Gyerekszoba

Több
20 éve 3 hónapja #223264 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Tud valaki helyzetjelentést adni, hogy milyen volt a szombati tali?
én sajna megint későn néztem a topicot, úgyhogy lemaradtam... :oops:

*****by KÁJ*****

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #222943 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Még egy játék:

:arrow: GyU-s barchoba, ill. a látványosabb, közösségibb verziója a "Van benne, van benne, van benne valamiiiiii". :D

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #222848 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Plusz egy javaslat:
:arrow: Előadás (A GyU egyik jelenetét kell előadni másmilyen stílusban pl. Helm szurdoki csata sci-fi stílusban)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 3 hónapja #222646 Írta: Brisa
Én addigis összeszedtem pár Tolkienes játékokot:

:arrow: Nazgúlos (gyilkosos)
:arrow: Tolkien Activity
:arrow: Kalandjáték (LEP)
:arrow: Középföldéről jöttem... (ilyet asszem még nem játszottunk)
:arrow: GyU társas

Lehet bővíteni a listát...

(Én asszem nem tudok menni holnap, de még kiderül.)

Brisa

Több
20 éve 3 hónapja #222629 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Elnézést a késeiért, remélem, mindenki számolt ezzel a hétvégével, mivel a következő sokunknak nem jó.

Tehát - (ismét) egyeztető GYEREKSZOBA csoportgyűlés szombaton du. 2-kor, tali a Nyugati bejáratánál. Amennyiben nem leszünk elegen (5 érdeklődő minimum :D ), el leszünk napolva.

Tsók

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 3 hónapja #220555 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Mivel "mailt vagy privit" úgy látszik, senki sem használ, ezért viccesen itt jelentkezik mindenki. Lesztek szívesek ímélt küldeni a csatlakozással kapcs. Addig nem regisztrálok senkit. Énisénis hozzászólásokkal kíméljetek meg. (Asszem ezt a Találkozásokban meg mittoménhol is már többször kérték.)
A topic követhetősége végett, ímélben nagyon szívesen veszem a lelkesedést. :bounce:

És elnézést érte, egyelőre nem tudok konkrét időpontot mondani, de még ebben a hónapban megtartjuk az első csoportgyűlést, a 16-17-ei vagy az azután következő hétvégén.

MOst PEniGlEn tonnaszám jöhetnek a játékötletek, akinek van, az ne habozzon leírni, nem hagyjuk szó nélkül :bounce:
(Area: Igen!)

Üdvözlettel:
Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 3 hónapja #220486 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Szintén csápolnék jelentkezés címen :hello: [size=9:3rxymi2k]Remélem, ott tudok lenni a csopgyűléseken[/size]

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 3 hónapja #220461 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
én is szívesen segíédkezek, de lenne egy kérdésem: Aki nem tud feljutni a talikra, az azért még segíthet? :roll: :oops:

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 3 hónapja #220426 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Tök jó, hogy már ilyen is van!! Mikor lesz az első ötletelős találka? :wink:

*****by KÁJ*****

Több
20 éve 4 hónapja #219071 Írta: Brisa
Dínt idézem: "ez most mail vagy privi volt" Rayannek? :D

Brisa

Több
20 éve 4 hónapja #219005 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Gyerekszoba
Jelentkezem! :D :hello:

[size=9:21y3rcw8]Ez nem OFF akar lenni, csak elsődleges örömreakció! ;) [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hónapja #218939 Írta: Brisa
Gyerekszoba téma létrehozva Brisa által
Üdv mindenkinek!

Ez itten az első MTT-s csoport szobája. :D

A tudnivalók:

:arrow: A csoport neve: Gyerekszoba
:arrow: Koordinátor: Rayan
:arrow: Célja: Tolkienes játékok kitalálása és megvalósítása az MTT nyilvános és belső rendezvényeire. (Játékok: Táblás- és óriás táblás játékok, kaland- és csapatjátékok, vetélkedők, akadályversenyek, kvízek stb.)
:arrow: A csoportba bárki beléphet. Nincs felvételi.
:arrow: Havonta csoportgyűlés.
:arrow: Az első projekt: a 2005-ös LEP-re kitalálni játékokat, valamint megvalósítani a helyszínen.
:arrow: Az alapítótagok: Rayan (MTT-tag), Brandir (MTT-tag), Gillz (MTT-tag), Szofi, Eldamyn, Laurelen (MTT-tag), Kriszana (MTT-tag), Brisa (MTT-tag)

Aki szeretne csatlakozni a csoporthoz, küldjön Rayannak mailt vagy privit.

És akkor lássunk hozzá az ötleteléshez...

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.172 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére