Kósza Kommandó

Több
16 éve 6 hónapja #358893 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Javaslatom, hogy egyszercsak érjünk oda.
:D

Szerintem mindegy, hogy 16.00 vagy 18.00, bár örülnék, hogy ha minél több MTT tag jelen lenne a tisztújításon.

Az egyébként nem baj ha már korábban befoglaljátok a helyet.

Viszek bokent.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #358874 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Ha valaki nem megy KGYra és hamarabb feljönne, mi úgy néz ki ott leszünk úgy 4 körül, csinálunk nektek tüzet :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #358873 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Nos kedves kispajkosok, jómagam is a május 1-et preferálom, aznapra nincs semmi betervezve, így ha szerveszkedünk arra a napra vajh közös létre, úgy szívesen viszem, amit tudok, csak szóljatok mi is az. Savvy?

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 6 hónapja #358855 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Mivel a közgyűlés hivatalosan 16-ig tart Csepelen, így elég valószínű, hogy 18 előtt nem érünk oda, ezért ezt az időpontot támogatnám én is.

Több
16 éve 6 hónapja #358851 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Telcontar írta: veradas (!!!)

ahggrrr...utálom, hogy nem adhatok vért. mondjuk úgyis csak gagyi a rh+...ezzel locsolják a horrorfilmeket.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 6 hónapja #358848 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Es vezetosegi javaslatra a varosligeti (+egyeb) majalist is atszervezitek? Parszazezren

Mindegy, en 30-an megyek, fuggetlenul attol, ki jon. Ha valaki csatlakozni akar de nem talal oda, a 30/3369094-en megtalal. Elsejen Tabanban Charlie koncert lesz este.

Több
16 éve 6 hónapja #358834 Írta: Tünde
Tehát akkor aki nem ragaszkodik a pontos időponthoz, hanem inkább a társasághoz, az menjen május elsején 6 órára este fel

köszönet :lol: ott leszünk

Több
16 éve 6 hónapja #358833 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Kedves Kispajtások,

én most nem leszek Beltaine-on, nem is tudok részt venni a szervezésben, de azt tudom, hogy a Vezetőség kérése a május elsejei megrendezés volt, praktikus okokból - többek között azért is, mert ha 30-án tartjuk, akkor a közgyűlésen sok kialvatlan vagy részben kialvatlan ember fog megjelenni (akkor is, ha nem töltik ott az egész éjszakát).

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
16 éve 6 hónapja #358832 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Nézd: délelőtt tíztől van kgy. :D Szerinted mikorra lesz vége? Én olyan este 5-6 körült javaslok feljövetelre.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 6 hónapja #358831 Írta: Tünde
akkor viszont szeretném tudni, hogy a társaság miatt mikor is menjek fel, mert KGYra nem megyek viszont szeretnélek/szeretnénk látni titeket ...

Több
16 éve 6 hónapja #358829 Írta: Rabyn
Egészen más: szeretnék segítséget kérni az mtt születésnappal kapcsolatban a csobának körényi helyek kirándulási viszonylatairól. Tehét kéne valaki aki szervez nekem oda egykét kirándulást és el is jön.

Több
16 éve 6 hónapja #358828 Írta: Rabyn
FIGYELEM FONTOS

IDÉN PONT AMIATT MERT MÁJUS 2-A IS MUNKASZÜNETI NAP TÖBBEN GONDOLTUK ÚGY, HOGY MÁJUS ELSEJÉN ESTE LEGYEN A BELTAIN MERT AKKOR KGY UTÁN TÖBBEN TUDNAK JÖNNI ÉS A VIDÉKIEKNEK IS JOBB!!!!!!

Tehát akinek nem fontos a kgy, nem jön nem érdekli stb, az felőlem menjen fel nyugodtan 30-án este/délután.
De aki jön kgyra nem ér rá 30án este stb, az jöjjön elsején este kgy után fel a hegyre.

Szerintem nem érdemes fent maradni éjszakára mert rohadtmód hideg lesz és nem hiszem, hogy szeretnétek megfázni. Sajnos már nincsenek olyan meleg áprilisi-májusi esték mint 6 évvel ezelőtt...

Több
16 éve 6 hónapja #358827 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Tünde írta: Tudjátok ebben az a poén, hogy ha nem kérdezek rá, akkor ide senki nem jön háborogni :roll:

És senki nem megy 30-án, mert Telco be sem írja, annyira egyértelmű...

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 6 hónapja #358825 Írta: Tünde
Tudjátok ebben az a poén, hogy ha nem kérdezek rá, akkor ide senki nem jön háborogni :roll:

Több
16 éve 6 hónapja #358821 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Arról nem beszélve hogy NEM mindig ápr.30-án volt, volt már 29-én is, a két évvel ezelőtti*! Ha egy nappal korábban lehet, egy nappal később is lehet! :idea:

(*Ld. Találkozások topic 23. oldal, megkerestem.)

És volt már olyan is, Telcontar, nem emlékszem h. Líthas vagy Beltaine, amit nem te szerveztél és nem is tudtál jönni.

Arról nem beszélve, h. nekem, Milnek és még többeknek aznap délután, tehát 5 órai kezdettel van a ballagás, ami legalább másfél órás, plusz odacsődül a fél család tehát illene nem elküldenki őket azonnal a búsba, plusz a város másik végén lakom & van az iskolám. Ja, és mellesleg másnap reggel mandátumvizsgálok a kgy-n, de ez már egyéni szocproblem...

Továbbá 3(!) nappal előtte jelzed, hogy egyáltalán szeretnéd szervezni - miből gondoltad, hogy tudni fogja akár a vezetőség, akár a "civil" résztvevők hogy Te idén is akarod szervezni? Pont mivel volt már rá példa hogy nem, és ezer éve nem is hallottunk felőled... persze örülünk, ha jössz és csinálod, de kissé visszás h. 3 nappal előtte háborodsz fel, hogy miért szervezi más, netán 1 nap csúszással, ha Te eddig nem jelezted hogy IGEN LESZ, és IGEN ÉN szervezem. :roll: Ha a rég látott haverokkal privát bulit akarsz, nem szólsz nekik, hogy "hé ugye észben tartjátok hogy ekkor és ekkor jöttök"? Van annyi szervezői tapasztalatod, hogy az embereknek el kell mindent részletesen, időben és akár többször mondani, h. biztosan mindenkihez eljusson a dolog veleje!

Konstruktív javaslat: ha Telco nem fontolja meg h. máj.1. este velünk bulizzon akik sokan biztosan megyünk, akkor az a pár ember aki ráér ápr.30-án is menjen tábortüzezni, de remélem minden MTT-tag tartja olyan fontosnak a tisztújítást, hogy eljöjjön szavazni a neki szimpatikus jelöltekre, és ne legyen mindegy neki h. ki a vezetőség... (ha előtte éjjel bulizik és nem alszik felőlem, csak ott legyen 9-10 között... ;) )

A Té Jelenlegi Vezetőség meg tényleg írja már ki a máj.1-re általa tervezett Beltaine paramétereit!

Hogy konstruktív javaslat is legyen

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 6 hónapja #358816 Írta: Tünde
Telco: köszi a választ. Két okból kell/érdemes beírni. Igen, én is hallottam a KGY utáni időpontról és vannak mindig újak is, akik jönnének, de nem tudják mi is ez, illetve akik csak iylen nagyobb összejövetelekre járnak és nem nagyon fórumoznak, csak ilyenkor és kíváncsiak. Köszi :lol:

Több
16 éve 6 hónapja #358813 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Jól van, Telco, bocs. Nem tudtam, hogy ez a te saját privát bulid, én azt hittem, hogy ez egy sima (nem MTT-s, de fórumos) közösségi tali. És persze amikor még azt olvastam, hogy 1-jén lesz, örültem, hogy végre újra ott tudok lenni egy ilyenen, mert vidékiként eddig csak egyszer jutottam el ilyesmire. 30-án nem tudok ott lenni, mert az még munkanap, és hónapot is zárunk, estig dolgozok és 4 óra az út. :(
Nem tudtam, hogy ennyire kötött időpontú (a karácsonyt valóban nem szokták átrakni, de pl a születésnapot meg a hasonlókat simán megünneplik az emberek pl a legközelebbi hétvégén, amikor ráérnek összejönni), meg hogy neked ez ennyire komoly vallási rendezvény. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 6 hónapja #358811 Írta: Telcontar
A kozgyules stb egy dontes volt, az aprilis 30 hatodik eve aprilis 30 es este lesz, nem utkozik semmivel, felesleges maskor tartani. Az benne a jo, hogy utana nincs munkanap, igy biztosan ott tud maradni ejjelre, aki szeretne. De ha tevednek es este 8-kor vana tisztujito kozgyules akkor elnezest a tevedesert.
A ballagas napkozben van mindenhol. En is az unokahugomen leszek, de 6-ra odaerek a Kolosyra.
A majus 1-et odebb lehet tenni, HA meg tudjatok gyozni a kormanyt, a szakszervezeteket es ugy egymillio embert hogy a kedvetekert a majalis maskor legyen.
Egyebirant meg azt tudom mondani, az illetekesek majd maskor atgondoljak hogy egy evek ota megszokott es bevalt hagyomanyt, amelynek objektiv okokbol kotott az ideje, osszeszerveznek-e egy teljesen kotetlen masik programmal. Ha meg megis, akkor esetleg felmerul-e bennuk, hogy szolnak annak, aki ezt szervezi. Merthogy nem szoltak.

Nyilvan nem kotelezo megjelenni Beltaine-n, minthogy ez NEM MTT-s program, hanem az en privat bulim, konkretan egy vallasi unnep es az csatlakozik, aki akar.
Nem hioszem, hogy pl karacsonyt el kellene azert halasztani, mert epp dec 24-re tuzott ki egy programot valaki. Ez hasonlo fontossagu esemeny a Wiccaban, a nyarkezdet, a Samhainnal egyutt a legnagyobb es legfontosabb kelta unnep. Nyilvan akinek nem ez a vallasa, annak nem fontos. Nekem igen. Ettol fuggetlenl barmikor barki szervezhet bulit, akar oda, akar mashova es felolem elnevezheti akar szeptemberben is Beltaine-nak. A lenyeg az, hogy en viszont aprilis 30-ra szervezem az unnepet, majalisra a majalist, karacsonyra a karacsonyt es igy tovabb.

Roviden a lenyeg: milyen alapon beszeli meg barki barkivel a hatam mogott, hogy en a privat bulimat, amely az elozo ot evben mindig ugyanugy zajlott, mikor tartsam meg, mikozben nekem nem is szol errol? Alljunk mar meg...

Több
16 éve 6 hónapja #358808 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Sil írta:

telcontar írta: Utana majus 1 majalis,

Bocs, hogy belevau, de biztos, hogy szerencsés dolog a tisztújító közgyűléssel párhuzamosan másik programot szervezni? Így is gond szokott lenni a határozatképességgel, de ha még majálisra csábítjátok az embereket helyette... :roll:

És nem arról volt szó eddig, hogy idén máj. 1-jén, kgy után lesz megtartva a Beltaine? 8O

Én is így tudom Sil. Telco, május 1-hez mit szólnál?

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 6 hónapja #358805 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Április 30 pedig ballagási nap.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 6 hónapja #358799 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

telcontar írta: Utana majus 1 majalis,

Bocs, hogy belevau, de biztos, hogy szerencsés dolog a tisztújító közgyűléssel párhuzamosan másik programot szervezni? Így is gond szokott lenni a határozatképességgel, de ha még majálisra csábítjátok az embereket helyette... :roll:

És nem arról volt szó eddig, hogy idén máj. 1-jén, kgy után lesz megtartva a Beltaine? 8O

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 6 hónapja - 16 éve 6 hónapja #358790 Írta: Telcontar
Ezen nincs mit kiirni, az mindig ugyanaz
Aprilis 30, talalkozo Kolosy teren 65-os busz megallojaban
korankelok 3-kor
keson kelok 6-kor
tobbiek egyedi idopontban
tartozkodas hajnalig, felszereles meleg (!!!) ruhak, mert hideg lesz
tabortuzhoz valo kaja, kes, itoka
jokedv

ennyi :)

Utana majus 1 majalis, talalkozo 11-kor Szechenyi furdo foldalatti kijaronal
program:
maszkalas
mezkostolas (ha megtalaljuk)
kolbaszeves
okorkodes
veradas (!!!)
sorozes
delutan - este Tabanban kalandpark (mindenfele felmaszhato, kotelencsuszo stb program sort lehet kapni ha teljesited)
utana ingyenkoncert (tobbnyire Charlie, aki mar volt ott, tudja megkkora elmeny)

kb ennyi

mint evek ota mindig :)

Több
16 éve 7 hónapja #358750 Írta: Tünde
Tisztelt Illetékesek!

nem kellene már kiírni a Beltaine időpontját???????

köszönettel

Több
16 éve 8 hónapja #357149 Írta: Tünde
Tavaly Lithason vagy Beltainon valakinek nálam maradt a sárga nyelű krumplihámozója. Most találtam meg a hátizsákban, hogy elővettem a kirándulóst.
Kinek hiányzik? :P

Több
16 éve 8 hónapja #356663 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Tünde írta: OFF
dorw: milyen nevek ezek? :P
ON

Nem én voltam! Mármint nem én adtam a neveket! De tényleg! És egyszerűen ezek a túrák vághatnak a túra "profilunkba". :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 8 hónapja #356662 Írta: Tünde
OFF
dorw: milyen nevek ezek? :P
ON

Több
16 éve 8 hónapja #356654 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Javaslatok teljesítménytúrákra:

Tojás 20: itt .
Nyuszi Hopp-25: itt .
Himbi-Limbi a Libegő alatt: itt . :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 9 hónapja #355667 Írta: Rabyn
Most hétvégére egyébként szeles esős időt jósolnak. Ráaádsul nekem eszembe jutott, hogy hétfőn 80 oldalból írok ZH-t. :(

Több
16 éve 9 hónapja #355661 Írta: Tünde
Belepof OFF
Melián szombat reggel ér haza melóból, kvázi szombaton alszik, egyenlőre... Rá ne várjatok szombati kirándulással, legyetek kreatívak, menjetek egyedül.
Nekem mindegy, max szervezek magamnak egyet, ha nem jó az alkalom amikor megy a banda. Speciel a héten NCAt írunk, mi Eryvel tuti nem megyünk szombaton.
Belepof ON

Több
16 éve 9 hónapja #355657 Írta: Rabyn
A vasárnapokkal már tavaly is gondban voltam. Akkor nem tudok pihenni.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.545 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére