a Deák téren megint a Princessnél?)

Jön a Túrinunk? :roll: :wink:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #101471 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Szerintem legyen a szokásos helyen a szokásos dőpontban ami nem tudom mikor van, :wink: :D Mert nekem eléggé korán be kell menni családi ügyek miatt........

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #101280 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Lesz.
Tehat akkor mikor es hol? :biggrin2:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #101269 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Tali lesz, méghozzá nagyon remélem, ott, és akkor, ahol és amikorra megbeszéltük... Ugye? :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 9 hónapja #101002 Írta: Fio
Emberek!!!!!

Azt szeretném kérdezni, hogy akkor jövő héten lesz-e tali és ha lesz hol mikor????? Sürgős lenne..

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #100749 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
emil:
pszandra@freemail.hu
telószám:
06302095085

Több
21 éve 9 hónapja #100746 Írta: Kincső
Esgal: Már elhatároztam, hogy küldök Neked SMS-t, csak az utolsó pillantban tudtam meg, hogy hol van a találka, és így... :oops: :roll: /Legközelebb azon a szombati napon lesz, amikor már lesz termünk. :roll: :? :) /

Több
21 éve 9 hónapja #100646 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv, májdír színtársulat!
Látom,volt tali,már megint lemaradtam,ez egyébként nagy pofátlanság tőlem,Nienor leszek,de még egy talin se tudtam megjelenni,de most már mind1.Ha jól tudom,úgyis az 1. felvonást próbáltátok/elemeztétek ki,nem?A következő mikor lesz?Azon már szeretnék ott lenni...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
21 éve 9 hónapja #100573 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
ohh... Oks... Corry... Elnésztemm.. :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 9 hónapja #100551 Írta: Cueddo

Arminas már foglalt: Deagol játssza :roll:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #100437 Írta: Ithilgalad
Hamég nincsrája jelentkező, én naoncíves elvállalom Arminas cerepét...
(Ha van akkor sikíccson nékem... :roll: )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 9 hónapja #100242 Írta: Ithilgalad
Ittenvagyjon még egy telefoncámm is: 3809061 (Pesti)

Több
21 éve 9 hónapja #100240 Írta: Fio
Cueddo: Dae-elenat az én címemről is el tudod érni. Tesom ugye....

De az e-mailje: lomin_elena@hungary.org

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #100236 Írta: Cueddo

már alakulgat a mail+telefonlista, még a következő emberekről hiányzik az infó: Limbrennil, Mandala, Deagol, Rayan, Telu, Dae-elena, Esgal

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #99987 Írta: Beleg Cúthalion
cuthalion@freemail.hu
06-20 481-2557 es munkanapon csak delutan 4-tol muxik mert nincs nalam terero.

Egyebkent akkor aki jon kozulunk hetvegen Szegedre a konferenciara azokkal lesz egy kis osszerofi ahol az oaltala jatszott karaktert elemezzuk ki.
Aki nem jon azzal kesobb csinaljuk ezt meg.

Asszem abban maradtunk hogy a kovetkezo tali csak ilyen karakterjellemzesrol fog szolni, mivel mostmar tul vagyunk az olvasoprobakon is (bar Turin baratomat szivesen meghallgatnam).
Szal akkor monnyuk Turinos olvasoprobat meg csinaljunk egyet mert vegulis az a legfontosabb. Es utana akkorra mar hatha letisztazodik a probak helyszine is.

Beleg

Több
21 éve 9 hónapja #99985 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
gillz@freemail.hu , (ezt a címemet nézem gyakrabban) és 3654673 (bpi szám)

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 9 hónapja #99877 Írta: Estel Adániel
Ha egészséges vagyok, persze, hogy megyek! ;)
estel@freemail.hu
06-20-5533-127

Több
21 éve 9 hónapja #99806 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Színművek
Cue:"Tudják-e vállalni"...Na ez az, most már nagyon ki kéne találni vmit, vagy pedig a második alternatíva, amit karácsony előtt felvetettem, mert a dolog (ősök hozzáállása...stb.) elég reménytelen... [size=9:fgermqqv](részletek levélben)[/size]:crying: mindezek ellenére: igyekszem aktivizálódni.
mobil: 06702010614
e-mail: cerdiwen@freemail.hu

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
21 éve 9 hónapja #99631 Írta: Kincső
kincso@axelero.hu ; 06 30 520 6447 :arrow: Kinga pedig ugyanez (közös a telefon). :wink: Néha nem fogok tudni menni, de általában igen. :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #99396 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Bocsesztovics,h. tegnap úgy eltávoztam negyedóra megbeszélés után...nem akartam szórakozni a családdal... :? máskor ügyibb lecek! 8)
Mobilszám:
azbedöglött...a zöcsémét adom:0630/5631453

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #99389 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Te jó ég!!!
Most egy ideig nem volt netem és nem tudtam erről a taliról :crying: most nem akarok ide :arrow: .... csunyákat írni, de gondoljatok rá.
A következőre valószínűleg repülünk, hacsak Anya nem akkor megy Kolozsvárra :?: de nem túl valószínű.
Akkor ha Celeb nem aktivizálja magát, megkaphatom Gwindort??? :confused2:
[size=9:b9xoueex]ugy szeretnénk [/size]:oops:
Szóval Beleg bocsbocsbocsbocsbocsbocs de ez mostan nem rajtunk múllott. :look:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 9 hónapja #99287 Írta: Fio
Cueddo: a Túrint Guczi Tamásnak hívják. Az ő e-mail címét kért, hogy ne adjam meg. De az enyém fiona15@rette.net vagy fiona15@freemail.hu . Amelyik szimpibb. :wink:

Estel: hát ugye, könnyű lesz belezugni ha én választom, nem???? :) :)

Több
21 éve 9 hónapja #99250 Írta: Cueddo

Eia: szerintem nem kell visszaadnod, neked elég akkor jönni, ha a 3. felvonást próbáljuk, mert felvonásonként fogjuk csinálni [size=9:12fguf9u](ha jól emlékszem, abban van Aerin; Larnach lányának meg csak egy mondata van)[/size], és akkor könnyebb egyeztetni/megszervezni még azokkal is, akiknek nagyobb gondot okoz Bp-re jönni.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #99248 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Ha 2hetente kéne menni én nem vállalom.. ez esetben visszadom a szerepeimet... :roll: :cry:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #99246 Írta: Cueddo
Ügyesek voltunk megint :wink:
Szóval: itt egy szereplőlista, az a nagy kérdés, hogy akik rajta vannak, tudják-e vállalni (főszereplők 2 hetente, mellékszereplők, statiszták havonta), hogy jönnek próbára , meg minden?

Mesélő: Kincső
Húrin: Brandir?
Morwen: Gillz
Túrin (gyermek): Kinga (Kincső húga)
Túrin (felnőtt): hogy hívják?
Sador: Ring-bearer
Morgoth: Darkman
Thingol: Estel Adániel
Melian: Áfonya
Beleg: Beleg Cúthalion
Saeros: SZÚ
Mablung: Ithilgalad
Nellas: Kincső
Larnach lánya: Eia
Ulrad: zsoffija
Andróg: Ring-bearer
Gwindor: Celeb (Limbrennil, ha jól tudom?)
Finduilas: Fiona
Gelmir: Mandala
Arminas: Deagol
Orodreth: Cueddo
Glaurung: Fény- hangeffektek
Aerin: Eia
Brandir: Cueddo
Nienor Níniel: Esgal
Hunthor: Ring-bearer
Earendil: Cueddo
Falubeliek: Rayan
Telu
Dae-elena
Fiona
Elwing: Eglar

És kérek szépen mindenkitől egy emailcímet és egy mobilszámot :arrow: összeállítok egy listát, és mindenki kap belőle!

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #99189 Írta: Estel Adániel
Nem rossz hírek! :D [size=9:3ruovlpd](Jól csinálod, Fio, elvégre mégiscsak Te leszel Finduilas, a legjobb, ha te hozol magadnak egy Túrint. ;) ) [/size]
Na, két hét múlva szerintem már semmi sem tarthat vissza attól, hogy ott legyek! 8)
Remélem, ma is ügyesek voltatok! :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #99184 Írta: Fio
Beleg: Túrin most nem ér rá mert próbál egy másik darabban. De következő találkára már elmegy. :wink: Vagyis elküldöm. Akkor én is felmegyek.Tehát 2 hét múlva reszkessetek, megy a tündecsaj!! :D És Túrin!!!

Több
21 éve 9 hónapja #99163 Írta: Beleg Cúthalion
Akkor mat tali 10.30-kor a Deak teren a kek metro feljaratanal a Princess pekseg elott.
Jojjon aki csak tud!
Nagyon vagyok mar egy Turinra :D

Beleg

Több
21 éve 9 hónapja #99158 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Mokka lecc-hihi. 8O
:roll:
/ :arrow: nemvaunktúlsokan... megoanépítőjellegűvmienszeméllyelmintén... :? :oops: /
Hácc émmegmaydnemnemjöttemdeactánmégis. 8)
Deakkormostlecc??? 8O 8O 8O
Vigyázz Beleg,fel foglak hívni... :wink: :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.074 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére