- Köszönetek: 0
Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- ÉSzAH
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kedves Észah!
Én nem kaptam meg, íme a címem mégegyszer:
darkman.@drotposta.hu
Ja, hogy neked pont van a kukac előtt! Küldöm újra.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Álmos
- Nem elérhető
Huhú
- Cicaful
- Nem elérhető
(picit off: hadd tolmácsoljam Neked anyukám elismerő szavait a kemet.hu-ról. Nagyon tetszik neki! )
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Elküldtem a jegyzőkönyvet körlevélben mindenkinek, aki ott volt és azoknak is, akik nem voltak ott, de ezidáig e-mailben kérték. Ha valamelyikőtök nem kapta meg, akkor jelezze nekem e-mailben, mert akkor valószínűleg rosszul olvastam a jelenléti ívről az e-mail címét.
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Ez itt az alakulófélben lévő MTT rovata. Kérlek titeket, hogy itt csak az ezzel kapcsolatos egyeztetéseket eszközöljük!
Köszönjük.
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Arwen
- Látogató
Elendil: Akkor a szerda meg van beszélve! De azt még nem tudom, hogy tőletek hogy jutok haza, de az legyen a legkisebb probléma!
Amúgy mit jelent az aláírásod?
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Arwen: asszem rendben van amit megbeszéltünk. De majd még beszélünk.
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
ÉSzAH: mail megy
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Ami a pötyögésemet illeti (Áfonya, ez nagyon teccik!!!), az anyag már jóváhagyásra benyújtatott a hitelesítőhöz (=Batti). Amint elkészül a végleges verzió (szerintem még ma, de legkésőbb holnap) máris küldöm körbe az e-mail címekre.
A jegyzőkönyvben benne foglaltatik mindaz, ami szóba került és minden határozat, ami a felvetődött kérdésekkel kapcsolatban született.
Mindazok, akik nem voltak ott, de szerettek volna és érintettnek érzik magukat!
Természetesen a jegyzőkönyv a számotokra is hozzáférhető. Ha szeretnétek megnézni, akkor küldjetek nekem egy e-mailt és küldöm majd nektek is! Annyit segítsetek, hogy a tárgy sorban tüntessétek fel: "MTT Jegyzőkönyv".
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- Batti
- Nem elérhető
szerintem is nagyon hatékonyak voltunk. Attól függetlenül , hogy nincs közöttünk végzett jogász.
Az általam igért jogi pontosításoknak neki vágok és kiteszem elérhető helyre amint kész. Ez a hely Völgyzugolylesz és a korábbi. De majd mindent idejében.
Bár a nyelvi csapattól nem sok visszajelzés érkezett az MTT-vel kapcsolatban, azért számítok rájuk.
"Kane o Keizai Suru"
- Álmos
- Nem elérhető
Szó volt a szegedi kirándulásról (meghívottak, közlekedés, szállás, programok...stb.), és az Alapító Okiratról. A vége felé elég száraz vizekre eveztünk ) mert mondhatni a jog dominált (Yavannának ez iszonyúan tetszett ))) dehát ez is kell, enélkül nemigen alakulhatnánk meg
Kíváncsian várom a további fejleményeket, ha van valami újabb info, gondolom ide felteszitek.
Üdv néktek addig is
Darkman
Huhú
- Dez
- Nem elérhető
Először is: köszönöm, hogy jelen lehettem a pénteki találkozón! Nagyon érdekes volt, és sok fontos dolgot beszéltünk meg. Bár nem tudom, mi volt a vége, mert...
... másodszor: bocs, hogy úgy elrohantam, de így is éppenhogy csak elértem az utolsó buszt, mert útközben el is tévedtem, de ez már másik történet.
További jó munkát mindenkinek!!!
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Arwen
- Látogató
Olyan kár, hogy én nem tudtam elmenni pénteken! Csak hát az történt, hogy aznap szereztem róla tudomást, hogy lesz, és éppen a rokonok háza felé tartottam!
Eia: Ne szomorkodj, mert én is nagyon elszontyolodom! A szerdai kószás találkozóra jössz? Remélem, hogy igen!
Miről volt szó pénteken Battinál? Leírná nekem valaki? Nagyon megköszönném!
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na és persze a többieknek is, hogy helyettünk is megtárgyalták a komyolabb dolgokat Nagyon jó volt találkozni veletek! És még el is értük a buszt, maradtunk volna még, de már így is olyan sprintet kellett levágnunk.. ugye, nazgúl? Persze egy szárnyas szörnyike jobb lett volna, mint a metró, de hát... a pesti tömegközlekedés még nem olyan fejlett
Egyébként valaki leírná (csak úgy nagy vonalakban), hogy miután leléptünk (fél tíz) miről volt még szó? KÖSZI!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Szendi
- Nem elérhető
Sajnos a szegedi alakuló találkozóra nem tudok elmenni, ( bár még megpróbálok tenni valamit!) mert vizsgázom azon a héten. (Teológiára járok, és itt szigorúbban veszik a vizsgaidőszakot. Azért még megpróbálok halasztást kérni) Ha nem sikerül is elmennem,azért lehetek alapítótag? Az előzetes programokról döntöttetek? Bocs, hogy türelmetlen vagyok, és nem bírom kivárni a tájékoztatót!
Ai lintulinda Lasselanta
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sötét Úr írta: Más: Nazgúl: tarts ki, összefogunk, és helyet szorítunk a fedél alatt! Legfeljebb a többiek alszanak odakint - ami nyáron nem feltétlenül rossz dolog (Kacsintani akartam, de ugye a lehúnyhatatlan szem ilyesmire nem igazán alkalmas...)
Sötét Úr
Ezaz, Főnök, legalább mi tartsunk össze! Majd ha nem lesz elég kényelmes a szállás, kilökjük a többieket.
A péntekkel kapcsolatban annyit, hogy érdemes volt elmennem, még ha nem is voltam valami nagy segítség számotokra, mert tényleg érdekel ez az egész, és remélem ezentúl aktívabb leszek majd. Örülök, hogy beindult ez az egész.
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ismét műx a gépem, úgyhogy hamarosan küldöm (vagy inkább valaki küldi) a linket a megbeszélésen készült fényképekhez. Ja, és tájékoztatok mindenkit, hogy a közlés joga a Völgyzugoly honlapé. A memo is meglesz, de előbb ÉSzAH-nak kell kiegészítenie a kényszerű távozásom utáni eseményekkel.
(Mindenkitől elnézést kérek viharos távozásom miatt, de így is 3 perccel az utolsó vonatom indulása előtt értem a Newgate Pew-ra {gyk: Nyugati pu.}
Más: Nazgúl: tarts ki, összefogunk, és helyet szorítunk a fedél alatt! Legfeljebb a többiek alszanak odakint - ami nyáron nem feltétlenül rossz dolog (Kacsintani akartam, de ugye a lehúnyhatatlan szem ilyesmire nem igazán alkalmas...)
Sötét Úr
- Áfonya
- Nem elérhető
Először is, köszönet Battinak a hely biztosításáért, a türelemért, és az erélyes helyreigazításért, amikor lankadt a figyelmünk. Köszönet neki is, Sötét Úrnak meg Yavannának a jogi tanácsokért. Köszönet ÉSzAH-nak a fáradhatatlan pötyögésért. Köszönet mindenkinek a kitartásért és a lelkesedésért. Reméljük, ezen jó tulajdonságoknak továbbra sem leszünk híján.
További jó munkát mindenkinek.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Cicaful
- Nem elérhető
Különben fél 12ig maradtunk és átrágtuk magunkat az alapszabályt érintő jogikérdéseken
Yavanna: semmi baj - egyszer ezen is túl kellett esni (az tény, hogy nem volt túl izgi ) Azon meg nem hiszem, hogy korrigálnod kell, hogy túl sokat beszélsz. Ez pont jó így!
Már nagyon várom a június 15-ödikét!!!! Teljesen fel vagyok dobva, és buzog benne a tenniakarás!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Szendi
- Nem elérhető
Sajnálom, hogy előbb el kellett jönnöm a megbeszélésről. Bár én csak üldögéltem, nézelődtem . Mivel senkit nem ismertem , - eddig - nem nagyon tudtam beszélgetni senkivel . De remélem, hogy ez legközelebb másképp lessz!
Meddig maradtatok?
Ai lintulinda Lasselanta
- Yavanna
- Nem elérhető
Amikor hazaértem a találkozóról, eredetileg azonnal be akartam vágni a szundit, de az asztalomon a gép iszonyatos vonzerőt gyakorolt rám!
Szerintem nagyon jól sikerült a megbeszélés, elvégre szinte 100%-osan sikerült megbeszélni a tervezett témákat! Igen, tény, hogy sokaknak valszeg "kicsit" száraz volt, főleg a vége, de azért jó hogy volt egy ilyen jellegű megbeszélés is! Ha megalakuláson egyszer átrágjuk magunkat, akkor utána már úgyis sokkal izgibb Tmákról lehet cserélni az eszmét! (Mindenkitől bocsi, ha a kelleténél kicsit többet jártattam a számat, de mindig ez van, ha belemerülök valamibe! Dolgozom a hiba korigálásán! ) Mindenesetre külön köszönet Battinak, hogy helyet biztosított számunkra az értekezéshez, illetve, hogy levezényelte ezt az estét!
Remélhetőleg szerdán ismét találkozunk a kósza-lelkületűekkel egy -a mostaninál- lájtosabb csevegésre!
"Aure entuluva!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Batti
- Nem elérhető
"Kane o Keizai Suru"
- Lamorak
- Nem elérhető
Szóval jó munkát estére; internethez már csak Amiban fogok jutni a jövő héten, de azért mindenképpen rakjatok fel egy beszámolót az eredményekről, majd megnézem (arra gondolom nem lesz szükség, hogy telefonos segítségként felhívjatok az este során...).
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ma en is 6-ra tudok odamenni, elobb biztosan nem.
L.
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"