Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
22 éve 5 hónapja #57405 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Jajj. csak június 1-et neeeeee!!!!! :(
Légyszi!!! Nem elég, hogy a kószás talira nem tudok elmenni, de erre se:?: :!: ne tegyétek ezt velem!

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57402 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Jaj, még valami, ami esetleg megtévesztő lehetett: a Móra kollégium Újszegeden van, de Újszeged Szeged része (a Tisza túlsó partján lévő része), tehát a Móra szerintem még közelebb is van az egyetemhez, mint a Károlyi. Csak azért mondom, hogy nehogy valakit félrevezessen a név.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57400 Írta: Lamorak
Én is attól félek, Batti, hogy igazad lesz, és a szervezőknek kelleni fog majd (mondjuk jún. elején) egy újabb személyes egyeztetés (vagy konferenciakapcsolás :D ). Meglátjuk, egyelőre nem állunk olyan rosszul.
Viszont az alapítóokmány legvégső formáját még mindenképpen kell majd egyeztessük; ha lesz egy kis időm, összeszedem, miket írogattam a jegyzőkönyvre meg az alapszabály 2. verziójára. Batti, ha a jogászunk (:) ) elkészíti a végsőt, lehet majd rá egy pillantást vetni.

Sajnálom, ha a Kószák nem képviseltetik magukat előadással-- majd kitalálunk valamit. Mondjuk lehet majd azt csinálni, hogy az összes csoportot és tevékenységet képviselők röviden elmondják a 'Tevékenységek' kerekasztal előtt, mit is csinál a csoportjuk; ezért lenne jobb, ha a nyelvészek is képviseltetnék magukat (fogják?)

Előadások: bizony, ez egy kicsi rendezvény lesz, és lehet, hogy még a 20 perc is sok (ha unalmas valami, akkor biztos hogy az-- ezzel leginkább magamat gyanúsítom 8) ), és talán le kellene nyomjuk 15-re, az is egészen tartható.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #57392 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Batti: Jún. 1-én lesz egy találkozó. Igaz kószás... De ahogy elnézem az MTT stábját, sok a kósza. Szóval ti is jöhetnétek.

Lamorak: Néhány kószával elkezdtünk gondolkozni, milyen témában tarthatnánk mi előadást. Semmi értelmes dolgot nem tudtunk kisütni. (Enyhén fogalmazva. :roll: )

Dín: A jó előadás egyik ismérve, hogy nem hosszú!

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57379 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Egyre inkább kezd a meggyőzőgéssemmé válni az, hogy a szervezőknek meg aki akar személyesen kellene találkozni még egyszer még Szeged előtt, mert egyre kevésbé hatékony igy a munkánk. Lehet erről szó?

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja #57357 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
vagyis le tudok menni de olyan delig biztos nem tudok elindulni!
:?

Több
22 éve 5 hónapja #57355 Írta: Ringbearer
Eia:érettségi miatt nem engednek el? :wink:
Szoval nem igazán értem.
De engem sem engednek le egyedul viszont veletek nem tudok lemenni mert nekunk akkor lesz az evzaro.
Ugyhogy nem tudom hogy fog alakulni! :?

Több
22 éve 5 hónapja #57341 Írta: Lamorak
Dín:

A 20 perc általános gyakorlat-- tényleg rövid, de minden konferencián ezt szokták használni. Szerintem tartsuk magunkat ehhez.
A 15-16-ot kezeljük végleges dátumnak.
Vendéget természetesen lehet hozni, de kérek mindenkit, hogy feltétleül jelezze nekem legalább az előzetes számokat, hogy tudjak velük dolgozni! Változásokat mindig lehet tenni, de ehhez kell, hogy legyen egy hozzávetőleges fogalmam a dolgokról.

És persze: gratulálunk a (minden bizonnyal sikeres) érettségihez! (melyiket írtad?)

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #57339 Írta: Lamorak
Szerintem akkor ki kellene dolgozni egy hivatalos repi-szöveget, ami majd mehet az MTI-nek is; bár ennek tartalmaznia kellene a vendégek névsorát és a (részletesebb) programot is. Gandalf, szerintem egyelőre írd azt, hogy a Magyar Tolkien Társaság alakulóüléssel egybekötött alakulókonferenciája ekkor és ekkor lesz Szegeden, a Szegedi Tudományegyetemen, érdeklődők figyeljék a Tolkien.hu fórumát (esetleg megkérjük Svindlert, hogy tegyen ki a főlapra egy folyamatosan frissített helyzetjelentést), vagy ha konkrét kérdésük van, írjanak nekem mailt (részvétel, szállás, egyebek).

Szállás-ügyben: most beszéltem szegedi kollégiumokkal. A helyzet a következő: egyelőre lefoglaltam 26 fő részére szállást, a következő bontásban:
Összesen 6 főnek a Móra kollégiumban (Újszegeden, kellemes környéken). 2 kétfős és 2 egyfős szobánk van, mindegyik fürdőszobával. Ára éjszakánként és személyenként 2000 Ft+ÁFA (és ebben benne van az egyetemi rendezvény elsőbbésge és támogatottsága).
Összesen 20 főnek a Károlyi kollégiumban (a 'régi' Szegeden, a Plaza mellett :) , nem annyira kellemes de jó közlekedésű környéken). Itt 4 háromfős és 4 kétfős szobánk van, áruk éjszakánként és személyenként 1500 Ft (ugye itt nagyobb szobák vannak, és nincs mindegyikhez fürdő).
Kocsival érkezők: parkoló tudomásom szerint mindkét kollégium mellett van.

Tehát: kérek mindenkit, aki jön és igényel szállást, hogy mindenképp jelezze nekem (mailben, telefonon, sms-ben), melyik éjszaká(k)ra kér szállást, melyik koll. lenne megfelelő neki, esetleg kivel (kikkel) akar egy szobába kerülni!
Sajnos, csak 2 egyszemélyes szobánk van a Mórában, a többieknek többesben kell maradniuk. Remélem, meg tudjuk oldani. A bejelentkezés azért is nagyon fontos, mert a létszám függvényében tudok további helyeket foglalni, ha szükséges, és a termet is e szerint kell majd megválasztanunk. 25-30 fő körül még jól vagyunk abban az angol tanszéki teremben, ahová jelenleg elképzelem a dolgot; de ha nő a létszám, másikat kell keressünk. A vendégek névsora és az, hogy esetleg kell-e nekik szállás, szintén fontos és sürgős, úgyhogy kérem, mindenki minél hamarabb szedje össze, mit tudunk eddig, és sürgősen juttassa el hozzám (szintén mailben, telefonon, sms-ben: 06-70-2134-699).

Amint fix lesz a program, csinálnunk kellene egy plakát-szerűséget, amiből mindenki ki tud nyomtatni magának, fénymásolni, és szétrakni az intézményében, főleg az egyetemeken. Munkára!

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #57335 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Immár túl lennék a magyar érettségin, most egy kicsit kifújom magam... :D

Néhány kérdésem lenne:

1. akkor a júni 15-16-a végleges? Csak azért kérdezem, mert nekem 17-18-án szóbelik vannak, és ilyenkor nem nagyon érek rá, de ez az időspont frankó.

2. Milyen hosszú legyen az előadás? Nem tudom. ki hogy van vele, de engem a 20 perces idő egy kicsit meglepett (asszem Lamorak írta)... Nem probléma, csak nekem nagyon (sőt: NAGYON) rövidnek tűnik.

3. Hányan leszünk, hányan férnek el? Ugyanis Gurum jelezte, hogy nagyon szívesen megtekintené a dolgot, de nem tudom, lehet-e vendéget hozni...

4. Arra kérnék mindenkit, hogy ezeket a dolgokat lehetőleg sms-ben/telefonban közölje velem, mert az érettségik miatt elég rapszodikusan fogok netezni.

5. Az előbb még volt eszemben valami, de most elhussant... :lol:

Akkor ennyi. Namárie!
Dínchamion

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 5 hónapja #57328 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Most már szeretném megírni a levelet az RPG.HU-nak és a FANTASYA.HU-nak, úgyhogy esetleg megírhatnátok, pontosan miket is írjak meg nekik!

Több
22 éve 5 hónapja #57325 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Lamorak írta: (A Batti általi jelölésemet nagyon köszönöm, megtisztelsz; de nem vagyok benne teljesen biztos, nem kellene-e olyannak lenni az elnöknek, aki nagyobb és szélesebb körű adminisztratív tapasztalattal rendelkezik, mint én?)

Egyetértenék Battival, csak inkább elfogultsági nyilatkozatot terjesztek be :wink:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #57323 Írta: Lamorak
Ja igen, még valami: a média értesítése az előre megbeszélt rendben-- amint meglesz a részletes és pontos program, és azoknak a vendégeknek a listája, akik jönnek, azonnal el kell küldeni az országos média-kontaktoknak (MTI a joker, persze, ez nagyon jó, hogy megy). A helyi sajtót-rádiót-tévét mi itt Szegeden elintézzük.

Más: a meghívottakkal kapcsolatot tartók jelezzék azt is, hogy esetleg van-e olyan meghívott, aki előreláthatólag akar maradni vasárnapig (akár csak a hazautazás esti körülményessége miatt-- Szegedről este 7 után Pestre eljutni kocsi nélkül elég nehézkes... ez egy ilyen hely). Szerintetek ha van ilyen, mit csináljunk vele? Csak nem rakhatjuk egy kollégiumba? Vagy igen, ha a kollégium megfelelő vendégszobát tud biztosítani?

(A Batti általi jelölésemet nagyon köszönöm, megtisztelsz; de nem vagyok benne teljesen biztos, nem kellene-e olyannak lenni az elnöknek, aki nagyobb és szélesebb körű adminisztratív tapasztalattal rendelkezik, mint én?)

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #57320 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kiskorúak tagságáról. Aki nem választható és nem választhat az nem lehet tisztségviselő és a tisztségviselők megválasztásakor nem szavazhat. Viszont semmi egyébből nincs kizárva.

Mivel szerepelek azon a listán, nem tartom etikusnak, hogy beleszóljak csak úgy a magam szakállára. Mint korábban jeleztem elvállalom amit a közgyűlés rám ruház, vagy amire alkalmasnak tart. Csak úgy csöndesen (és etikátlanul) megjegyzem, hogy Lamorakot javaslom elnöknek.

A szombat vasárnapi programmal kapcsolatban. Nekem mindkét változat megfelelő. Mindenesetre a vendégeinkhez kell igazodnunk. Így viszont a vasárnapi hivataloskodás talán megfelelőbb. Annál is inkább mert a kész alapszabájt (a tisztség viselőkkel együtt) fel kell olvasni és szavazás után 5 azaz öt példányban alá kell írni mindenkinek.

Azok a tagdíj mértékek amiket írtatok nekem elfogadhatóak, de azt nem szabad szem elől téveszteni, hogy a tagoknak kötelező érvényű.

Azt négy kilences pontossággal kijelenthetm, hogy autóval fogok Szegedre menni. Mivel én fogok vezetni is három hely szabadon van a kocsiban. Ezt fel ajánlom annak aki igénybe óhajtja venni. Terveim szerint szombat reggel indulok, ha lehet 8 előtt és valamikor vasárnap este délután indulnék vissza. Mindez természetesen módosulhat kicsit az esetleges utasok függvényében.

Sötét Úr logója nekem is tetszik, de szeretném látni Gumipók munkáját is.

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja #57319 Írta: Lamorak
No sziasztok, egy gyors beszámoló és néhány vélemény, aztán elintézek néhány telefont és beszámolok a szállás-ügyekről.
Tehát:
Előadások: kérek mindenkit, aki előadást akar tartani, hogy írjon egy mailt, névvel, minél pontosabb témával, és azzal, hogy kell-e valami a VZ bibliográfiában csillaggal jelölt dolgok közül (hátha tudok küldeni anyagot). Remélem, mindenki tisztában van vele, hogy egy ilyen előadás nagyjából 15-20 perces kellene legyen-- ez a normál konferencia-paper ideje, és ha ott ülnek a tiszteletbeliek is, akkor szerintem az a lényeg, hogy minél tbb mindet halljanak abból, amit csinálunk, nem az, hogy valamit minél részletesebben. Továbbra is fenntartom, hogy a kreatív csapattól (Kószák, de ha fut másik kreatív projekt is, akkor természetesen az is) is legyen valamilyen beszámolóféle, és jó lenne a nyelvészeket is megszerezni-- ki tartja velük a kapcsolatot?

Díszvendégek: Szerintem is tökéletesen valószínűtlen, hogy szombat du.-nál többet maradnának; ha igen, természetesen welcome, de nem hiszem. Viszont: elkelne végre egy teljes lista arról, hogy kinek szóltunk már (nem arról, hogy kinek van meg a kontaktja)-- és ki mit mondott. A lényeges kérdés: Ki jön? Akár itt, akár mailben mindenképp küldjetek egy listát, a nevek fontosak ahhoz, hogy az egyetemből esetleg minél több érdeklődést és pénzt tudjunk kiszedni. No meg a létszám is fontos.

Szállás és érkezés: Formális regisztráció szerintem nem lesz; de lehet, hogy beszerzünk egy adag name tag-et, hogy mindenkin kinn lehessen a neve (akinek van saját name tag-je, nyugodtan hozza :) ). Kellene viszont egy hozzávetőleges létszám, a szóba jöhető terem megszerzése érdekében. Úgyhogy vagy mailen, vagy sms-en/telefonon (06-70-2134-699) jelentkezzetek be nálam, ha jöttök, névvel, és azzal, hogy melyik nap jöttök (ugye, a hivatalos verzió az, hogy a konferencia 2002. jún. 15-16-án, szombat-vasárnap lesz, de aki akar, ettől lejöhet pénteken), kell-e szállás és melyik estére. Tudnom kell, mennyire üssem a kollégiumokat; mármint hány férőhelyért.

Dekoráció: Vigyázzunk, ne vigyük túlzásba. Úgy 25 főig egy olyan teremben leszünk, ahol nehéz speci dolgokat felrakni; és nagyon vékony a határvonal 'ízléses tematikus dekoráció' és 'zsúfolt farsangi' között.... :D Szóval, ami nekem eszembe jutott, az az, hogy egy banner kellene a táblára, Tolkien képpel és az MTT logoval, és MTT szöveggel; esetleg néhány poszter, bár majd meglátjuk, hogyan tudjuk őket elhelyezni. A dekoráció jó ötlet, csak vigyázzunk, hogy jó is maradjon.

Program és repi: Kérem szépen Gumipókot, hogy azonnal lépjen velem kapcsolatba (mindjárt írok egy mail-t is) a protokollmeghívók ügyében--holnap de.-re nekem kell a Göncz Árpádnak menő dolog, ha nem kapok semmit ma estig, én fogok írni egyet (amin felhasználom az MTT logot). Akkor elment GÁ-nak egy előzetes megkeresés?

Logo: Nekem nagyon tetszik; a Kulturális Egyesület-et viszont szerintem szedjük ki belőle, az jogi blabla, oda tényleg mehetnek a tengwák.

Egyelőre ennyi, majd jövök; várom a bejelentkezéseket. Du. nem vagyok gépközelben, úgyhogy minden fontosat csak telefonon/sms-ben tudunk bonyolítani. Holnap jön Göncz Árpád, úgyhogy csipkedjük magunkat.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #57312 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Emberek! Baj van! Valószínű engem egyik ősöm sem tud levinni(egyedül is lemennék, csak úgy meg nem engednek el :evil: ), érettségi miatt.. :cry: Tudna vki segíteni?

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #57299 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Yavanna írta: ...Arról nem tudtam, hogy a szüneteltetett tevékenységi kör is kötelezettségeket von maga után. :oops: Ha így áll a helyzet, akkor egyet kell értenem veled! :wink:

Hát... az az igazság, hogy most én is el vagyok bizonytalanodva. Egyre nagyobb a gyanúm, hogy tévedtem ebben. Sztm ezt is meg kellene kérdezni valakitől, aki szakért az ilyesmihez.

No meg gondolkozom azon is, hogy ha így is-úgy is kettőset kell könyvelni, akkor mennyire számít az, ha az áfa-körbe is be kell jelentkezni. Annak azért akad előnye is - igaz, kevés.

Több
22 éve 5 hónapja #57297 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Szóval... a logo vektor-grafika, akkorára nagyítjuk ki, amekkorára sikerül! :o ))) (Elméleti határ nincs, gyakorlati határ meg a nyomtatóeszköz maximális mérete.)
A színe tetszőleges, ide csak azért így raktam fel, hogy ne legyen nagyon zavaró a Fórum anyaga közepette. Eredetileg fekete-fehér, de bármilyen színűre át lehet alakítani két kattintással.
Természetesen Gumipók az arculatfelelős, ezért elküldtem neki is, minden olyan anyaggal együtt, ami a módosításához, további feldolgozásához, beillesztéséhez, stb. szükséges lehet.
Amúgy magánban ÉSzAH tett egy észrevételt, amiben nagyon igaza van: a pipa kicsit olyan lett, mintha Tollers nyelvet öltene ránk. Ezen még alakítani kellene, amit meg is teszek, bár jobb szeretném, ha Gumipók is véleményt mondana. Nem tudom, hogy az általa/általuk kialakított koncepcióba hogyan és mennyire fér bele ez.
Köszi a dicséreteket! :o DDD
Ja, egyébként a Carpenter borítóján és a VZ honlapon is látható kép alapján rajzoltam meg, CorelDROW 9-cel (tudjátok, a sötételf rajzolóprogi. :o ))) Azé' sötételf, mer' teleszemeteli a memóriát, és hajlamos belefagyni. Szégyen és gyalázat, hogy egy ennyire jó program hogy lehet ennyire rossz... :o ) De ez már off egy kicsit...)

Több
22 éve 5 hónapja #57291 Írta: Brisa
Csavargó: Nem bánt téged senki. (Ne legyen már üldözési mániád! :roll: ) Tudom, hogy nem voltál a talin, ezért idéztem a jegyzőkönyvet. És azért nem "igeneztem", mert speciel a híradó nem merült fel. :wink:

Dekoráció: Akkor lufi nem kell?
És kellene egy idézetet keresni a táblára.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57261 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Darkman írta: A szombaton van a hangsúly. Helyesebben a szombat délutánon. Akkor tartsuk az előadásokat, a nyílvános programokat, tehát magát az ünnepi keretet. Magát a megalakulást pedig tehetnénk vasárnap délelőttre, mivel az teljesen zárt, a vendégeket nem érinti túlzottan. Szerintem nem okozna gondot, ha szombaton még mint leendő MTT lépnénk fel.

Teljesen egyetértek Veled. Végigolvastam végre az eddigieket, és nem hinném, hogy a vendégek egy délutánnál többet tudnának erre az egészre szánni. Főleg nem egy vasárnapot.
A megalakulással járó papírmunka bizonyára unalmas és vontatott lesz - a szombati napba nem fog beleférni (azért nem kellene még szombaton az előadások elé bezsúfolni, mert ha elhúzódik, akkor gáz a vendégekre nézve) úgyhogy kizárásos alapon marad a vasárnap délelőtt 8) A kérdés csak az, hogy hogyan fogjuk ünnepelni magunkat akkor este, ha még nem vagyunk megalakulva? 8O Bár szerintem ez minket ismerve nem lehet akadály... :wink: :D

A dekorációt nagyon jó ötletnek tartom, zsenik vagytok! :wink:

Sötét Úr: baromi jó ez a logó!!!! :D :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #57252 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
elég lett volna csak annyi, hogy igen. És meg is kereste őket valaki?? nem az utolsó pillanatban kéne :cry: (miért kell engem mindig bántani? )

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
22 éve 5 hónapja #57251 Írta: Brisa
Csavargó: Erről volt szó:

"3. Sajtó

3.1. Politikai sajtó és a kereskedelmi adók kizárva.

3.2. Az alábbi sajtó orgánumokat próbáljuk megkeresni:
MTI. Felel

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57244 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ha megengeditek a belevakkantást szerintem mindenki csinálja meg ill. készítse össze otthon azt amit dekornak szán és majd ott kéne úgy összeválogatni hogy jól nézzen ki!
más: nem kellene egy faxot küldeni néhány híradónak? Tandori meg Göncz személyisége lehet, hogy odahívna néhány szerkesztőséget. Persze nem tudom mennyire akarnátok esetleg nagy dobra verni a megalakulást :wink: bocs ha ezt már megtárgyaltátok én meg le vagyok maradva ha ez az eset áll fenn akkor csak annyit üzenjetek, hogy igen :wink:

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
22 éve 5 hónapja #57242 Írta: Ringbearer
Ja es szivesen nyomtatok, es fenymasolok barmit A4-es meretben!
Mi az Aldeon :?: (nem talalom az ekezetet :oops: )

Több
22 éve 5 hónapja #57231 Írta: Ringbearer
Dekoracio:
Mint a tibetieknel, lehetne ilyen papirokat (pl. kozepre Tolkienrol egy fenykepet, meg a logot) "felfuzni" cernara, sztem az jol nezne ki.
De csak egy otlet :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #57221 Írta: Brisa
Sötét Úr: Nekem is tetszik a logó. Csak a színével nem vagyok kibékülve. Nem lehetne valami más? Például világoszöld. Ez legalább jelképezhet is valamit (ti. környezetvédelmet, a Természet szeretetét).

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57218 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sötét Úr! Ez a logó egyszerűen hiper-szuper! Nagyon tetszik! 8) :P 8)
Ha esetleg ki lehetne nagyítani, akkor első osztályú dekorációként is szolgálhatna egyben!
Arról nem tudtam, hogy a szüneteltetett tevékenységi kör is kötelezettségeket von maga után. :oops: Ha így áll a helyzet, akkor egyet kell értenem veled! :wink:

Úgy fest a dolog, hogy a többség a szombati kerekasztal beszélgetéssel, vitafórummal, előadásokkal stb.; és a vasárnapi megalakulással ért egyet. Végülis logikus érvek alapján... Szóval én is támogatom! :)

Áfonya! Már el is kezdtem csokorba gyűjteni az elgondolásaimat! Mi lenne, ha csinálnánk jó nagyban egy Középfölde térképet? :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #57216 Írta: Ringbearer
Tenyleg tok jo a logo.
De nekem van egy ki8s problemam.
Nekunk jun. 15-e de. van az evzaronk (mert hogy nekem meg olyan is van :wink: ), igy legfeljebb csak du. ernek oda.
Nekem vannak posztereim a filmbol dekoracionak szivesen felajanlom!

Több
22 éve 5 hónapja #57189 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sötét Úr: nekem is nagyon tetszik a logó!
De egy kérdés: ha jól emlékszem Gumipók is tervez, vagy csak a levélpapír designt csinálja ő (de ahhoz a logó is hozzátartozik :roll: )?
Tehát, szvsz az övét is várjuk meg mielőtt kollektíve döntenénk!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #57186 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sötét Úr: naaaagyon jóóó ez a logó! 8O Kollektíven elfogadjuk? Akkor egy jó nagyon kéne belőle csinálni, amt kiaggathatunk!
Mindenki aki akar dekorálni: írja össze at ötleteit, és minden jöhet ami vonatoztatható/kivitelezhető! :D
Tolkien képre én is gondoltam - pl. a Carpenter könyv elejéről lehetne nagyítattni.
Yavanna: térkép, Howe-rajz gyühet! Naon yo!

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.858 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére