Gyerekszoba
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
én sajna megint későn néztem a topicot, úgyhogy lemaradtam...
*****by KÁJ*****
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
GyU-s barchoba, ill. a látványosabb, közösségibb verziója a "Van benne, van benne, van benne valamiiiiii".
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ery
- Nem elérhető
Előadás (A GyU egyik jelenetét kell előadni másmilyen stílusban pl. Helm szurdoki csata sci-fi stílusban)
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Nazgúlos (gyilkosos)
Tolkien Activity
Kalandjáték (LEP)
Középföldéről jöttem... (ilyet asszem még nem játszottunk)
GyU társas
Lehet bővíteni a listát...
(Én asszem nem tudok menni holnap, de még kiderül.)
Brisa
- Rayan
- Nem elérhető
Tehát - (ismét) egyeztető GYEREKSZOBA csoportgyűlés szombaton du. 2-kor, tali a Nyugati bejáratánál. Amennyiben nem leszünk elegen (5 érdeklődő minimum ), el leszünk napolva.
Tsók
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
A topic követhetősége végett, ímélben nagyon szívesen veszem a lelkesedést. :bounce:
És elnézést érte, egyelőre nem tudok konkrét időpontot mondani, de még ebben a hónapban megtartjuk az első csoportgyűlést, a 16-17-ei vagy az azután következő hétvégén.
MOst PEniGlEn tonnaszám jöhetnek a játékötletek, akinek van, az ne habozzon leírni, nem hagyjuk szó nélkül :bounce:
(Area: Igen!)
Üdvözlettel:
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
*****by KÁJ*****
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:21y3rcw8]Ez nem OFF akar lenni, csak elsődleges örömreakció! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Ez itten az első MTT-s csoport szobája.
A tudnivalók:
A csoport neve: Gyerekszoba
Koordinátor: Rayan
Célja: Tolkienes játékok kitalálása és megvalósítása az MTT nyilvános és belső rendezvényeire. (Játékok: Táblás- és óriás táblás játékok, kaland- és csapatjátékok, vetélkedők, akadályversenyek, kvízek stb.)
A csoportba bárki beléphet. Nincs felvételi.
Havonta csoportgyűlés.
Az első projekt: a 2005-ös LEP-re kitalálni játékokat, valamint megvalósítani a helyszínen.
Az alapítótagok: Rayan (MTT-tag), Brandir (MTT-tag), Gillz (MTT-tag), Szofi, Eldamyn, Laurelen (MTT-tag), Kriszana (MTT-tag), Brisa (MTT-tag)
Aki szeretne csatlakozni a csoporthoz, küldjön Rayannak mailt vagy privit.
És akkor lássunk hozzá az ötleteléshez...
Brisa