Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21560 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
n8n:egy rajongói oldalon,itt aztán minden filmjéből vannakk képek.És mint látszik,sok filmjében vetkőzött... :D DD Itt a honlap címe:www.full-of.-beans.net Itt a Faces of Sean link alatt vannak a filmek képekkel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21559 Írta: Anonymous
Robin!!! erre hol találtál<br> <br> rá????? :D DDDDDDDDDDDDDDDD

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #10 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
A Boromirral kapcsolatos témáknak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21558 Írta: Anonymous
Bocsi,kicsit eltérek a témától...<br> Szóval,ezt mindenképp nézzétek meg!Ezek NAGYON jó képek és némelyik SEMMI sincs rajta (persze,nem látszik minden :( :) )).Akkor tessék:<br> www.full-of-beans.net/essex-boys/page2.html <br> (bocsi,hogy most nem linkelek)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21557 Írta: Anonymous
Attól függ Boromir megsebesült volna...(mármint Denethor máglyára vitte volna a fiát, ha az nem sérült?) talán...megkéne kérdezni Tolkient, de őt már nem sajnos...kevés, de mégis sok szerepe volt a Gyűrűk Háborújának történetében

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21556 Írta: Anonymous
És nem az, h NEM MERTE volna újra elvenni a Gyűrűt, hanem NEM AKRTA volna és NEM LETT VOLNA MÓDJA elvenni a Gyűrűt.<br> Ahogy Frodó elfutott, azonnal megbánta, és Gollam? <br> Gollam, aki TÉNYLEG a Gyűrűtől függött, végig hazudott, elárulta Frodót, mindenki tudja, mennyi mocskos dolgot művelt, DE BOROMIR NEM!!!<br> Ő azonnal megbánta!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21555 Írta: Anonymous
bizony

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21554 Írta: Anonymous
És szerintem neki sem sikerült volna kizökkentenie Denethort az őrületből, sőt, akarata ellenére tovább szította volna benne a végzetes tüzet, mert Denethor semmi másra nem volt olyan büszke, mint a fiára, és ki tudja, mit szánt volna Denethor a fiának, talán...értitek amit szövegelek?<br> Talán még Denethor próbálná meg rosszabb útra téríteni, vagy őt vitte volna magával a mágylyára........<br> De ezt tényleg egyikünk sem tudhatja, mert Tolkien nem így gondolta, tehát ez titok marad örökre...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21553 Írta: Anonymous
:) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21552 Írta: Anonymous
Nem voltam itt, de most írok.<br> Szal Boromir a Scarlettben is szerepel, a lehető legnegatívabb szereplő, és ott is meghal a végén, tizenvalahány késszúrással megölik, de fantasztikus színész, ugyanígy a Rómeó és Júliában, mikor Tybaltot játszotta, de hogy tudjatok róla, sokkal nehezebb negatív szerepet játszani, mint pozitívat, és ez az, amiért Sean (bár keveset említik a nevét) az egyik legnagyobb színész aki valaha játszott itt vagy máshol, ha értetek...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21551 Írta: Anonymous
igen valószínű, h nem merte volna újar ellopni a Gyűrűt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21550 Írta: Anonymous
Szerintem sem próbálta volna meg Boromir még egyszer megkaparintani a Gyűrűt. Ahogy elmúlt a Gyűrű varázsa, és rádöbbent, hogy majdnem mit tett, szerintem annyira elborzadt a Gy. hatalmától, hogy nem próbálkozott volna még egyszer. És ha életben maradt volna? Valószínűleg ő képes lett volna Denethort kizökkenteni őrületéből, ami Faramirnak ugye nem sikerült... de ha így gondolkozunk, akkor a történet meg már teljesen más irányba megy...<br> Boromirnak a halál volt a sorsa, szomorú, de hősies. *szipp*

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21548 Írta: Anonymous
Minerva:köszi szépe a fict,nagyon-nagyon szép!!<br> Hát,azt nem hinném,hogy egy fiúval élt volna együtt,sőt én is igazat adok annak az állításnak,hogy nem nősült volna meg.Az ő élete a harc volt,így a kettő nehezn összeegyeztethető.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21549 Írta: Anonymous
Nincs kedve valakinek a chatelősbe jönni? Épp egyedül vagyok, és unatkozom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21547 Írta: Anonymous
Szerintem nem kebelezte volna be a Gyűrű. És ha elpusztul a Gyűrű, akkor Boromir is felszabadul a kísértés alól, és boldogan él, magí meg nem hal... Egy szép lány (esetleg fiú...) oldalán... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21546 Írta: Anonymous
Köszike Cicafül, ez pont jó ötlet a fichez, amít írok. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21545 Írta: Anonymous
Nem biztos,hogy bekebelezte volna a Gyűrű.Talán azért nem,,mert Frodó és Samu elválik a társaságtól,így a Gyűrű elszakad Boromirtól is.És ha majd egyszer a 3. részebn(gondolom) találkozott volna Frodóval,akkor már nem hatna rá (vayg el lenne már pusztítva) (jó,magyarosan kifejezve:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21544 Írta: Anonymous
Azt nem tudom, h ha..Boromir életben marad, akkor bekebelezte volna őt a gyűrű?<br> ....ezt már senki nme fogja tudni elmondani...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21543 Írta: Anonymous
Furcsa kérdés, hogy mi lett volna ha Boromir életben marad. <br> Én valószínunek tartom, hogy Aragornékkal az orkok nyomába ered. Majd Gondor ostrománál harcba száll, és ha életben marad o lett volna valószínu a gondori sereg vezére. De mégsem emelkedett volna oly dicso magasságokba. <br> Ami a Gyurut illeti, nem lett volna vele baj. Hisz Borormir már rögtön azután megbánta tettét, ahogy elkövette azt. Még ha együtt is maradt volna a Szövetség, én nem hiszem hogy újra próbálkozott volna.<br> De így mégis másképp maradt meg az olvasó emlékezetében, a hos Boromir.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21542 Írta: Anonymous
IIIgen, ha elkerült volna a Gyűrű közeléől, talán valóban kikerül a hatása alól, de gondoljunk csak pl. Gollamra, aki állandóan a Gyűrű után császkált, mert vonzotta őt...<br> Oké, tudom, hogy Boromirt nem is lehet mégcsak hasonlítani sem Gollamhoz, de azt hiszem, a Gyűrűnek saját akarata volt, és nem akart Frodónál maradni, mert sejtette a folytatást, ami ugye be is következett. Tehát ha a Gyűrű úgy vélte, Boromir közelebb juttatná a céljához(Szauronhoz), akkor úgysem engedte volna el Boromirt, és negatív figuraként buktatta volna el. <br> Szóval jó minden úgy, ahogy történt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21541 Írta: Anonymous
fuu,de bunkó vagyok.meg e köszöntem... jaj... Minerva:nagyon szépen köszönöm!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21540 Írta: Anonymous
Minerva:azonnal küldd a ficet:))) (különebn ez még kérdés?:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21539 Írta: Anonymous
Mi az a Return of the Shadow? Bocs, kissé le vagyok maradva...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21538 Írta: Anonymous
:( (( Robin, külön neked: Írtam egy ficet Boromirral, kell? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21537 Írta: Anonymous
Minerva.Sean erre van rendelve.Meg kell halnia a filmjeiben. :( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21536 Írta: Anonymous
Robin: Szegény Sean a Ne szólj, szájban is kaput... :( Ronda egy halál (élve eltemetés...) :( (((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21535 Írta: Anonymous
Szerintem ha Boromir elkerül a Gyűrű közeléből, már nem hatott volna rá, kvázi akár életben is maradhatott volna... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21534 Írta: Anonymous
Ha életben maradt volna,akkor nem hősként emlékeznénk rá,hanem egy emberre,aki el akarta venni a Gyűrűt,hibázott.De viszont valóban fájhatott a szive,hogy hazáját nem láthatta,vagyis enm lehetett része,amikor felvirégzott s Aragorn király lett.<br> Képzeljétek,megnéztem a Férfias játékokat:))) Oltzári volt,csak ugyebár,szegény Sean itt is meghalt.De akkor is,fuu,nem is lehet mást mondani,minthogy ő egy isten:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21533 Írta: Anonymous
mert, nem meg és amint, nem amit

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #21532 Írta: Anonymous
viszont, mi lett volna, ha Boromir életben marad?...ki tudja, talán jobb volt neki így...talán... de valahonnan, biztos látta amit Elessar király fejére korona kerül, és Minas Tirith; Gondor szebb lesz, mint valaha...ha ezt látta volna a lehető legboldogabban ment volna el...de szerintem sem ezt gondoplta, mikor meghalt, id. Minerva, mint apja, Denethor, aki megőrült, meg túl sok rosszat látott a palantírban, Bormir pedig túl sok rosszat érzett szívében, talán...talán...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.655 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére