Kósza Kommandó

Több
17 éve 4 hete #347485 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Valószínűleg én is, de ez még nem biztos - azért igyekszem ráérni majd.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hete #347337 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Hát most, hogy olvasom csábitó ajánlat szerintem jelzem részvétemmet!

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hete #347336 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Dae/siss írta: No, két hét múlvára egy ajánlat:

ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1255

Én részemről preferálnám a 25 km-est, Székesfehérvár pedig nincs is olyan messze, mit szólunk hozzája?:)

Ha erre bárki is jön akkor nagy valószínűséggel fog velem találkozni mivel erre megyek. És ugyanerre a tórára, szóval...valaki jönne?
Ha valaki jön rá, akkor kimegyek az autóbusz állomásra és oinnan majd át sétálunk az Országalmához. :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 4 hete #347324 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
No, két hét múlvára egy ajánlat:

ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1255

Én részemről preferálnám a 25 km-est, Székesfehérvár pedig nincs is olyan messze, mit szólunk hozzája?:)

Több
17 éve 1 hónapja #347057 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Esgal írta: Mi az, hogy csak én voltam túrázni?!

Én a Kőhegyen jártam tegnap, Majapóknál; zuhogó esőben mentünk oda-vissza, ráadásul hazafelé már teljesen sötét volt, de csudajó volt, Maja néninek még egy jóféle gulyásra is a vendégei voltunk (ööö, az elmaradhatatlan forraltbor mellé :tongue:)

Sajnos ennél nagyobb túrára a KÖMF fáradalmai után képtelen voltam :heu:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #347042 Írta: Esgal
Hááát, most aztán leszedem a díszes társaságról a keresztvizet! :evil:

Mi az, hogy csak én voltam túrázni?! Ehh... minden jóból kimaradtatok, a nem túl szép idő (bár eső nem is igen esett, esetleg ilyen szitálásféle itt-ott) ellenére kellemes túra volt, egypár gyönyörű hellyel (néhány helyen esküszöm, dobott a borongós időjárás). Végülis nem egyedül mentem azért, összeakadtam egy haverral és a társaságával, akik remek túratársaknak bizonyultak (egyébként is, 24 km kevesebb, mint 6 óra alatt nem is rossz) de akkor is :P

(Na, jó, nem haragszom ám ;) )

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
17 éve 1 hónapja #346986 Írta: Melian
Én most nem megyek, de minden résztvevőnek nagyadag jókedvet, kitartást, az időjárásnak pedig jó magaviseletet kívánok!

Öregbítsétek ezzel a túrával is a Kommandó hírnevét! :biggrin2:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #346903 Írta: Esgal
Kószalelkűek! ÁPDÉT VAN!

Szomori teljesítménytúra leszen.
Idő: október 23. kedd. ez egy emléktúra, tehát ne érezze senki úgy, hogy nem ügyelünk az ünnep szentségére.
Hely: a szomori sportcsarnoktól indul (komárom-esztergom megye egyébként, usque 40 km pesttől.), oda pedig úgy fogunk eljutni, hogy.
Találkozó: reggel 6.30, széna tér, volánbuszmegálló. a busz 7kor indul. a jegyeket a volán honlapján mindenki nézze meg, ha ráér.
Túra táv: majdnem 24 km. 23-nak mondják, mert mégiscsak 23-a, de valójában kicsit több.
nevezési díj: 700 magyar forint.
amiben részesülünk a túrázáson kívül: kitűző, emléklap (legyünk majd büszkék, ugye), elvileg lesz víz, meg zsírosdeszka meg efféle pár állomáson, de azért hozzon mindenki szendvicset és innivalót.

van kérdés? icon_twisted.gif

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
17 éve 1 hónapja #345831 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én azért nem jöttem, mert az Állatkertben voltam a nevelö szülök napján ingyen belépövel. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Viszont találkoztam Ami-val, aki egy film forgatásra jött a barátnöivel. Valamint Alyr, Rabyn, Miriel and co. társasággal, akik, ha jól értettem, Dru gyerekének születésnapjára jöttek tortával felszerelkezve. Megfigyelöim jelentették, hogy Anglachel is felbukkant, de vele nem futottam össze. :-)

Több
17 éve 1 hónapja #345825 Írta: Elrond Vilya
Elrond Vilya válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Erről most sajnos lemaradtam, mert a messzi nyugaton kószáltam a hétvégén( a Boldog Birodalomig azért nem jutottam), de örülök, hogy jól éreztétek magatokat ily csekély létszám mellett is.

Több
17 éve 1 hónapja #345807 Írta: Melian
Köszönöm a részvételt a mai KószaKommandó-túrán dorwinionnak, Esgalnak, Illének és Thereonnak. Ahhoz képest, hogy nem volt nálunk térkép, igazán jót sétáltunk, Csillebérctől Budaörsig. Láttunk piktortégla-üregeket, sok-sok sziklát és vitorlázórepülőket.

(Kedves Attila, túrás beszámolódat áttettem az "Élménybeszámolók" topikba.)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #345775 Írta: Ardeth
Ardeth válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Sajnos ebből megint kimaradok. :( Legközelebb... Jó szórakozást.

"A halál csupán a kezdet."

Több
17 éve 1 hónapja #345761 Írta: Melian

Esgal írta:

Melyanna írta: Kedves Kispajtások,

vasárnapra (október 7.) tervezünk egy túrát, csak "ide", a budai hegyekbe. Amint lesznek pontos infók, hamarost kiírom!

Nu, végül lesz belőle valami?

IGENIGENIGENNN!!!

Akinek van kedve egy budai-hegység-túrához holnap (VASÁRNAP), az jöjjön reggel 9-re a 21-es busz végállomására, a Moszkva térre!

Ezer bocsánat, hogy csak ilyen szedetten-vedetten, de gyertek, a szokásos hosszúságú, késő délutánig tartó túra lesz :cool2:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #345758 Írta: Esgal

Melyanna írta: Kedves Kispajtások,

vasárnapra (október 7.) tervezünk egy túrát, csak "ide", a budai hegyekbe. Amint lesznek pontos infók, hamarost kiírom!

Nu, végül lesz belőle valami?

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
17 éve 1 hónapja #345512 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Most nem tudok menni, teljesen ki leszek pilledve. :cry: Majd legközelebb, de akik mennek, azoknak jó commandózást és üdvözlöm azt az ici-pici Lallert is. (Dorw, ha mész, otthon ne felejtsd ám!!!)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 1 hónapja #345498 Írta: Esgal
Szomor 23

ttt.tr.hu

ahogy elnézem, volánbusz a széna térről indul 6:20-kor, ha azt megcsípjük, fél7 körül leérünk. A teljesárú jegy, ha jól néztem, 600 sztotyinka egy útra, nemtudom, mennyi a volánnál a diákkedvezmény, gondolom, itt is 50%.

majd még írok emlékeztetőt, de aki akar jönni, az már most jelezhet.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
17 éve 1 hónapja #345464 Írta: Melian
Kedves Kispajtások,

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 2 hónapja #344782 Írta: Esgal

Gandalf írta: Nagyon szép napos időtök volt, irigyeltelek titeket! A Börzsöny meg különösen szép ilyenkor. Ha nem lett volna más programom, én is jöttem volna. :( Csak az a baj, hogy október végéig minden hétvégém be van már táblázva.

Esgal, Siss: Remélem, azért meggondoljátok még magatokat és lenéztek KÖMF-re, higyjétek el, jó lesz az! :wink:

Gandalf, ennek anyagi okai is vannak - amíg meg nem győzöl, hogy amennyivel többe a kömf kerül, az valójában kevesebb (ami ugyan matematikai nonszensz, de sebaj, velem lehet vitázni), addig felejtős. Ezenfelül Szomor jóval távolabb esik Pesttől, mint a kömf helyszíne, szóval... ;)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
17 éve 2 hónapja #344745 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Nagyon szép napos időtök volt, irigyeltelek titeket! A Börzsöny meg különösen szép ilyenkor. Ha nem lett volna más programom, én is jöttem volna. :( Csak az a baj, hogy október végéig minden hétvégém be van már táblázva.

Esgal, Siss: Remélem, azért meggondoljátok még magatokat és lenéztek KÖMF-re, higyjétek el, jó lesz az! :wink:

Több
17 éve 2 hónapja #344738 Írta: Elrond Vilya
Jól esett ez a szombati túra, ilyen jöhet máskor is.
Köszönet mindenkinek!

Több
17 éve 2 hónapja #344737 Írta: Elrond Vilya

Ery írta: További hozzáfűznivaló az "útjelzésekkel" kapcsolatban:
Lórien zsbkendői nem hulltak hiába!

Nem bizony. :wink:

Több
17 éve 2 hónapja #344736 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Esgal írta:

dorwinion írta:

Esgal írta: október 23-án lesz 56-os emléktúra Szomoron, 10, 23, és 56 km-es távval. Én elnéznék a 23-ra, részleteket majd teszek be, ha valakinek van kedve jönni, akkor majd egyszer szólhat. addig emésszétek ;)

Október 23 a KÖMF utolsó napja...

Ugyan távol álljon tőlem az ellenreklám csinálása, de gondoltam, ha van még, aki ezér-azér oda nem megy, de jönne ide, akkor velem megteheti.

Ahogy pl. én majd meg is teszem. :D

Több
17 éve 2 hónapja #344734 Írta: Esgal

dorwinion írta:

Esgal írta: október 23-án lesz 56-os emléktúra Szomoron, 10, 23, és 56 km-es távval. Én elnéznék a 23-ra, részleteket majd teszek be, ha valakinek van kedve jönni, akkor majd egyszer szólhat. addig emésszétek ;)

Ugyan távol álljon tőlem az ellenreklám csinálása, de gondoltam, ha van még, aki ezér-azér oda nem megy, de jönne ide, akkor velem megteheti.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
17 éve 2 hónapja #344674 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 2 hónapja #344670 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én is Köszönöm mindenkinek! Csupán annyit tennék hozzá, hogy a végére megbarátkoztam Lallerrrel és már boncolni sem akarok. További hozzáfűznivaló az "útjelzésekkel" kapcsolatban:
Lórien zsbkendői nem hulltak hiába!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 2 hónapja #344669 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Ben írta:

Nóli i linantea írta: (amúgy is próbálkozom, de nem mindig fér bele az időmbe :( )

A boncolás? :D

Nem, a kirándulni jövés.
Pedig kellemesebb lenne mint itthon a családdal :roll:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 2 hónapja #344667 Írta: Esgal
Én csak annyit tennék hozzá:

Hare Börzsöny
Börzsöny Börzsöny
Börzsöny Hare
Hare Hare

jó volt veletek ;)

ezúton jelzem előre, hogy (ez ugyan nem a legközelebbi, addig lesz még) október 23-án lesz 56-os emléktúra Szomoron, 10, 23, és 56 km-es távval. Én elnéznék a 23-ra, részleteket majd teszek be, ha valakinek van kedve jönni, akkor majd egyszer szólhat. addig emésszétek ;)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
17 éve 2 hónapja #344666 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Nóli i linantea írta: (amúgy is próbálkozom, de nem mindig fér bele az időmbe :( )

A boncolás? :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #344662 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Ha boncoltok, akkor szóljatok, megyek!!! (amúgy is próbálkozom, de nem mindig fér bele az időmbe :( )

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 2 hónapja #344656 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Köszönöm szépen, nagyon jó volt. :-) már menni is tudok normálisan(Nem, nem Ben, nem kacsaként! Különben meg te is úgy mentél! :P Legközelebb mehetnénk-ha megint teljesítménytúrázunk-egy 30 akárhányasra is (igen a plusz 4-5 km miatt mondom :lol: és..és ott, ha van megint vmi nagyobb patakocska Laller talán megnő és átviszi Dorwot.

Jaj, ezt meg majdem elfelejtettem! Mindenki keresse Laller fajtársát, mert akkor a köv. kommandó keretében rituálisan föl tudnánk boncolni...öö Ery föl tudná boncolni a bicskájával és megtudnánk,valójában mitől is olyan jóóóó nyomogatni. :lol: (Főleg kószaszex közben:lol: .)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.542 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére