Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
19 éve 7 hónapja #249693 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hallani a híreket, hogy Peter Jackson hamarosan elkezdi a Hobbit forgatását. Mivel már nagy tapasztalata van több film párhuzamos készítésében, így nem kell megvárnia, amíg befejeződnek a King Kong munkálatai.

Néhány kiszivárgott információ a forgatókönyvből, ami a korábbi Gy.U. filmek szokásai szerint kicsit megváltozott a könyvhöz képest:

:arrow: Bilbó Völgyzugolyban, Elrondtól kapja meg a Fullánkot, nem a trollok barlangjában találja meg

:arrow: nem a sasok, hanem egy csapat tünde menti meg a társaságot a farkasok és az orkok karmaiból

:arrow: Beorn kimarad, helyette a tündék adnak élelmet a törpöknek és Bilbónak (bár a bővített változatba még visszakerülhet Beorn része)

:arrow: a bakacsinerdei utat lerövidítik, a pókok helyett csak egy nagy pók fog szerepelni

:arrow: Szmógot nem lenyilazzák, hanem kővel dobálják meg, így zuhan a sárkány a Hosszú Tóba

:arrow: egyes híresztelések és állítólagos kémfotók szerint Esgaroth városa a Hosszú Tavon feltűnően fog emlékeztetni Edorasra, bár a címereket kicserélik

Természetesen láthatjuk a megszokott szereplőket a megszokott szerepekben: Ian Holm, mint Bilbó, Sir Ian McKellen, mint Gandalf, Hugo Weawing, mint Elrond, Liv Tyler, mint Arwen, Orlando Bloom, mint Legolas, és Andy Serkis, mint Gollam hangja. A gyermek Aragornt Viggo Mortensen fia, Henry játsza majd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #249280 Írta: .Elessar király.
MIKOR LESZ A FOTR AZ RTL-N???????

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #249142 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta:

.Elessar király. írta:

Nimrodel (Melklerien) írta:

.Elessar király. írta: Egyébként ez a zene elég sok film trailerében szerepelt már...

Igen?! 8O Fel se tűnt... :oops: Melyikekben?

Hogy a gyu honnan szedte el, azt nem tudom, de most egy új filmben halottam. Csak a trailert láttam, de arra emlékszem, hogy elég monumentális filmről van szó.

Nekem valamiért a Terminator 3 ugrik be. De lehet, hogy rosszul emlékszem :roll:

Hm, nemtom. én abban a tö-dö-dö-düm. tö-dö-dö-düm zenére emléxem. de lehet h rosszul :D .Én a Gothic power-t hallottam sok helyen.

Több
19 éve 8 hónapja #249141 Írta: .Elessar király.

Ulmo írta:

.Elessar király. írta:

.Elessar király. írta: Egyébként ez a zene elég sok film trailerében szerepelt már...

Hogy a gyu honnan szedte el, azt nem tudom, de most egy új filmben halottam. Csak a trailert láttam, de arra emlékszem, hogy elég monumentális filmről van szó.

Nekem valamiért a Terminator 3 ugrik be. De lehet, hogy rosszul emlékszem :roll:

Az alatt a gothic power megy...

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 8 hónapja #249140 Írta: Ulmo

.Elessar király. írta:

Több
19 éve 8 hónapja #249139 Írta: .Elessar király.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 8 hónapja #249138 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 8 hónapja #249120 Írta: .Elessar király.
Egyébként ez a zene elég sok film trailerében szerepelt már...

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 8 hónapja #248912 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Fyra írta: Köszönöm. És még annyit, nem Howars Shore szerezte, ugye?

Clint Mansell :P .
Ha kell Fyra, akkor átküdlöm msnen :)

Több
19 éve 8 hónapja #248902 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Köszönöm. És még annyit, nem Howars Shore szerezte, ugye?

Tiro!

Több
19 éve 8 hónapja #248900 Írta: Ulmo

Nenya89 írta: Valaki meg tudná nekem mondani, hogy A Két Torony előzetese alatt milyen zene szól?

A "Requiem for a dream" kicsit átalakított változata.

Több
19 éve 8 hónapja #248883 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy A Két Torony előzetese alatt milyen zene szól?

Tiro!

Több
19 éve 8 hónapja #248070 Írta: Hokshelato
Hokshelato válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ery írta:

Hokshelato írta:

.Elessar király. írta: Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. És a Gyűrű Átkával kapcsolatban: Elég undorítónak találom, hogy a filmet csak a Gyu bereklámozásával tudják értékesíteni!

Egyetértek!! Viszont csodákat ne várjunk, én min. 5 reklámot jósolok közben. :?

Miért vagy ennire optimista?

Túl sokat nézem a tv-t.

"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"

Több
19 éve 8 hónapja #248047 Írta: .Elessar király.

cortez71 írta: Tök jó!!!!
Idén leadják a Szövetséget, jövőre a tornyot, utána meg a királyt...
Már alig várom :D
Kár, h itt sorakozik mindegyik rész a polcomon DVD-n :D

Ilyenkor én is sajnálom. De legalább a nagymutter is megtudja nézni.
[size=9:qpcy0a4e]Ugyanis neki nincs meg a DVD változat. Nem tudom miért? :lol: [/size]

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 8 hónapja #248004 Írta: cortez71
Tök jó!!!!
Idén leadják a Szövetséget, jövőre a tornyot, utána meg a királyt...
Már alig várom :D
Kár, h itt sorakozik mindegyik rész a polcomon DVD-n :D

Több
19 éve 8 hónapja #247958 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

.Elessar király. írta: Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. !

Tuti, hogy tele fogják nyomni reklámmal. Ezt az amúgy is majdnem három órás a filmet! Már most bosszant. Talán jobb lenne, ha le se adnák így. Szvsz akit érdekelt, már úgyis megnézte.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 8 hónapja #247936 Írta: .Elessar király.
Van néhány film, amit az rtl is szünet nélkül ad le. pl: Schindler listája
De nem hiszem, hogy a gyu is erre a sorsra jut. Inkább ledják két részben szombaton és vasárnap.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 8 hónapja #247923 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Hokshelato írta:

.Elessar király. írta: Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. És a Gyűrű Átkával kapcsolatban: Elég undorítónak találom, hogy a filmet csak a Gyu bereklámozásával tudják értékesíteni!

Miért vagy ennire optimista?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 8 hónapja #247916 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Mornambar írta: Meg gondolom ne a bőítettről álmodjunk! :)

(A RotK-nál nem volnának előnyben! :P )

Persze h nem.
Sima mozifilm, sok reklám, miegyéb.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 8 hónapja #247914 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Meg gondolom ne a bőítettről álmodjunk! :)

(A RotK-nál nem volnának előnyben! :P )

Több
19 éve 8 hónapja #247911 Írta: Hokshelato
Hokshelato válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"

Több
19 éve 8 hónapja #247774 Írta: .Elessar király.
Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. És a Gyűrű Átkával kapcsolatban: Elég undorítónak találom, hogy a filmet csak a Gyu bereklámozásával tudják értékesíteni!

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 8 hónapja #247717 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ille / Lórien írta:

Cerebrum írta: Itt pedig fellelhető az összes LotR trailer:

www.movie-list.com/trailers.php? ... ngstrilogy

Ezek ugyanazok az előzetesek, amik a LotR DVD-k extrái között is megtalálhatóak?

Ez messze nem az összes trailer.
A két Trilogy hiányzik, meg a FotR elsője is legalább.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 8 hónapja #247709 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta: Itt pedig fellelhető az összes LotR trailer:

Ezek ugyanazok az előzetesek, amik a LotR DVD-k extrái között is megtalálhatóak?

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 8 hónapja #245990 Írta: cortez71

Thereon írta:

Nelossel írta: Elég sok helyről le lehet tölteni. Pl:

www.lordoftherings.net/two_towers/trailer/tt_trailer2.html

Nem, ott már nem engedi és a movilisten sincs már fennt. Átküldené valaki nekem msnen a full screen two towert? (alatta Requiem song)

Na, Thereon, miért nem engem kérdeztél meg először???? Ha feljössz msnre, átküldöm :)

Több
19 éve 8 hónapja #245986 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nelossel írta: Elég sok helyről le lehet tölteni. Pl:

Nem, ott már nem engedi és a movilisten sincs már fennt. Átküldené valaki nekem msnen a full screen two towert? (alatta Requiem song)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
19 éve 9 hónapja #240385 Írta: A Szürke Zarándok
Köszönöm, a movielist.comról el tudtam érni. Egyébként, pont azért kérdeztem, Nelossel, mert a LOTR.netről és más hivatalos forrásról már nem lehet elérni, nem tudom miért.

"Ma már minden út görbe."

Több
19 éve 10 hónapja #240221 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Itt pedig fellelhető az összes LotR trailer:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 10 hónapja #240181 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elég sok helyről le lehet tölteni. Pl:

Több
19 éve 10 hónapja #240068 Írta: A Szürke Zarándok
Valakinek nincs meg A Két Torony trailerje (lehetőleg fullscreen), mert szeretném letölteni, de már nem lehet elérni a LOTR.neten és sehol máshol. Ha valaki oda tudná adni, nagyon hálás lennék.

"Ma már minden út görbe."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.883 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére