Kószák Könyve

Több
21 éve 7 hónapja #110242 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Nimashilin írta: Elanor O: sőt, még kétszer is megjelent ugyanaz a szöveg! :cheers: :biggrin2:

Az a kacsacs&#337;rt&#337;l van, nézd: < De csak ez csinál ilyet, a másik nem.

Nimashilin írta: Elanor O: s&#337;t, még kétszer is megjelent ugyanaz a szöveg! :cheers: :biggrin2:

Az a kacsacs&#337;rt&#337;l van, nézd: < De csak ez csinál ilyet, a másik nem.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110240 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Elanor O: s&#337;t, még kétszer is megjelent ugyanaz a szöveg! :cheers: :biggrin2:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110236 Írta: Arlith
Arlith válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Több
21 éve 7 hónapja #109741 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Na én sem lennék magamnak jó kritikusa... :D

Irtam egy kicsit még a novellához. Azt hiszem kezdek túlságosan eltávolodni Tolkient&#337;l :roll:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 7 hónapja #109326 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Nefra, ha magamnak lennék a kritikusa, akkor szerintem bele sem kezdenék semmibe, én minden m&#369;vemet "rossznak" tartom. Nem lennék jó kritikus... Sajnos nem vmi nagy az önbizalmam

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 7 hónapja #109322 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Szívesen, habár nem vagyok egy nagy kritikus... :roll:
De legjobb /és legkönyörtelenebb/ kritikusod úgyis saját magad vagy.
Mindkett&#337;töknek: csak így tovább!! 8)

Több
21 éve 7 hónapja #109239 Írta: Nefadar
Neframíel én is köszönöm a kritikát. :D mármint az én munkáméra

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #109141 Írta: Sesy
Neframíriel naon köszönöm! Méghogy sért&#337;?! Igazad van, és egyáltalán nem voltál sért&#337;, s&#337;t :D Hálás vaok minden kritikáért!

Több
21 éve 7 hónapja #109121 Írta: Neframíel
És remélem, nem voltam sért&#337;!!

Több
21 éve 7 hónapja #109120 Írta: Neframíel

Sesy Olórea írta:

Neframíel írta: Sesy, elolvastam a kószás történeted, és engedelmet kérek kritikát mondani! :wink: /Már ha érdekel... nem lenne olyan súlyos./

Naon szívesen olvasnám a kritikádat! :wink:

Jó! :wink: Akkor röviden: a történet meglep&#337;en eredeti és jó, /rég találkoztam már ilyennel!/ viszont a szerepl&#337;kben nem érzek elég kiforrottságot. F&#337;leg nem Alcarinban. Nekem egy szép, de korántsem önálló lány jelenik meg, aki odaadó, de hiányzik bel&#337;le a kell&#337; önállósság /ami Ethilint olyan egyedivé teszi/. MÍg a fiú örök vándor, kósza, "soha nem nyugvó szív", aki amellett hogy hihetetlenül bátor, merész és szívós, amellett sokszor olyan, mintha: nem tudná mért van ezen a világon. Elképzelhet&#337; hogy minden elleni lázadása igazából önmaga ellen irányul, az ellen, hogy igazából azóta az éjszaka óta mióta megölték a családját - nincs célja. Mintha mindig az &#337;rl&#337;dne benne: miért nem mentem vissza?! Miért nem haltam meg én is, ahogy a többiek? Mit&#337;l vagyok más, mint a többi, mit&#337;l élhetek én még?!
Nekem ezek a jellemvonások merülnek fel velük kapcsolatban /ez csak magánvélemény, amit köszönök hogy meghallgattál!/. Röviden: mivel egy írás teremt&#337;jének nem lehet és nem is szabad megmondani, mit csináljon /mert egyedül az &#337; joga változtatni, mint ahogy &#337; tudja csak igazán, hogy mennyire jó az, amit írt/ csak annyit szeretnék prüntyögni: szerintem jobban forrasd ki a jellemüket /mutasd meg Alcarin másik oldalát is, ne csak a szende kislányt lássuk!/.
Egyébként &#337;szintén mondhatom: nagyon jó !

Több
21 éve 7 hónapja #109093 Írta: Sesy

Neframíel írta: Sesy, elolvastam a kószás történeted, és engedelmet kérek kritikát mondani! :wink: /Már ha érdekel... nem lenne olyan súlyos./

Naon szívesen olvasnám a kritikádat! :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #109088 Írta: Neframíel
Elolvastam, küldtem kritikát. Nekem tecc. :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #108936 Írta: Nefadar

Neframíel írta: Nefadar, nekem iiiis!! Lécci, lécccc!!! :o

Elküldöm délután :wink:
De t&#337;led is várok majd kritikát...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108888 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
E. Owlery (már van egy Elanor-unk :wink: ): Nagyon hasonlóképpen érzek én is. Egyenl&#337;re azonban még csak ott tartunk, hogy aki szeretne, az ír (gyakran úgy, hogy a játékszabályokon kecses ívben átemelik tekintetüket és tudatukat :wink: ). Szóval most még csak gy&#369;lnek és gy&#369;lnek a sztorik, a legnagyobb örömömre. Aztán majd egyszer, valamikor a távoli jöv&#337;ben, amikor már elég sok történet összegy&#369;lt, összehozunk egy KK-s talit, és együtt, közösen megbeszéljük a sorsát. Mindenesetre szerintem már az is óriási dolog, hogy KK ennyi ember (lány :D ) kretivitását megmozgatta. A tolkien.hu-n mindig meglesz a méltó helyük. Csak így tovább, lányok! :wink: [size=9:6h8nfage](Már alig várom, hogy én is olvasgathassak és írhassak...)[/size]

Brisa

Több
21 éve 7 hónapja #108879 Írta: Arlith
Arlith válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Sziasztok!
Én még egészen új vagyok itt, szóval, ha el&#337;ttem már sokak által említett dolgokat írok, nyugodtan intsetek le, és én akkor engedelmesen befogom a számat. ;)
Olvasgatom serényen a Kószák Könyvét, és kicsit letaglózott,hogy a Kószák szövetsége mint olyan,már nem létezik.(Nem mintha eddig hallottam volna róla, csak olyan izgalmas dolognak t&#369;nt). Mindegy..
Nem jutottam még a történetek végére,de néhányukra ráférne az alapos átszerkesztés mind helyesírásban(Tudom persze én is utálok gépelni), mind stilisztikailag. Én persze elég járatlan vagyok az ilyesmiben, de ha lenne hozzá kedvetek, le kéne ülni (akár csak a gép elé), és jó alaposan átolvasni,és átbeszélni &#337;ket. Persze akit zavar,hogy kritizálják az írását, az szintén nyugottan h&#369;tse le a hülye(és most egészen belelkesült) fejemet.
A másik dolog: Nekem kicsit egyoldalú ez a gy&#369;jtemény, néhány kivételével mind csak n&#337;kr&#337;l szól. Persze eddig nem voltak jellemz&#337;ek a n&#337;i kószákról szóló történetek, de most már túl sok a szegény árva lány, aki megmenti a világot( ez persze er&#337;s túlzás, ne haragudjatok!)
Én is írtam már történeteket (nem kószás), és azt hiszem tudom milyen nehéz n&#337;ként férfi b&#337;rbe bújni, de szerintem megéri. Szóval rajta lányok!!( Úgy vettem észre,itt n&#337;uralom van;))
Egyenl&#337;re csak ennyi. És tényleg nem akartam pofátlan lenni, de Tényleg egészen belelkesültem. (Dae-Elena:Le a kalappal!!)

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Több
21 éve 7 hónapja #108758 Írta: Neframíel
Sesy, elolvastam a kószás történeted, és engedelmet kérek kritikát mondani! :wink: /Már ha érdekel... nem lenne olyan súlyos./

Több
21 éve 7 hónapja #108737 Írta: Neframíel
Nefadar, nekem iiiis!! Lécci, lécccc!!! :o

Több
21 éve 7 hónapja #108704 Írta: Nefadar

Nimashilin írta: Nefi, tedd meg! :wink:
És siess a gépeléssel, mert már kíváncsi vagyok.
Laur, folytasd te is!! :D

Nima aztán majd kérek véleményt is ha elolvastad, amit elküldtem Neked... :twisted:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108701 Írta: Nimashilin
Nefi, tedd meg! :wink:
És siess a gépeléssel, mert már kíváncsi vagyok.
Laur, folytasd te is!! :D

Több
21 éve 7 hónapja #108621 Írta: Nefadar
Meg van egy másik novellám is. Azt Sesy és Leara olvasta már a fórumról, de az nem Gy&#369;r&#369;k Urás. Aki kiváncsi rá annak elküldöm. :wink:

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108620 Írta: Nefadar
Már 7 oldalnál tartok ez a fele. Csak be kéne már gépleni...

Nefi

Több
21 éve 7 hónapja #108563 Írta: Sesy
Nefadar: kiváncsian várom!

Nekem mostanában nincs ihletem... :cry:

Több
21 éve 7 hónapja #108527 Írta: Nimashilin
Oké Nefi, siess vele!

Több
21 éve 7 hónapja #108441 Írta: Nefadar
Elkezdtem írni egyet a Kószák Könyvébe, szerintem jöv&#337; hét elején már olvashatjátok... :oops:

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108176 Írta: Nefadar
Sesy, Kincs&#337; nagyon jók, amiket írtatok... :D

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #108144 Írta: Nefadar
Kincs&#337; szerintem lehet...

Nefi

Több
21 éve 8 hónapja #107830 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kószák Könyve
Folytattam a történetemet! :wink:
Elég sokat írtam hozzá. A végével kapcsolatban kíváncsi lennék, hogy átjön-e nektek, amit nem írtam le, csak gondoltam... :roll: Vagy fogalmazzak egyértelm&#369;bben. :roll: És ha átjön, akkor ugye nem ütközik Tolkiennel? Thilanna el&#337;bb-utóbb meg fog halni, úgyhogy nem csoda, ha nem beszélnek róla. :roll: Ugye lehet? :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #107766 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Esgal írta: Kincs&#337;:témába vág, az én kószámat elméletileg arrafele eszi a fene meg az írói fantázia, a Gy&#369;r&#369;háború idején átmegy Ithilián, Minas Tirithbe jut, ott lesz a pelennor mezei csata idején is, de ott "f&#337;bb" személyekkel (Aragorn, Faramir, Denethor, Lego, stb.) nem kerítem kapcsolatba, mindössze egykét közemberrel tervezek diskurzust (városi &#337;r, közkatonák, stb.). De szerintem ez nem fog bekavarni a te történetedbe, de ha mégis, akkor egyeztetjük.

A GyH idején terveim szerint sebesült lesz a kószám, hogy véletlenül se ütközzék Tolkien-nal, és valószín&#369;leg - épp azért, mert sebesült - az édesanyjával meg a szerelmével együtt elmegy a n&#337;kkel és a gyerekekkel. :roll: Szóval nem fog ütközni. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #107738 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Könyve

Neframíel írta: Szeretném +kérdezni, hogy a Kószák Könyvébe más is írhat-e? Pl. én. :hein:

Szeretem az ilyen jellegu kérdéseket... :evil: :lol: :lol: :lol:
Mért ne írhatnál????? Persze, hogy írhatsz...sot, ezek után már kötelezo is lesz Neked!! :wink: :P :twisted:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 8 hónapja #107732 Írta: Neframíel
Szeretném +kérdezni, hogy a Kószák Könyvébe más is írhat-e? Pl. én. :hein:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.542 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére