Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
20 éve 7 hónapja #187005 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lilliana:
www.joannewarfieldfineart.com/an ... iler_7.mov

Büzsü:
www.tolkien.hu/galeria.php?mode= ... =0&mnu=110

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #186978 Írta: Aldaron (büzsü)

Gandalf írta: Nézzétek csak meg Tolkien rajzait Bilbóról! :wink:

Lehet, hogy egyedül vagyok, de én nem tudom, hol lehet megtalálni Tolkien rajzait :roll: . Ha tudsz egy net-címet, tedd be légyszi. Köszi! :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #186972 Írta: Gandalf

Több
20 éve 7 hónapja #185589 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az Ancanar trailer megtaláhato elmenheto formaban?

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 7 hónapja #185562 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Látom jól leszavaztatok... :) No, mindegy, majd meglátjuk hogy lesz, ha lesz... (Mindenesetre én továbbra is fenntartom a véleményem... :wink: )

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
20 éve 7 hónapja #185557 Írta: Aldaron (büzsü)

Niph/Elentári írta:

Alyr Arkhon írta: Frodó 33 éves kora óta nem öregedett semmit, mivel akkortól volt nála a Gyűrű, tehát csak papíron és lélekben volt 50, igazából nem. Bilbó 52 évesen találta a Gyűrűt és annyi maradt.

Ha a 8. x-et taposó Christopher Lee tudott mágusharcolni Gandalffal (hogy a szintén nem fiatal MacKellen egyéb harcolásait ne is említsem) akkor igazán nem kunszt Ian Holm mint Bilbó.
(hiszen kaszkadőr meg számítógép is van a világon, Bilbó akár még Legolasos lóraugrást is csinálhat :D )

Teljesen egyetértek veled! :bounce: :bounce:

Jólvannnaaa, meggyőztetek :up: - tényleg, ahogy Christopher Lee-t is megtudták oldani... úgy Sir Ian Holmmal is lehet trükközni :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #185550 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta: Frodó 33 éves kora óta nem öregedett semmit, mivel akkortól volt nála a Gyűrű, tehát csak papíron és lélekben volt 50, igazából nem. Bilbó 52 évesen találta a Gyűrűt és annyi maradt.

Ha a 8. x-et taposó Christopher Lee tudott mágusharcolni Gandalffal (hogy a szintén nem fiatal MacKellen egyéb harcolásait ne is említsem) akkor igazán nem kunszt Ian Holm mint Bilbó.
(hiszen kaszkadőr meg számítógép is van a világon, Bilbó akár még Legolasos lóraugrást is csinálhat :D )

Teljesen egyetértek veled! :bounce: :bounce:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
20 éve 7 hónapja #185546 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Frodó 33 éves kora óta nem öregedett semmit, mivel akkortól volt nála a Gyűrű, tehát csak papíron és lélekben volt 50, igazából nem. Bilbó 52 évesen találta a Gyűrűt és annyi maradt.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #185545 Írta: Niph

Cerebrum írta: Az még oké, hogy kisminkelik, de azért gondoljunk csak bele, Bilbónak kissé több szerepe van a Hobbitban, mint a GYU-ban, elvégre ő a főszereplő, itt azért kell majd Gollamot átugrálni, pókokat hajkurászni meg orkokat öldösni, hogyan menne ez a lótifuti egy több, mint 70 éves színésznek? (Ez majdnem olyan, mint Harrison Ford a Indiana Jones 4-ben. Nem tudom abból is mi fog kisülni, Ford sem egy mai gyerek már.)

Szerintem is Bilbónak Ian Holm lenne jó!
Mamár fiatalítani a sminkeseknek nem naGY kihívás szerintem!
Meg aztán az ugrálásra kitérve!a mai technika segítségével annyi mindent meg lehet csinálni! NEM??????

:disappear:

Több
20 éve 7 hónapja #185527 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bilbó elvileg nem öregedett szinte semmit, amíg a Gyűrű a birtokában volt, s ez kissé megnehezíti Sir Ian Holm lecserélését... Meg az röhejes lenne, ha egy Frodó-korú színészpalánta játszaná el... Nem illene az alkatához.
No meg senki nem gondolja komolyan, hogy a Bilbót játszó színésznek valóban át kell majd ugornia Andy Serkist...! :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #185418 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az még oké, hogy kisminkelik, de azért gondoljunk csak bele, Bilbónak kissé több szerepe van a Hobbitban, mint a GYU-ban, elvégre ő a főszereplő, itt azért kell majd Gollamot átugrálni, pókokat hajkurászni meg orkokat öldösni, hogyan menne ez a lótifuti egy több, mint 70 éves színésznek? (Ez majdnem olyan, mint Harrison Ford a Indiana Jones 4-ben. Nem tudom abból is mi fog kisülni, Ford sem egy mai gyerek már.)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
20 éve 7 hónapja #185405 Írta: Aldaron (büzsü)

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Szvsz meg igen. :P Ha már ki tudták sminkelni, hogy 130 éves legyen, akkor miért ne? (jó, tudom, öregíteni könyebb, de akkor is :) )

Hát fiatalítani NAGY művészet - de meg lehet csinálni, nem mondom, de szerintem még mindig az az egyszerűbb, ha más színészt tesznek Bilbónak, mint Sir Ian Holmot (nem mintha ő nem lett volna jó a Gyűrűk Urában - sőt nagyon is jó volt), hanem azért mert ő idős Bilbónak való és nem a Hobbit-beli fiatal Bilbónak... :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #185394 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szvsz meg igen. :P Ha már ki tudták sminkelni, hogy 130 éves legyen, akkor miért ne? (jó, tudom, öregíteni könyebb, de akkor is :) )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 7 hónapja #185391 Írta: Aldaron (büzsü)

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Sztem Ian Holm jó lenne Bilbónak... :) :P

De nem hiszem, hogy olyan jól tudnák sminkelni, maszk, stb... hogy szép, kiegyensúlyozott fiatal arca legyen :roll: ... inkább akkor már keressenek egy más, hasonló szinészt (szerintem) 8O

Több
20 éve 7 hónapja #185382 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sztem Ian Holm jó lenne Bilbónak... :) :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 7 hónapja #185342 Írta: Cerebrum

Alyr Arkhon írta: Khöm, khöm, mint már többször elmondottuk volt többen is, a Babóban Bilbó _nem_ fiatal, hanem 52 éves. (ha jól számolom)

Természetesen tudom hány éves volt Bilbó a Hobbitban. :wink: Nagyjából annyi, mint Frodó a GYU-ban... Én a film szempontjából mondottam, h. furcsa lenne, ha Ian Holm játszaná a fiatal Bilbót, mert ha a GYU-ban egy kölyökképű színész játszotta Frodót, akkor elég hülyén venné ki magát szvsz, ha egy fiatalosabbra sminkelt idős színész ugrabugrálna fáról le fára fel a pókokat hajkurászva...

Több
20 éve 7 hónapja #185291 Írta: Niph
Mi a manó! Mivel időm nincs olvasni??
Kérdés tényleg van ilyen terv hogy megfilmesítik a Babót??
Csak ne legyenek benne régi szereplők(bár egy-két ember maradhatna)
Bocs ha hülyeségeket irkálok!

Több
20 éve 7 hónapja #185280 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Khöm, khöm, mint már többször elmondottuk volt többen is, a Babóban Bilbó _nem_ fiatal, hanem 52 éves. (ha jól számolom)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #185170 Írta: Cerebrum

Artemisz (Celebthil) írta: Amúgy ezen tényleg érdekes volna elvitatkozni, ki lehetne a fiatal Bilbó!)

Kár, h. a GYU prológusában Ian Holm-ot szerepeltették... No, persze akkor még nem gondoltak arra, hogy egyszer talán megfilmesítik a Hobbitot is.

Több
20 éve 7 hónapja #185105 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: Artemisz: ha megvalósul a Hobbit-projekt, és PJ kapja a rendezést, én 99,99%-ra veszem, hogy Ian McKellen és Hugo Weaving is visszatér a régi szerepébe.

Mandos szóljon belőled, Ulmo!!! :wink:

Jaj, de jó volna! *sóhaj*

(Amúgy ezen tényleg érdekes volna elvitatkozni, ki lehetne a fiatal Bilbó!)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #185099 Írta: Cerebrum
Hát, ha valaki nem vállalná el a régi szereplők közül, akkor szvsz inkább ne is csinálják meg. Bár szó mi szó Bilbó szerepére én nem igazán Ian Holm-ot képzelném el...

Több
20 éve 7 hónapja #185097 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Artemisz: ha megvalósul a Hobbit-projekt, és PJ kapja a rendezést, én 99,99%-ra veszem, hogy Ian McKellen és Hugo Weaving is visszatér a régi szerepébe.

Több
20 éve 7 hónapja #185095 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sil írta: (természetesen a Hugo-s oldalra teszek majd egyet... :wink: )

Inkább azért kéne egy világméretű könyörgés, hogy Hugo Weaving, aki mint tudjuk, nyilatkozta, hogy "elege van ebből a két filmből" - gy.k.= Mártix, LotR -, elvállalja Elrond szerepét! :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #185093 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Ulmo, Te aláírtad?
Jó ötlet szerintetek ez a petíció?

Nem írtam alá, mert nem hiszek az ilyen petíciókban. Sajnos a világméretű könyörgés sem elég hatásos, itt a pénz és egyes emberek rugalmassága fog dönteni.

Több
20 éve 7 hónapja #185028 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A thehobbitfilm.com-ra felkerültek a levél- és képeslapminták is, amikkel az illetékeseket lehet bombázni, meg a címek, ahova küldeni kell őket. :wink: Egy fizikai levélkampány ugyanis jóval meggyőzőbb lehet, mint egy ilyen internetes petíció. Persze akinek nincs lehetősége külföldre levelet küldeni, az aláírhatja a petíciót is. Ezenkívül vannak mindenféle letölthető bannerek is már, amiket kitehet az ember a honlapjára az ügy érdekében... (természetesen a Hugo-s oldalra teszek majd egyet... :wink: )
www.thehobbitfilm.com

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #185020 Írta: Gandalf

Több
20 éve 7 hónapja #184412 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Figyelem!

Mindenki menjen és írja alá A hobbit megfilmesítésére benyujtott petíciót!

www.petitiononline.com/mod_perl/ ... ?hobfilm&1

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
20 éve 7 hónapja #184076 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
20 éve 7 hónapja #183879 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta: A hírek szerint PJ megirigyelte Mel Gibson sikerét, amit a Passióval ért el. Ezért megkedzte az előkészületeket, hogy filmet forgasson a Szilmarilokból. A film csak sindarin és quenya nyelvű lesz, angol felirattal.

És mi van a valákkal? Őket leszinkronizálják quenyára?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #183863 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmo: kihagytad a lényeget , hogy régi idők hangulatát idézve , csak fekete-fehérbe lesz leforgatva :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.733 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére