Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
17 éve 5 hónapja #326210 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Attila írta: Mit jelent az, hogy "az egyszinű része lehet világítós"???????

Mint a foszforeszkáló párnák.

Rabyn: JAjjj neeeeee 8O

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #326200 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Mit jelent az, hogy "az egyszinű része lehet világítós"???????

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #326198 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: A pólóhoz csak saját rajzot vagy másokrajzát is fel lehet használni?

Nem szívesen bonyolódnánk szerzői jogi vitákba, de az ilyen rajongói cuccoknál nem szoktak nagyon szigorúak lenni. Azért óvatosan...

Rabyn írta: az egyszínű része lehet világítós?:)

Ezt Pók tudná megmondani...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 5 hónapja #326197 Írta: Attila
Szerintem csak a saját rajzodat használd mivel más rajzának felhasználása... hát nem tom! Inkább csak a saját rajzodat használd!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 6 hónapja #326158 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A pólóhoz csak saját rajzot vagy másokrajzát is fel lehet használni?

az egyszínű része lehet világítós?:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 6 hónapja #326084 Írta: Ankalimon

Attila írta: Köszi!

Lennének ötleteim! Nincsen olyan Fórum amiben ezeket megbeszélik, hogy milyen ötleteik vannak?

Biztosan van, de a megfelelő Fórum kiválasztása nagyrészt attól függ, hogy milyen jellegűek az ötletek. Ha a Társasággal kapcsolatosak, akkor ez a topik a legjobb...

Ha a design pályázattal kapcsolatosak, akkor szerintem nem kell megbeszélni az ötleteket, hanem simán küldd be a tervedet. Ha van ötleted, de pályázni nem akarsz, azt itt is nyugodtan kifejtheted. (Ha sok ilyen ötletelés lesz, akkor Melian talán majd nyit egy külön topikot.)

Több
17 éve 6 hónapja #326083 Írta: Ankalimon

Snuffles írta: :eek2: 3000 ha százat rendelünk???uhh, akkor inkább csináltatok magamnak 500 Ft-ért bármelyik ingyenhonlapos nóném cégnél... vagy kitűzőt 100 Ft-ért...

Ez egy elől hátul nagyméretű szitanyomattal (elől négyszínnyomás) ellátott minőségi póló. Az önköltsége a tervezett 200 példány esetén 1500 Ft. ha ennél kedvezőbb árú gyártót tud találni bárki, kérem azonnal szóljon.

Gandalf írta: A pólók ára a hivatalos döntés szerint az előállítási költség kétszerese, ha lesznek mégis jelvények, azokat az előállítási ár négyszereséért adjuk majd el.

Ennek az az oka, hogy jelenleg az MTT kasszájából nem tudjuk megelőlegezni a 200 póló legyártását, vagyis olyan árat kellett meghatároznunk, hogy az előrendelésekből fedezni tudjuk a teljes készletet. Ha van valakinek optimálisabb pénzügyi konstrukcióra ötlete, szóljon most...

Több
17 éve 6 hónapja #326082 Írta: Ankalimon

Snuffles írta: A kitűzőt szerintem csak én találtam ki, ugyanis én hiába tudok ilyen helyeket (DraftPress), nem hiszem, hogy tervbe van véve a kitűzőgyártás... Eddig nem volt rá igény. A saját cuccaimról legalábbis folyton leesnek és a kedvenceimet elhagyni annyira nem kellemes dolog, hogy inkább meg sem veszem őket. :P

Dedede...

Szeretnénk kitűzőt, csak még ne találtuk meg a megfelelő gyártót. Ha van ötlet, lehet küldeni az info kukac tolkien.hu-ra.

Több
17 éve 6 hónapja #326063 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Jelentem tisztelettel, holnap legalább 33-40 fő közötti jelenlévő aktív tagság esetén leszünk határozatképesek (t.i. most 66 aktív tag van, és 14 felfüggesztett, meg soksok pártoló). UGYE jöttök?! ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 6 hónapja #326059 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Attila: itt is mondhatod őket:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 6 hónapja #326056 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

icke írta: Üdvözletem!

Ma érkezett meg a táboros levelem, és (azon túl, hogy a borítékot valami Reiniczke Tamásnak címezték, akit nem ismerek) arról tájékoztatott, hogy nem vagyok MTT-tag, illetve hogy sátras szervezőként mennyi a részvételi díjam. Ezzel mindössze két problémám van:
1. A szűk két héttel ezelőtti közgyűlési levél szerint pártoló tagként könyveltettem el (noha az évi ezer forintot még nem fizettem be, ellenben ez szándékomban áll). Most akkor melyik?
2. Most hallottam először arról, hogy szervező lennék, noha a sátrazás stimmel. Adminisztratív hiba, vagy valaki elfelejtett szólni nekem valamiről?
Mindkét ügyben kérnék az illetékesektől minél hamarabbi reakciókat, mert enyhén szólva nem tudja a jobb kéz, mit csinál a baj, szegény táborozó meg a fejét is elveszti mindehhez :)

icke

illetékes topikban válasz és emil ment

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 6 hónapja #326027 Írta: Attila
Köszi!

Lennének ötleteim! Nincsen olyan Fórum amiben ezeket megbeszélik, hogy milyen ötleteik vannak?

Több
17 éve 6 hónapja #326025 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Attila írta: Oh értem! Már csak egy kérdés akkor a dizájn pályázat kész van????? :hein: :confused2: :closed:

offtopik: nincs szerintem, de ha van ötleted, küldd be!

"Well, I'm back."

Több
17 éve 6 hónapja #326021 Írta: Attila
Oh értem!

Már csak egy kérdés akkor a dizájn pályázat kész van????? :hein: :confused2: :closed:

Több
17 éve 6 hónapja #326016 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdvözletem!

Ma érkezett meg a táboros levelem, és (azon túl, hogy a borítékot valami Reiniczke Tamásnak címezték, akit nem ismerek) arról tájékoztatott, hogy nem vagyok MTT-tag, illetve hogy sátras szervezőként mennyi a részvételi díjam. Ezzel mindössze két problémám van:
1. A szűk két héttel ezelőtti közgyűlési levél szerint pártoló tagként könyveltettem el (noha az évi ezer forintot még nem fizettem be, ellenben ez szándékomban áll). Most akkor melyik?
2. Most hallottam először arról, hogy szervező lennék, noha a sátrazás stimmel. Adminisztratív hiba, vagy valaki elfelejtett szólni nekem valamiről?
Mindkét ügyben kérnék az illetékesektől minél hamarabbi reakciókat, mert enyhén szólva nem tudja a jobb kéz, mit csinál a baj, szegény táborozó meg a fejét is elveszti mindehhez :)

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
17 éve 6 hónapja #326015 Írta: Snufi
A kitűzőt szerintem csak én találtam ki, ugyanis én hiába tudok ilyen helyeket (DraftPress), nem hiszem, hogy tervbe van véve a kitűzőgyártás... Eddig nem volt rá igény. A saját cuccaimról legalábbis folyton leesnek és a kedvenceimet elhagyni annyira nem kellemes dolog, hogy inkább meg sem veszem őket. :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 6 hónapja #326011 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
tremészetesen lesznek különböző méretek (vagy legalábbis az előzőből voltak...)

És nézd:

Melyanna pár hsz-szel korábban írta: Kérjük, hogy a pályaműveket és az előrendeléseket a pólóra a melian'kukac'tolkien'pont'hu címre küldjétek.

Több
17 éve 6 hónapja #326010 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Attila, tudtommal többféle méretben lesz. Szerintem lehet még igényelni, keresd föl Meliant.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 6 hónapja #326008 Írta: Attila
Ave!

Nem tudom, hogy meg van-e már a póló dizájn terve(ha jól olvasgattam az oldalon akkor még nincs). Erre a pólóra illetve a kitűzőre meddig lehet igényt benyujtani illetve kinél?

Mert szeretnék ilyen pólót illetve kitűzőt is!

Ja és még valami!

Külön méretekbe csináljátok vagy mondjuk legyártotok csak pl:L-es méretűt és mást nem vagy több fajta méretben?

Több
17 éve 6 hónapja #325974 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Snuffles írta:

Felagund írta:

Melyanna írta: szükségünk lenne legalább 93 biztos vásárlóra. (1 db póló ára várhatóan kb. 3000 Ft lesz.

:eek2: 3000 ha százat rendelünk???

uhh, akkor inkább csináltatok magamnak 500 Ft-ért bármelyik ingyenhonlapos nóném cégnél... vagy kitűzőt 100 Ft-ért...

Szíved joga. :wink: Bárki bármilyen pólót csináltathat magának, de hivatalos, 5. éves MTT-s jubileumi pólója nem lehet akárkinek! 8) A különleges alkalomra különleges póló. És profi pólók lesznek, nem az az aluljárós, nyomott gagyi!

(A pólók ára a hivatalos döntés szerint az előállítási költség kétszerese, ha lesznek mégis jelvények, azokat az előállítási ár négyszereséért adjuk majd el.)

Több
17 éve 6 hónapja #325961 Írta: Snufi

Felagund írta:

Melyanna írta: szükségünk lenne legalább 93 biztos vásárlóra. (1 db póló ára várhatóan kb. 3000 Ft lesz.

:eek2: 3000 ha százat rendelünk???

uhh, akkor inkább csináltatok magamnak 500 Ft-ért bármelyik ingyenhonlapos nóném cégnél... vagy kitűzőt 100 Ft-ért...

"Well, I'm back."

Több
17 éve 6 hónapja #325942 Írta: Attila
Jó közgyűlésezést kívánok mindenkinek!

Hi! Attila

Ui: Gondoljatok rám, hogy nem lehetek ott! :cry:

Több
17 éve 6 hónapja #325743 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

:eek2:

3000 ha százat rendelünk???

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 6 hónapja #325731 Írta: Nóli i linantea

Attila a Felhívások topicban írta: Kérdéseim:

Mikor lesz 5 éves az MTT? Már mint lesz valami ünnepély ez alkalomból?
Valamint írtátok a hírlevélbe, hogy póló és kitűző készítés erre hol lehet igényt benyújtani OR kinél?

Kössz!

Itt mindjárt találhatsz néhány választ. Az MTT szülinapról meg a saját topicjában keress infókat :wink:

Több
17 éve 6 hónapja #325710 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kedves Kispajtások,

mivel elfogytak a nagy népszerűségnek örvendő sötétzöld MTT-s pólók, a vezetőség úgy döntött, pályázatot ír ki az új MTT-s pólók dizájnjára, e feltételek szerint:
- a póló egyik oldala színes mintájú (4-színnyomásos, full-color, 72 dpi-ben)
- a másik oldala egyszínű mintájú legyen
- a minta mindkét oldalon max. A/4-es lehet
- a póló színére is kérünk elképzelést (a vezetőség a bordót favorizálja, de meggyőzhetők vagyunk :) )

Fontos: ahhoz, hogy a pólókat már az 5. éves szülinapra meg tudjátok vásárolni, szükségünk lenne legalább 93 biztos vásárlóra. (1 db póló ára várhatóan kb. 3000 Ft lesz.)

Kérjük, hogy a pályaműveket és az előrendeléseket a pólóra a melian'kukac'tolkien'pont'hu címre küldjétek.

A pályaművek beérkezési határideje: 2007. május 31. éjfél

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 6 hónapja #323886 Írta: Ankalimon

Gandalf írta: No, tegnap sikerült kicsitz tisztáznom a dolgot:

Aki a régi tagrendszer szerint jelenleg AKTÍV MTT TAG (és nem volt ott az őszi KGY-n), azoknak nem kell ajánlás, csak küldjék el az új tagsági forma jelentkezési lapját kitöltve, ajánlások nélkül! Azoknak kell csak 2 tag ajánlása, akik felfügesztett tagok (nekik fizetniük is kell az elmaradást!) vagy egyáltalán nem tagok és úgy akarnak új tagsági formát igényelni!

Még további pontosítás: a felfüggesztett tagoknak sem kell ajánlás (hiszen ők nem új belépők) - amennyiben április 20-a előtt visszajeleztek. Ha a visszejelzést elmulasztották, akkor már pártoló taggá váltak (ezzel a tagdíjhátralékuk és egyben a felfüggesztésük megszűnt), és ha rendes tagok akarnak lenni, akkor újra be kell lépniük, amihez viszont már kell a két ajánlás.

Több
17 éve 6 hónapja #323707 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Szeretettel meghívunk Titeket az esküvőnkre. :D

A meghívónk
A meghívó szövege

Brisa

Több
17 éve 6 hónapja #322635 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
No, tegnap sikerült kicsitz tisztáznom a dolgot:

Aki a régi tagrendszer szerint jelenleg AKTÍV MTT TAG (és nem volt ott az őszi KGY-n), azoknak nem kell ajánlás, csak küldjék el az új tagsági forma jelentkezési lapját kitöltve, ajánlások nélkül! Azoknak kell csak 2 tag ajánlása, akik felfügesztett tagok (nekik fizetniük is kell az elmaradást!) vagy egyáltalán nem tagok és úgy akarnak új tagsági formát igényelni!

Több
17 éve 6 hónapja #322509 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Rendben, köszi az infót! :wink:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
17 éve 6 hónapja #322506 Írta: Gandalf

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.887 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére