Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
18 éve 10 hónapja #280697 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Andy egy hajóskapitány vagy mi, és rohadt jól áll neki a szerep. A King Kong honalpján van egy video ahogy bemutatja a kabinját... szóval fuldokoltam a röhögéstől, ha valakit érdekel, belinkelem.

A beauty killed the monster pedig a soundtracon az utolsó 3 zene címe is és tetszik, szal már csak a filmet kéne megnézni ami szép lassan, d ebiztosan jön lefele... bár moziba szívesebben elmennék, csak egyedül nincs kedvem.

Thereon, a vándorló varázsló

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280694 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
King Kong?
azt mondják, hogy Andy játsza.. vagy lehet, hogy nem??
mindegy

szeretni és szeretve lenni

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280674 Írta: Beren Erchamion
Tegnap megnéztem a King Kongot (eredeti hanggal, felirat nélkül). Ami azt illeti, nem vagyok tőle elszállva. A régi filmet nem láttam, ahhoz nem tudom hasonlítani. A színészi játékkal szerintem nem volt baj, ezt már a színészi gárda is garantálta. A látvány is gyönyörű volt, minden a legapróbb részletekig ki volt dolgozva, de mégis volt valami, ami nem tetszett. Úgy éreztem, a film tele van olyan jelenetekkel, ami a GYU-ban PJ elkapásának nevezhető (valaki egyszer említette, hogy az egyik extrában van egy videó arról, hogy akar mindig még nagyobb buzogányt a Boszorkányúrnak). Szóval szerintem hajlamos rá, hogy kicsit túlmonumentalizálja a dolgokat, ami a GYU esetében még nem is feltűnő, elvégre maga a történet is elég monumentális, de a King Kongban nekem sokszor az volt az érzésem, hogy túl sok van beletéve a jelenetekbe, csakis a technika fitogtatása céljából. Gondolok itt
Figyelem: Spoiler!

"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."

Több
18 éve 10 hónapja #280446 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Isilcala írta: Bocsi, hogy megint linkelek, biztos hallottatok már róla: Gyűrűk Ura musical, 2006. februárjában Torontóban!
www.lotr.com ezen az oldalon fenn vannak a szereplők, meg a rendezők, szervezők...stb...
/bocsi, ha már tudtatok róla :oops: /

Fú, honlapja is van? ezt nem is tudtam, köszi Isilcala :) Naon kíváncsi vagyok már egy részletre belőle... Aztán remélem majd vmelyik magyar színház, mondjuk az Operettszínház majd adoptálja :roll:

Több
18 éve 10 hónapja #280441 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bocsi, hogy megint linkelek, biztos hallottatok már róla: Gyűrűk Ura musical, 2006. februárjában Torontóban!
www.lotr.com ezen az oldalon fenn vannak a szereplők, meg a rendezők, szervezők...stb...
/bocsi, ha már tudtatok róla :oops: /

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
18 éve 10 hónapja #280173 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
wow erről én még nem is hallottam! Megszerzem magamnak bármi áron az biztos! :D

Több
18 éve 10 hónapja #280172 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Biztos hallottatok már róla, csak azért gondoltam belinkelem :oops: ..
www.netpiac.hu/display/index.pht ... k_id=7259#
Továbbá szeretném elmondani, hogy megvásárolható nagyobb üzletházakban. És ami leginkább megfogott, az pedig a hátoldalán található felirat: "Kihagyott jelenetek!"
remélem nem volt nagyon off....

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
18 éve 10 hónapja #279476 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta: Magyarországon a javított Gregorián naptár szerint szerintem a plakátokon virító marhanagy december 22. a mérvadó.

Aláhúzás by me. :wink:

Több
18 éve 10 hónapja #279473 Írta: uzg mordor
uzg mordor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Amerikában?

pfúj Harry potter!emiatt vetitették késöbb a gyűrűk urát,pusztuljon!!!!!!!!!!!!!!

Több
18 éve 10 hónapja #279424 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

uzg mordor írta: a narnia nem ma jön moziba?

Attól függ hol.
És melyik naptár szerint.
Magyarországon a javított Gregorián naptár szerint szerintem a plakátokon virító marhanagy december 22. a mérvadó.

Annál is inkább például, mert a mozihét mindig csütörtökön kezdődik, ma meg péntek van.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #279409 Írta: uzg mordor
uzg mordor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
a narnia nem ma jön moziba?

pfúj Harry potter!emiatt vetitették késöbb a gyűrűk urát,pusztuljon!!!!!!!!!!!!!!

Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #279408 Írta: Ancalima Anarórë

Telperien(Ithil) írta: Meg is fiatalodott,úgy néz ki,mint 20 évesen. :lol:

Nekem is ez jutott eszembe... Wow. :P

( utólagos módosítás: Mégsem. Csak a szemüveg hiányában ilyen fiatalos.

Mindenesetre tényleg nagyon lefogyott. )

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 10 hónapja #279400 Írta: Telperien(Ithil)
Meg is fiatalodott,úgy néz ki,mint 20 évesen. :lol:

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"

Több
18 éve 11 hónapja #279227 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

uzg mordor írta: az a kis ,,szép" hobbitalkata átment tüncbe

Hát szörnyen lefogyott 8O

Több
18 éve 11 hónapja #279226 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Prisca írta: Hali!

Tegnap éjjel láttam egy kisebb riportot a King Kong new yorki bemutatójáról! Vörös szőnyeg, fotósok, meg farkasordító hideg volt, minden sztár kabátban :lol: de nem is ez a lényeg... hanem, hogy alig ismertem rá kedvenc Peter Jacksonunkra!!! Azt tudtam, hogy nekiállt fogyózni, de hogy ennyire lefogyott, azt nem tudtam... 8O egészen más ember lett!!! :itscool: kb. fele akkora, mint a GYU forgatásán!

Akkor ugyanazt a bejátszást láttuk...!!! :D
Én rögtön fel is ugrottam a netre, hogy megállapítsam jól láttam-e! ;)
Tényleg alig ismerni rá. :)

Több
18 éve 11 hónapja #279216 Írta: uzg mordor
az a kis ,,szép" hobbitalkata átment tüncbe

Több
18 éve 11 hónapja #279154 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hali!

Tegnap éjjel láttam egy kisebb riportot a King Kong new yorki bemutatójáról! Vörös szőnyeg, fotósok, meg farkasordító hideg volt, minden sztár kabátban :lol: de nem is ez a lényeg... hanem, hogy alig ismertem rá kedvenc Peter Jacksonunkra!!! Azt tudtam, hogy nekiállt fogyózni, de hogy ennyire lefogyott, azt nem tudtam... 8O egészen más ember lett!!! :itscool: kb. fele akkora, mint a GYU forgatásán!

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
18 éve 11 hónapja #277634 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: A megfilmesítés joga már a New Line Cinemáé,

Sziasztok!

Ez is valami > nem hittem volna, hogy ez már "megvalósult" :roll:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
18 éve 11 hónapja #277044 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Pedik mekkora jó lenne ha már csinálnák! :(

Több
18 éve 11 hónapja #277013 Írta: Gandalf
Egyenlőre még nem is tervezik a Hobbit filmet, noha felmerült már lehetőségként. A megfilmesítés joga már a New Line Cinemáé, de a forgalmazási jogok a Sonynál vannak, a két rivális cég között még nem indult semmilyen egyezkedés.

Több
18 éve 11 hónapja #277000 Írta: Mal-estel
Mal-estel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szerintem mivel a könyvet Cristopher alig tudta behúzni egy kötetbe (magyarul: tömörebbre nem is lehetett volna :( ),nem hiszem hogy ha egyszer esetleg lenne film (ami teljesen bizonytalan, nem is tudom, hogy jött ez fel) azt akár egy ötórás filmbe is bele tudnák tuszkolni. Ha pedig mégis, a mű nemigen lenne túl nagy szám.

A Babóról/Hobbitról viszont semmit nem tudok.
Hogy áll a dolog? Kinél van a megfilmesítési jog? Peternél vagy nem jött össze neki? És ha összejött, mikor kezdik el csinálni? Ian Holm játsza majd Bilbót? Vagy majd számítógéppel átalakítják az arcát, hogy fiatalabbnak tűnjön?
Bocs, hogy ennyit kérdeztem, csak kirobbant belőlem. :D
Előre is köszi!

A remény hal meg utoljára.

Több
18 éve 11 hónapja #276991 Írta: uzg mordor
hú tök jó ez az előzetes!ami meg a sil.... t illeti meg lehetne oldani többként. elejét Eá tól Feanor haláláig-gyönyörü lenne ha olyan lenne mint a gyu eleje a megváltozott a világ csak éppen egy Ea felszólalással és arda megjelenne,az emberek ébredésétől beleriand bukásáig, természetesen külön Beren és Lúthien ,Túrin turumbar,és egyben Nirnaeth Arnoediad-Gondolin bukása-Earendil utazása utóbbinál jól fel lehetne vonultatni a digi technikát pl amikor kijönnek a szárnyas sárkányok.meg hozzá lehetne tenni egy kicsit az elveszett mesékböl

Több
Több
19 éve 1 hete #275767 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Innét/itt letölthető/megnézhető az új Narnia krónikái előzetes...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 3 hete #274012 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az e havi Cinemában is van cikkecske az eredeti és a készülő King Kongról.
És nem, WTC nem volt, valamikor a hetvenes években épült. Az eredeti 33-as filmben az Empire State Building tetején ugrál Kong, csak a hetvenes évekbeli remake-ben (amit PJ állítólag utál) rakták át a WTC-re. Az új változatban úgy tudom, visszatérnek az ESB-re.
:D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 3 hete #273711 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
PJ új projektjéhez ajánlanám a következő két linket. Főleg a második érdemel hosszabb böngészést! :wink:

King Kong hivatalos oldal
Kong is King

Egyébként reagálva egy korábbi hozzászólásra... 1933-ban hol voltak még a WTC ikertornyai? [size=9:2jbwp7p5](vagy én tudom rosszul? bár nem hinném...)[/size] Márpedig PJ kifejezetten az eredetit tekinti alapnak, végülis nyolcéves kora óta akarja megcsinálni a Kongot!

Amúgy fantasztikus, hogy Andy Serkis - kedvenc Gollamunk - alakítja Kongot, de azért őt is láthatjuk, mint hajószakácsot... szerintetek jól főz?:lol:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
19 éve 1 hónapja #272077 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

uzg mordor írta: Bocs de szerintetek igazi? nézdhttp://ftp.supe
rtux.com/pub/media/t
railer/lotr-%20the%2
0hobbit%20(2006).mpeg

Itt sem.

Ez egy rajongói trailer, a 2020 a Tűz Birodalma, valamit a FotR-ból összevágva. Már jó régi.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hónapja #272061 Írta: uzg mordor
Bocs de szerintetek igazi? nézdhttp://ftp.supe
rtux.com/pub/media/t
railer/lotr-%20the%2
0hobbit%20(2006).mpeg

Több
19 éve 4 hónapja #263090 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Láttam az előzetest, és sztem egész jó lesz.
Csak azt nem értem, hogy most akkor amolyan Elveszett Világ-szerű szigetre tévednek a filmesek, ahol mindenféle ősi szörny előfordul?

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
19 éve 4 hónapja #263068 Írta: Gandalf
Most már letölthető QT formátumban is, magyar szinkronnal:

dl.index.hu/trailer/kingkong_trlr_hu_large.mov

A Világok Harca előtt sugározzák a magyar mozik a szinkronizált King Kong - előzetest!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.794 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére