- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2010
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Encsi
- Nem elérhető
zs.gothpunk írta:
Metaflora írta: Az én képeim itt vannak: picasaweb.google.hu/macsfecs/LEP2010#
:shock: Durva más kezében látni a fotógépemet. No offense, de főleg Encsiében, bár tudom, nem a méret a lényeg.
Szerintem meg a fényképezőgéped nagy
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
Metaflora írta: Az én képeim itt vannak: picasaweb.google.hu/macsfecs/LEP2010#
:shock: Durva más kezében látni a fotógépemet. No offense, de főleg Encsiében, bár tudom, nem a méret a lényeg.
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
És ha már írok, hmmmm, nem szeretném végigmondani az evidenciák köszönőlistáját, de néhány dolgot mégis megköszönnék, amit tényleg: Ringnek nagyon, hogy volt egyáltalán LEP (plusz gratulálok, mert jól is sikerült; ja és még kösz, hogy olyan türelmes főszervező, hogy a segédeinek még a legutolsó, legidegesebb pillanatokban sem kell félniük tőle ); mindenkinek, aki jelentkezett segítőnek és ott is volt a helyén (Rózsa, Ryana, Náda, Stara, Attila, Sirgon, Encsi, Estel, Grt, Gery, Melian, Ingwea, Raptorka); Zsolt/gothpunknak a képeket; Lyonának a szép szivárványszínű szemfestést és annak szükségessé vált restaurálását; Launak a nagyon finom és nagyon levélalakú tortát; minden Hobbitúrázónak, hogy nem dolgoztam hiába; Rabynnak a régi LEPek képösszeállítást, mert tök jó lett. (És ez most csak a rendezvényileg rész volt, mert minden egyebet, pl. beszélgetés, plüssállatok bemutatása stb. csak észrevettek az érintettek. A szokásos mindenkinek mindent kategóriában még kiemelném azokat, akik elviselték az én legidegesebb pillanataimat )
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Melian
- Nem elérhető
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
Ügyesek voltatok!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Egyúttal mindenkitől elnézést kérek, ha a képébe vakuztam, illetve akkor is, ha nem, pedig kellett volna! (Meg a vakutól is, mert igazán hozhattam volna hozzá tartalék elemet...)
- Ille Lórien
- Nem elérhető
És persze:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TOLKIEN PROFESSZOR!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Kincső
- Nem elérhető
Egy erre járó modi pedig legyen szíves vállalhatóvá tenni a topicot, amit pedig senki ne vegyen személyeskedésnek...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Attila
- Nem elérhető
Ringnek és Ratzkhanak, akik lehetőséget adtak, bátorítottak, segítettek, lelkesítettek, tanácsokkal láttak el, szerveztek és nehéz lenne felsorolni azt a hihetetlenül sok dolgot, amit még ezen kívül is nekik köszönhetek.
Kincsőnek és Rózsának a hasonlóan magas segítségért, lelkesítésért és azért, hogy amikor gyenge pillanatomban voltam, akkor egy-egy hangosabb énekléssel és kedv csinálással tovább vitték a foglalkozás hangulatát.
Starának, a rengeteg beszélgetésért, az utazásért, a lelkesítésért és hogy annyira nem nézett hülyének, amikor minden jegyet, ruhatáros cetlit, papírt, kasszát, hobbittúra menetlevelet, papírt, kottát és miegymást lepecsételtem.
(Megpróbálok vizuálisan balról jobbra haladni) Telwenek, Estelnek, SÚ-nak, Gábornak,?, Kriszanának, Olostának, Aminak, Daninak, Ratzkhának, Ringnek, Kincsőnek és Rózsának, akik eljöttek énekelni és nagyon jók voltak, és nagyon ügyesen énekeltek és vááááá.
Valamint a teljesség - most már - igénye nélkül Mirinek, Ingweanak, Estelnek, Cuenek, Olostának, Rabynnak, Dorwnak és mindenkinek aki nem nézett hülyének amikor éppen egy darab anyagban, anyaggal rohangáltam valahol.
Köszönet Papsajt Ászoknak akitől mindig kaphattam forró teát, és étkeket.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Zsodoo
- Látogató
Nagy köszönet és respect
- Ringnek és Ratznak
- a többi programtartónak, szervezőnek és segítőnek
- Cellofánnak az első blokkért (és persze a többiért is )
- Zsozsónak és Noéminek, akik nélkül nem lett volna ilyen a játéksarok
- Metának a hobbitúrát
- a kedves 'látogatóinknak', akik nem sajnálták az idejüket és agyukat
- Kincsőnek
- Raptorkának
- a tortasütőknek, mert nagyon finom tortákat sütöttek
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Narbeleth
- Nem elérhető
Külön meg szeretném köszönni Alyrnak a kardtanítást, jól belejöttem a ranger feelingbe ezáltal; illetve annak a sok embernek, akik eljöttek az órámra. Szerintem a végére mindenképpen megvalósult a ranger/kósza feeling, a táncnak hála hitelesen csapzottak lettünk.
Köszönet még Lyonának a festésért, Rabynnak a palacsintáért, Esgalnak a fuldoklós röhögésért, Lamynak a kajáért, Dulcinak az ékszerbiznisz bátorításáért és Launak a technikai segítségért
*Paaak, paaak!*
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ringbearer
- Nem elérhető
Én is nagyon várom a képeket!! : )
Én nagyon jól éreztem magam tegnap, és köszönöm ezt
- Metának, hogy segített segítőket beszervezni, rámszólt, ha valamivel elmaradtam, elkészítette a Hobbitúrát, a tortát, és még lámpát is hozott! : )
- Milnek, hogy mindig felhívhattam, ha bátorításra volt szükségem, vagy hogy tanácsot adott, ill. a non-stop dekorálási akciót, és az irtó finom túró tortát anyukájának!
- Ratznak, hogy segített a szövegeket megalkotni, lehűteni ha pánikoltam, és hogy irtó jó Papsajt volt!! : )
- Szüleimnek, hogy elkészítették a tizennemtomhány liter forralt bort, és hogy segítettek bevásárolni!
- Ferinek (a főnix tulajának), Attilának és Estelnek, hogy segítettek 2-án dekorálni!!
- Rózsának és Kincsőnek hogy segítettek e pénzügyekben, és az esti videózásban!
- SÚ-nak a plakátért, és a fényképezésért!
- Ranának a belépőjegykért!
- A program tartóknak, hogy olyan színesek lehettünk: Lau, Mil, Narb, Zsodoo, Cellofán, Alew, Cueddo, Olosta, Lyona, gothpunk/Zsolt, Atila, Ankalimon!
- Rabynnak az esti videózásért!
- a segítőknek, hogy pólót/jegyet/Lassit árultak, vagy épp ruhákat őriztek, és mi ezért gondtalanul mehettünk programokra vagy videózhattunk: Rózsa, Náda, Encsi, Ryana, Sirgon, Geri, Stara, Nibeniel, Ingwea, Estel, Attila, Melian, Grt!!!
- A torta készítőknek az irtó finom tortákat!!!
- és Tolkiennak, hogy megszületett! : )
"Be the change you want to see." Gandhi
- Aydin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Kincső
- Nem elérhető
Köszönet a résztvevőknek: az újonnan feltűnőknek, a rég nem látottaknak és a messziről érkezőknek, a vártaknak és a váratlanoknak, a videókon szereplőknek és a videókat először látóknak, mosolygóknak és komolykodóknak, feldobottaknak és fáradtaknak.
(És köszi, hogy reggel az idegbajos szervezés közben nem ütöttetek le. )
Igazán méltó rendezvény volt arra, hogy a LEP nevet viselje és mindazt, amit ez jelent számunkra.
*kalapemel*
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- Ringnek, hogy nem adta fel, és végigvitte és megszervezte ezt az egészet
- Ratzkhának, hogy Papsajt volt
- Minden szervezőnek, hogy szervezett
- Minden résztvevőnek, hogy eljött
Részletesebben:
- A HNE résztvevőinek, igen, tudom, hogy nem volt jó, de ez van, legközelebb igyekszem valahogy sokszorosítani a szöveget amiről szó van, mert ez amúgyis kifejezetten érdekes. Ha Angwen mint fordító engedi akkor elküldöm mindenkinek aki kéri.
- Azoknak akikkel Catan telepeseit játszottam, (sajnos nem tudom mindegyikőtök nevét)
- Narbelethnek a kardozást
- A süteményeket sütőknek, hogy sütöttek, mert finom volt
- Mindenki másnak azt a sok apróságot, amivel hozzájárult az ünnep fényéhez.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Ami csak kellhet egy jó rendezvényhez, az mind megvolt, és még egy jó adag plusz is ezen felül, amely emlékezetessé teszi! Tök jó, hogy sokan eljöttek!
A régi felvételek láttán pedig elgondolkodtam azon, mennyi mindet is csináltunk már. Van mire büszkék lennünk!
Nagyon várom már a képeket!
- Melian
- Nem elérhető
Boldog 118. születésnapot, Tolkien Professzor!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Rabyn
- Nem elérhető
Köszönöm mindenkinek aki eljött, megnézte, részt vett, jólérezte magát:)
Külön öröm volt látni a régi arcokat:)
- Náda
- Nem elérhető
Viszont elvesztettem a pénztárcámat!
A ruhatárban volt az egyik szekrényen egy LEP jeggyel együtt.
Kicsi,fekete,fénylő,virágminta van rajta és egycipzáros. Kb. 150 forint ha van benne.
Ha valaki megtalálta kérem szóljon!
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Galaglar
- Látogató
Nagyon jó volt!
Gratula a szervezőknek!
U.I.: Boldog Születésnapot Tolkien!
- Laurelen
- Nem elérhető
A Professzorra!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Aeglos
- Nem elérhető
Idhren írta: Nyííí...
Épp gondolok rátok erősen, hogy mi lehet veletek ott a Pajkos Póniban.
Én itt rohadok a dógozóban, de remélem nektek minden okésan sikerül.
Have fun
Nye... Én is!
*jegyzetek fölött sínylődik*
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Hamandin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Épp gondolok rátok erősen, hogy mi lehet veletek ott a Pajkos Póniban.
Én itt rohadok a dógozóban, de remélem nektek minden okésan sikerül.
Have fun
Szeretlek Titeket Béláim!!!