Boromir (Sean Bean)

Több
22 éve 20 órája #82010 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Naná hogy nem hagyhatjuk,nem lesz itt semmilyen pangás!Ennek örömére itt is elmesélnék egy történetet ami a 4 lemezes DVD extráin van(a második függelékes cd-n találjátok):Szóval sokszor olvashattuk,hogy Sean úúútálja a helikoptert,meg úgy a repülést általában,ezt a DVD-n is elmesélte,főleg PJ :D .Amikor a Charadrasos jeleneteket forgatták,láthattuk,hogy az egy elég magas hegyen van,hó meg minden,szóval helikopterrel kellett rá felmenni,Sean meg úgy félt,hogy azt mondta:Nem érdekel hogyan jutok fel,kúszva,mászva stb.,de akkor sem repül többet helikopterrel.Na itt jött PJ beszéde:Minden nap 1/2 8-kor lenéztünk a helikopterből a hegyekre és egy ki fekete pöttyöt láttunk,ahogy nehézkesen,de fölfelé halad.Mint légy a falon*itt PJ elnevette magát*!Ez az út minden nap úgy másfél két órát vett igénybe,szóval elég fárasztó volt.
Aztán még a haldoklós jelenetéről is beszélt:Érdekesnek találta,hogy-mivel akkor volt ebédszünetjük-bekap egy kis krumplit vagy hasonlót és megy vissza haldokolni.Szóval aranyos volt! :D

I make my own luck.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 napja #81950 Írta: Erunis_
Erunis_ válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
JAAAJ! Most eltűntek a képek, amiket a múltkor raktam be... :bawling:
na nem baj, majd egyszer talán megint (sorry, de most nincs időm...még Seanra se.)

Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hete #81829 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Sajna pangás van.. :( Nem látott vki vmilyen seanos filmet mostanáság?
Nem tudom, hová lettek a képek, amiket a múltkor beraktam... :( :hein:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hete #81725 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
emberek pangás-pangás-pangás...! ezt nem hagyhatjuk! ugye?

n8n returns

Több
22 éve 3 hete #81487 Írta: n8n
warthog: igen, én is valami ilyesmire tippeltem :wink:
ki ez a Bakshi? nem irigylem az öreget mindenesetre, elég szomorú gyerekkora lehetett...
komoly: hát igen... kezdtem gyanakodni, mikor megláttam a lézerkardokat, de úgylátszik kész, ez van.. hogy lehet vmi ilyen jóból ilyen rosszat művelni.. ha ezt látná JRRT forgolódna a sírjában... gondoljátok el, ha ezt a rajzfilmet vetítik le szgény tudatlan 6 éveseknek, és mondják, ez a Gyűrűk Ura, tuti azt hiszik ilyen hülye könyv is, és soha az életben hozzá se fognak szagolni... persze remélem, h nem így van

n8n returns

Több
22 éve 3 hete #81428 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
n8n, találóak a megjegyzések :)
WARTHOG - szerintem varacskosdisznó. a wart bibircsókot, szemölcsöt jelent, a hog pedig disznót (hedgehog=sündisznó)

Sajnos a rajzfilm véresen komoly. Bár szegény Bakshit is átverték, mert nem készíthette el a film második részét, így a történet végetér a Két Torony kellős közepén... Én nem láttam, illetve még nagyon régen, a Petőfi Csarnokban levetítették, de annyira élvezhetetlen volt, hogy kb. félóra múlva kijöttünk...

Több
22 éve 3 hete #81419 Írta: n8n
aiya mindenki!
mi történt Bean barátunkkal azóta, hogy nem voltam? mindenesetre már az is haladás, hogy most itt vagyok!! :dance:
Sóval visszatérek, felszenvedek a netre, és mit látok! gyá! sőt, háromszoroshiperultragyá! mi ez a rettenet? ki követte el? ki ez a Bakshi? ez egy kész rajzfilm? és Christopher T-nek ehhez mi köze? ez nem lehet igaz... szerintem sajnos ez a hót komoly, hótabb már nem is lehetne, de ez kész! nagyon egyetértek Erunis kijelentésével, mely a zsenikre, és azok károsodott gyermekeire vonatkozot...
Gandalf: úgy néz ki, mint a jóságos Mikulás, és az volt az érzésem, hogy a következő képen mindjárt előhúz egy bot alakú nyalókát, és odanyújtja
Frodónak, aki olyan, mint egy 4 éves kisgyerek, akitől elvették a játékát, és valaki gonosz tréfából szőrősműlábat ragsztott rá
Samu szintén, csak egy fokkal még katasztrofálisabb
Gollam olyan, mint egy eltévedt iszapszörny valami rossz horrorparódiból, vagy aki átszökött az Elm Utca 13 rajzfilm változatából, a Gyuéba (!!!!!!!!! ha ez az akar lenni) mert valami komolyabb szerepre vágyott
hmm.. ez a klép meg eléggé kiábrándító, és eléggé félreérthető: www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA
Galadriel mint a Jótündér a mesékben, akitől lehet hármat kívánni
Legolas az eltévedt selyemfiú éppen Meseországba vágtat pej paripáján, hogy kimentse a gonosz sárkány fogságából kedvesét
a Gyűrűlidércek mint megannyi Darth Wader
najó, ez mostmár tényleg A Csillagok Háborúja:
www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA
lézerkard is van, megminden :D ez kész!!!
Celeborn pedig súlyos korzavarokkal küzd az arca, minr egy 20 évesé, a haja meg tök fehér
Boromir a fejében azzal a tülökkel az "Ismerjük meg a vikingeket" című kisgyermekeknek szóló képes-mese-tanuló-könyvből szökött... a mini szoknya már tényleg nemtudom honnan származhat, talán keverték a skótokkal... de ezen a képen: www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA
olyan, mintha a SW-ből már oylan jól ismeertr lézerkardot látnám meg-megcsillanni Boromirunk kezében... lehet, hogy mégis paródia? ugye az? mondjátok, h az!! de szerncsére nem scak nekem jutott ezsembe vikingnek titulálni ezeket a képeket Bort, hanem annak az meberkének is aki írta a hozzáfűzéseket "Boromir is now a Viking."
Bilbó szegény, inkább Samu öregéhez hasonlít....
Balrog: Bakshi's Balrog, a hairy warthog crossed with a butterfly. egyetértek. főleg ha tudnám, mit jelent, hogy warthrog, de gyanítom. 8)
Orkok: amikor megláttam a majmok bolygója ugrott be egyből, de úgylátszik, nem csak én voltam vele egyedül: The Orc-hybrids attack. Bakshi's creatures appear to be left over from some uncompleted "Planet of the Apes" cartoon.
Aragorn: www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA
azthiszem ehhez nem kell kommentár :cry: komolyan nemtudom röhögjek, vagy sírjak?
szegény öreg Fangorn... tejóág! mit tettek vele? ezen csak :cry: tudok

n8n returns

Több
22 éve 3 hete #81362 Írta: Minerva

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #81264 Írta: Minerva
Sztem Christopher Tolkien még él.
Boromir sajnos nem tudta volna legyőzni a Gyűrű 6almát. :( Pedig a szíve tiszta volt, de az akarata nem volt elég erős... :(

Több
22 éve 3 hete #80944 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hát, én már azt sem tudom, kivel értsek 1et! :) Area!: Woww!!! 8O

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 4 hete #80505 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
jajjjjjjjjj.......
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... oromir.php

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 4 hete #80421 Írta: Penngaladiel
Ennek a közmondásnak az a lényege, hogy a jószándék önmagában nem elég. A jószándékkal ártani is lehet, és akkor már nem is annyira jó... Boromirral ugyanez volt a helyzet: annyira akarta a Gyűrűt - amelyet a népe védelmére akart szándéka szerint fölhasználni -, hogy megpróbálta kicsalni azt Frodótól, és rá is támadt. És mi lett volna az eredmény, ha megszerzi? A Gyűrű azonnal hatott volna rá - hiszen már a vágy majdnem tönkretette - , és nem lehetett volna a népe hasznára, hanem Szauron szolgája lett volna...

Több
22 éve 1 hónapja #80402 Írta: Erda niire (Area)
Én inkább megyek a pokolba (amiben nem hiszek) mint ne jószándékkal tegyek valamit. A realistá nem a Gyűrűvel való felfogásában értem, hanem abban, hogy szinte mindenben jó megérzései voltak.

Több
22 éve 1 hónapja #80401 Írta: Penngaladiel
Ha realista lenne, elfogadná, hogy a Gyűrű veszélyes. Inkább idealista. És mint tudjuk, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve... Boromir megmenekült a pokoltól, de milyen kemény áron...

Több
22 éve 1 hónapja #80391 Írta: Erda niire (Area)
Realista, és csak azért akarja a Gyűrűt, hogy megvédje a népét. Ez szép tőle.

Több
22 éve 1 hónapja #80387 Írta: Penngaladiel
De legalábbis a legemberibb... Minden jó és rossz tulajdonságával, elbukásával és megbánásával. Szerintem ezért szeretjük őt...

Több
22 éve 1 hónapja #80386 Írta: Erda niire (Area)
Szerintem Boromirt játszották el a legjobban, meg ő a legjobb egyéniség is...

Több
22 éve 1 hónapja #79939 Írta: Augustíne

Erunis_ írta: Végülis lehet hogy a zsenik fiai génhibásak :evil3:
Najó, nem fikázok tovább senkit, egyelőre ennyi...

:D Ez jó volt! Amúgy fogalmam sincs!

Több
22 éve 1 hónapja #79460 Írta: Erunis_
Erunis_ válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Jajderég voltam itt! De most visszatértem, és ez a lényeg (öhh, az egóm megszólalt... :oops: )!
Na mind1, szal Úgy tűnik Sean még mindig az isten, nekem a háttér is tetszik, a haját nem kell nézni :wink: a rajzfilm viszont borzasztó... :quasi: valahol olvastam róla egy olyan kritikát, hogy komolytalannak és kiábrándítónak találják, nekem inkább röhejesnek tűnt! De azért egyszer megnézném, rosszkedv esetére, mindig tudok rajta röhögni...de azzal a viking-sapival abszolúte nincs humoros viszonyom, mitöbb... :down:
A Macbethet én is megnézném...műveltségi szintem sajna ott tart, hogy még magyarul is, nemhogy angolul Sean Beannel... :oops:
Christopher Tolkien él még egyáltalán?! Csak mert igen különös ízlése van. Végülis lehet hogy a zsenik fiai génhibásak :evil3:
Najó, nem fikázok tovább senkit, egyelőre ennyi...

Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/

Több
22 éve 1 hónapja #78943 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Jaj, Min, nekem tetszett, a gyönyörűségtől nem jutottam szóhoz... :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #78914 Írta: Minerva
Yaj... Sztem rohadt yo kép... A színek nem számítanak, :lol:

Több
22 éve 1 hónapja #78896 Írta: Penngaladiel
Tényleg jó kép - lenne... Kár, hogy az előtérben lévő képen olyan libaf*szöld színe van a hajának :tongue:

Több
22 éve 1 hónapja #78893 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Szentem naggyon jóóó kép ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78891 Írta: Minerva
Mi a baj? Sztem tök jó...

Több
22 éve 1 hónapja #78775 Írta: Undómiel
Én meg nem jutok szóhoz!!! :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #78664 Írta: Augustíne
Khömm! Ehhez nem szólok hozzá... :?

Több
22 éve 1 hónapja #78663 Írta: Minerva
Háttér :itscool:
www.squidge.org/~praxisters/pict ... romir2.jpg

Több
22 éve 1 hónapja #78628 Írta: Undómiel
Na ne, ez a hónap legrosszabb poénja! FUJJJJJJDERONDA!!!
Min, miért pont én? Csinálja más! :twisted:
[size=9:3qb4xsjb]Und, a szociális[/size]

Több
22 éve 1 hónapja #78592 Írta: Minerva
Ments meg, Eru... 8O *Min infarktust kap és kaput*

Több
22 éve 1 hónapja #78589 Írta: Penngaladiel
Abszolút komoly...
:down:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.713 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére