Kószák Könyve

Több
21 éve 10 hónapja #98760 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Ajaj Laur, ne tedd! My God, mit lehet ezen emlegetni? Csodálom, hogy nem utáltatok ki olvasás közben. :wink: Apró ütközés Tolkiennel... :? :wink:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #98659 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Nima ne mondd, hogy az enyém a király, mert én a tiédről hidaltam le. Gyakran emlegetem a barátnőimnek. Csúcs! :D

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #98460 Írta: Nimashilin
Laurelin, a tiéd király!!! Folytatást!

Több
21 éve 10 hónapja #98097 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Nem azért kérdeztem... :) Nekem sincs sok ráérö idöm [size=9:57me6e56](bocs, nincs hosszú ö és ü) [/size]mostanában. :roll: Csak úgy eszembe jutott. :roll: :wink: Akkor majd februárban.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 10 hónapja #98088 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Kincső: Cica számból vette ki a szót. Február második fele már viszonylag nyugisnak mondható (ha lement a tárgyfelvételi időszak). Onnantól kezdve lehet nézegetni, hogy kinek melyik időpont jó.

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #97971 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Nagy hajtás = vizsgaidoszak (és az azt megelozo hetek...vagyis dec+jan), ami egyeseket - engem tuti biztos - elég érzékenyen érintenek.
De szerintem a nagy hajtás nemcsak a felsooktatási intézményekre vonatkozik...emlékeim szerint az általános és középiskolákban ilyenkor van még a "javítsunk egy jegyet félévig" akció...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #97959 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Brisa írta: Ring: Szerintem nem csak te vagy ezzel így. Ha lemegy ez a nagy hajtás, akkor szervezünk egy KK-s talit. Ott majd mindent megbeszélünk. Jó?

A "nagy hajtás" alatt mit kell érteni? :roll: Mert ez már majdnem két hónapos hozzászólás... :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 11 hónapja #96472 Írta: Brisa

Nimashilin írta: Mondat. csata. Nem megy ez ma nekem... :wink:
Szóval van hely, ahová küldjem?

Figyi, a tolkien.hu hamarosan (tudom, már elég régóta mondom ezt :roll: ) megújul, ott külön helyük lesz a nem-kósza-novelláknak is. Azt tanácsolom, várd meg a váltást. Remélem, most már napokon belül bekövetkezik...

Brisa

Több
21 éve 11 hónapja #96465 Írta: Nimashilin
Mondat. csata. Nem megy ez ma nekem... :wink:
Szóval van hely, ahová küldjem?

Több
21 éve 11 hónapja #96457 Írta: Nimashilin
Hellóka!
Dodiee, olvastam a tiéd. Szép.
Brisa drága, nem akarok megint bénabéla lenni, úgyhogy nem rakom fel a fornosti cstához írt nemkósza-novellám, de van-e más hely, ahová küldhetném? Jó a mondta, mi? :)

Több
21 éve 11 hónapja #95923 Írta: Esgal Eithel
Esgal Eithel válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Sziasztok! Tudom, hogy nagyon rég találkoztunk, és valószínűleg már nem is emlékeztek rám. Internetes lehetőségeim meglehetősen beszűkültek, ugyanis nincs otthon net, és csak heti egyszer tudok feljönni. :cry: Éppen ezért lenne egy kérdésem: van-e itt olyan győri kósza Eián kívül, aki szívesen elbeszélgetne velem személyesen is néha egy séta keretében az éppen aktuális dolgokról, és a könyvekről úgy általában? Hálás lennék, mert a net megszűntével én mindenből kimaradtam, holott szívesen részt vettem volna a talikon is. (Bár azt nem tudom, hogyan jutnék el oda.) Szóval ha van jelentkező, akár több is (lehetne egy győri kósza szekciónk is :D ) legyen olyan kedves, és írjon nekem a jankreka@revai.hu címre. Előre is hálás köszönet. Ja, és Boldog új évet midenkinek!
Mery

"Az idő múlik; mind változunk.
Elsírjuk könnyeink, és újra álmodunk."

Több
21 éve 11 hónapja #92781 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Köszi, felraktam

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #92521 Írta: Brisa

Dodiee írta: Cica, írtam egy egyoldalas Kósza novellát, neked kell elküldeni?

Nekem, Dodiee. Illetve ide kellene feltenned: www.tolkien.hu/app/koszak/ :arrow: Kószák Könyve :arrow: Új történet

Brisa

Több
21 éve 11 hónapja #92472 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Cica, írtam egy egyoldalas Kósza novellát, neked kell elküldeni?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #91764 Írta: Nimashilin
Rowena: ez bizony hosszú sztori. Mármint az, hogy a dalok miért tűnnének el. Gűrűháború közepén mondták. /mondtam... :wink: /
De nagyon szép, amit írtál.

Több
21 éve 11 hónapja #91413 Írta: rowena
rowena válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
"Mert lehet, hogy nemsokára nem lesznek dalok...." - Nimashilin

Bocs, erre akart válasz lenni, nem a woooow-ra! :oops:

Több
21 éve 11 hónapja #91412 Írta: rowena
rowena válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Nimashilin írta: WooooooooooooW! :wink:

Dalok mindig lesznek, amig a szél dudorászik a fák között és Fangorn létezik.[color=#][/color]

Több
21 éve 11 hónapja #89586 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Dae: nem tartottalak bunkónak, nem is azért irtam, hogy visszaírj :) csak naon tetszett, oan gyönyörű a vége!

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 11 hónapja #89583 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Nené okosabb csaj annál, hogysem leálljon Vivinnel hajat tépni! :twisted: :tongue: :deal: :cross: Ha nincs rá szükség, ő félreáll. Ilyen természet, szegény a született meg nem értettség kategóriája. :)

Sesy: biztos hótbunkónak tartasz, mert nem írtam vissza, mikor dicsértél, de az az igazság, hogy előbb el akartam olvasni a tiédet, hogy visszadicsérhessek, de aztán olyan kevés időm volt, hogy csak apránként jutottam előre, és még mindig nem vagyok a végén :( :oops: Nagyon-nagyon tetszik, és szeretném végre nyugisan elolvasni, de éve eleje óta gyakorlatilag élni sincs időm :(

bocsi az offért

Több
21 éve 11 hónapja #89565 Írta: Nimashilin
WooooooooooooW! :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #89426 Írta: Sesy
Az a jó a novellákban, hogy homályban maradhatnak dolgok... Novtil titka is ilyen 8)

Több
21 éve 11 hónapja #89425 Írta: Nimashilin
Köszke. Elolvastam aieless Foroneljét. Jó. Teccik.
Sesy: :cry: De mi volt Novtil titka? Lehet, h sötét vagyok, de nem tudtam rájönni. :x

Több
21 éve 11 hónapja #89424 Írta: Sesy
Elolvastam az egészet. Nekem kicsit tul sok benne a "szeretlek", de amugy jó. Gratu! :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #89382 Írta: Nimashilin
Jaja, ez már harc. :twisted: Ki érdemli ki Legsie kegyeit? :D :D :D
Komolyra fordítva, csak Dae Nenéje a rivális, akit imádok. :P :D
Én meg nem is hallottam KKról, mikor írtam V-t. De élvezet lenne nézni a két csaj hajtépését... Legsie haját... :twisted:

Több
21 éve 11 hónapja #89230 Írta: Sesy
Nem lehet kitalálni egy tündét, aki ugyanugy néz ki mint Legolas? Mert ha mindenki összejön vele, az érdekes lesz :twisted:

Nima: én is csak azt tudom mondani, hogy Vivin túl tökéletes, bár még nem olvastam teljesen végig.

Több
21 éve 11 hónapja #89165 Írta: Nimashilin
Igen Manndil, ezért tiszteljük is őket. Jó lenne sok tünde a világba. Dehát sajnos egyre több a fúrógép... :cry:
Na jó, Off end.

Több
21 éve 11 hónapja #89130 Írta: Manndil
Manndil válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Hát igen. A tündék egy egész életre választanak párt maguknak. Nem hiszem, hogy akár a párjuk halála után is mások után néznének... Amroth is várta Nimrodel-t a hajón és mikor az nemjött igencsak sok idő után , a hajót pedig elsodorta a tenger a tünde partoktól, ő a vízbe vetette magát, hogy megtalálhassa szerelmét akinek igencsak kevés esélye volt az életbenmaradásra, legalábbis én így gondolom, hiszen egy tünde nem veszhet csak úgy el...

Járd a saját utad, s ha társad akad, fogadd barátságát, míg együtt haladtok, s válj el könnyű szívvel tőle, ha új útra térsz, s emlékezz rá barátsággal, míg utad végéig érsz.

Több
21 éve 11 hónapja #88040 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Lostturwen írta: Meg minden sztoriba mki össze jön Legsievel :x ( :)

Erre úgy érzem vigyáznia kéne mindenkinek! Úgy értem, akik összehozzás hosnojüket Legolasszal, azoknak egyeztetni kéne, hogy mikor és hogyan - hisz elég nehéz elképzelni, hogy Legolasnak háreme lenne :arrow: szerintem a tündék monogám típusok.
Bár nem akartam beleszólni... :roll:
(Lost: ez nem Rád vonatkozott, csak a Te hozzászólásod alapján jutott eszembe)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 11 hónapja #87992 Írta: Nimashilin
Tom, tom, Brisa, de korán kezdtem írni, /KK előtt/ és annyira +örültem, h lekerül a gépemről, hogy olyan "alantas" dolgokkal már nem foglalkoztam, mint szabályok olvasása... :oops: :P

Több
21 éve 11 hónapja #87914 Írta: Brisa
Nim: Csak belekukkantottam a sztoridba. A stílusod nagyon tetszik, de:

Svindler írta: Hogy mi is a Kószák Könyve? Nos, ez egy
novellagyüjtemény,
amelynek minden egyes írója egy harmadkori kósza életét
vagy annak egy epizódját dolgozza fel. Tehát a történet
játszódhat a Gyűrűháború ideje előtt, alatt és némileg után
is. Lehet találkozni a GyU szereplőivel, más KK író
hösével, de lehet újakat is kitalálni. A lényeg, hogy
illeszkedjék a GyU történetéhez. DE TOLKIEN-NEL SEHOL NEM
SZABAD ÜTKÖZNI! Ez a legföbb szabály.

De ez ne vegye el a kedvedet (és másokét sem) az írástól, ugyanis a készülő Kreatív Szekció honlapján lesz egy olyan link is, ahová azok a történetek kerülnek majd, amik kötődnek a tolkieni világhoz, de a KK-ba nem illeszkedenek.
Csak arra kérlek benneteket, hogy ebben a topikban kizárólag a kósza-sztorikkal kapcsolatos dolgok kerüljenek. A ti 'szobátok' sokkal inkább a "Csináljunk könyvet" lenne...
Abból a topikból idézem magamat: :oops:

Brisa írta: Ezentúl ezt a topik legyen azoké, akik nem a KK-be szeretnének novellát írni, hanem más Tolkien-hez kapcsolódó témájú történetet vetnének papírra.

A készülő Kreatív Szekció honlapján az ilyen írók művei számára is lesz külön hely.

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.568 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére