-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Magyar Tolkien Társaság
-
Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34401
Írta: Anonymous
Vissza térve az Alapszabályzathoz, két fontos dolgot kell eldöntenünk mielőtt neki látnánk a megfogalmazásának.<br> Egyik: mik lesznek a céljaink? Ezt már csak pontosítani és leírni kell.<br> Másik: akarunk e közhasznu társaság lenni? Máshol már írtam, miért ne? Hátrányokkal nem jár előnyei meg lehetnek.<br> igyekszem én is valamit kavarni az alapító okirat körül és majd egyeztetünk.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34400
Dínchamion próbáljunk alapító okiratot készíteni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34399
Akkor sem hagyom eltűnni a topicot...<br> <br> Hogy ne csak a számat tépjem: meg kellene beszélni (amint már Lamorak is mondta) egy időpontot, ami KIFEJEZETTEN a Societyvel foglalkozna... Addigra (de inkább előbb) megcsinálom a nálam lévő anyagokból az általam elképzelhetőnek tűnő vázlatot szabályzatok terén... Hm?<br> <br> Vélemény?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34398
Nicsak-nicsak, újra felmerül a feledés (talán jótékony) homályából az Aldëon-MTT?
) Már azt hittem, végleg lemondhatok a dologról, miután Lamorak és én kitermeltünk kemény 14 (!) bejegyzést, aztán semmi...<br> <br> ÉSzAH, Batti, meg MINDENKI:<br> <br> Az a véleményem, hogy a Tolkien Cafét ne terheljük a Societyvel kapcsolatos konspirációkkal, lévén ott találkozókat szoktunk szervezni... A Társaságra meg pl. lehetne ez a fórum, de ha nem tetszik, nyugodtan hurrogjatok le...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34396
Gandalf: miért _nem jó_ nekünk ha szerveződünk?<br> <br> Egyelőre nem tudom itt lesz e a szervezés központja avagy sem ezért kérek mindenkit, akit érdekel figyelje ezt a topikot és a Tolkien Cafét is<br> <br> Mit is jelent az Aldëon?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34395
Mindenkinek, aki erre vetődik! Feltétlenül nézzetek be a Tolkien Cafe topikba (ha eddeg még nem tettétek volna
), mert -részben- ott is ilyesmiről folyik a csevegés! Odaát is sokakat foglalkoztat ez a téma és ha egyesek esetleg ide nem néznének be, bla-bla-bla....Tudjátok!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34394
Akkor feltenném a topic kérdését: miért is jó nekünk, ha szerveződünk?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34393
Akkor magyarazom, mielott az emberek nem ertik, mi ez itt--<br> mielott beleirsz vmi hulyeseget, nezd meg a Tolkien Cafe mai (mar.20) bejegyzeseit a Tolkien Tarsasag alakulo gyulesenek terveirol. Ha megnezted, es meg mindig ugy gondolod, hogy akarsz irni ide (szigoruan komolyat), akkor lehet. De mar 19.14-kor is odairtam, hogy a rovid hulyesegektol mindenki kimeljen meg.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34392
Megnéztem a dátumokat. És? Attól még cset. <br> (Ez is az, úgyhogy törölve is lesz ez a bejegyzés.)<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #34388
(Hihetetlen, az egesznek a legeslegaljan volt.)<br> Akkor ide a napirendi javaslatokat, es kerem, aki csak hulyeskedni akar, az kimeljen meg a beirastol.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34387
Akkor majd hívlak (mennem kell)! Valamit össze kell hoznunk, mert sza... rosszul esne, ha nem jönne be a dolog...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34386
SMS? Mert csak négy óra fele tudlak hívni...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34384
Azt nem ,de felhívhatlak én is (kb. másfél óra múlva), nekem ingyen van...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34383
OK. De ha tudsz vezetékes számot mondani, most fel tudlak hívni irodából.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34381
Ja, igen. Csak most nem tudok hívni, mert nagyon rossz a percdíjam... helyileg hol vagy (Bp/vidék)?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34380
Nem nagyon. Semmilyen chatre. Figyu, küldök mailben tel.számot, jó? SMS-ben nem tudnánk? Van mobilod?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34378
Szóval: a fanatikusokat én is úgy gondoltam, hogy akik komolyan akarják csinálni, mert egyébként nincs értelme. Mindig lesz persze néhány elborultabb agyú is, de hát ugye a nagy számok törvénye... Mit akarunk csinálni? Sok mindent. Én most éppen egy quenya nyelvleckét + szótárt fordítok, és főleg a nyelvek terén óhajtok foglalatoskodni, de igazán (mint koordinátor, vagy ilyesmi) bármibe szívesen belemásznék, ami a Mesterrel kapcsolatos... Szívesen venném, ha segítenél, mert az előbbi királyi többes engem takar... Fanatikus ismerőseim vannak, de nem komoly egyik sem... A filmet például komolyan gondoltam, de ennek nem kéne publikusnak lennie - nem tudnánk valami private comm. csatornát találni?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34377
Inkább ide írok, mert itt mindenki látja. James, én már nyár vége óta próbálok egy Tolkien Társaságot összehozni, és igazából nem nagyon megy-- de ebben szerepe lehet annak, hogy én nem fanatikusokat akarok, hanem komolyan érdeklődőket. Persze nem akarok megsérteni sem senkit, nincs a fan-sággal nagy baj, de én egy komoly, félig-meddig tudományos Társaságot akarok szervezni. Az igaz, hogy egy 'Magyar Tolkien Társaság' nevű szervezet v. csoport létrehozását tudtommal én vetettem fel először (l. Tolkien Tanulmányok téma), de nem (C)-s, és én szívesen átmegyek Tolkien-filológiai Társaságba. Vagy lehet ez a nagy, átfogó MTT egy alcsoportja, mint Tolkien-filológiai Csoport vagy ilyesmi. Írd meg, hogy konkrétan mit akartok csinálni, és megmondom, próbáltam-e már olyat szervezni, és hogy tudok-e segíteni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34376
LAmorak: részemről OK. Most online vagyok (még egy fél órát). Ha akarsz, fel is ha akarsz, fel is hívhatsz, elküldöm a számom e-mailben. Általában mobilon elérhetőbb vagyok (főleg délután)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34375
Nahát. Előre szólok: nem szoktam huzamosabb ideig netezni, úgy kétnaponként nézek emilt meg ilyenek, de igyekszem válaszolni mindenkinek. Tehát: indul az Aldëon, a Magyar Tolkien Társaság (remélem, nem (C)-s a név...). Szeretnénk minden fanatikust zászlónk alá vonni, különböző dolgokkal, úgymint: filmforgatás (halál komoly, már készül a forgatókönyv, a többi egyenlőre titok), találkozók, et cetera. Akinek kérdése, jelentkezési szándéka, megjegyzése van, az ide írjon, vagy az e-mail címemre (
R_d_sithicus@tolkienmail.com
). Én vagyok a koordinátor, de minden segítő kézre szükség van... Írjatok!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #34374
Ki vagy? Ki csinálta ezt? Nézd meg az én Tolkien Tanulmányok témámat is, és lépjünk kapcsolatba AZONNAL!!
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Magyar Tolkien Társaság
-
Oldalmegjelenítési idő: 0.800 másodperc