Kósza Kommandó

Több
17 éve 2 hónapja #343570 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
És akkor szerintem el kéne dönteni, hogy akkor most milyen távolságra mennyünk...én ...hát szerintem mennyünk a 14-re...az szerintem jobb lenne...bár én elsétálgathatok 21 km-re is...DE várjunuk csak milyen az út mármint...hülye kérdés de hegyes??? vagy ilyen mezei séta szintű??? Mert mondjujk ha ilyen hegymászás 14 km-s az :oops: nem annyira jó...

:roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #343458 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Melian: ez mibe kerül?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #343454 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Szóval kedves természetbarát Kispajtások,

készüljetek úgy, hogy 22-én megyünk a Börzsönybe kirándulni, én a magam részéről a 21 kilométeres túrát preferálom.

A következő napokban nagyon korlátozottan leszek netközelben (elköltözöm, és amíg az új lakásba nem érkezik meg a net... :o h: ), de azért igyekszem idejében beírni a konkrét információkat.

Arra mindenképp készüljetek, hogy korán kell indulnunk, hiszen legkésőbb 9-ig (de inkább korábban) Nagymaroson kell lennünk, a rajtnál.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 2 hónapja #343040 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
nekem tökmindegy, melyik, ha jó a társaság, meg minden ;) Csak az, hogy pont 22.én van.. akkor meg Critical Mass lesz... :( :cry:

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #343036 Írta: Melian
Én meg azt vállalom be, amit a többség ;)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 2 hónapja #343030 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
én bevállalom, de csaka 14 kilcsit (igen, egy tottyadt otthonülő szólott).

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
17 éve 2 hónapja #343015 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Remzymama/Tünde írta:

dorwinion írta: Nagy poén lenne! Bilbó és Frodó szülinapján túrázni... :wink:

meg Remzyén :lol:

Akkor ő is jön! :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 2 hónapja #343007 Írta: Encsi

Esgal írta:

Ismerős írta: X. NAHÁT (Nagymarosi Hátizsákosok Társasága) Jubileumi Teljesítménytúra

Időpont: 2007. szeptember 22.
Rajt, cél: Nagymaros, plébánia.
Nevezés: 07:00 - 09:00.

Öt féle táv: 14, 21, 32, 48, 92km.
Leghosszabb táv útvonala: Nagymaros -> Szent Mihály-hegy nyerge -> Hegyes-tető -> Zebegény, kálvária -> Törökmezői halastó -> Kis-Hanta-patak -> Kóspallag -> Inóci-nyereg -> Bánya-tető -> Salgóvár -> Vilati-üdülő -> Esztergályos -> Nagy-Oros-bérc -> Királyháza -> Nagy-Mána -> Csóványos -> Oltár-kő -> Fekete-rét -> Bányapuszta -> Vasedény-kulcsosház -> Kisirtáspuszta -> Érsek-tisztás -> Nagy-Sas-hegy alatti nyereg -> Só-hegy -> Kopasz-hegy -> Márianosztra -> Kóspallag -> Törökmezői halastó -> Köves-mező -> Nagymaros.

Nevezési díj: 250-800 Ft/fő az életkor és a táv függvényében, 60 év felett ingyenes.
Útközben egy kis étel-ital, a teljesítők emléklapot és kitűzőt kapnak.

Információ: Baranyay Péter 06-30-239-0846, Bazsalya Kornél 06-70-600-3545, Zoller Zoltán: 06-30-951-7638.

Részletek olvashatók a Teljesítménytúrázók Társasága honlapján:
ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1218

Ismerősöm írta iwiwen. Érdekelné a kommandót? nem durván, de mondjuk a 14 vagy a 21 km-est meg is bírnám csinálni a jelenlegi edzettségemmel, volna valaki, aki velem tartana, amennyiben megyek? vagy akit rajtam kívül érdekel?

a gerecse 50 is évek óta piszkálja a csőröm, és gondolkodom erősen, hogy a legközelebbit tényleg nem ártana már megcsinálni.

Csak az a gáz, hogy pont CM lesz 22.-én :(

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #342997 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Nekem tecc az ötlet, de még nem tudom, hogy azzal a hétvégémmel mi lesz.
Szóval megyek, ha nem esik rám egy műhold.

Engemet is érdekelne. "Indul a küszöbről az Út..." :dance:

Öööö, Esgal(Anyu): Ha teljesítjük kapunk érte szalagot? :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 2 hónapja #342995 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

meg Remzyén :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 2 hónapja #342961 Írta: dorwinion
Nagy poén lenne! Bilbó és Frodó szülinapján túrázni... :wink:
Nekem tecc az ötlet, de még nem tudom, hogy azzal a hétvégémmel mi lesz.
Szóval megyek, ha nem esik rám egy műhold.

Több
17 éve 2 hónapja #342960 Írta: Tünde
ha addig helyrejövök és nincs más a 14 km-esre mehetnénk... de ez még angyon bizonytalan :?

Több
17 éve 2 hónapja #342955 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Ismerős írta: X. NAHÁT (Nagymarosi Hátizsákosok Társasága) Jubileumi Teljesítménytúra

Időpont: 2007. szeptember 22.
Rajt, cél: Nagymaros, plébánia.
Nevezés: 07:00 - 09:00.

Öt féle táv: 14, 21, 32, 48, 92km.
Leghosszabb táv útvonala: Nagymaros -> Szent Mihály-hegy nyerge -> Hegyes-tető -> Zebegény, kálvária -> Törökmezői halastó -> Kis-Hanta-patak -> Kóspallag -> Inóci-nyereg -> Bánya-tető -> Salgóvár -> Vilati-üdülő -> Esztergályos -> Nagy-Oros-bérc -> Királyháza -> Nagy-Mána -> Csóványos -> Oltár-kő -> Fekete-rét -> Bányapuszta -> Vasedény-kulcsosház -> Kisirtáspuszta -> Érsek-tisztás -> Nagy-Sas-hegy alatti nyereg -> Só-hegy -> Kopasz-hegy -> Márianosztra -> Kóspallag -> Törökmezői halastó -> Köves-mező -> Nagymaros.

Nevezési díj: 250-800 Ft/fő az életkor és a táv függvényében, 60 év felett ingyenes.
Útközben egy kis étel-ital, a teljesítők emléklapot és kitűzőt kapnak.

Információ: Baranyay Péter 06-30-239-0846, Bazsalya Kornél 06-70-600-3545, Zoller Zoltán: 06-30-951-7638.

Részletek olvashatók a Teljesítménytúrázók Társasága honlapján:
ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1218

Ismerősöm írta iwiwen. Érdekelné a kommandót? nem durván, de mondjuk a 14 vagy a 21 km-est meg is bírnám csinálni a jelenlegi edzettségemmel, volna valaki, aki velem tartana, amennyiben megyek? vagy akit rajtam kívül érdekel?

a gerecse 50 is évek óta piszkálja a csőröm, és gondolkodom erősen, hogy a legközelebbit tényleg nem ártana már megcsinálni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 2 hónapja #342906 Írta: Attila

Encsi írta: jujujuj, dejó :D :D:D Engem érdekel

Attila is szeretne erre menni...az előzőről lemaradtam :(

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #342896 Írta: Menelvagor
Menelvagor válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
góticskák............ez kedves...megjegyzem
Amugy mikor és hol lesz az első túra?

Több
17 éve 2 hónapja #342638 Írta: Melian

Remzymama/Tünde írta:

Felagund írta: Melian: és a metalicskák is jöhetnek? :biggrin2:

metalicskák és tolkinicskák és másocskák is :lol:

Tolkinicsák, metalicskák, góticskák, hippicskák, neofolkicskák és fatalicskák, meg akár sitthordó vastalicskák is... :evil3:
(csak alkoholicskák és szcientológicskák ne jöjjenek :P 8O)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 2 hónapja #342609 Írta: Tünde

Felagund írta: Melian: és a metalicskák is jöhetnek? :biggrin2:

metalicskák és tolkinicskák és másocskák is :lol:

Több
17 éve 2 hónapja #342606 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Melian: és a metalicskák is jöhetnek? :biggrin2:

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 2 hónapja #342598 Írta: Melian

Chyrdan írta: Hogyan, kinél és mikor lehet ilyesmire jelentkezni?
Amint lesz megyek! :D
De hogy is működik ez pontosan?

Kedves Chyrdan, nem kell jelentkezni, csak figyeld itt a topikban a felhívásokat és gyere, ha van kedved!
Mindig kiírjuk a találkozók pontos helyét és idejét is.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 2 hónapja #342595 Írta: Chyrdan
Chyrdan válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Hogyan, kinél és mikor lehet ilyesmire jelentkezni?
Amint lesz megyek! :D
De hogy is működik ez pontosan?

"Mikor halkan leszáll az est,/ Egy szebb világról mesélni kezd/ S láng-lelke fénye falra fest/ Ezer csodát és látomást."

Több
17 éve 2 hónapja #342567 Írta: Encsi
jujujuj, dejó :D :D:D Engem érdekel

Több
17 éve 2 hónapja #342542 Írta: Melian
Kedves kispajtások, KószaKommandó-tagok, szimpatizánsok és lelkes természetjárók,

szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy nemsokára kezdődnek a KószaKommandó őszi kirándulásai, keresztül-kasul főként a Pilisen, de nagyon szeretnénk börzsönyi kirándulásokat is tenni.

Várunk minden természetbarát tolkinicskát sok szeretettel!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 3 hónapja #338533 Írta: Tünde

telcontar írta: Julius utolso hetvegeje utan kovetkezo az Lammas lesz, az ujabb nagy nyari kelta unnep, amikor is sok hullocsillagot nezunk es ugy altalaban nagyon meghitt a hangulat. :)

erről valami bővebbet??? :lol:

Több
17 éve 3 hónapja #338467 Írta: Tünde
Adim Lithas képei (sorry hogy csak mostanra)
xfree.hu/album_show.tvn?aid=77846

Több
17 éve 4 hónapja #336845 Írta: Attila
Kirándulás?

Több
17 éve 4 hónapja #336813 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Julius utolso hetvegeje utan kovetkezo az Lammas lesz, az ujabb nagy nyari kelta unnep, amikor is sok hullocsillagot nezunk es ugy altalaban nagyon meghitt a hangulat. :)

Több
17 éve 4 hónapja #335734 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

dorwinion írta: Nekem sajnos az borzasztóan nem jó.. :bawling: :bawling: :bawling:
Nem lehetne az utána következőn? :oops:

hátőő igazuából nekem az igazából, nem jó de ha a többieknek megfelel kimehettek akkor is.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
17 éve 4 hónapja #335733 Írta: Tünde

Gandalf írta: Képek a Líthasról?

majd tábor után, ha ráérek felteszem :)

Több
17 éve 4 hónapja #335724 Írta: dorwinion
Nekem sajnos az borzasztóan nem jó.. :bawling: :bawling: :bawling:
Nem lehetne az utána következőn? :oops:

Több
17 éve 4 hónapja #335720 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
július uccsó hétvégéje!

készüljetek!

:?: :geek:
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.631 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére