- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2010
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
U.i: Neharagudjatok, de úgy fest, hogy a koccintás nem flashmob lesz!
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
És aki még ébren van és van kedve lessen bele az archivumban a régi lepes topicokba. Érdemes!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Encsi
- Nem elérhető
Én is szívesenRingbearer írta:
Ja! És aki szeretne tortát készíteni 3-ára (szülinapi party torta nélkül?!), az feltéltenül szóljon. Eddig akik jelezték:
Mil
Alew
(szerk: aztán lehet, hogy most eléggé elrontottam, és akkor mégse viszek..)
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Rabyn
- Nem elérhető
Más: Ha valakinek gondot okoznak, hogy hol aludjon nálam van szabad ágy.
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
Aki LEP-re jelentkezett valamikorra valamit csinálni, annak biztos kell is, szóval ha nem sikerült eljuttatnom valakihez az infót, hogy mikor és hol kell lennie, kérdezzen rá!
És továbbra is jó lenne, ha még jelentkeznének páran, akiket szükség esetén mozgósíthatunk - ideális esetben persze semmit nem kell csinálniuk (de hol szoktak ideális esetek lenni...)
- Rabyn
- Nem elérhető
Illetve 2004es tábori videóra is! (khe).
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
ÉS persze gyertek 2-án délután díszíteni (ld. Ring HSZ-e)!
És aki a fenti segítségekhez mind lusta, az legalább szórakozni, de mindenképp jöjjön el 3-án
- Ringbearer
- Nem elérhető
Sajnos január 3-án nem tudunk dekorálni, csak 10 órától, így akinek van ideje és kedve, azt január 2-án 2 órától 5 óráig várjuk dekorálni! Minden segítő kéznek nagyon örülnénk!! Kérlek gyertek minél többen! Jelezzetek vissza mihamarabb!
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Laurelen
- Nem elérhető
Ringbearer írta:
Ja! És aki szeretne tortát készíteni 3-ára (szülinapi party torta nélkül?!), az feltéltenül szóljon. Eddig akik jelezték:
Mil
Alew
Megpróbálkoznék én is egy tortaalakú sütivel:)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Kincső
- Nem elérhető
És mivel ilyen szépen írtad a segítőknek szóló felhívást, azt is kipakolom : )
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Ahhoz, hogy a felsorolt izgalmas és szuper programok körül minden jól menjen, nem csak a zseniális és lelkes programvezetőkre van szükség, hanem (szintén zseniális és lelkes)... JEGYÁRUSOKRA, RUHATÁROSOKRA és INFÓPULTOSOKRA is!!! Valamint néha elkél egyéb segítség is, például nyitás előtt a hely előkészítésében és a DÍSZÍTÉSBEN is.
Hosszú a nap, szóval mielőtt/miután pár órát segítettél, ugyanúgy élvezheted tovább a programokat! Ha a három blokk valamelyikét hajlandó lennél kihagyni a szent cél érdekében, annak nagyon örülnénk Szándékodat jelezheted ITT a fórumban, vagy NEKEM (fórumos privát üziben; mailben: metaflora[kukac]alomvilag[pont]hu; MSNen: tukortojas[kukac]yahoo[pont]com)
Kérdés: MIKOR (0.: díszítés; 1.,2.,3.: programblokkok; 4.: videónézés ideje) és MIBEN (rangsorold a három kiírt feladatot, illetve jelezd, ha valamit semmiképp nem vállalsz el) számíthatunk rád?
A feladatok pontosan:
Jegyárus: régebbi nevén jegyszedő, de az egyértelműség kedvéért: ő adja el a jegyeket, tehát pénzzel dolgozik!
Ruhatáros: fő feladata, hogy ott legyen, elég jelentkező esetén elbeszélgetheti az időt a másik ruhatárossal, miközben őrzik a cuccokat
Infópultos: tájékoztat, természetesen minden továbbadandó információ a rendelkezésére áll majd; valamint kiadja és visszaveszi a Hobbitúra menetleveleit, de ezzel sem lesz több dolga
Mind az öt "segítési időszak" csak egyetlen egy programsávval ütközik. A koccintáson természetesen a 4. időszakban segédkezők is részt tudnak venni.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Szerk.: Khm, rögtön miután ezt elküldtem, rosszul kattintottam valahova, és megjelent az "MTT RAKTÁR és HELYISÉGHASZNÁLAT, FŐNIX" topic előttem, na pl. azt
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Feltettem a programot a főoldalra, külőn cikkbe, de beleapplikáltam egy linket a főcikkbe
- Ringbearer
- Nem elérhető
Javában folynak már az előkészületek a Pajkos Póniban. Laláznak a Víg Torkok, nyújtanak a táncosok, a komédiások a grimaszaikat próbálgatják, a kézművesek pedig a legszebb gyöngyeiket válogatják.
Január 3-án vegyülj el te is a színpompás seregletben! Járd el a "pityókás megyeőr táncát", kapd lencsevégre a Póni legpajkosabb vendégét, készíts gyönyörű szobadíszeket, bolyongj aködkürt meséi által megidézett messzi tájakon, vagy csak kapcsolódj ki barátaiddal a megannyi izgalmas társasjáték egyikével.
Fél 12-től:
Kocsmatánc (tánc, Milendória)
Hobbitok a kocsmában - ha ittunk már eleget, táncra perdülünk!
(ír körtáncok jókedvvel - avagy a hangulat a lényeg!)
Tűnt játékok kis háza(színjátszás, Cueddo)
színkörös játékok
Szerepjáték elmélet (Alew)
Középfölde Kutatók Rendje (Heren Nolmion Endórëo - HNE) (Alyr)
Fél 2-től:
Keressük a Pajkos Póni arcát!(fotózás, gothpunk)
Tolkien táncimprovizációk (tánc, Lau)
Ködkürt - Mesék a Pajkos Póniból (szerepjáték, Alew)
Tükrök szobája (színjátszás, Cueddo)
jelenetkészítés
Fél 4-től:
Keressük a Pajkos Póni arcát! (fotózás, gothpunk)
Rangerdance (tánc, Narb)
Koreográfia erdőre és harcra!
Előadás a Pajkos Póniról (Ankalimon)
Víg torkok Bríből(ének, Attila)
Egész nap csatlakozhattok:
Udvari Játékmesterképzés (Zsodoo, Cellofán)
Gyűrűk Ura társasjáték, Catan és Candamir játékokat lehet kirpóbálni, ill. lesz Activity és persze némi kockajáték...
Dekorációk a Királyi udvarba(kézműves sarok, Olosta)
Mécsestartó, harisnyavirág, krepp-papír virág készítése és gyöngyfűzés.
Hobbitúra (városbújócska, Meta)
A király a hobbitokat is szeretné meghívni az ünnepségre, tehát meghívókat kell szétküldeni a hobbitlakta településekre: a te feladatod, hogy továbbítsd a meghívást a Brí-vidéken és a Megyében, és ha már arra jársz, vidd el a hírt Bombadil Tomának is. Egyúttal érdeklődd meg a hobbitoktól, milyen ajándékot hoznak majd a királynak!
Este 6-tól az MTT legjobb előadásaitnézzük meg videófelvételről!
9-kor pedig Tolkien professzor emlékére és munkásságára emeljük poharainkat.
A jó hangulathoz hozzájárulnak a kiváló étkek és italok, melyekről a Póni oly híres.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Ha bármit szeretnénet nyomtattatni velem A2-es méretig (néhány plakát, kellék, játékhoz valami), akkor Karácsonyig állok rendelkezésetekre!
A két ünnep között a munkahelyemre csak páncél ököllel jelentkezve lehet bejutni.
Üdv.
- Attila
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Narb, Meta, és összes programtaró: ímél ment!
Náda: Köszi!
Attila: Program hiányról nem beszélhetünk! Azért nem írtam eddig a programokról, mert a lehető legpontosabb, legvéglegesebb verziót szeretném ide tenni, de akkor a tisztánlátás érdekében.
Fél 12-től kezdődik a rendezvény. Ami egész nap fog menni, és nem bontódik blokkokra az a városbújócska , a kézműves foglalkozások és a játéksarok 3X2 órás blokkokban pedig lehet majd válogatni tánc, fotózás, ének, színjátszás, és szerepjáték között. Este 6-tól az mtt legjobb elődásait nézzük meg, ezután pedig a Gödörnél koccintunk! : )
Vasárnap minden felkerül ide a topicba, türelmeteket kérem!
Köszönöm Nekem már ennyi is elég. Ja, és privi ment.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ringbearer
- Nem elérhető
Náda: Köszi!
Attila: Program hiányról nem beszélhetünk! Azért nem írtam eddig a programokról, mert a lehető legpontosabb, legvéglegesebb verziót szeretném ide tenni, de akkor a tisztánlátás érdekében.
Fél 12-től kezdődik a rendezvény. Ami egész nap fog menni, és nem bontódik blokkokra az a városbújócska , a kézműves foglalkozások és a játéksarok 3X2 órás blokkokban pedig lehet majd válogatni tánc, fotózás, ének, színjátszás, és szerepjáték között. Este 6-tól az mtt legjobb elődásait nézzük meg, ezután pedig a Gödörnél koccintunk! : )
Vasárnap minden felkerül ide a topicba, türelmeteket kérem!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Náda
- Nem elérhető
Ringbearer írta:
Ringbearer írta: Aki úgy érzi, hogy
1. szívesen jönne LEP-re, de 4-én/5-én vizsgája van, és szeretne 1-2 órát tanulni
2. aki a vizsgaidőszak előtt szeretne még a legfrissebb mtt-s pletykákról trécselni barátnőjével, vagy barátjával
az bátran jelentkezhet ruhatárosnak! párosával is lehet! : )
3. De az is jöhet, aki egyszerűen csak ruhatáros szeretne lenni.
Mil
Alew
szeretnék ruhatárosnak jelentkezni
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Ringbearer
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Aki úgy érzi, hogy
1. szívesen jönne LEP-re, de 4-én/5-én vizsgája van, és szeretne 1-2 órát tanulni
2. aki a vizsgaidőszak előtt szeretne még a legfrissebb mtt-s pletykákról trécselni barátnőjével, vagy barátjával
az bátran jelentkezhet ruhatárosnak! párosával is lehet! : )
3. De az is jöhet, aki egyszerűen csak ruhatáros szeretne lenni.
Mil
Alew
- Ringbearer
- Nem elérhető
Melian: Erre már mi is gondoltunk, és igen a koccintás flashmob lesz.
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető