Metaflora

Metaflora
The Hungarian Tolkien Society invites you to join the international “Quendi” category of the Tolkien Mailing Competition: five rounds of quizzes, riddles and creative tasks. This category is organised in English, open to any individual participant—and this year also to teams of 2–5 people! The five rounds of the competition will last from November to April. Application deadline: 22 October, 2023
Lassi Laurië - a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa - XX. évfolyam, 2. szám (2023. július) A digitális kiadvány itt letölhető. Nyomtatott verzió a készlet erejéig megrendelhető.
Idén is lesz Tolkien Nap! Az elmúlt két évhez hasonlóan március végén várunk titeket előadásokkal, kreatív programokkal és vásárral, de ezúttal már nem részben vagy egészben online, hanem teljesen élőben.
Lassi Laurië - a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa - XX. évfolyam, 1. szám (2023. január) Innen letölthető, nyomtatott példány rendelhető!
November végén jelent meg a Középfölde Históriája sorozat hatodik kötete, A Homály visszatér (A Gyűrűk Ura históriája I.), amely a „rég várt ünnepélytől” Balin (ekkor még Burin fia) sírjának felfedezéséig követi A Gyűrű Szövetsége első szövegváltozatait. 
Az MTT huszonegy éve alatt a Lassi Laurië magazinnak harminchárom száma jelent meg, több mint hétszáz írással – és sokszor felmerül a kérdés, hogy vajon erről vagy arról a témáról volt-e már szó, és ha igen, vajon mikor, melyik számban... Hogy az efféle kérdéseket könnyebb legyen megválaszolni, összeállítottuk az eddigi számok egyesített tartalomjegyzékét rovat(csoport)ok szerinti bontásban, (feltüntetett) szerzők és címek szerint rendezve.
Lassi Laurië - a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa - XIX. évfolyam, 2. szám (2022. július) A digitális kiadás már letölthető! Nyomtatott változat megrendelhető.
The Hungarian Tolkien Society is celebrating its 20th anniversary this summer. For this occasion, we are planning a varied programme between 23-26 June in Budapest, and hope that many of you can join us.
Március 25., Sauron bukásának évfordulója immár huszadik éve a Tolkien-olvasás napja is egyben. A 2022. év kiemelt témája: "szerelem és barátság". A Magyar Tolkien Társaság szervezésében idén ismét személyesen, a Massolit Kávézóban gyűlünk össze ebből az alkalomból a szokásos közös felolvasásra, beszélgetésre.
Lassi Laurië  - a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa - XIX. évfolyam, 1. szám (2022. január) A digitális kiadás a cikkből ingyenesen letölthető. Nyomtatott változat a készlet erejéig rendelhető.
1. oldal / 7

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére