Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
22 éve 5 hónapja #57173 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ring-bearer: lehetsz alapítótag, csak vigyázz, hogy a nyomodra ne bukkanjak! :o )))))) (Bocs, ezt nem tudtam kihagyni.)

Egyetértek Battival: szombat du. legyen a meghívottakkal a hivatalos program, kerekasztal vagy éppen vitafórum, stb., előtte azonban a megalakulás nem-jogi része (szintén a meghívottakkal, főleg azokkal, akiket tiszteletbeli tagnak is szeretnénk).

Logo: éppen ma jutott egy eszembe, bár kicsit a saját KEMET-logónk analógiájára (nekem mindenről az jut eszembe mostanában... nem, nem a lógó, hanem KEMET...) :o ))) Itt van ( itt meg nagyobb méretben, Adobe Acrobathoz PDF-ben ), lássátok:

A szükséges fájlokat elküldöm Gumipóknak is. Ja, a körszerű képződmény egyfajta stilizált gyűrű akar lenni, benne meg - sose találjátok ki! :o ) - JRRT személyesen... Azok a jelek körben pedig betűk ;o)
A hozzá tartozó jogi blabla:
Hozzájárulok, hogy az általam készített logo-tervet egészében vagy részében az MTT arculattervezői az MTT logójának és arculatának kialakításához ellenszolgáltatás nélkül, belátásuk szerint felhasználják.
Sötét Úr

Lamorak: péntekre legfeljebb érkezéseket szervezzünk, hivatalos programot még ne. Elvégre vannak, akik meglehetősen messziről érkeznének Szegedre, neadj'isten munkából.

Yavanna: a könyvterjesztéssel kapcsolatban: szerintem most teljes egészében hagyjuk ki. Végül is a tevékenységi kört lehet módosítani később, mégha költségekkel jár is. Viszont a szüneteltetett tevékenység is kötelezettségekkel jár, amelynek hátrányait jobb lenne elkerülni.

Batti: lassan (vagy inkább gyorsan) kellene gondolkozni azon is, hogy az eddig javasolt tisztségviselők melyik tisztségeket viseljék? Még akkor is, ha erről az alakuló gyűlésen döntünk, egy kész ajánlattal kellene megérkeznünk.
Tovább érdeklődöm egy másik ismerősnél könyvelés-ügyben. Nem mintha nem bíznék meg az általad ajánlott szakemberben, de minél több árajánlatunk van, annál nyugodtabban dönthetünk egyik vagy másik mellett.

utazás: szvsz a Nagy Nap előtti napokban / héten egyeztetni kellene, hogy ki az, aki lakott helyről :o))) kocsival megy, és esetleg tud vinni egy-két-több főt. Már csak azért is célszerű a dolog, mert ha többen utaznak együtt, érdemesebb megreszkírozni az M5 elég borsós autópályadíját is, míg egy-két főnek azér' az hu-hu-hu-húzós. Másrészt meg ha kell, többen tudják tolni az autót... ;o)
(Jó, nem festem a balrogot a falra, mert rászárad...)

Hozzon nyugodt álmot rátok az éj!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57171 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Brisa írta: Egy dekorációs javaslat: Középfölde térképe! Meg Tolkien-ról is lehetne egy kép. Sőt az MTT logója is kint lehetne. Meg pár lufi (Frodó, Legolas, Aragorn stb. felirattal :lol: :wink: ).

Most csapok a homlokomra! Van 1 Beleriand térképem és 6 John Howe poszterem (Nem túl nagy, de azért nagyon jó! :wink: )! Ha gondoljuk, akkor azt szívesen a köz rendelkezésére bocsátom, de nagyon kell ám rájuk vigyázni! :D

"Aure entuluva!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57170 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Egy dekorációs javaslat: Középfölde térképe! Meg Tolkien-ról is lehetne egy kép. Sőt az MTT logója is kint lehetne. Meg pár lufi (Frodó, Legolas, Aragorn stb. felirattal :lol: :wink: ).

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57163 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Áfonya: az ötlet nagyon díjazandó és támogatandó! Részemről is!
Újra megnéztem, bár a találkozón erről már eset szó, de hátha valaki elfelejtette: a legkorábbi optimális vonat 7:05kor indul és 9:35re van lent. Szerintem 3-4 óra bőven elég, ha 2 körül akarjuk elkezdeni!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #57157 Írta: Yavanna
Nekem van, de még vacilálok, hogy elvigyem-e! Szeged messze van, sose jártam még ott, a vonat kényelmesebb, és végre nagyon szeretnék alkoholizálni! :roll:
De kérdem én mi gátol minket, hogy valami jó korai vonattal menjünk?
Tudom, hogy Áfonya helyzete bonyolultabb, de biztosan meg fogjuk oldani! :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #57152 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Áfonya, ez egy isteni ötlet!

:-)

Akkor viszont szombat délelőtt kéne levonatolni, nem 1-re 2-re, ahogy azt az ülésen megvitattuk...
Ez fantasztik...hihi

Menjünk le reggel, hajnalba, jeee, kinek van kocsija?

Üdvike

Darky

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #57148 Írta: Yavanna
"szombat de. lehetne pár dekorációt feldobni - ha csak egy idézetet a táblára, akkor is - mert ha módunk van rá, nézzünk már ki jól, ne legyen olyan egyetemi óra szaga a dolognak."

Áfonya! Ez szerintem elsőosztályú ötlet!!! :D :idea:
Én szívesen részt vennék ebben; mindenki kibontakoztathatná kreatív hajlamait! Mindenesetre ez azt jelentené, hogy elég korán kellene indulnunk itthonról..., legalábbis annak aki szívesen részt venne benne.
Mivel lehetne díszíteni? :roll: Hát nem tudom, de szerintem a találkozós képek ötlete kissé bizarr! ( :) )Rajzok, feliratok, virágok...stb jöhetnek! :wink: 8)
Csak időm legyen rá....

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #57144 Írta: Gandalf

Több
22 éve 5 hónapja #57139 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Darkman: köszi, hogy bevállaltad az előadást! Így már egész jól nézünk ki! :D
Más. Most úgy felmerült bennem ez a gondolat (ha hüleség, vagy nem kivitelezhető, tessék üvölteni :oops: ), de az egyetemen belül pontosan milyen termet, vagy előadót kapunk a rendezvényhez? Mert esetleg akkor szombat de. lehetne pár dekorációt feldobni - ha csak egy idézetet a táblára, akkor is - mert ha módunk van rá, nézzünk már ki jól, ne legyen olyan egyetemi óra szaga a dolognak. No meg meghívottaknak előre elkészített hely, ásványvíz, stb (lehet, hogy ezt nekünk kell egyedül megcsinálni!)... apró dolgok, de fontosak lehetnek. Vélemény?

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #57098 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Szerintem nem is biztos, hogy a díszvendégeket ott kéne tartani vasárnapra, abban az esetben, ha minden érdekesebb dolgot lezavarnánk szombat délután/este. Ez egyébként így sztem jó lenne, hogy szombaton fogadás-előadások-díszvendégek, vasárnap meg majd mi jól megalakulunk :) Bár. Azt nem tudom, hogy Gönzc Árpádnak mint jövendőbeli díszelnöknek :) nem kellene-e ott lennie az alakulásnál, aláírni vmi bürokratikus izéket v. ilyesmi. Meg a tiszteletbeli tagoknak (Tandori stb.) Ha igen, akkor mégiscsak ott kellene maradniuk vasárnapra, na de azt nem hiszem, hogy túlzottan élveznék az általunk bonyolított alakulási műveletet :) . Elküldeni őket városnézni, az érdekes lenne :) Esetleg még szombaton aláírassuk velük, amiket kell? (Egyáltalán kell valamit? Jogi ügyekben én töksüket vagyok :) )
Vagy hozzunk GyU köteteket, és olvastassuk velük, amíg nincs semmi érdekes :mrgreen:

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #57027 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Darkman: Nagyon jó lenne, ha tartanál előadást az MTT-ről. Ez remekül kiegészítené Lamorak Tolkien kritikákról szóló, és Áfonya konkrétabb, a GyU-val foglalkozó előadását. Ha Dinch is ott lesz a fantasy témájával, akkor szerintem elég érdekes és színes lenne a kép.

Én is támogatnám, hogy ha lehet vasárnap legyen az alakulóűlés. Nem hiszek benne, hogy nagyon rövid idő alatt lezajlana. És mihez kezdenénk közben a vendégekkel? Menjenek el városnéző túrára?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 5 hónapja #56996 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ring-bearer: Jegzőkönyvbe volt: "Szállás: Már péntektől kellene, felelős: Nagy Gergely" (Lamorak)(Nem bizti, hogy pontosan idéztem, otthon van a jk. :oops: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #56970 Írta: Brisa
Svin is lehetne alapítótag... Ulmo, Yavanna mellett őt is támogatnám...

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #56959 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Én pedig Budapesten lakok! :?
Úgyhogy rázós lesz... De szombatra biztosan lemegyek! :wink:
És pl. Batti hol fog aludni? Hiszem Budapesten lakik!
Arra pedig hazautazni (ha vonattal megy, de ha kocsival akkor se rövid!),
hogy otthon aludjon felesleges.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 5 hónapja #56943 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nocsak, nem hittem volna, hogy pont itt talalok Tom Waits rajongokat :) Es, hogy pont Te leszel az Lamorak. Nem mondom, hogy ejjel-nappal Tom Waits-t hallgatok, de azert van tole minimum 15 oranyi zenem :wink:

Ring-bearer: Ha nem jon kozbe vmi elore lathatatlan problema, akkor ott leszek. Ugyanis cirka 100-150 meterre lakom csak a helyszintol... :D

Több
22 éve 5 hónapja #56927 Írta: Álmos
Szegeddel kapcsolatban pedig, a célunk egyfelelől a megalakulás, másfelől ennek ünnepélyes keretbe való behelyezése lenne, állófogadással, meghívottakkal, előadásokkal...stb.
A kérdés csupán az, hogyha két napot szánunk rá, s ennél többet szerintem nemigen kéne, hogy legyen a sorrend?
Szerintem is a szombat délutánt és a vasárnap délelőttöt kéne kispécizni, mivel a kedves vendégek általában délelőtt nemigen naprakészek, meg aztán, nem mindenki lakik Szegeden...utazni is kell, s mint tudjuk, az idő :)
A szombaton van a hangsúly. Helyesebben a szombat délutánon. Akkor tartsuk az előadásokat, a nyílvános programokat, tehát magát az ünnepi keretet. Magát a megalakulást pedig tehetnénk vasárnap délelőttre, mivel az teljesen zárt, a vendégeket nem érinti túlzottan. Szerintem nem okozna gondot, ha szombaton még mint leendő MTT lépnénk fel. Az egész csak formalitás...sőt, ha belegondolok, felfoghatnánk úgyis, mint egy királyi koronázást. A korona még nincs a fejen, de a nép már ünnepel, a várban felbolydul az élet, mindenki azt kiáltja: " Éljen a király! " :)
Hú de mekkora érvet mondtam :) te jó ég...no mindegy, de ez is attól függ, mennyire időigényes az alakulás. Ha rövid, secc és pecc, akkor akár szombaton is megtarthatjuk. Mégis úgy érzem inkább, a vasárnapi jobb lenne. Szépen, nyugiban, hogy ne legyen belőle rohanás.

Ezúton jelezném, hogy én szívesen tartanék egy előadást, méghozzá arról, hogy milyen lehetőségek rejlenek a leendő MTT-ben. Hogy a világ megmozdult, egy új irányba tart, s ennek jele nemcsak mi vagyunk. Mások is ezt teszik, mások is velünk tartanak. Mit adunk hát a világnak, s mi az új irány? A poén a végén, hogy Tolkien világa az új irány...persze nem szó szerint értve...pusztán csak eszmeileg :)

Üdvike

D.

Több
22 éve 5 hónapja #56922 Írta: Álmos
Sziasztok!

A tagdíjjal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Oké, hogy 700-1000 Ft havonta, vagy 5000 évente, tehát nem a sznobizmus felé megyünk, de a kérdésem: mi lenne az ellenszolgáltatás? Mit adnánk mi a népnek? Úgy egészen hirtelen most erről mi jutna az eszetekbe?

Üdvi

Darkman

Több
22 éve 5 hónapja #56916 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Lamorak üzeni: Döntsünk a meghívó ügyben! És hallgassunk Tom Waits-et! 8) Sajna a végéből ennyi maradt "G" :?
Ez tök jóóóóóóóó!!!! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56884 Írta: Yavanna
Ring-bearer kérdezte:

"Tehát pl. én leheteg alapítótag vagy "csak" tag a 13 évemmel?"

Nos, a legfrissebb információk szerint lehetsz.

"Mikor lenne pontosan?"

2002. 06. 15.-16. (Ez egy hétvége.)

"Szegeden lesz?"

Igen

"de nem választhat és nem választható"

Nem vehet részt az egyesület tisztviselőinek megválasztásában és maga sem választható meg ilyen posztra.

"valamit felolvasni; aki akar még előadni, mindenképpen szóljon, és jelölje meg a témáját (akár itt, akár mailben, bár azt most hétfőig úgysem tudom olvasni)" mit lehetne felolvasni? Témát amiről beszélni lehetne?"

Erre a bizonyos alakulóülésre néhányan kisebb előadásokkal készülnek, földolgoznak 1-1 Tolkiennel kapcsolatos Tmát.

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #56880 Írta: Ringbearer
Bocsi hülye vagyok! rájöttem mi az a VZ! :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #56868 Írta: Ringbearer
Ja, és Svindler? Őt meghívjátok?

Több
22 éve 5 hónapja #56853 Írta: Ringbearer
Tehát pl. én leheteg alapítótag vagy "csak" tag a 13 évemmel?
Mikor lenne pontosan? Szegeden lesz?
Batti:"de nem választhat és nem választható", ezen mit értesz?
Lamorak:"valamit felolvasni; aki akar még előadni, mindenképpen szóljon, és jelölje meg a témáját (akár itt, akár mailben, bár azt most hétfőig úgysem tudom olvasni)" mit lehetne felolvasni? Témát amiről beszélni lehetne?
Mi az a VZ?
Bocsássatok meg, hogy ennyit kérdezek , de sajna csak most jöttem ide (amit szánok-bánok!!!!!!!) :( ,de nagyon szeretnék ebben részt venni, mert a suliban is szeretünk volna egy Tokien Fórumot csinálni, de még csak alakulóban vannak a dolgok. És jó lenne, ha közölünk valaki kapcsiba lenne veletek! (Meg aztán szerény személkyem is szeretne ebben részt venni! :wink: )

Több
22 éve 5 hónapja #56842 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
OK, eddig tudtam maradni-- megyek és jövök vissza hétfőn. Ki csinálja a meghívót??

Hallgassatok Tom Waits-et!

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #56837 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Rögtön offal kezdek: (és bocsánat a kifejezésért, de) kurva gyönyörű a két új Tom Waits-lemez! Még aki nem ismeri, de van ideje egy kis streaming-re, hallgassa meg legalább az Alice 4. számáig! ( www.anti.com/tom.php )

Szóval: Battinál a pont, vasárnap délelőttre (vagy ha pénteken kezdünk, szombat délelőttre) azért nem lehet alakulás utáni reprezentációt tenni, mert a vendégeinknek valószínűleg jobbak a délutánok. Én továbbra is azt javaslom, hogy az első nap du. maradjunk a megnyitó--méltatások--kerekasztal programnál, aztán este fogadás és buli ZTE-IHB (akár a T.C.B.S.). Aztán vasárnap de. elintézhetjük az unalmas formaságokat (az alakulóülés úgysem lesz nagyon hosszú, nem? ha már úgyis minden előre le lesz fixálva). Kérdés, hogy az előadásokat (szerintem egy-kettő mindenképp kellene: nem szigorú tudományosságot várunk, de valamilyen összeszedett dolgot ('valamilyen témát valamilyen témában', ahogy Pandacsöki Boborján mondaná), ami releváns és fontos. Én mondjuk beszélhetek a Tolkien-kritika formáiról, fórumairól és álláspontjairól, mindezt magyar keretbe helyezve és jelezve, milyen témák, feladatok és fórumok állnak előttünk. Ez persze az MTT kritikai-tudományos irányát reprezentálhatja. Hozhatna a kreatív csoport is valamit felolvasni; aki akar még előadni, mindenképpen szóljon, és jelölje meg a témáját (akár itt, akár mailben, bár azt most hétfőig úgysem tudom olvasni).

Az arculat kidolgozása nagyon fontos; egy jó logo nagy nyereség. Mit is mondott Gandalf, hogy áll az új szerver és az új VZ? Szerintem maradjunk benne VZ-ben, de csináljunk saját arculatot az MTT oldalakhoz. Ki itt az arculattervező? A tengwás ötlet sem rossz, csak vigyázzunk rá, hogy a logo mindenki számára felismerhető és érthető legyen.

Egyelőre ezt most kirakom, és még figyelem a válaszokat.
A programról meg kell egyezni és a GÁ-nak kedden átadandó protokoll-meghívót meg kell csinálni!

Elment egyébként az előzetes tájékoztató meghívó? Mert ha nem, akkor már mindegy-- csak volt értelme azon vitatkozni akkor, hogy küldjünk-e előzetesen, vagy csak majd én adjam át itt...
Ha nem tudnék visszajönni, és valaki bármelyik ügyben mindenképpen beszélni akar velem (mondjuk meghívó), kirakom a telefonszámomat: 06-70-2134-699, egész hétvégén elértek.

Mindenki törje az agyát; remélem, még tudok visszajönni.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
22 éve 5 hónapja #56832 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ma újra beszéltem az ügyvéddel és megint tanultam egy keveset. Ami az MTT-re tartozik.

Sajnos minden korábbi információval ellentétben kettős könyvelést kell csinálnunk. De mielőtt lefelé görbülnének a száj sarkak az ügyvéd modta hogy megcsinálja nekünk (nagyon, nagyon, nagyon jutányos áron).

Kiskoru nagykoru téma. Kiskorú lehet tag sőt alapítótag is, de nem választhat és nem választható. Ennek alapja az, hogy a PTK nagykorúságról beszél a tagsággal kapcsolatban, az 1989 évi II törvény pedig csak az egyesülési jogot adja meg mindenkinek. A PTK pedig az Alkotmán után a legnagyobb jogérvényű törvényünk. Ennek ellenére senki ne keseredjen el mert a kiskorúság átmeneti állapot.

Az MTT logó és arculathoz szólnék hozzá. Esetleg benne lehet at MTT Tengwákkal? (malta, tinko) egyébként a malta arany a tinco fém jelentésű. Lehet ez véletlen?

A program időrendjéről. Bár én is úgy gondolom előbb formálisan is meg kell alakulnunk és utána ünnepelni, az nehezen elképzelhető hogy a vendégeink vasárnep délelőtt eljönnének. Bár ki tudja. Mindenesetre szombat délután sokkal alkalmasasbb(?). Ezt a logikai és protokolláris kérdést meg kell oldanunk mégpedig úgy hogy az mindenkinek jó legyen és ne legyen az eredmény se unalmas se sértő. Két lehetőségre gondoltam de mindkettő szombatra teszi a formális alakúlást.
1 - 14-től 16-óráigformális alakulás majd utána reprezentálás a vendégekkel, ete buli vasárnap kerekasztal
2 - 14-től 15ig üdvözlőbeszéd vendégek méltatása meghalgatása majd szünet és kb 15-től 17-ig alakulás, azután a létrejött egyesület méltatása magunk és a vendégeink által végül este buli IHB, ZTE stb. Vasárnap mint fent.

Mégegy dolog az ügyvéddel kapcsolatban, elküldöm neki az alapszabályunkat a jelenlegi állapotában és ő majd rendbe teszi. A személyi adatok majd akkor kerülnek bel amikor fixálódtak.

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 5 hónapja #56731 Írta: Ringbearer
Várjatok, én például már nem léphetek be? :cry:
Szegeden tartanátok ezt az egészet?
Tök jó ez az egész, s ha kellek valamihez nagyon szívesen segítek, ugyanis már sokszor csináltam ilyesmit! (csak nem ilyen nagyban!) :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #56649 Írta: Áfonya
Még egy kérdés: a zártkörűségről esett szó, ha jól emlékszem, de ezt azért jó lenne tisztázni. Akkor a meghívottakon, illetve az egyetem vezetőségén kívül más ne jöjjön? Mi legyen az esetleges személyes meghívottakkal (értsd pl: szülők... :roll: ), na meg pl. a Fórum többi részével, akik nem tagok? :?:
Mert ha az alakulóülésből ki is hagyjuk őket - ami ugye nem feltétlenül érdekes a számukra - a másnapi programra eljöhetnének. Nos?

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja #56636 Írta: Yavanna
Húha! Tényleg kicsit kezd zavarossá válni ez az ügy! Csatlakozom ÉSZAH-hoz, már én is elég nehezen tudom csak követni! 8O

Amit Lamorak írt a programokról, az szerintem nagyon jól hangzik! Viszont nem lenne jobb a hivatalos megalakulást tényleg az első napra tenni? Részben azért amit ÉSZAH is mondott, részben pedig azért, mert akkor este már tényleg jogosan és méltán ünnepelhetnénk a megalakulásunkat! :wink: :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #56633 Írta: Áfonya
Juj, kezd bonyolódni a dolog...
Na akkor, szépen sorban:
1) Szerintem is előbb intézzük el a formaságokat, és másnap tartsuk a kultúrális programot. - előbb a társaság kell, aztán jöhet a társaság által szervezett program. :)
2) Előadások: Lamorak, most eléggé behatároltad itt a témákat... szerintem ne tegyünk megkötést, én személy szerint egy teljesen más témában dolgozom éppen, aminek pl. nem sok köze van az MTT szükségességéhez... :roll:
Dínchamionról tudunk vmit? Jó lenne vele is egyeztetni előadás-ügyben.
Ezenkívül nagyon szépen kérnék legalább még egy vagy kettő jelentkezőt előadásra, még mindig kevesen vagyunk. :!: :!: Akik ráérnek, jó lenne, ha tudnának bevállalni valamit.
3) Kerekasztal: én vállalom, ha valaki felkészít. :) Magamtól nem garantálok semmit... :roll:
4) Ajánlások: Ulmóval én is egyetértek, fordítói munkássága miatt, ill. Yavannát én már piszkáltam ez ügyben, jó lenne, ha ő is gondolkodna rajta! :D
5) Tegnap este kicsit brainstormingoltunk ( :wink: ) Gumipókkal, és tervezzük a logót, illetve az arculatot, remélhetőleg hamarosan mutathatunk vázlatokat is. Ötleteket azonban még mindig várunk! :!:

ÉSzAH: mail ment adatokkal.

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja #56618 Írta: Brisa
Én Ulmo-t ajánlanám. Mint fordítónak, neki is helye lenne Szegeden (is), nem? :wink:

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.870 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére