Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
18 éve 2 napja #304182 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Thereon írta: TTT megint meg volt vágva tegnap. Ha legalább a sima moziban leadott verziót adták volna, de nem, belevágtak. Meg sem vártam a csatát...

Mi hiányzott belőle?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 napja #304110 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Amúgy majdnem minden filmet megvágnak a tévében ugyhogy én ezér (kivéve ha olyan van amit nem tudok megszerezni) nem nézek tévét.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 napja #304102 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
TTT megint meg volt vágva tegnap. Ha legalább a sima moziban leadott verziót adták volna, de nem, belevágtak. Meg sem vártam a csatát...

Thereon, a vándorló varázsló

Több
18 éve 3 napja #304070 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jah értem. :lol: Köszi. :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 3 napja #304066 Írta: Ulmo

Ecthelion írta:

Ulmo írta:

Missy írta: Hát nem tudom. Szerintem azért nem kellene szétvágni folyton reklámokkal(akármilyen filmről legyen is szó), mert ezzel úgyis csak arra játszanak, hogy csökkentsék az emberek figyelmét, meg,hogy a legújabb mittudoménmilyenterméket vegyük meg...De ez már igazán nem ide tarozik.

Sajnos a kereskedelmi tévék ebből élnek, ez ellen nincs mit tenni :( Kíváncsi leszek, a RotK bővítettet hoyg fogják leadni... 4 óra 15 perc + reklámok...

A bővítettet fogják leadni? Hogy hogy? Ha jól tudom az első kettőből a normál verziót adták. :?

Azt nem mondtam, hogy a bővítettet fogják adni :) Csak arra leszek kíváncsi, milyen hosszú lesz, ha egyszer azt is fogják adni :) De szerintem erre még jó ideig várhatunk.

Több
18 éve 4 napja #304016 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta:

Missy írta: Hát nem tudom. Szerintem azért nem kellene szétvágni folyton reklámokkal(akármilyen filmről legyen is szó), mert ezzel úgyis csak arra játszanak, hogy csökkentsék az emberek figyelmét, meg,hogy a legújabb mittudoménmilyenterméket vegyük meg...De ez már igazán nem ide tarozik.

Sajnos a kereskedelmi tévék ebből élnek, ez ellen nincs mit tenni :( Kíváncsi leszek, a RotK bővítettet hoyg fogják leadni... 4 óra 15 perc + reklámok...

A bővítettet fogják leadni? Hogy hogy? Ha jól tudom az első kettőből a normál verziót adták. :?

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 4 napja #304013 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Félig OFF: A Gy.U.-filmmel kapcsolatos kiállítás megtekinthető lesz Németországban 2007. február 1 és április 29 között:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... _12649.php

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 1 hete #303381 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ó, nem kell nekem bemutatni a reklámokat...Német órán fordítottunk ezzel kapcsolatban egy szövget, hát...egészen hihetetlen mit ki nem találnak.
És, hogy a témánál meradjak valamiképp:4óra 15 perc.Hát, ha ügyesek lesznek, lehet még maratoni 5 óra is! :cooljump: Na de ki fogja azt végigülni, azt mondja meg valaki!

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 1 hete #303376 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ha valakit érdekelnek a reklámok és azok titkai, belemélyülhet: reklám :wink:

Több
18 éve 1 hete #303375 Írta: Ulmo

Több
18 éve 1 hete #303371 Írta: Missy
Hát nem tudom. Szerintem azért nem kellene szétvágni folyton reklámokkal(akármilyen filmről legyen is szó), mert ezzel úgyis csak arra játszanak, hogy csökkentsék az emberek figyelmét, meg,hogy a legújabb mittudoménmilyenterméket vegyük meg...De ez már igazán nem ide tarozik.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
18 éve 1 hete #303369 Írta: Niphredil Eleanor
Megnéztem, annyira azért nem volt vészes... :roll: :wink: Jó, jó, persze voltak reklámok, de direkt figyeltem, és részeket nem vágtak ki belőle! Viszonylag élvezhető volt. :wink:
Az egyetlen dolog, amiért nagyon idegesítettek a reklámok, hogy iszonyatosan elnyúlt miattuk a film. :roll: Az RTL Klub hozta a formáját, állandóan beletűzdelték a negyedórás meg húszperces reklámait, és emiatt elég későn lett vége a filmnek. :roll:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 1 hete #303354 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Missy írta: Ne,ne, nee!! Hagyd abba, kérlek!!! :cry: Ugye nem mondod komolyan???
A ROTK-ot is vágva láttam a moziban, hát ne tudd meg....És néhány emberkének-szinte az egész mozinak- még így is hosszú volt! :evil:

Hát a Két toronyból vágtak ki részeket, mivel egyszerre ment nálam a DVD és az RTLes verzió, és minden egyes reklámnál megállítottam, és a DVDnek nem lett vége, csak 1-2 perc múlva az RTLhez képest.

Több
18 éve 1 hete #303353 Írta: Missy
Ne,ne, nee!! Hagyd abba, kérlek!!! :cry: Ugye nem mondod komolyan???
A ROTK-ot is vágva láttam a moziban, hát ne tudd meg....És néhány emberkének-szinte az egész mozinak- még így is hosszú volt! :evil:

Több
18 éve 1 hete #303351 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Missy írta: És természetesen az egészet tele fogják tűzdelni reklámokkal. :evil:

Uramboccsá meg is vágják a filmet...

Több
18 éve 1 hete #303350 Írta: Missy
És természetesen az egészet tele fogják tűzdelni reklámokkal. :evil:

Több
18 éve 1 hete #303348 Írta: Niphredil Eleanor
Húúúú! Ma este az RTL Klubon 19:30-kor FotR lesz!! :D Az előbb láttam az előzetest, ahogy a Gyűrű Szövetségét reklámozta... :D :lol:
Bár szerintem a többség itt már amúgy is tudta, de azért gondoltam, mégiscsak szólok, hogy aki teheti, és kedve van hozzá, az nézze meg! :wink: Egyébként az előzetese szerintem naggggyon jól sikerült, legalábbis jobb és figyelemfelkeltőbb, mint a tavalyi! :wink:

Több
18 éve 1 hete #303339 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nos, a filmben nyílván eltérően fogják feltűnteni őket a könyvhöz képest, hogy a LotR filmekhez kapcsolódjon.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
18 éve 1 hete #303325 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Babó az alapjait tartalmazza a későbbi történetnek. Ittkezdenek kirajzolódni a karakterek. k. Szerintem - kövezettek meg- de nekem iszonyú bugyutának tűnnek a tündék, és valahogy nem hozza a többi mű hangulatát.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hete #303315 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Missy írta: De oda tartozik, nem?

Mondjuk úgy, hogy félig rajta kívül álló okok miatt "úgy alakult"...

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 1 hete #303313 Írta: Missy
De oda tartozik, nem?

Több
18 éve 1 hete #303311 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Missy írta: A tolkieni mitológia része, akármennyire is meseszerűen mondja el a történetet.

Nos, a Professzor eredetileg nem annak szánta...

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 1 hete #303302 Írta: Missy
Annyira, de annyira jó lenne, ha megfilmesítenék! Személy szerint én nagyon élveztem olvasás közben, szinte a szemem előtt volt Smaug, meg mikor a törpök Bilbó segítségével a hordókban szöknek. hiába mondják gyerekkönyvnek szerintem igazán szórakoztató és érdekes könyv. A tolkieni mitológia része, akármennyire is meseszerűen mondja el a történetet.

Több
18 éve 1 hete #303226 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

dorwinion írta: Most már biztos, hogy lesz belőle valami! :lol: :lol: :lol:

www.joeacevedo.com/docs/customzo ... orjez1.htm

Ez azért még nem garancia semmire, ezek 2005-ös katalógusból ajánlatok.

Vizont EZ már igencsak bíztató:
www.hollywoodreporter.com/hr/con ... NLfw%3D%3D
Az MGM leült végre tárgyalni az NLC képviselőivel a két Hobbit-film kapcsán! :D

Több
18 éve 1 hete #303220 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Most már biztos, hogy lesz belőle valami! :lol: :lol: :lol:

www.joeacevedo.com/docs/customzo ... orjez1.htm

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 1 hete #303216 Írta: Missy
Nagyon remélem, hogy lesz ebből valami...

Több
18 éve 1 hete #303199 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Újabb bíztató hírek(SG.hu): A cikkből ami minket érdekel:

Nemrég még arról szólt a fáma, hogy az évtizedes múltra visszatekintő MGM kénytelen kiárusítani klasszikus címeit. Mára azonban ez megdőlni látszik, kettő, elég komoly blockbuster forgalmazását is megszerezték.

J.R.R. Tolkien regényéből készül. A hobbit filmváltozatának az MGM társproducere lesz. A New Line Cinemával karöltve fedezik majd a gyártási költségeket és természetesen a bevételen is osztozni.

Teljes cikk.

Több
18 éve 3 hete #302622 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Andy Serkist meginterjúvolta az IESB.net, és többek között A Hobbitról is kérdezték.

Andy azt mondta, őt még senki sem kereste fel azzal, hogy vállalja el megint Gollam szerepét, de reméli, hogy majd megkérik erre. [size=9:bt3bomk5](remélem, jól értelmeztem a hadarását...)[/size]

A teljes videóhoz klikk ide

Több
18 éve 4 hete #302379 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az MGM hivatalosan válaszolt a Hobbit-filmmel kapcsolatos petícióra és a stúdióhoz intézett nyílt levélre:

MGM írta: "Peter Jackson's phenomenal success with The Lord of the Rings trilogy makes him the first and most ideal choice for directing The Hobbit," said MGM COO Rick Sands. "MGM would be thrilled to collaborate with the Academy Award-winning director on this MGM New Line Cinema production. And, I'm sure to the delight of the 50,000 filmgoers who have petitioned us in recent weeks, demanding we bring this film to fruition, we have had a few initial conversations about the project with Mr. Jackson's representatives."

Magyarul (nagyon hevenyészett fordítás, bocs):
"Peter Jackson fantasztikus sikere a Gyűrűk Ura trilógiával az első és legideálisabb jelöltté teszi őt a Hobbit rendezésére - mondta Rick Sands, az MGM főnöke. - Az MGM nagyon szeretne együttműködni az Oscar-díjas rendezővel ezen az MGM-New Line produkción. És - biztos vagyok benne, hogy annak az 50000 mozilátogatónak az örömére, akik az elmúlt hetekben azzal fordultak hozzánk, hogy valósítsuk meg ezt a filmet - folytattunk már néhány előzetes megbeszélést a projektről Mr. Jackson képviselőivel."

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 1 hónapja #302095 Írta: Niphredil Eleanor
Jaj, istenem, ne már! :crap: Pedig már annyira beleéltem magam...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.788 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére