Boromir (Sean Bean)

Több
22 éve 7 hónapja #52384 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hm,ilyen talán ilyen spiccszerüség lesz :) Mindenféle barna és fehér színű a bundája,nagyon édes! :) Csak egy bökkenő van... kislány... Bár lehet,hogy így is elnevezem Seannak... :D (ilyen egy fanatikus rajongó... :D :D :D )
Jaj,ezen a képen teljesen elolvadtam... már csöpögök is le a székről... : :oops: :)
members.ozemail.com.au/~jriddler/straw.html
Meg ezen is...
www.ar.com.au/~jriddler/sharpe/wl.html
És még ezen is... (félvigyor)
www.ar.com.au/~jriddler/sharpe/company.jpg

És mégvalami! Most láttam egy fél órája a MOby klipet a Viva+-on!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52343 Írta: eagle_31
eagle_31 válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Uram segíts! Elolvadtam, teljesen, imádom...
Robin, milyen fajta kutya lesz? A Sean nagyon előnyös név...
Még életemben nem hallottam Mobyról! Persze lehet, hogy ez csak a személyi müveletlenségem?!
Nagyon jók a képek!
Imádjuk együtt Seant.....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52256 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Lehet, hogy be fogok szokni ebbe a topicba? :roll: :D (Szia, Fin! Várom a beígért képeket! :) )
Robin: természetesen majd szeretnénk ám látni fotókat a kutyusról! :)
Moby: most hirtelenjében úgysem fogok tudni mondani egy számcímet tőle... egy ilyen kopasz, vékony csávó, nem is annyira énekes, inkább dj-szerűség - de nem tucc-tucc a zenéje. Sztem jó. :)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 7 hónapja #52200 Írta: Robin
43 éves lesz... :oops:
Mondjuk,szerintem letagadni a korából ne tudna,de így is istenien néz ki :oops: :oops: :oops: :oops: :D

Több
22 éve 7 hónapja #52119 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Édes ez a mosoly!
igen, én se tom, h hány éves lesz(én aki tudatlan :oops: oops)
hmmm...ki az a Moby? MTV hiányom van!!! már nagyon rég nem jártam ott(majdnem minden szabaidőm itt töltöm :D )

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52096 Írta: Mirtus
Mirtus válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Köszi Robin! Rögtön meg is lesem őket! Lehet, hogy tudatlan vagyok, de hány éves lesz most Sean? :roll: :?:

Több
22 éve 7 hónapja #52091 Írta: Robin
Mirtus: hm,most nekem sem, jön be... de ittvan egy másik a cím,ahol szintén az a kép van (egyébként itt még sok-sok jó kép található! :D )
mitglied.lycos.de/GFranz/

Több
22 éve 7 hónapja #52089 Írta: Mirtus
Csá csajok!
Robin! Nem jött be a képed. Ez gáz! Amúgy örülök a kutyádnak. :( :o

Több
22 éve 7 hónapja #52081 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Tök jók a képek!!
Különben nekem egy Strider névre hallgató tevém van...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 7 hónapja #52076 Írta: Robin
Jajjjjjjj!! Dejódejó!!!Olyan boldog vagyok!!!! lálálálá :D
Nemsokára lesz sean szülinapja!Méár csak két nap!! (az enylém meg 3,de ez nem lényeg :) )
És képzeljétek... fogok kapni egy kiskutyát!!! :D :D :D :D Úgy örülök!Azt hiszem Seannak fogom hívni,vagy Borisnak,vagy nem is tudom... Valami Seannal kapcsolatos neve lesz :)
(bocsánat,hogy ez nem idevág,de ezt le kellett írnom :oops: :) )
És,hogy a témáhaoz is szóljak,oitt egy naaaagyon jó kép (újabb hamisítatlan vigyor) :
www.geocities.com/verutio/Smile.jpg :mrgreen:

Több
22 éve 7 hónapja #52075 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Kész agyrém, mennyi képet raktatok be :!: Még a felét sem tudtam végignézni, de azok viszont szuperek!

Áfonya! Nagyon örülök, hogy egyre többet látlak itt. Mihelyt lesz egy kis időm, én is berakok pár remek képet. :)

A klipet nem láttam, de remélem majd jövő hétvégén sikerül elcsípnem. Már nagyon kiváncsi vagyok rá.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 7 hónapja #52066 Írta: Mirtus
Tényleg tök jók a Boromir képek! Én imádom Boromirt! Meg Sean Beant is, ami ugye az előzőkből következik. Na mindegy, szóval tényleg nagyon, nagyon KIRÁLY!!
Tiszta pirulás :oops:

Több
22 éve 7 hónapja #52059 Írta: n8n
Köcce a válszokat mindenkienk! :D
már csak egy kérdésem maradt(mint a Gyűrű, Egy értitek?mind 1 :) )
ki a **** az a Moby? :D :oops:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52051 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Áfonya, behalás, milyen klassz ez a kép! Jól látom, hogy itt tünde-füle van? 8O :D
Egyébként megnézhetitek a videót!!

ITT:
launch.yahoo.com/musicvideos/lis ... sp?l=M&p=1
Válasszátok a We are all made of starst!

Különben a jelen levők nem azért szerepelnek a klipben, mintha olyan hiper-szuper megasztárok lennének, úgy tudom, mindannyian Moby személyes jó barátai (!), mellesleg valóban sztárok :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #52031 Írta: Robin
Igen,az a híres vigyor...Imádom ezt a képet!szerintem ő sz egyetlenm,aki így msolyogni... :oops: :oops: :oops: :D

Több
22 éve 7 hónapja #52027 Írta: Áfonya

Nuinladien(Tünde-l.) írta: *virtuálisan fölvakarom Áfonyát*

Nem jött be a kép...na mindegy, majd máskor tuti meg ttom nézni valahol.
Jól érzékelem , hogy Te is finoman Boromir-mániás vagy?:-)

Hát, adjatok még pár ilyen képet és a végén még tényleg az leszek! :D

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 7 hónapja #52023 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Itt valószínűleg mindenki az... még én is! :lol:
Kíváncsi lennék a Macbethre, ősz végétől megy színházban Angliában, címszereplő: SB.

~ Une lumi

Több
22 éve 7 hónapja #52021 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
*virtuálisan fölvakarom Áfonyát*

Nem jött be a kép...na mindegy, majd máskor tuti meg ttom nézni valahol.
Jól érzékelem , hogy Te is finoman Boromir-mániás vagy?:-)

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman

Több
22 éve 7 hónapja #52018 Írta: Áfonya
Ma láttam a Mobys klipet! :D :arrow: We Are All Made of Stars.
Hát, Sean tényleg nem sok benne... tele van ilyen híres emberkékkel, akik a szám szövegére tátognak, de valaki pl. 3x is látható, míg Sean csak 1x. :(
Ja, egyébként a klip az MTV-n most a FRESH kategóriában van, ami azt jelenti, hogy naponta egy csomószor adják. Szóval lehet figyelni. 8)
Más: itt ez a kép. Lehet, hogy már láttátok, de én most először, és elhaltam. *Áfonya csendben elolvad, és lefolyik a székről* Anyám, borogass. :wink: :wink:

www.tandq.com/LOTR/_photos/036.jpg

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 7 hónapja #51967 Írta: Robin
n8n:egyenlőre sehol sem találtam még :(
De valószinüleg 1 hónapon belül felkerül valahova video és lehet tölteni.
Sean meg egy statiszta,semmi több,mert a video,ha jól vettem ki,a hoollywoodi sztárokról szól.Bár ezen az alapon tényleg nem tudom mit keres ott Sean... :)

Több
22 éve 7 hónapja #51952 Írta: n8n
Minerva: ne rossz! :lol:
honnan lehet letölteni a Mobyst, és egyáltalán mi ez az egész klipp mit keres benne Sean Bean???? csak érdeklődöm :oops:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #51883 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Sean Bean-es startlap aloldal van készülőben, ha valakinek van kedvenc linkje, az küldje el! Előre is köszi a segítséget!
hedge_hog@freestart.hu

~ Une lumi

Több
22 éve 7 hónapja #51855 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Tényleg jók nem is nagyon láttam képet boromirrol de tényleg tökjó képek. :lol:

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #51832 Írta: Robin
Képek A rétből!!! (fuu,dejók :oops: :D )
www.full-of-beans.net/the-field/Page1/index.htm
www.full-of-beans.net/the-field/page2/index.htm
Ne szólj száj:
www.full-of-beans.net/dont-say-a ... /index.htm
najó,abbahagyom... :)

Több
22 éve 7 hónapja #51823 Írta: Robin
Ez jó!Ari ez a rajz! :)
Mopby videoból jó minőségű képek!
www.full-of-beans.net/media/moby-video/index.htm

Több
22 éve 7 hónapja #51811 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
www-personal.umich.edu/~lizcheng ... ordark.jpg

Kis boromiristák, itt a helyetek! (tuti Boromir-rajz :) )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #51805 Írta: Robin
Minerva: Moby új klipjében látható Sean 5 mp erejéig.Egy kocsiban ül,öltönyben,közben tátog és szájához emeli a kezét.Ha adzs egy kazit átveszem neked,de kölcsön is adhatom,ahog ygondolod.Akkor majd ezt megbeszéljük.

Több
Több
22 éve 7 hónapja #51720 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Már nem azért... khm... :oops: :oops:
Nekem tök olyan érzésem volt a filmben, hogy Boromir szerelmes Aragornba. Persze tuti, hogy tévedek... :oops:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 7 hónapja #51719 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hol lehet megszerezni azt a CD-t? :?: :?:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.790 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére