Kósza Kommandó

Több
17 éve 6 hónapja #326694 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
hát ez ugrik már megint:P

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #326693 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Kedves Kispajtások,

tudom, hogy későn írom be, de hátha leszünk néhányan:

A következő KószaKommandó-túra:

Időpont: 2007.05.20., vasárnap
Tervezett útvonal: Csobánkai elágazás - Holdvilág-árok - Nagy-Csikóvár. Az túra vége vagy a Dömör-kapu (lefelé szigorúan busszal!!!) vagy Pomáz.
Találkozó: 8:30, Szentlélek tér, HÉV-megálló, de természetesen fel lehet szálni a 8:30-as HÉV-re a Batthyány téren. Pomázról a 9:20-as busszal megyünk tovább.

Aki jönne, kérem jelezze nekem!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #326192 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Alison West írta:

telcontar írta: Pótbiznisz - mint mindig - június 21 előtti vagy utáni szombat. Líthas.

Telihold volt és ilyenkor igazán kellemes az erdőt járni. Legalábbis úgy, hogy tudod, hol vagy. :)

De az mááás. Pótbiznisz a Beltaine utócucc, azoknak, akik Várgesztesen voltak. Líthas megint más. Amúgy én támogatom a pótbizniszt, de mi lenne, ha nem szombaton lenne, hanem pénteken, mert én vasárnap már dolgozom kora reggel :( Legyen péntekről szombatra, plíz.

Ha esetleg júni 21 után lenne akkor még ki tudja el is tudnék ugrani :)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
17 éve 6 hónapja #324890 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Fantasztikusan éreztem magam veletek Beltaine-on. A csodás telihold a csillagokkal, a tábortűz, a szabad ég alatt alvás... helyett a duma egész éjjel... az óriáscsiga a fán, az excalibur megtalálása, és első Adim szobra... az, hogy örültetek nekem, pedig nagyon rég nem jártam köztetek... és a tüzifahasogatás... remélem, nem baltáztam el semmit...

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Több
17 éve 6 hónapja #324854 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Jó volt veletek ismét a Beltaine-on. :D Köszönöm mindenkinek.

Remélem, hazafelé senkit nem ettek meg a kóbor kutyák.

Tünde, az a krumplipucoló valószínűleg a miénk. 8)
Ez volt legjobb bográcsban készült paprikáskrumpli, ami valaha ettem.

Köszi a jókívánságokat, a kutyust (Dollyt) végül Árpi elvitte szerdán dokihoz, ott lecsípték a körmét, és bekötötték, szóval most már oké.

Pussszantás mindenkinek!

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
17 éve 6 hónapja #324738 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

telcontar írta: Pótbiznisz - mint mindig - június 21 előtti vagy utáni szombat. Líthas.

Telihold volt és ilyenkor igazán kellemes az erdőt járni. Legalábbis úgy, hogy tudod, hol vagy. :)

De az mááás. Pótbiznisz a Beltaine utócucc, azoknak, akik Várgesztesen voltak. Líthas megint más. Amúgy én támogatom a pótbizniszt, de mi lenne, ha nem szombaton lenne, hanem pénteken, mert én vasárnap már dolgozom kora reggel :( Legyen péntekről szombatra, plíz.

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
17 éve 6 hónapja #324711 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Pótbiznisz - mint mindig - június 21 előtti vagy utáni szombat. Líthas.

Több
17 éve 6 hónapja #324602 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Van érdeklődés tartani esetleg egy pótbizniszt? Mondjuk most szombat?

code a rat the monster on doom in it

Több
17 éve 6 hónapja #324596 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Nálam maradt egy sárga nyelű krumplipucoló, tulajdonosa jelentkezés után átveheti.

Köszönöm ami megérdemli..... jó volt veletek
és köszönet a harmonikáért, éjjel csodálatos
és a nagy beszélgetésekért, az mindig nagyon fontos
kutyinak jobbulást
nekünk még sok ilyet

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 6 hónapja #324551 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

telcontar írta: Mai majális:
Sajnos hazafelé lesántultam, ezért az egész napos mászkálást, amire úgy vártam egy éve, nem tudom bevállalni.
Ha mennétek, akkor javaslom, a Széchenyi fürdőné találkozzatok a földalatti kijáratnál kettőkor, de eme helyen egyeztessetek.

És este koncert azért lesz?

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
17 éve 6 hónapja #324549 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Élmény volt veletek, mint mindig! :D

telcontar: vágódeszka nálam, délutánonként 5-6 után tudom odaadni.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 6 hónapja #324531 Írta: Rabyn

Newra írta:

Rabyn írta: Király volt:) sajnos képek nem lesznek mert hazafele megsemmiültek:(

OFF/
Mitől? 8O
ON/

Mert törölni akartam egyet és mindet töröltem:(

Több
17 éve 6 hónapja #324523 Írta: Telcontar
Mai majális:
Sajnos hazafelé lesántultam, ezért az egész napos mászkálást, amire úgy vártam egy éve, nem tudom bevállalni.
Ha mennétek, akkor javaslom, a Széchenyi fürdőné találkozzatok a földalatti kijáratnál kettőkor, de eme helyen egyeztessetek.

Több
17 éve 6 hónapja #324497 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Mint első Beltaine-ozó, legelőször is köszönetemet szeretném kifejezni Telcontarnak a szervezésért. Közeli, ámbár mégis szép hely volt útunk célja.
Későbbi életem során is szeretnék mindig a szép, pozitív érzéseket előtérbe hozó, vagy épp tanulságos dolgokra emlékezni. Így aztán a tegnapi napból is ezeket szeretném kiemelni, hadd maradjon meg e fórum lapjain mindörökkön. Továbbra is hiszem hogy ezen emlékek képesek befolyásolni célunk beteljesítéseit, sikereink elérését.
Így aztán említést tennék erről a gyönyörű sziklaalkotmányról, melyet bizonyára már mindannyian ismertek, én viszont most láttam előszőr. Remek kis katlan, a tetejéről pedig csodás a kilátás. Ejtőernyőzők és repülő nazgulok vonták magamra figyelmem. Szép zöld terület, kék ég, telihold és a csillagok... Spirituális megtisztulásra kitűnő nap.
A paprikáskrumpli fenséges volt, akárcsak Rabyn hölgy meséjében. Jól is laktam vele egész napra.
Jó volt a közösségbe tartozni ily rövid időre, mert volt sok öröm.. móka.. és kacagás. A barátság szoros kötelékeit nem lehet egykönnyen elszakítani, hisz életünk meghatározó része. S jöjjön bármily vész, sötétség vagy nem szunnyadó rosszindulat, a tábortűz fénye az Olthatatlan Lánggal egyetemben elűzi azt. Kitűnő példa volt erre a fagyoskodós-összebújós-ökörködős-szerintem.
Újfent megismerhettem új arcokat; nekik, s a régieknek, s a jelenbelieknek is egyaránt kívánom, hogy az elkövetkezendő alkalmak alatt pozitív élményeik csak nőjenek, és ezáltal életük színesedjen Középfölde világán.

U.I.: a kutyusnak jobbulást, remek tagja volt a csapatnak

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 6 hónapja #324491 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Rabyn írta: Király volt:) sajnos képek nem lesznek mert hazafele megsemmiültek:(

OFF/
Mitől? 8O
ON/

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 6 hónapja #324490 Írta: Rabyn
Király volt:) sajnos képek nem lesznek mert hazafele megsemmiültek:(

Több
17 éve 6 hónapja #324424 Írta: Telcontar
kefével és vízzel a belsejét és a ráégett szenetannyira, hogy szállítható legyen, a maradékot otthon normális mosogatószerrel.

Több
17 éve 6 hónapja #324387 Írta: dorwinion
Akkor írjuk még fel hozzám, hogy paprika, paradicsom, só és még viszek papírtörlőt, meg hagyomásnyos konyhai mosogatószivacsot. Ha ló nincs, tán az is jó lesz. :wink:
A bográcsot mivel szoktad takarítani?

Több
17 éve 6 hónapja #324384 Írta: Telcontar
Ami a listából még nincs meg: bográcsállvány, fakanál, só, takarítószer és eszköz (durva kefe, de nem fém dörzsiszivacs!)

A többi OK, háromkor találkozó holnap.

- krumpli 5 kg (Remzymama hozza)
- hagyma 2 kg (hozom én)
- pirospaprika 1 közepesen nagy tasak (Dorwinion)
- olaj 1 liter (Dorwinion)
- kenyér 5 kg (mindenki saját maga)
- só (erre még nincs jelentkező
- ízlés szerint 2-3 nagy paradicsom és paprika (nem muszáj)
- 2 kg jóízű kolbász (hozom én)
- bors (Rabyn)

Felszerelés:
- vizespalackok (mindenki hozzon!!!)
- bogrács (hozom én)
- állvány (lehet hogy nem lesz)
- nagy fakanál
- vágódeszkák (Thereon, de kell még)
- kések (Thereon, de mindenkinek legyen saját)
- konyharuhák (Thereon)
- mindenkinek saját tányér és evőeszköz
- szemetes zacskó (Thereon)
- kondérhoz kitakarítószer

Több
17 éve 6 hónapja #324378 Írta: Tünde

telcontar írta: Senkinek nincs állványa???

Akkor készüljetek fel a kőhordásra és a tűzhelyépítésre. Emellett kell majd sok víz is, tudok vinni pár üres palackot de ugyanez mindenkitől kell.

állvány nincs, kocsival felviszek 10 liter vizet :lol:

Több
17 éve 6 hónapja #324376 Írta: Telcontar
Senkinek nincs állványa???

Akkor készüljetek fel a kőhordásra és a tűzhelyépítésre. Emellett kell majd sok víz is, tudok vinni pár üres palackot de ugyanez mindenkitől kell.

Több
17 éve 6 hónapja #324352 Írta: Rabyn
Telco:én úgy tudom, hogy a kolbászon kívül mindenünk megvan:) (mmint a kajához)

Több
17 éve 6 hónapja #324328 Írta: Telcontar
Részemről engem is beleértve hat adag rendel.

Rabyn, akkor úgy érted, már nem kell venni semmit? Mert én ma tervezem hogy minden szükségest beszerzek ami még hiányzik.

Remzymama: délután hívlak, az emberszállítást megoldottuk.

Kolbászból a minél finomabb ízű a jó, lehet vegyesben is (pl debreceni, cserkész, lecsókolbász), összesen 2 kg kell. Fontos, hogy ne szárazkolbász legyen és ne is virsli (az se rossz, de akkor már inkább legyen íze...).

Több
17 éve 6 hónapja #324318 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én is én is jövöööök! Beszállok anyagilag! Bocsi, hogy későn szólok =)

Any

Több
17 éve 6 hónapja #324306 Írta: Rabyn
A vásárlás az megvan.

Senki ne felejtsen el tányért hozni meg poharat meg kanalat/kést/villát.

Több
17 éve 6 hónapja #324302 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én anyagilag beszállok, mert enni fogok (bár viszek sasliknak valót is asszem), viszont vásárolni segíteni nem fogok tudni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 6 hónapja #324260 Írta: Rabyn
esetleg minden enni vágyó hozzon bele virslit:)))

Léciléci írjon aki akar belőle enni mert majd úgy kalkulájuk ki mennyivel kell beszállni fejenként.

Több
17 éve 6 hónapja #324248 Írta: dorwinion

Remzymama/Tünde írta: krumpli megvan, a kolbászt már nemtom megvenni
intézze el más légyszíves

Ha más nem mutat rá hajlandóságot, akkor én megveszem, de nézzétek el nekem, ha csak ezért nem mászok el egy hiperbe. Maradnak a Maccsék. Mennyit és milyenből vegyek? (

(Vagy hívjalak fel ha ottan vagyok és megbeszéljük akkor? :wink: )

Több
17 éve 6 hónapja #324244 Írta: Tünde

Ben írta: OFF Elvileg férfiember is megy Beltaine-olni, nem? Akkor a kolbász már meg van oldva... sorry... :mrgreen: ON

majd viszek gézt az ellátáshoz

erősen OFF :wink:

Több
17 éve 6 hónapja #324241 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
OFF Elvileg férfiember is megy Beltaine-olni, nem? Akkor a kolbász már meg van oldva... sorry... :mrgreen: ON

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.615 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére