Kósza Kommandó

Több
17 éve 1 hónapja #344651 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Köszönjük szépen! Olyan volt, mint mindig:príma jó!
Laller alaposan lefürdött, kipihente magát, készen áll a következő sétára! :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #344646 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
bocsi hogy nem mentem, de az utobbi néhány napban átlag 4 orákat aludtam, igy aztán nem volt eröm(nk) 5kor felkelni, hogy fél 7re kiérjek a nyugatiba:((((((((( :cry: :cry: :cry: :heu: :heu: :heu: :closed: :closed: :closed: :quasi: :quasi: :quasi: :crazy: :crazy: :crazy:

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #344639 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én köszönöm, jó volt. Még ilyet. :) Apropó, Melian, a képeket majd küldd át mailben, akkor felrakom őket, jól. ;)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 1 hónapja #344629 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Ezúton szeretném örömmel és büszkén bejelenteni, hogy a Magyar Tolkien Társaság Kósza Kommandója a mai napon sikeresen teljesítette a Nagymarosi Hátizsákosok Társasága által meghirdetett 21 kilométeres teljesítménytúrát.

Köszönet a részvételért és a kitartásért
- dorwnak
- Missynek
- Esgalnak
- Sissnek
- Erynek és Vikinek, a húgának
- Bennek
- Sirgonnak
- Elrond Vilyanak,
valamint Lajosnak (becenecén Laller), a Kósza Kommandó ma kinevezett totemállatának, aki egy jó karban lévő, tisztes külsejű gumikrokodil... 8)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #344619 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Hát én sajna nem tudtam elmenni... :cry: de szerintem a hangulat biztos, hogy jó volt...helyetettek elmentem itt fehérváron Mohára az csak 10 km-es volt...

Félreértés ne essék nem azért nem mentem el, mert a 20 at sok lenne csak lusti voltam felkellni 3-kor, hogy elérjem a vonatot amivel odatudok érni fél 8-ra...

Na mindegy!

:roll:

:wink: :D :lol:

Pá!!!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 1 hónapja #344566 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én is akartam menni, de két napja tiszta nátha vagyok, úgyhogy, azt hiszem, jobb, ha ezt most kihagyom. :( De a következőn nem menekültök tőlem! :mrgreen:
Jó túrázást!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
17 éve 1 hónapja #344554 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Hi, mi majd a Párommal egyenesen Nagymarosra megyünk :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
17 éve 1 hónapja #344543 Írta: Melian

Esgal írta: Hé-hé-hé! Hát ÉN?! :P ;)
nem mtts pólóban megyek, mert nincs olyanom. baj? viszont fogok kampányolni a sárkányok megmentéséért.

Ezer bocsánat :oops: csak nem tecccett jelentkezni, ezért csak reméltem, hogy ötletgazdaként Te is jössz...

Ezek szerint Fehérszirt nemzetsége nagy számban lesz jelen ismét :lol:

Sárkánymentős pólóban is lehet jönni! (...esetleg kölcsönkérhetem a fakardos-kisfiús-pólót [size=9:3365cocp]- a fakardos kisfiútól... :P [/size])

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #344537 Írta: dorwinion

Esgal írta:

Melyanna írta: Kedves Börzsöny-kirándulók!

Ha lehet, holnap gyertek MTT-s pólóban (akinek van), mert az MTT-t fogjuk képviselni!

Eddig jelentkeztek:
- dorw
- Ery
- Ben
- Missy
- Sirgon
- Elrond Vilya
- Fimbrethil és a barátja (ők félúton továbbmennek a 48 km-sre)

Hé-hé-hé! Hát ÉN?! :P ;)
nem mtts pólóban megyek, mert nincs olyanom. baj? viszont fogok kampányolni a sárkányok megmentéséért.

Akkor ketten leszünk! :wink:

Több
17 éve 1 hónapja #344535 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Melyanna írta: Kedves Börzsöny-kirándulók!

Ha lehet, holnap gyertek MTT-s pólóban (akinek van), mert az MTT-t fogjuk képviselni!

Eddig jelentkeztek:
- dorw
- Ery
- Ben
- Missy
- Sirgon
- Elrond Vilya

Hé-hé-hé! Hát ÉN?! :P ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 1 hónapja #344474 Írta: Melian
Kedves Börzsöny-kirándulók!

Eddig jelentkeztek:
- dorw
- Ery
- Ben
- Missy
- Sirgon
- Elrond Vilya

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #344416 Írta: dorwinion

Melyanna írta:

Gandalf írta: Ha már Hobbit-emléktúra: 22-én lesz 70 éves A Hobbit, erre is illő megemlékezni :wink:

Kedves Esgal, kedves Gandalf, megemlékezünk! :biggrin2:

... és azt még nem is mondtuk, hogy 15-én volt a Szilmarilok első kiadásának 30-ik évfordulója. :mrgreen:

Több
17 éve 1 hónapja #344413 Írta: Melian

Gandalf írta: Ha már Hobbit-emléktúra: 22-én lesz 70 éves A Hobbit, erre is illő megemlékezni :wink:

Kedves Esgal, kedves Gandalf, megemlékezünk! :biggrin2:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #344399 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Ha már Hobbit-emléktúra: 22-én lesz 70 éves A Hobbit, erre is illő megemlékezni :wink:

Több
17 éve 1 hónapja #344210 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Melyanna írta: Kedves Kispajtások,

információk az ősz első KószaKommandó-túrájáról, ami a X. NAHÁT (Nagymarosi Hátizsákosok Társasága) Jubileumi Teljesítménytúra keretében lesz.

Időpont: 2007.09.22., szombat
Tervezett útvonal: a 21 kilométeres távot tesszük meg, ennek útvonala: Nagymaros - Szent Mihály-hegy nyerge - Hegyes-tető - Zebegény, kálvária - Törökmezői halastó - Köves-mező - Nagymaros
Piszkos anyagiak: nevezési díj van, ami 400 Ft/ fő, 18 év alatt 250 Ft/fő.
Nagymarosra a Nyugati Pályaudvarról vonattal lehet eljutni, sajnos 900 Ft a vonatjegy (csak oda :x ) (ez a teljesárú jegy - köszi dorw ;) )
Találkozó: mivel a nevezés reggel 7-től 9-ig van, a 6:55-ös vonattal kell mennünk (ezzel kb. 7:40-re érünk oda, személyvonat, Szob a végállomás), találkozó 6:30-kor a Nyugati Pu. főbejáratnál, a kijelző alatt.

Útközben valamennyi kis ételt-italt kapunk (a teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt is). Természetesen ennek ellenére mindenki hozzon elégséges mennyiségű elemózsiát és innivalót, a kényelmes túracipő és réteges öltözék pedig a szokásoknak megfelelően kötelező.

Aki jönne, kérem jelezze nekem priviben, MSN-en (már van netem 8)), vagy a melian*kukac*tolkien*pont*hu mailcímen.

A KószaKommandó mindenkit sok szeretettel vár!!!

OFF
Mindehhez csak annyit tennék hozzá, hogy lelkünkben legyünk nagyon magasztosak Frodó és Bilbó születésnapján! Avagy átnevezhetnénk Hobbit-emléktúrára ;)
ON

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 1 hónapja #344189 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
:( nem tudok menni, elvonási tüneteim lesznek :( legyetek ügyesek :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 1 hónapja #344173 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Majd gondolok rátok:) nem merem bevállalni, a múltheti tesi órát most pihente ki a lábam.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 1 hónapja #344169 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én is :D gondolok rátok, tekerés közben.. :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #344154 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Mindenkinek jó túrázást...érezzétek jól magatokat...és legyen jó hangulat (bár ez titeket ismerve...alap... :D :D:D Mindenkinek jó túrát!

Én nem megyek :bawling:

De lélekben ott leszek... :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 1 hónapja #344146 Írta: Encsi
jó túrázást, levegőzést, satöbbi! ;) :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #344118 Írta: dorwinion

Melyanna írta: Nagymarosra a Nyugati Pályaudvarról vonattal lehet eljutni, sajnos 900 Ft a vonatjegy (csak oda :x )

Mielőtt mindenki bepánikol: ez a TELJESÁRÚ jegy.

[size=9:3gssaf5c]Bocs, hogy itt okoskodok drága topikgazdi.[/size]

Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #344083 Írta: Melian
Kedves Kispajtások,

információk az ősz első KószaKommandó-túrájáról, ami a X. NAHÁT (Nagymarosi Hátizsákosok Társasága) Jubileumi Teljesítménytúra keretében lesz.

Időpont: 2007.09.22., szombat
Tervezett útvonal: a 21 kilométeres távot tesszük meg, ennek útvonala: Nagymaros - Szent Mihály-hegy nyerge - Hegyes-tető - Zebegény, kálvária - Törökmezői halastó - Köves-mező - Nagymaros
Piszkos anyagiak: nevezési díj van, ami 400 Ft/ fő, 18 év alatt 250 Ft/fő.
Nagymarosra a Nyugati Pályaudvarról vonattal lehet eljutni, sajnos 900 Ft a vonatjegy (csak oda :x ) (ez a teljesárú jegy - köszi dorw ;) )
Találkozó: mivel a nevezés reggel 7-től 9-ig van, a 6:55-ös vonattal kell mennünk (ezzel kb. 7:40-re érünk oda, személyvonat, Szob a végállomás), találkozó 6:30-kor a Nyugati Pu. főbejáratnál, a kijelző alatt.

Útközben valamennyi kis ételt-italt kapunk (a teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt is). Természetesen ennek ellenére mindenki hozzon elégséges mennyiségű elemózsiát és innivalót, a kényelmes túracipő és réteges öltözék pedig a szokásoknak megfelelően kötelező.

Aki jönne, kérem jelezze nekem priviben, MSN-en (már van netem 8)), vagy a melian*kukac*tolkien*pont*hu mailcímen.

A KószaKommandó mindenkit sok szeretettel vár!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #343919 Írta: Melian
Köszi, Fim, javítottam :)
(netem még mindig nincs otthon :( )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #343809 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
helyreigazitás:
[size=9:1yrbz0tl]Melyan, asszem elnézted a 300at(:[/size]

amit belinkelt Esgal, aszerint 400 Ft, 18 év alatt és 50 fölöt 250, 60 fölött ingyenes

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #343725 Írta: Melian

Rabyn írta: Melian: ez mibe kerül?

Rabyn, a nevezési díj 400 Ft/ fő + az odaközlekedés (vonat).

Mindenképpen a 21 km-esre megyünk.

Kérem, hogy nézzétek meg az Esgal által belinkelt lapot is, mert én továbbra is nagyon korlátozottan vagyok netközelben (perpill az Árkádban ülünk a Libriben... :P )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 1 hónapja #343697 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

dorwinion írta: Ne legyetek már puhák!
Ha a dohányzó ötyék, végig fuldokolva a nevetéstől kibírják a 20 km-t, nektek meg sem fog kottyani! :lol:

ja :D

ötye: (öreg tyúkok egyesülete) merthogy nem mindenki tudja :D
és azok mi vagyunk :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 1 hónapja #343694 Írta: dorwinion
Ne legyetek már puhák!
Ha a dohányzó ötyék, végig fuldokolva a nevetéstől kibírják a 20 km-t, nektek meg sem fog kottyani! :lol:

Több
17 éve 1 hónapja #343671 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Ben írta: Hmm, ez a Nagymaros-túra engem is érdekelne, bár egyelőre kétséges az a hétvégém, de igyekszem megoldani. :) (Kilométer szempontjából nekem szinte édesmindegy, döntsön a többség. Rég voltam túrán, szóval nem tudom, mennyire bírom, de majd elválik.)

Gyeregyergyeregyere!!!! Oldmegoldemoldmeg a hétvégééééééét! Légyszi. :-) :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 1 hónapja #343660 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Hmm, ez a Nagymaros-túra engem is érdekelne, bár egyelőre kétséges az a hétvégém, de igyekszem megoldani. :) (Kilométer szempontjából nekem szinte édesmindegy, döntsön a többség. Rég voltam túrán, szóval nem tudom, mennyire bírom, de majd elválik.)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 1 hónapja #343645 Írta: Encsi
Bizonyára meg lehet állni közben pihenni. Ha meg jó a társaság (ezt nem kétlem ;) ), akkor szvsz holtmindegy

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.561 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére