Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 8 hónapja #102364 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok emberek!
Kincső, köszi az SMS-t, kicsit későn, de még időben--sajna rossz volt a mobilom.Szombaton megyek.
Namárië!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102359 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Fiona,

Irtam privit, nezd meg, surgos.
Keptelen vagyok Turint utolerni. Elkuldtem neked a mobil szamat. Legyszives hivd fel este 6 utan es kerdezd meg hogy most akkor hogy lesz a holnap?
En azert nem tudom felhivni, mert fel 6-tol este 10-ig proban vagyok es nem tudok telefonalni, sem hivast fogadni.
Irj utana nekem sms-t meg ide a forumba is lecci, mert en 4-5 utan nem leszek mar net kozelben egyaltalan.

Koszi!

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #102258 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Ne haragudjatok, de csak este szoktam netezni, úgyhogy előfordulhat, hogy nem tudok időben reagálni - ilyenkor telefonáljatok rám nyugodtan, most már nem nagyon szoktam kikapcsolni :) : 20/3869112.

Szóval akkor legyen szombat 10.30, Deák tér, a lenti Princess előtt .

Kincső: hajrá! :wink:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #102226 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Fio: A Princess a Deák téren van, közvetlenül ahogy feljössza metrótól. :wink:

Jó talizást! :wink: :( [size=9:3ib3atjm](És szurkoljatok nekem, hogy nyerjek, mert ha kikap a csapat, akkor lehet, hogy másodikak sem leszünk... :roll: De ha nyerünk akkor talán elsők is lehetünk... :roll: )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #102216 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Tehát akkor a végső az szombat 10.30 Princess előtt???

És hol van a Princess????

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 8 hónapja #102192 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!
75% hogy rám is számíthattok, és Fionának hála lesz nálasm szövegkönyv is :)

Több
21 éve 8 hónapja #102171 Írta: Kincső
Küldtem tegnap Esgalnak SMS-t, megadtam neki Beleg számát, de még nem válaszolt. :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #102153 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Beleg: a Kicsi@Világ hétvégén 4kor nyit accem...

Több
21 éve 8 hónapja #102140 Írta: Beleg Cúthalion
Haj,

Turin nem veszi fel a telefont. Kertem egy visszahivast tole holnap delelottre.
Estel legyen inkabb 10.30 a Princess.
Kicsi@vilag mikor nyit? Oda nem mehetnenk? Nagyon gaz mar a Jet, ott nem megyunk majd semmire.

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #102070 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Azt hiszem, az alábbiak alapján jobban járunk az eredeti időponttal. Helyszín? Princess előtt? Tíz óra? ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 8 hónapja #102015 Írta: Beleg Cúthalion
Szoval akkor datumot, idopontot es helyszint kernek szepen meg ma delutan 4-ig, amit kozvetithetek Turinnak.
Ha nem lesz lefixalt idopont es datum, akkor a szombatot mondom neki es innentol kezdve elengedem a dolgot.
Kapjuk mar ossze magunkat egy kicsit!

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #102014 Írta: Beleg Cúthalion
En vasarnap reggel 8-tol delutan 5-ig probalok a szinhazban, ugyhogy akkor velem ne szamoljatok. Mondjuk ez meg nem lenne olyan nagy baj hogy ne lehessen megtartani a talit, nem vagyok en foszereplo vagymi.
Viszont Turint most delutan felhivom es valami fix idopontot kene neki mondanom.

Tehat akkor mikor legyen?????
Mostmar kezdek ujfent kicsit besokallni ettol az eget vero hatarozottsagtol ami itt megy. :rmad2: Oreg vagyok ne mar ehhez. Ebbol igy nem lesz szindarab :shake:

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #101995 Írta: Kincső
Vasárnap... esetleg délután... :roll:
Esgal száma: 36 20 568 9125
Beleg: A Nienorunkat nem vetted számításba... :roll: :) Mondjuk ha értesítjük a taliról talán el is tud jönni... :roll: :wink: [size=9:3c0dqm4m](Tudom, nekem kellett volna, de hát mindig az utolsó pillanatban volt valami... :roll: )[/size]

Több
21 éve 8 hónapja #101974 Írta: Fio
Juj, az nekem nagyon nem jó..... kkor én nem tudok menni....

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 8 hónapja #101957 Írta: Cueddo

Felőlem lehet vasárnap is, de ne legyen fél 12-nél korábban.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #101954 Írta: Telumehtar
Nem lehetne áttenni vasárnapra? mert azért télleg gáz ohgy egyszerre 2 tali lenne... de látom ez nem nagyon érdekel Titeket...

Több
21 éve 8 hónapja #101950 Írta: Cueddo

Még hiányzik a listáról: Brandir telszám, Áfi telszám, Limbrennil mail+telszám, Esgal telszám, Rayan mail+telszám.

Akkor szombaton jönne: Fiona, Estel, Deagol, Mandala, jómagam... ez már öt :) ha Túrinunk is jön, akkor Beleg is :arrow: 7. + Limbrennil??

Nagyon reménykedem benne, hogy lesz tali, legalábbis szerintem mindenképp legyen (jön, aki tud) + úgy látom, Estel is támogatja a javaslatot :roll: :wink:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #101892 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Gwindor Limbrennillé!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 8 hónapja #101773 Írta: Beleg Cúthalion
Anyam en mar nem latom at hogy milyen szerep van betoltve es milyen nincs.
Kincso, te tucc mondani valamit Gwindorrol? Meg a tobbirol? Mik nincsenek betoltve?

Cueddo, ha nem jon Turin mit tudunk csinalni? Leszunk vagy 5-en. Megint beolvassuk mindenki mas szoveget? Ennek nem sok ertelme van. Sot, semmi ertelme nincs, ezt mar parszor megtettuk.
Most azert lenne jo osszejonni hogy Turin osszeolvashassa a szerepet azokkal akikkel egyutt van szovege.

Amig nincs vegre probahelyszinunk, addig mast egyelore nem tudunk csinalni. Azt meg nem akarom hogy olyan dolog miatt vesszen el egy napom amiben per pillanat nem jutunk tovabb.

En mar lassan otodik hete nem tudtam egyetlenegy napot sem otthon tolteni pihenessel, ugyhogy ha Turin most sem jon, en kihagyom a szombatot, meg az is lehet hogy akkor sikerul ejszaka 8-9 orat aludnom (mostanaban csak 5 orakat alszok).
Holnap delutan irok hogy jon-e Turin. Ha igen, jovok, ha nem, akkor en sem.

Fiona, elgepelted Turin telefonszamat, a korzetszam helyett csak egy szmajli jelent meg. Lecci kuldd el ujra a teljes telefonszamot. Koszi!

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #101772 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
Sziasztok!

Én már eszerint rendeztem a hétvégémet, úgyhogy nagyon örülnék neki, ha meg lenne tartva! :) Ha Túrin nélkül, akkor Túrin nélkül, ha kevesen, akkor kevesen. Az a fő, hogy talizunk! :wink:

Csatlakozom! :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 8 hónapja #101749 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Nahhh. Bocsi a szünetért, megin baj volt a nettel.
De mi megyünk Mandalával, illetve kérdés, hogy menjünk-e szükségetek van-e reánk. :roll:
Az én emilcímem deagol@freemail.hu , Mandaláé dawa@freemail.hu . Tel.számom 76/430574, mobilom nincsen, Mandaláét meg mostéppen nem tuom :oops: mert megváltozott a száma és mi nem tudjuk :oops: majd holnap beírom.
Viszont van egy nagy kérdésem: Mi van Gwindor szerepével???
Tudni szeretném, mert nem mindegy, főleg a próbák szemszögéből nem.
sok puß:dea

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 8 hónapja #101739 Írta: Cueddo

Sziasztok!

Én már eszerint rendeztem a hétvégémet, úgyhogy nagyon örülnék neki, ha meg lenne tartva! :) Ha Túrin nélkül, akkor Túrin nélkül, ha kevesen, akkor kevesen. Az a fő, hogy talizunk! :wink:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #101721 Írta: Fio
Na szuper. Én itt már tkre belelendültem hogy hu de jó, lesz tali......

Akkor ki jön???? :) Nem lehetne Turin nélkül is megrendezni???

Több
21 éve 8 hónapja #101691 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Énnékemiss ottanvan aza tali... :? Utyhogy nemigen OK... :triste:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 8 hónapja #101648 Írta: Telumehtar
Nah...rám se számítsatok... ugyanis több mint egy hónapja tevezgetjük ezt talit (Lijes/Frodós) és öszintén szólva semmi kedvem kihagyni.... meg a Jetből egyébként is elegem van...persze mit ugrálok itt én statiszta..megyek is...

Több
21 éve 8 hónapja #101645 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Színművek
Hali!
Beleg, megnézném azt a darabot. Hátha lesz valami kedvemre való szerep. :) Szeretnék egy privit kérni az eseményekről, és (esetleg) egy forgatókönyvet mailben.
Nem ígérek semmit, csak annyit mondok, érdekel...

Több
21 éve 8 hónapja #101563 Írta: Beleg Cúthalion
Irtam Turinnak hogy akkor szamithatunk-e ra. Kertem hogy csutortokon 4-ig feltetlen jelezzen vissza.
Ha nem tud jonni szerintem felesleges osszejonnunk.
Es igazabol azoknak kene csak jonni akiknek Turinnal van parbeszeduk a darabban.
Meg igy is sok embert erint, de megsem mindenkit.

Szal varom a valaszat hogy hogyan tovabb, aztan irok.

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #101517 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Limbrennilt megkérdezem, de nem hiszem, hogy tud menni,mert keringőzni fogunk, de megkérdezem!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 8 hónapja #101506 Írta: Kincső

Cueddo írta:
Javasolnám a szokásosat: jan15, szombat 10.00 - JET . (Vagy előtte találkozzunk a Deák téren megint a Princessnél?)

:) Gondolom feb. 15-re gondolsz... :) De nekem rosszabb esetben csak 13:30-tól lenne jó, és akkor nem tanulok... Pedig kéne, mert feb. 18-án még töriverseny is van... :roll: :?

Több
21 éve 8 hónapja #101499 Írta: Fio
Cueddo:: nem tudom...... egy emberen mulik a jövő. Ugye, kedves ???? :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.088 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére