Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
gillz írta: Kincső: csütörtök után asszem ráérek segíteni, ha kell... addig szvsz a Samhain 2005 topicban kéne nézni helyszínt, mert mintha egy csomó szóba került volna az utolsó pillanatban, de persze foglaltak voltak. Ergo még mostanában kéne lefoglalni a termet, tulajdonképpen szervező-stábtól és pályázat-győztestől függetlenül.
Mindenképp olyanra gondoltunk, amit már látott valaki belülről, és tudja hogy alkalmas lehet. Arra t.i. nincs időnk, h. bp összes művházát végigjárjuk
De kösz a tippet, megnézem!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
need more brainz. yourz. now.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
(A "mi" = Lau, Inczy, Iru és én (ez az "új emberek tapasztalttal támogatva" felállás akar lenni ). Ha valaki másról hallott pletykákat, szóljon, vagy az illető szervezkedők fedjék fel magukat. )
És az idő rövidségére való tekintettel javaslom, ha lenne még pályázó csapat, vegye fel velünk a kapcsolatot, hátha egyeztetni tudjuk a koncepciókat.
Próbál(t)unk új helyszín után is nézni, idő hiányában kevés sikerrel, ha nem lesz, marad az Ipartestületi... (Almássy tér és a Törekvés Művház merült fel, de ha jól tudom odáig nem jutott még el a dolog h. ténylegesen konzultáljunk ezekkel) Ha vkinek van ötlete, szóljon!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
A Gandalf díj meg. Hmm hát felőlem.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A Mathom díjat az elnökség adományozza.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
Legalább jelezzétek, hogy álltok most, és miben vártok segítséget.
Mi szeretnénk ha lenne farsang, de ha nem lesz pályázó, akkor ezt nehéz lesz megoldani.
A Gandalf díjjal kapcsolatban:
Az új alapszabály szerint az összes díjunkról kell készíteni egy szabályzatot. Ez esetben talán az lehetne a feltétel, hogy az MTT rendes tagjai 50 %-ának írásos (e-mailes) támogatása kell az odaitéléséhez (a folyamatot mondjuk az FB felügyelhetné), és évente egyszer maximum egy embernek ítélhető oda.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Én támogatnék egy olyan módot, hogy ha nincs jó pályázat, nem lesz farsang. Én is hallottam olyat, hogy van aki már szervezkedik és egyszercsak bejelenti, hogy ím, itten lesz a farsang, már minden kész, de mivel még csak a vezetőséget sem próbálta korrumpálni (megjegyzem nehéz dolga lenne) ahogy az ilyen esetekben szokás, felszólítom, hogy ha igaza a pletyka, akkor legyen szíves pályázatot írni.
Mathom/Gandalf díj: Csatlakozom a javaslathoz.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
Ha már az MTT megpályáztatja a farsangot és hajlandó még a határidőt is meghosszabbítani, legalább vegyék a fáradtságot a leendő szervezők, hogy írnak nekünk erről valamit és nem egy kész rendezvényt sóznak majd a nyakunkba! Nem jó, ha úgy tervezik, hogy majd kész tények elé állítanak minket és akkor jobb híján kénytelenek leszük őket elfogadni szervezőnek.
Javaslom továbbá a farsang kapcsán, hogy ne egy, hanem több mathom-díj kerülhessen kiosztásra! Nagyon sok ember van, aki megérdemelné és nem szeretnék senkit se kiemelni közülük, igazságtalan lenne! Van néhány kiemelkedő munkát végzett ember, akinek lazán odaítélném, mind megérdemelnék!
Gandalf-díjat pedig idén szerintem nem érdemes osztani, egyik elnökségi tag sem szolgált ár, de most komolyan!
- Kincső
- Nem elérhető
gillz írta: Farsang? lett pályázatgyőztes? Van már helyszín?
tudtommal nincs még pályázó
legalábbis magunkon kívül nem tudok, mi meg még nem küldtük el mert épp gondok vannak
de lehet csatlakozni, mert attól lehet hogy megoldódnak
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
az IZÉ :>Ben írta: Jé, de jó. Asszem a ClusterOne Wikinek is van egy ilyen szócikke...
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Jé, de jó. Asszem a ClusterOne Wikinek is van egy ilyen szócikke...Ankalimon írta: Ezt ismeritek?
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Tol ... sas%C3%A1g
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
<i>RODI
"Hiszek a sárkányokban, a tündékben, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben."</i>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Ulmo
- Nem elérhető
Leguanember írta: Ankalimon, Ulmo, Ery, minél előbb kellene frissíteni az MTT-ről szóló ismertetőn kint a főoldalon, elérhetőségek, a vezetőség tagjai, és legfőképpen az új alapszabály, vagy legalább valami kivonat belőle.
Amint megkapom a szöveget és az infokat, frissítem. Fejből nem tudom megszülni.
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
Rodwen írta: sziasztok! én most naggyon boldog vagyok, mert a tegnapi fergeteges Tolkien-szülinapon papírforma szerint beléptem a Társaságba, de gyakorlatilag most ott tartok, hogy van 1, azaz 1 darab csekkem, és egy rakatnyi kérdésem. előszöris: MOST MIT CSINÁLJAK??!! naggyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni
előre köszönöm!!!
Az első kédés, hogy milyen tagsági formát választottál: rendes-, pártoló vagy támogató tag belépési nyilatkozatot töltöttél ki.
Ettől függ, hogy hány Ft-ot kell befizetned, mint első tagdíjat. Amikor a befizetett tagdíj regisztrációja megtörténik, a tagságod életbe lép, és a továbbiakról elvileg írásban értesülsz.
Suhi: Ugyanez. Fizesd be a csekket, és amikor a bankkivonat alapján az adminisztráció megtörténik, már tag is vagy... voila
- Suhifarok
- Nem elérhető
elég akkor ha gyorsan átutalom az 1000 ft-ot?
- Ulmo
- Nem elérhető
Rabyn írta: Őőő lenne egy kérdésem. tudom, hogy régebben Lvileg Ana csinálta az mtt-s képtárat itt a tolkien.hu n most csinálja valaki?
Én esetleg bevállalom, (ahogy meglesz a saját gépem ez egy memória függvénye) hogy megcsinálgatom.
Amíg a vezetőség (vagy a TolkienHU szerkesztősége) nem dönt másképp, addig kriszana a Galéria felelőse. Remélhetőleg a vezetőségi tagok olvasták a jelentkezésedet, sé ha úgy döntenek, megkaphatod a Galéria felügyeletét. Ezesetben szólj nekem, segítek, ha kell.
- Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
előre köszönöm!!!
<i>RODI
"Hiszek a sárkányokban, a tündékben, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben."</i>
- Rabyn
- Nem elérhető
Én esetleg bevállalom, (ahogy meglesz a saját gépem ez egy memória függvénye) hogy megcsinálgatom.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ne aggódj, megkapnád, még többekét is_Newra írta: Ha én pl. most adom le a csatlakozási kérelmemet, akkor is kell a két tag ajánlása :
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rabyn
- Nem elérhető
És Kapolcs két éve nem jön össze tudtommal.
Amikor akkor jöttek oda emberek beszélgetni, érdeklődni, és ennek igazából EZ a lényege, nem az, hogy húdenagyonismeretterjesszünk hanem, hogy magunkat terjesszük. Mivel a szigeten sok a külföldi ezért velük is könnyebb kapcsolatot teremteni.
Én elvállalom, hogy megpályázom és ki is megyek idén, és toborzom az emberket.
Amúgy aki szerint nem vagyunk odavalók, miért nem? Nem vagyunk különbek más kúlturális csapatoknál akik kimennek a civilfaluba.
Mellesleg más pályázatokat is figyelni kéne mert lemaradunk pénzekről...
A pályázatírás nem kerül pénzbe... csak nyerni lehet vele.
- Newra
- Nem elérhető
Ankalimon írta:
Gandalf írta: A tagsághoz most már kell egy rendes tag ajánlása és elnökségi jóváhagyás, ha jól emlékszem. Többfajta tagságba lehet jelentkezi, sorry, amíg nem kerül ki a végleges alapszabály, nem tudok pontosabbakat.
Két ajánlás kell elnökségi jóváhagyás nélkül.
És ez pontosan mikor fog megjelenni és hol?
Most néztem át a tolkien.hu-n, hogy mi van az alapszabályban és a csatlakozásban, de ezt nem látom sehol feltüntetve.
Ha én pl. most adom le a csatlakozási kérelmemet, akkor is kell a két tag ajánlása :
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Gandalf
- Nem elérhető